• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران سامسونگ

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اره درسته...زیاد البته با گوشی بازی نمیکنم...همین یه موقع تک و توک..

ولی لامصب اون قیافه ای که داره یعنی تمام جلوی گوشی رو صفحه نمایش گرفته مضاف بر اینکه لمسی هم هست خیلی وسوسه میکنه...

احتمالا 1 شنبه 2 شنبه شاید دیگه برم بخرم...N95 8GB رو هم بدم بره....

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اره درسته...زیاد البته با گوشی بازی نمیکنم...همین یه موقع تک و توک..

ولی لامصب اون قیافه ای که داره یعنی تمام جلوی گوشی رو صفحه نمایش گرفته مضاف بر اینکه لمسی هم هست خیلی وسوسه میکنه...

احتمالا 1 شنبه 2 شنبه شاید دیگه برم بخرم...N95 8GB رو هم بدم بره....

ضخامت بسیار باریک گوشی رو هم اضافه کن.....همین الان محمد توی بخش پی پی سی برنامه spb mobile shell ورژن 3 ش رو گذاشته انشا... وقتی خریدی نصب کن ببین گوشیت وارد دنیایی جدید میشه علاوه بر ظاهر اون صفحه بزرگ کارآیی این صفحه هم با نصب این برنامه شدیدا به نظرت میاد

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
میگم یه 2 تا سوال:

1- انتن دهی گوشی که مشکلی نداره؟ ردیفه؟

2-صدای اون قسمت که میزاریم دم گوش حرف میزنیم کم نیست؟ خوبه؟

Last edited:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
میگم یه 2 تا سوال:

1- انتن دهی گوشی که مشکلی نداره؟ ردیفه؟

2-صدای اون قسمت که میزاریم دم گوش کم حرف میزنیم نیست؟ خوبه؟

با آنتن دهی تا حالا مشکلی نداشتم.....خیر صدای اون قسمت هم کم نیست:cool:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
در مورد اومنیا و فیلمبرداریش تو یوتوب من چندتا فیلم دیدم به نظرم خوب بود حالا شما هم خواستید ببینید نظرتون رو بگید !
قضیه اومنیا چینی چیه ؟ میگن که چینی هم میفرشوند و فقط برچسب کره روش میزنن کسی اطلاعاتی داره ؟
جدیدا خیلی کمیاب شده !
اینو تو یه وبلاگی گمونم دیدم که با اومنیا گرفته شده البته من عکس رو کوچیک کردم !

Last edited:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
قضیه اومنیا چینی چیه ؟ میگن که چینی هم میفرشوند و فقط برچسب کره روش میزنن کسی اطلاعاتی داره ؟

نمیدونم والا....ولی من از این تقلبی چینی ها که ن95 ش معرف حظور همه هست مدل آی900 هم دیدم که فوق العاده تابلو میباشد....لول

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
بازی واسه امنیا کم هم نیستا !

بازی های جالبی داره که احتیاج به کیلید ندارند...

این spb mobile shell چیه علی جان ؟

من یه برنامه ریختم روش که تم گوشی رو به هر رنگی بخوام در میاره ! خیلی تنوع شده واسش !

راستی علی جان مال شما وقتی زنگ و ویبره رو با هم انتخاب میکنید ویبره ممتد میزنه یا قطع و وصل میکنه ویبره رو ؟

من روی گوشی خودم و مال یکی از فامیلامون روی این حالت موقع زنگ خوردن، ویبره رو یه نفس میزنه ....

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
بازی واسه امنیا کم هم نیستا !

بازی های جالبی داره که احتیاج به کیلید ندارند...

این spb mobile shell چیه علی جان ؟

من یه برنامه ریختم روش که تم گوشی رو به هر رنگی بخوام در میاره ! خیلی تنوع شده واسش !

راستی علی جان مال شما وقتی زنگ و ویبره رو با هم انتخاب میکنید ویبره ممتد میزنه یا قطع و وصل میکنه ویبره رو ؟

من روی گوشی خودم و مال یکی از فامیلامون روی این حالت موقع زنگ خوردن، ویبره رو یه نفس میزنه ....

