• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران سامسونگ

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
یه سوال دیگه هم دارم
312jtp0.gif

Omnia چه تفاوتی با Innov داره؟
اخه قیمتش گرونتره!

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
یه سوال دیگه هم دارم
312jtp0.gif

Omnia چه تفاوتی با Innov داره؟
اخه قیمتش گرونتره!
امنیا پاک پی سی ـه در حالیکه Innov8 اسمارت فون ـه و از سیستم عامل سیمبین استفاده میکنه

Innov8 دوربینش 8 ـه ، امنیا 5 !

دیگه لازم نیست بگم امنیا تاچ اسکرین ـه و Innov8 نیست! :دی

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
امنیا پاک پی سی ـه در حالیکه Innov8 اسمارت فون ـه و از سیستم عامل سیمبین استفاده میکنه

Innov8 دوربینش 8 ـه ، امنیا 5 !

دیگه لازم نیست بگم امنیا تاچ اسکرین ـه و Innov8 نیست! :دی

خاک عالم!!پستم رو پاک کنم!!چرا فکر کردم امنیا هم 8هست!!و چرا فکر کردم اینووو هم تاچه!!

توهماته برادر:lol:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سلام
whistle.gif

دوستان ایراد این گوشی چیه؟
چرا میزنه قدیمی؟
یعنی جمع شده از بازار؟دلیل خاصی داشته؟کسی میدونه؟
سلام
مهمترین ایرادش میتونه نداشتن سیستم عامل باشه + باطری نسبتا ضعیف
قدیمی رو بخاطر زمان ورودش به بازار نوشته (اکتبر 2007)

samsung-g810.jpg

و اینکه مدل جدیدترش G810 هم وارد بازار شده با یک سیستم عامل قوی ، Symbian OS v9.2, Series 60 rel. 3.0 و ویژگی هایی مثل پورت 3.5 میلیمتری، سیستم موقعیت یاب ماهواره ای(GPS ) + باطری قوی تر نسبت به مدل قبلی (G800)

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
مهمترین ایرادش میتونه نداشتن سیستم عامل باشه + باطری نسبتا ضعیف
قدیمی رو بخاطر زمان ورودش به بازار نوشته (اکتبر 2007)

samsung-g810.jpg

و اینکه مدل جدیدترش G810 هم وارد بازار شده با یک سیستم عامل قوی ، Symbian OS v9.2, Series 60 rel. 3.0 و ویژگی هایی مثل پورت 3.5 میلیمتری، سیستم موقعیت یاب ماهواره ای(GPS ) + باطری قوی تر نسبت به مدل قبلی (G800)

عالی بود!!:happy: ممنونم!حالا میشه من رو راهنمایی کنید که از بین گوشی های سامسونگ یه گوشی خوب تا 300 با دوربین 5مگا بگیرم؟؟

خوشگل هم باشه
من سامسونگ طلایی رو دوست داشتم...اما اون جلدی که میاد روش رو نه!!

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
عالی بود!!:happy: ممنونم!حالا میشه من رو راهنمایی کنید که از بین گوشی های سامسونگ یه گوشی خوب تا 300 با دوربین 5مگا بگیرم؟؟

خوشگل هم باشه
من سامسونگ طلایی رو دوست داشتم...اما اون جلدی که میاد روش رو نه!!

خواهش میکنم،
گوشی های سامسونگ تو این رنج مهمترین ضعف هاشون نداشتن سیستم عامل هست
U900 گوشی جذابی به نظر میاد + کليد حرکتي لمسي که براش در نظر گرفتن و کاربر رو به سمت خوش جذب میکنه ولی سیستم عامل نداره و نرم افزارهای جاوا رو فقط میتونید روش نصب کنید ، البته بعضی ها هم این موضوع براشون مهم نیست

//

اگر دوربین 5 مد نظر نبود گوشی هایی خوبی تو این قیمت هست و یا یکم هزینه بیشتر = Nokia N82 با دوربین 5 و امکانات عالی دیگه...

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
میگم به نظرتون ..حالا همین جوری یکم زده به سرم...کلا...N95 8GB رو بدم یه امنیا بگیرم؟ دیگه تکراری داره میشه...

