• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران سامسونگ

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
خواهش ميكنم ؛ کلا کیو وی جی ای خوب میگیره نسبتا ، ولی وی جی ایش خوب نیست ، ولی خب عکاسیش خیلی خوبه مخصوصا اگه یه کوچولو ادیت بکنی .

بابت محیط ویندوز موبایل هم نگران نباش ، الان اس بی موبایل شل 3 اومده کلا محیط ویندوز موبایل رو دگرگون کرده ، و روی اکثر پاکت پی سی ها هم جواب میدن ، من خودم روی امنیا ریختم واقعا عالیه ، روی اچ تی سی و ایتن هم تست شده و به خوبی جواب میده .
پیشنهاد میکنم اول که خریدی نصب بکنی ؛ توی بخش پاکت پی سی گذاشتمش !

اگر میخواهی خیالت راحت باشه با گارانتی پارس مایکروتل بگیر ، چون اون گارانتیهاش بر خلاق بقیه معتبر هست و خدماتشون هم خوبه ، به هیچ وجه هم گوشیت رو اپدیت نکن .

من به مشکل خاصی بر نخوردم فقط جی پی اس گاهی خیلی دیر وصل میشه که با اپدیت کردنش از طریق جی پی ار اس و وای فای قابل حل هست ، مشکل دیگه ای که دارم اینه که تنظیمات جی پی ارسش رو از سایت سامسونگ گرفتم ولی کار نمیکنه !!!!

ولی چون که توی خونه وای فای دارم به دنبال راه حل نگشتم براش !

نمیدونم دوستان در ایران همچنین مشکلی رو ندارید ؟

Last edited:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
من جی پی اسش رو در حد N82 میدونم که خیلی خوبه !

ولی توی فروم های دیگه دیدم که خیلی بهتر میدونند...

راستش معمولیه رو به بالاست :D

من مشکلی نداشتم تاحالا باهاش !

مازیار جان، بنظر من اگه بخری تمام تردید هایی که داری برطرف میشه !

همینکه این گوشی رو جلوتون روی میز نگاه کنید واقعا لذت میبرید از این دیزاین و زیباییش !

حالا بقیش پیشکش :D

تنها مشکلی که من دیدم تو این گوشی اینه که اگه زنگی غیر از زنگ های گوشی بزاری و روی حالت زنگ و ویبره همزمان باشه

موقع زنگ زدن ویبره ممتد میزنه و بینش قطع نمیکنه ! که این هم زیاد حاد نیست !

و یه مشکل دیگه اینکه مصرف باتریش متوسط رو به بالاست (یه نموره از گوشی خودت شاید بیشتر باشه)

البته اون هم با تغییر رام حل میشه !

دیگه مشکلی نداره...

در حقیقت تنها مشکل واقعیش اینه که نمیتونی به عنوان یه موزیک پلیر خوب ازش استفاده کنی ! چه تو هدفون چه با اسپیکرش.

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
والا الان هم ارتقاهای غیر رسمی و رام های کوک شده هست برای امنیا برای ویندوز 6.5 ولی خب نصبش ریسک داره و اصلا پیشنهاد نمیشه !

حالا اینکه ایا سامسونگ رام اصلی 6.5 ارائه میده یا نه ، فعلا خبر رسمی در این زمینه در دست نیست ، ولی امیدواریم که بده !

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
چه امکاناتی اظافه میشه بهش با ویندوز 6.5 ؟

نمیدونم کجا خوندم که الآن اکسپریاها روشون وین 6.5 هست !

درسته ؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
فکر نکنم.وقتی هنوز رسما معرفی نشده نمیتونه درست باشه.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
آره مثل W810 و امثال !

حالا این هیچی ! نداشتن دکمه برای تعویض آهنگ یا stop/play باعث میشه که کلا وقتی بیرون هستید کمتر رغبت کنید ازش استفاده کنید...

حداقل من که تا وقتی Mp3Player دارم تن به این کار نمیدم ! :D
منو بگو می خواستم با یه تیر4 تا نشون بزنم!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
قبلا در تاپیکی لینک راهنمای تصویریش رو گذاشتم. گویا کار هم میکرد
حالا این رو هم تست کن :

بعداز ساختن یک فایلjad دقیقا همنام با فایل jar که بوسیله برنامه کوچک وکم حجم JAD Maker
در کامپیوتر ساخته میشود. باید شرایط را برای نسب این دوفایل درگوشی مهیا کنید:
.
.
.
منبع = MasoudSamsung
مچكرم! دارم تست مي كنم.