والا دنبال بازی نبودم خیلی....یک چند تاییش که خوبه رو معرفی کن

این برنامه هم کارش اینه که منو های گوشی رو به صورت گرافیکی در میاره ....کلا شمایل گوشی عوض میشه....راحت هم میشه شورتکات هر جایی که خواستی درست کرد....البته این آخری رو ورژنهای قبلی نداشت واسه همین من از برنامه pocket plus استفاده میکردم....الان اینجوری نیست:cool:

ببینید فکر میکنم ویبره این گوشی اینجوریه که تا وقتی زنگ داره نواخته میشه قطع نشه....من از زنگهای دیفالت گوشی استفاده میکنم....با اونا اینجوری نیست امتحان کنید میفهمید من چی میگم:cool:...چیزی که منو آزار میده اینه که زنگ گوشی از همون اول بالا نیست یواش یواش زیاد میشه هیچ راهکار عملی هم نداره واسه درست کردنش کلا زنگ گوشی اینجوری تعریف شده ظاهرا....یک نکته دیگه هم این که این گوشی قسمت call duration نداره با برنامه call stat تا حدودی میشه مرتفع بشه ولی کلا این قسمت رو نداره ظاهرا ربطی به امنیا هم نداره کلا winmo6.1 این قسمت رو نداره حالا چرا حذفش کردن نمیدونم:f34r:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
اینجا کلی بازی هست...

بازی Atomic Cannon v3.0 و spore رو من نصب کردم و خیلی حال میدند !

spb mobile shell هم من ندیدم تاحالا... اگه یه لینکی بدی که اسکرین شات داشته باشه ممنون میشم !

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یه چند تا دیگه سوال دارم بچه ها:

1- وقتی گوشی تو استندبای هست و صفحه نمایش خاموشه...SMS بیاد چطوری میشه؟ صفحه روشن میشه و صدای زنگ میاد یا فقط صدای زنگ میاد ؟ اون LED کوچولو چی..چی کار میکنه؟

2- ببینم این که قلم اش جدا هست...اذیت نمیکنه؟ کلا من که اینطوری نمیتونم تحمل کنم همیشه یه چیزی به گوشی وصل باشه...میخوام کلا بی خیال قلم بشم...میشه حساب کرد روی این حرکت؟ یعنی بدون قلم گوشی رو ادم راه بندازه دنبال خودش با توجه به تغییراتی که سامسونگ داده تو UI گوشی؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
1- وقتی اس ام اس میاد مثل همه گوشی ها صفحه روشن میشه و صدای اس ام اس میاد و ویبره میزنه و اون چرغ فینگیلیه هم به رنگ قرمز میشه و چشمک وارو میزنه ! حدود 1 دقیقه

ولی وقتی صفحه خاموش میشه اون چراغ هم خاموش میشه تا وقتی دوباره خودت صفحه رو روشن کنی !(بدیش اینه)

2- قلمش زیاد مزاحم نیست ! اتفاقا حال میده هی درش بیاری بزاری سرجاش :دی !

اگه حوصلت سر رفت میتونی روش حساب کنی ! :D

صفحش جوریه که با گرمای دست هم کار میکنه و به فشار زیاد نیازی نداره پس با انگشن خیلی آسونه !

منتها برای ریزه کاری هایی مثل تایپ کردن حتما باید ناخن داشته باشی تا درست بزنی به هدف :D

من خودم فقط واسه تنوع گهگاهی با قلمش کار میکنم ! (نیاز شدید پیدا نمیکنی)

واسه بازیی های تاچ ساپورت بدون دکمه هم قلم خیلی لازم میشه !

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام. من ديروز يه u900 براي خواهرم خريدم (البته با پول بابا!). چه طوري ميشه روش برنامه نصب كرد؟
اصلا اين سامسونگ چرا اين جوريه؟ نمي خوايم كه تجاوز كنيم به گوشياش! مي خوايم برنامه نصب كنيم. اون قبلا يه تاپيك آموزشي ديدم براي d500 و d600 و اينا بود. يادمه هفت خان رستم را بايد مي گذروندي. گفتم تا حالا حتما ديگه دست برداشته.
اگه لينكي چيزي داريد مرحمت كنيد.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بچه ها در راستای خرید امنیا گفتم به نظرتون ایراد خاصی ..مشکل حادی چیزی نداره گوشی ؟ چون دیگه در نزدیک های خرید هستم میگم اگه موردی مشکل خاصی چیزی داره بگید..یا نکته ای و هرچی به نظرتون میاد..