ارزش داره؟؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
میگم به نظرتون ..حالا همین جوری یکم زده به سرم...کلا...N95 8GB رو بدم یه امنیا بگیرم؟ دیگه تکراری داره میشه...

ارزش داره؟؟

من جات بودم حتما این کار رو میکردم !

من که حاظرم برم طرف جاواهای سونی اریکسون تا سیمبین های نوکیا ! (البته برای تنوع :f34r:)

نمیدونم چرا انقدر زده شدم از سیمبین !

اگه زورت به تاچ پرو میرسه حتما اون رو بگیر !

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ممنون از دوستان...

الاخره تجربه ای هست ... البته یادمه مازیار O2 Atom داشتی زمانی
سیمبین به WM لذتی هست
ولی N95 8GB انقدر کامل هست که دل کندن ازش سخته!

همون دیگه..از یه طرف میبینم هیچی کامل تر از این نیست..از اون ور هم دیگه یکم تکراری شده برام...گیر کردم..

من جات بودم حتما این کار رو میکردم !

من که حاظرم برم طرف جاواهای سونی اریکسون تا سیمبین های نوکیا ! (البته برای تنوع )

نمیدونم چرا انقدر زده شدم از سیمبین !

اگه زورت به تاچ پرو میرسه حتما اون رو بگیر !

والله اولا که تاچ پرو که بی خیال..دوربین خوبی نداره... کی بردش هم زیاد حال نمیکنم..

دوم یه چیزی که خیلی منو دل چرکین میکنه برا امنیا اینه که رزولوشن اش پایینه...

میگم الفردو جان 3 تا خواهش:

1- شما که تو عکاسی خبره هستی به نظرت دوربین امنیا تو چه حدی هست؟ فاکتور فلش زنون رو بی خیال بشیم تو بقیه موارد میتونه در حد N82 یا مثلا N95 8GB باشه؟ عکس هاش چطوریه به نظرت؟

2- کلا صفحه نمایش بی اب و رنگی داره نه؟ چون هم بزرگه از اون ور هم 256K هست ( در واقع 56K) و از اون ور هم رزولوشنش هم کمه...والله خیلی ازار میده نه؟ تو افتاب هم که انگار تعطیل اره؟

3-صدای اسپیکر امنیا چطوریه؟ از 5800 کمتره؟؟

gba

Registered User
لایک‌ها
25
مازی با این چیزهایی که بالا نوشتی مطمئنم پشیمون خواهی شد چون نه دوربین فوق العاده ای داره نه سرعتش بالا هست و نه اینکه کیبورد داره.صفحش هم که تعطیله (اگه با vga کار کرده باشی دیگه عمرا سراغ qvga بری)
یکم صبر کنی گزینه های خیلی بهتری وارد بازار می شوند (تاچ دایموند 2 و پرو 2)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مازی با این چیزهایی که بالا نوشتی مطمئنم پشیمون خواهی شد چون نه دوربین فوق العاده ای داره نه سرعتش بالا هست و نه اینکه کیبورد داره.صفحش هم که تعطیله (اگه با vga کار کرده باشی دیگه عمرا سراغ qvga بری)
یکم صبر کنی گزینه های خیلی بهتری وارد بازار می شوند (تاچ دایموند 2 و پرو 2)

والله با چیزهایی که این چند روزه خوندم..این امنیا اولا یکی از سریع ترین CPU های الان رو داره...که قرار باشه این کند باشه پس وای به حال بقیه..

کی برد که برای من اصلا مهم نیست..اتفاقا همین که کی برد نداره خوشم اومده...

صفحه اش هم اره این رو موافقم..تو ذوق میزنه..ولی متاسفانه یا خوشبختانه فعلا از QVGA بالاتر کار نکردم...یعنی تجربه ای ندارم

ضمنا دوربین اش رو که خیلی تعریف میکنن...میگن عکس های خوبی میگیره...

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
ممنون از دوستان...