RAHGOZAR_MEYBOD

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
دوستان من اينو تو تاپيك ديگه اي هم گفته بودم اما گفتم اينجام مطرح كنم شايد جواب بهتري بگيرم

حقيقتش مي خواستم يه گوشي شيك براي خانمم بگيرم و خودم نظرم روي U600 يا U700 بود اما دوتن از همكاران كه اخيرا گوشيهاي مشابه (D800 يا d840 ) خريدن گفتن كه عمر باتريهاي اين گوشيها افتضاحه و حداكثر هر 24 ساعت يكبار بايد شارژ بشه!
اگه واقعا اين طورباشه كه مصيبته!
شما كه كلا سامسونگ بازين نظرتون چيه؟
بگيرم يا نه!

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
درسته، باتری هاشون زیاد قوی نسیت بخاطر طراحی باریکی که دارند باتری هاشون هم کوچیکه و نمیتونه زیاد قوی باشه...

جدا از اینها صدای اسپیکرشون ضعیفه و من به هرکس که قبلا U600 و 700 رو پیشنهاد کرده بودم بخاطر این موارد از من شاکی شده !

و همینطور کارکردن باهاشون مخصوصا برای خانم ها اصلا ساده نیست...

من پیشنهاد میکنم برای همسرتان سونی اریکسون تهیه کنید. مثلا W910 هم کشویی هست هم شیک و کارآمد !

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام
دوستان من اينو تو تاپيك ديگه اي هم گفته بودم اما گفتم اينجام مطرح كنم شايد جواب بهتري بگيرم

حقيقتش مي خواستم يه گوشي شيك براي خانمم بگيرم و خودم نظرم روي U600 يا U700 بود اما دوتن از همكاران كه اخيرا گوشيهاي مشابه (D800 يا d840 ) خريدن گفتن كه عمر باتريهاي اين گوشيها افتضاحه و حداكثر هر 24 ساعت يكبار بايد شارژ بشه!
اگه واقعا اين طورباشه كه مصيبته!
شما كه كلا سامسونگ بازين نظرتون چيه؟
بگيرم يا نه!
والا من نمیدونم ، چند وقت قبل یه E200 توی خونه امون داشتیم که عمرش رو داد به شما و افتاد توی خیابون و ماشین از روش رد شد !!!!

با وجود اینکه کوچیک تر از یو 700 و یو 600 بود قشنگ باتریش 2 روز میموند در استفاده معمولی ، کیفیت صدای خودش خوب بود ، ولی اگه با هدفون میخواستی صدا گوش بکنی شبیه ایپاد میموند از بس با کیفیت بود !

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
اومنیا دارا برای این گوشی از چه کیفی استفاده میکنید ؟
برای صفحه اش محافظ لازمه ؟ هست ؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
الفردو جان گوشی رو از کجا خریدی؟ من شاید فردا رهسپار بشم برای خرید....

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
والا من از طبقه همکف علائدین خریدم !

دو مدل هستند اینها ! بعضی هاشون جعبشون کوچیکه ! بعضیاشون جعبشون 2 برابر بزرگ تره !

همشون هم اصل هستند، منتها اونهایی که جهبه هاشون بزرگ تره توشون اسنتد ماشین و شارژر فندکی هست !

اگه خواستی بعد ازظهر بری میتونم باهات جلو علائدین قرار بزارم که باهم بریم بخریم.

طبقه پنجم و ششم هم اگه پیدا بشه احتمالا ارزون تر از همه جای علائدین هست ! (من که رفتم یه مغازه بیشتر نداشتد که اون هم همقیمت بقیه بود...)

وقتی داری قیمت میگیری اگه کسی ارزونتر از بقیه گفت بپرس که از اینها نباشه که وقتی میخری مجبورت کنه روش یه برنامه فرضی نصب کنند تا به این بهانه ازت پول بگریند !

بنظر من هشت گیگ بخر... رنگش با خودت ! (تمام مشکیش قشنگتره :D)

پیشاپیش مبارکه :D

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اومنیا دارا برای این گوشی از چه کیفی استفاده میکنید ؟
برای صفحه اش محافظ لازمه ؟ هست ؟

من یه کیف زیپدار پارچه ایه زخیم و بسیار نرم و شیک خریدم 2 تومن که قلم گوشی هم به اون وصل کردم، کلا خیلی خوبه...

خوبی این گوشی اینه که توی جیب پیرهن راحت جا میشه و سبکی و باریکیش باعث میشه اصلا مزاحم نباشه !

در مورد LCD Protector خوب بهتره که باشه ولی من خوشم نمیاد اونجوری و کلا هرگوشی که میخرم اول اون طلق روی صفحش رو بر میدارم اگر هم داشته باشه

ولی در عوض خیلی حواسم بهش هست !

امنیای یکی از فامیلامون رو صفحش کلی خط افتاده ! مواظب باشید خلاصه !

