کابل هدفونش دو تیکه است ، تیکه اول یه سرش به موبایل وصل میشه سر دومش هم خروجی 3.5 هست ، تیکه دومش هم میره توی 3.5 ، میشه از هدفونهای معمولی هم استفاده کرد براش !
اقا بابت دو تا لینک فیلم خیلی ممنون...خب یه جورایی من که با N95 8GB فیلم VGA میگیرم با فریم 30 که کیفیت بسیار بالایی داره. یکم خورد تو ذوقم حقیقت راجع به فیلم برداری امنیا..ولی خب کلا چون فیلم برداری من شاید تو 6 ماه 2 بار هم نباشه و اکثرا عکس رو ترجیح میدم اینه که زیاد مهم نیست...کلا قابل تحمله و کار ادم رو راه میندازه...
--------------------
الفردو جان:
مازیار جان بگو دقیقا تو کودوم قسمت کار، نگرانی داری تا برطرف کنم واست.
ممنون .والله نگرانی خاصی نیست...منتها من جون قبلا 2-3 سال قبل یه O2 XDA Atom داشتم با محیط ویندوز موبایل اشنایی نسبی دارم...اون زمان خب مثل الان نبود و ویندوز رو اون دستگاه هم 5 بود...القصه اون زمان یکم به دلیل محیط خشک و بی روح ویندوز موبایل زده شدم از اتم ضمن اینکه دوربین بی خود اتم هم مزید بر علت شد...
منتها الان میدونم قضیه فرق کرده هم دوربین بسیار عالی داره امنیا هم اینکه با توجه به UI کاربری امنیا این دفعه دیگه زده نمیشم از ویندوز...هرچی ویدیو تو یوتوب بوده دیدم..کلا خوشم اومده خیلی
...منتها نمیدونم... ته دلم میگم نکنه یه موقع یه مشکل ( از نظر خودم البته) پیش بیاد برام باز...کلا جای خاصی مد نظرم نیست بگم مثلا فلان جا رو توضیح بده...منظورم اینه که تو این مدت که داری استفاده میکنی شما یا مثلا li@ یا محمد چیز خاصی..مشکل بد قلق یا هرچی بر خوردی داشتی یانه