1- شما که تو عکاسی خبره هستی به نظرت دوربین امنیا تو چه حدی هست؟ فاکتور فلش زنون رو بی خیال بشیم تو بقیه موارد میتونه در حد N82 یا مثلا N95 8GB باشه؟ عکس هاش چطوریه به نظرت؟

2- کلا صفحه نمایش بی اب و رنگی داره نه؟ چون هم بزرگه از اون ور هم 256K هست ( در واقع 56K) و از اون ور هم رزولوشنش هم کمه...والله خیلی ازار میده نه؟ تو افتاب هم که انگار تعطیل اره؟

3-صدای اسپیکر امنیا چطوریه؟ از 5800 کمتره؟؟

1-دوربینش در حالت عکاسی توی نور خوب بنظرم بهترین 5 مگا پیکسلی موجود هست ! حتی بهتر از ن95

بخاطر ایزوی پایینی که داره و همینطور تنظیمات بسیار جالب و کامل !

در حالت فیلم برداری فوق العاده شارپ میگیره چون اولش فوکوس میکنه ! حدودای 20 فریم میگیره ظاهرا !

پس از نظر دوربین میشه روش حساب کرد !

2- صفحه نمایشش بجز رزولیشن پایینش که زیاد هم محسوس نیست بسیار عالیه ! (شاید کمی رزولیشن تو ذق بزنه ولی واسه ویندوز عادیه)

رنگ هارو خیلی خوب نشون میده و بکلایت خیلی قوی داره ! از 5800 بهتره بنظرم !

من کلا مشکلی با صفحش ندارم ! اتفاقا خیلی هم خوبه چون با دست خیلی راحت هم کار میکنه !

زیر نور خورشید هم باز از 5800 بهتره !

3-کیفیت اسپیکرش از 5800 و ن82 بنظر بهتره ! خیلی شفافه ولی خیلی کمه در کل ! (این هم که مهم نیست !)

سرعت گوشی واقعا عالیه !!!!!!!

آتو روتیت مثل هلو انجام میده با کلی افکت و دستک دنبک !

بازی های جالب هم ریختم و مثل هلو اجرا میشن !

کلا خیلی حال میده :D

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

ارزش داره؟؟

مازیار جان دیگه خودت میدونی چه خبره دیگه...به قول علی رضا ویندوز موبایل هم واسه خودش لذتی داره....در مورد سرعت حرف آلفردو رو تایید میکنم به شخصه خودم خیلی نرم افزار روش نصب کردم ولی سرعت گوشی همچین تفاوت محسوسی نداره...در مورد تاچ اسکرین که خودم یک زمانی نگران بودم الان به سرعت هرچه تمام تر مسج میزنم...در کل هیچ مشکلی با نبود کیبرد ندارم....در مورد اسپیکر ضمن تایید حرف آلفردو باید بگم که اسپیکر گوشی مثل سری d سامسونگ توی همون قسمتی که میذاری در گوش تعبیه شده ولوم پایین ولی با کیفیتی داره...دوربین رو هم که آلفردو گفت و به اندازه کافی عکس گذاشتیم....حالا انتخاب با خودت....من که تا ویندوز موبایل 7 نیاد گوشیمو عوض نمیکنم:cool:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
برای الفردو:

میشه لطف کنی یه تیکه فیلم برداری با حداکثر کیفیت تو نور روز تو هوای ازاد بذاری...بی زحمت 2 دقیقه یا بیشتر باشه که افت فریم هم اگر داره مشخص بشه..من تو نت گشتم چیزهای جالبی گیر نیاوردم...اگر بذاری ممنون میشم...میخوام ببینم چطوریه؟

برای علی:

اوه اوه اسپیکرش تو همون قسمت که موقع حرف زدن استفاده میشه تعبیه شده؟ هیچی دیگه..پس بی خیال ولوم...!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اوه اوه اسپیکرش تو همون قسمت که موقع حرف زدن استفاده میشه تعبیه شده؟ هیچی دیگه..پس بی خیال ولوم...!

یس ....ولوم پایینه دیگه ولی کیفیت خوبی داره در کل قابل قبوله....در ضمن هندزفری های گوشی بعلاوه برنامه pocket music با سری دبلیو سونی اریکسون برابری میکنه کلا برای گوش دادن به موزیک ایده آله منتهی کلیدهای rew و ff و play روی هندزفری تعبیه نشده باید برای جلو عقب کردن ترک از گوشی استفاده کنید!!!!