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325

من کلا دوتا گوشی سامسونگ تاحالا داشتم که هردوتاشون سیستم عامل داشتند...

اطلاعاتی ندارم در این مورد ولی اگه کسی اطلاعات داشته باشه ما هم بدمون نمیاد بدونیم چطوری میشه روشون جاوا نصب کرد...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مازیار جان بگو دقیقا تو کودوم قسمت کار، نگرانی داری تا برطرف کنم واست.

اگه نخوایی زیاد روش برنامه های رنگ و وارنگ نصب کنی و کلی ازش کار های سنگین بکشی من قول میدم خیلی راضیت میکنه !

توی تنظیمات رجیستریش میشه یه مقدار از فضای رم رو برای خود ویندوزش آزاد کرد !

باعث میشه توی ویندوز سرعتش خیلی زیاد بشه (در حد سیمبین) و کلا خیلی راحت میشی باهاش !

از نظر کیفیت تصویرش بازم میگم : اگه خیلی ریز بشی توش پیکسلاش یکم معلومه ولی رنگ بندیش کلا عالیه ! همینطور بکلایتش...

فقط از نظر پخش موسیقی به این دلیل که خروجی 3.5 نداره و دکمه های کنترل روی خودش نیست نمیتونه راضیت کنه !

من از وقتی این رو گرفتم حتی هدفونش هم از جعبش بیرون نیوردم !

بقیه مواردش خوبه... فقط خواستی بخری یا سفیدش رو بخر یا کلا مشکی رو... 8 گیگ هم که بخری بصرفه تره...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام. من ديروز يه u900 براي خواهرم خريدم (البته با پول بابا!). چه طوري ميشه روش برنامه نصب كرد؟
اصلا اين سامسونگ چرا اين جوريه؟ نمي خوايم كه تجاوز كنيم به گوشياش! مي خوايم برنامه نصب كنيم. اون قبلا يه تاپيك آموزشي ديدم براي d500 و d600 و اينا بود. يادمه هفت خان رستم را بايد مي گذروندي. گفتم تا حالا حتما ديگه دست برداشته.

قبلا در تاپیکی لینک راهنمای تصویریش رو گذاشتم. گویا کار هم میکرد
حالا این رو هم تست کن :

بعداز ساختن یک فایلjad دقیقا همنام با فایل jar که بوسیله برنامه کوچک وکم حجم JAD Maker
در کامپیوتر ساخته میشود. باید شرایط را برای نسب این دوفایل درگوشی مهیا کنید:

1.درایور گوشی را که با سی دی همراه گوشی است نسب کنید.در واقع گوشی را به PCمعرفی کنید.
2.کامپیوتر را ریست کنید وبعد روشن شدن کامل کابل USB را ازگوشی جدا کنید.
(مرحله ی یک و دو فقط برای بار اول)
3.تنظیمات USB را درگوشی روی حالت "پخش کننده رسانه" یا"Media Player" قراردهید.
4.کابل را به گوشی متصل کنید وچندثانیه صبرکنیدتا درایو جانبی گوشی شما درMy Computerظاهر شود.
5.این درایو را بازکنید وبعد درایو Phone که حافظه خود گوشی است را باز کنید.
6.در این فضا(حافظه درون گوشی)یک پوشه دقیقا با نام"Games" ایجاد کنید.
7.حالا همون دوفایل jar و jad رو دریک پوشه کپی کنید(فعلا در کامپیوتر) اسم پوشه را به دلخواه خودتان انتخاب کنید.
(غیراز این دو فایل چیزی در پوشه نریزید)
8.حالا این پوشه با محتویات دو فایل jar و jad رو در همان پوشه ی Games که ساختید در حافظه گوشی کپی کنید.
9.کابل را از گوشی جدا کنید.
10.این کد راروی گوشی وارد کنید: #*6984125#*
(ستاره-مربع-شست ونوه هشتادوچهار صدوبیست وپنج-ستاره-مربع)
11.ازمنوی ظاهرشده بترتیب این گزینه هارو انتخاب کنید:
چهار (Internals) - ازشما یک رمز یاMaster Key میخواهد- وارد کنید: #*9072641#*
(ستاره-مربع-نود-هفتادویک-ششصد وچهل ویک-ستاره-مربع)
حالاهفت (Storage settings)
حالا به ترتیب گزینه های یک - دو - هفت - هشت
12.با دکمه قطع مکالمه یا همان دکمه روشن/خاموش از این منو خارج شوید.
13.وارد منوی اصلی شوید وقسمت My files رو باز کنید دراین قسمت یک پوشه با نام New Folder برجا میماند
که آن را پاک کنید.
14.الآن بازی ها وبرنامه ها اجرا میشوند ولی حتما اول گوشی را ریست کنید.ممکن است مشکلاتی در حافظه گوشی یا مموری رم بوجود بیاید.
-(اگر بازی یا برنامه ای با دستگاه سازگار نباشد یا بعداز نسب آن رادر منوی بازی ها نمی بینید یا اجرا نمیشود)