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دو مدل هستند اینها ! بعضی هاشون جعبشون کوچیکه ! بعضیاشون جعبشون 2 برابر بزرگ تره !

این مدلش میشه اسپشیال ! قیمتشم با گارانتی پارس تل و پارسه 525000 تومن هست
اون دو مدل دیگه هم 485 و490 قیمت دادن

این تمام مشکی فقط برای 8 گیگ هاست یا 16 گیگ ها هم تمام مشکی داره ؟

اگه میتونی یه عکس از کیفت بزار ببینم چطوریه ! از کجا خریدی؟
یه سوال این گوشی با usb شارژ میشه یا فقط اداپتور ؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اگه نخوایی زیاد روش برنامه های رنگ و وارنگ نصب کنی و کلی ازش کار های سنگین بکشی من قول میدم خیلی راضیت میکنه !اگه

والا من که خیلی نرم افزار روش نصب کردم هم سرعتش تفاوت محسوسی نداره

ممنون .والله نگرانی خاصی نیست...منتها من جون قبلا 2-3 سال قبل یه O2 XDA Atom داشتم با محیط ویندوز موبایل اشنایی نسبی دارم...اون زمان خب مثل الان نبود و ویندوز رو اون دستگاه هم 5 بود...القصه اون زمان یکم به دلیل محیط خشک و بی روح ویندوز موبایل زده شدم از اتم ضمن اینکه دوربین بی خود اتم هم مزید بر علت شد...

منتها الان میدونم قضیه فرق کرده هم دوربین بسیار عالی داره امنیا هم اینکه با توجه به UI کاربری امنیا این دفعه دیگه زده نمیشم از ویندوز...هرچی ویدیو تو یوتوب بوده دیدم..کلا خوشم اومده خیلی ...منتها نمیدونم... ته دلم میگم نکنه یه موقع یه مشکل ( از نظر خودم البته) پیش بیاد برام باز...کلا جای خاصی مد نظرم نیست بگم مثلا فلان جا رو توضیح بده...منظورم اینه که تو این مدت که داری استفاده میکنی شما یا مثلا li@ یا محمد چیز خاصی..مشکل بد قلق یا هرچی بر خوردی داشتی یانه

سلامی مجدد

والا من هم مشکل آنچنانی باهاش نداشتم تا حالا ....کلا یکی دو بار تا حالا قاطی کرده که با سافت ریست حل شده....یک بار هم مجبور شدم هارد ریست کنم چون یک فارسی ساز بیخود به دستم رسیده بود مشکل از گوشی نبود....بک آپ هم داشتم....دو سه باری هم گوشی هی هنگ میکرد که مشکل این بود که spb mobile shell و spb pocket plus رو همزمان با هم استفاده میکردم ظاهرا این دو تا با هم باشن جرقه میزنن...لول....الان که ورژن 3 موبایل شل اومده تمام مشکلات حل شده....کلا مشکلاتی که باهاش داشتم از نرم افزارهای بد بود مربوط به شخص امنیا نمیشد....لول....اینو هم داشته باش که دوربینش از لحاظ فیلم برداری مثل ان 95 نمیتونه راضیت کنه....در کل من یکی که واسه خاطر سیستم عامل گرفتم....الان هم پیوندی نا گسستنی با ویندوز موبایل دارم...لول

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
با تشکر از الفردو عزیز و li@ عزیز...انشالله فردا میرم پایتخت ببینم چطوریه قیمت ها...احتمال زیاد از همون پایتخت بگیرم..چون میگن بهتره تا از علاالدین ...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
در مورد LCD Protector خوب بهتره که باشه ولی من خوشم نمیاد اونجوری و کلا هرگوشی که میخرم اول اون طلق روی صفحش رو بر میدارم اگر هم داشته باشه

ولی در عوض خیلی حواسم بهش هست !

امنیای یکی از فامیلامون رو صفحش کلی خط افتاده ! مواظب باشید خلاصه !

در مورد خط افتادن کلی مواظب باشین من به شخصه از محافظهایی که برای دوربین دیجیتال استفاده میشه استفاده کردم....منتهی بزرگترینش کمی کوچکتر از صفحه امنیاست با این حال کل قسمت تاچ رو پوشونده ....به نظر من از محافظ آیفون استفاده کنید فکر کنم بهتر باشه

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
با تشکر از الفردو عزیز و li@ عزیز...انشالله فردا میرم پایتخت ببینم چطوریه قیمت ها...احتمال زیاد از همون پایتخت بگیرم..چون میگن بهتره تا از علاالدین ...

پیشاپیش مبارکه من پیشنهاد میکنم 16 گیگ بگیری....دنیا دوروزه....لول

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
براي من الحمدلله هیچ خط و خش نیفتاده ، من از کیف ایفون استفاده میکنم !

بالا