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
به همین دلیل که دکمه های کنترل نداره روی هندزفریش من اصلا باهاش موسیقی گوش نمیکنم !

هیچی دیگه..پس بی خیال ولوم

اونقدرا هم بد نیست که فکر میکنی !

دیگه گذشت اون زمانی که ملت با اسپیکر باهم کلکل میکردند :D

امروز زیر نور شدید آفتاب بودم و صفحه 95% محو شده بود ولی دستتون رو که سایه کنید براش درست میشه :D

این هم دو نمونه فیلم جمعا یک دقیقه... یکی مکرو و یکی در حالت معمولی !حدود 20 مگ

من نمیدونستم 15 فریم میگیره ! ولی حدس میزدم تو همین مایه ها باشه... شانس شما نمیدونم چش شد هی ریپ میزد :دی !

Last edited:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دستت درد نکنه الفردو جان...جبران کنیم...خیر ببینی انشالله

والله 100 رحمت به پی تی و دوستان عزیزی مثل شما و li@ نازنین و علی رضای گل...یه سوال ما تو HU پرسیدیم که مثلا انقدر هم ادعاشون میشه بعضی هاشون....و تازه مثلا فروم تخصصی پاکت پی سی هست و کلی هم بازدید داره... 1 کلمه زحمت ندادن به خودشون جواب ما رو بدن...الان دیدم که فقط یه با معرفت جواب داده که خودت بودی جواب من رو اونجا هم دادی...

--------------------------
بگذریم...در مورد فیلم هایی که اپلود کردی برام... دیدمشون...توی حالت نرمال مود 44 ثانیه بود که هر 7-8 ثانیه یه تیک داشت که اگر همیشه اینطوری هست پس بی خیال فیلم برداری هان؟ همیشه اینطوریه؟ اینجوری باشه که فایده نداره...شاید اون موقع اینطوری بوده؟

میشه یکم دقت کنی و ببینی همیشه اینطوریه؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
والله 100 رحمت به پی تی و دوستان عزیزی مثل شما و li@ نازنین و علی رضای گل...

خواهش....ما که کاری نکردیم اطلاعات تخصصی رو دوستان دادند!!!!

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
والا قبلا یه صحنه باهاش فیلم گرفته بودم 40 ثانیه، الآن دقت کردم دیم اونجا اصلا ربپ نزده !

این ویندوز هم عجیب قریبه دیگه ! بعضی وقتا سیستم خودم نمیدونم چش میشه مثلا هاردش واسه چند ثانیه 100% کار میکنه و همه یوزیج سیپیو هم میگیره !

این هم باید تو همون مایه ها باشه !

ولی درکل فیلمبرداریش یه گوشی خودت نمیرسه... فقط فوکوسش برتری داره...

اما عکاسیش میچربه به گوشیت (تشخیص چهره هم داره !) پس میشه یر به یر کرد با اون :D

حالا باز اگه تصمیم سخت بود خبر بده یه قرار بزاریم.

من خودم تا یک روز بعد از خریدش یه جوری بود اصلا، نمیدونستم ارزش دارشت یا نه ! ولی الآن خیالم راحته ! (بهش افتخار میکنم :دی)

پس نگران نباش !

فوق فوقش اینه که میخری بعد خوشت نمیاد میری با یه ن95 مثل اینی که داری طاق میزنی و یه چیزی هم سر میگیری !

Last edited:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
جدا از این بحثها و سوای دوربین ویندوز موبایل یه جورایی میگیرتت....منو که گرفت....لول....راستی این نکته رو یادم رفت بهت بگم مازیار جان....اگر امنیا گرفتی باید با بازی و کلا بازی کردن با گوشی خداحافظی کنی....البته به این شدتی که میگم نیستا ولی خیلی محدود میشی واسه بازی کردن!!!!....بازیها رو اجرا میکنه ولی اکثریت قریب به اتفاق نیاز به کلیدهای 4 جهته داره!!!!

Last edited:
بالا