Luxor
Registered User
یه سوال دیگه هم دارم
Omnia چه تفاوتی با Innov داره؟
اخه قیمتش گرونتره!
اخه قیمتش گرونتره!
امنیا پاک پی سی ـه در حالیکه Innov8 اسمارت فون ـه و از سیستم عامل سیمبین استفاده میکنهیه سوال دیگه هم دارم
اخه قیمتش گرونتره!
امنیا پاک پی سی ـه در حالیکه Innov8 اسمارت فون ـه و از سیستم عامل سیمبین استفاده میکنه
Innov8 دوربینش 8 ـه ، امنیا 5 !
دیگه لازم نیست بگم امنیا تاچ اسکرین ـه و Innov8 نیست! :دی
سلام
سلام
مهمترین ایرادش میتونه نداشتن سیستم عامل باشه + باطری نسبتا ضعیف
قدیمی رو بخاطر زمان ورودش به بازار نوشته (اکتبر 2007)
و اینکه مدل جدیدترش G810 هم وارد بازار شده با یک سیستم عامل قوی ، Symbian OS v9.2, Series 60 rel. 3.0 و ویژگی هایی مثل پورت 3.5 میلیمتری، سیستم موقعیت یاب ماهواره ای(GPS ) + باطری قوی تر نسبت به مدل قبلی (G800)
عالی بود!!:happy: ممنونم!حالا میشه من رو راهنمایی کنید که از بین گوشی های سامسونگ یه گوشی خوب تا 300 با دوربین 5مگا بگیرم؟؟
خوشگل هم باشه
من سامسونگ طلایی رو دوست داشتم...اما اون جلدی که میاد روش رو نه!!
میگم به نظرتون ..حالا همین جوری یکم زده به سرم...کلا...N95 8GB رو بدم یه امنیا بگیرم؟ دیگه تکراری داره میشه...
ارزش داره؟؟
الاخره تجربه ای هست ... البته یادمه مازیار O2 Atom داشتی زمانی
سیمبین به WM لذتی هست
ولی N95 8GB انقدر کامل هست که دل کندن ازش سخته!
من جات بودم حتما این کار رو میکردم !
من که حاظرم برم طرف جاواهای سونی اریکسون تا سیمبین های نوکیا ! (البته برای تنوع )
نمیدونم چرا انقدر زده شدم از سیمبین !
اگه زورت به تاچ پرو میرسه حتما اون رو بگیر !
مازی با این چیزهایی که بالا نوشتی مطمئنم پشیمون خواهی شد چون نه دوربین فوق العاده ای داره نه سرعتش بالا هست و نه اینکه کیبورد داره.صفحش هم که تعطیله (اگه با vga کار کرده باشی دیگه عمرا سراغ qvga بری)
یکم صبر کنی گزینه های خیلی بهتری وارد بازار می شوند (تاچ دایموند 2 و پرو 2)
ممنون از دوستان...
1- شما که تو عکاسی خبره هستی به نظرت دوربین امنیا تو چه حدی هست؟ فاکتور فلش زنون رو بی خیال بشیم تو بقیه موارد میتونه در حد N82 یا مثلا N95 8GB باشه؟ عکس هاش چطوریه به نظرت؟
2- کلا صفحه نمایش بی اب و رنگی داره نه؟ چون هم بزرگه از اون ور هم 256K هست ( در واقع 56K) و از اون ور هم رزولوشنش هم کمه...والله خیلی ازار میده نه؟ تو افتاب هم که انگار تعطیل اره؟
3-صدای اسپیکر امنیا چطوریه؟ از 5800 کمتره؟؟
میگم به نظرتون ..حالا همین جوری یکم زده به سرم...کلا...N95 8GB رو بدم یه امنیا بگیرم؟ دیگه تکراری داره میشه...
ارزش داره؟؟
اوه اوه اسپیکرش تو همون قسمت که موقع حرف زدن استفاده میشه تعبیه شده؟ هیچی دیگه..پس بی خیال ولوم...!
هیچی دیگه..پس بی خیال ولوم
والله 100 رحمت به پی تی و دوستان عزیزی مثل شما و li@ نازنین و علی رضای گل...