منبع = MasoudSamsung

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
نظر پخش موسیقی به این دلیل که خروجی 3.5 نداره

یعنی چی ؟ پس کی بود میگفت داره !
پس هدفونش چطوریه ؟
ضد حال بدی بود! :(

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
کابل هدفونش دو تیکه است ، تیکه اول یه سرش به موبایل وصل میشه سر دومش هم خروجی 3.5 هست ، تیکه دومش هم میره توی 3.5 ، میشه از هدفونهای معمولی هم استفاده کرد براش !

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
کابل هدفونش دو تیکه است ، تیکه اول یه سرش به موبایل وصل میشه سر دومش هم خروجی 3.5 هست ، تیکه دومش هم میره توی 3.5 ، میشه از هدفونهای معمولی هم استفاده کرد براش !
یعنی غیر مستقیم 3.5 هست درسته ؟ یعنی یه تبدیل می خواد اره ؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
آره مثل W810 و امثال !

حالا این هیچی ! نداشتن دکمه برای تعویض آهنگ یا stop/play باعث میشه که کلا وقتی بیرون هستید کمتر رغبت کنید ازش استفاده کنید...

حداقل من که تا وقتی Mp3Player دارم تن به این کار نمیدم ! :D

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

اقا بابت دو تا لینک فیلم خیلی ممنون...خب یه جورایی من که با N95 8GB فیلم VGA میگیرم با فریم 30 که کیفیت بسیار بالایی داره. یکم خورد تو ذوقم حقیقت راجع به فیلم برداری امنیا..ولی خب کلا چون فیلم برداری من شاید تو 6 ماه 2 بار هم نباشه و اکثرا عکس رو ترجیح میدم اینه که زیاد مهم نیست...کلا قابل تحمله و کار ادم رو راه میندازه...

--------------------
الفردو جان:

مازیار جان بگو دقیقا تو کودوم قسمت کار، نگرانی داری تا برطرف کنم واست.

ممنون .والله نگرانی خاصی نیست...منتها من جون قبلا 2-3 سال قبل یه O2 XDA Atom داشتم با محیط ویندوز موبایل اشنایی نسبی دارم...اون زمان خب مثل الان نبود و ویندوز رو اون دستگاه هم 5 بود...القصه اون زمان یکم به دلیل محیط خشک و بی روح ویندوز موبایل زده شدم از اتم ضمن اینکه دوربین بی خود اتم هم مزید بر علت شد...

منتها الان میدونم قضیه فرق کرده هم دوربین بسیار عالی داره امنیا هم اینکه با توجه به UI کاربری امنیا این دفعه دیگه زده نمیشم از ویندوز...هرچی ویدیو تو یوتوب بوده دیدم..کلا خوشم اومده خیلی :rolleyes:...منتها نمیدونم... ته دلم میگم نکنه یه موقع یه مشکل ( از نظر خودم البته) پیش بیاد برام باز...کلا جای خاصی مد نظرم نیست بگم مثلا فلان جا رو توضیح بده...منظورم اینه که تو این مدت که داری استفاده میکنی شما یا مثلا li@ یا محمد چیز خاصی..مشکل بد قلق یا هرچی بر خوردی داشتی یانه :)

بالا