• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از IcedAngel :
به به سلام آقا مهدی
pray.gif

/

کسی لینک دانلود ورژن قبلش رو نداره ؟!؟! این ورژن 9 به چیز رفت ! دوباره هم که نصب میکنم یه پیغام عجیب میده که برو آی ای 6 رو نصب کن ... یا با ISP ت تماس بگیر
confused0072.gif
confused0072.gif
... فکر کنم مشکل از فرستندم باشه البته
confused0067.gif
ولی مگه میشه ؟!؟! دیروز سرویسم برای 2 ساعت قطع شد و و قتی وصل شد دیگه اپرا error داد
این چه حركتیه
confused0072.gif
:D

مخلص
/

9 رو دیگه نصب نكن . همین بیلدی هم كه من دارم كم باگ نداره . من زورم میاد دوباره كوكی ها و وند و تولبار ستینگ رو تو 8 كپی كنم ... .

خیلی خوره ای بگو مال خودمو آپ كنم
302.gif

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
به نقل از Opera 8.0 :
کجا آپلود نمیکرد؟
خیلی جاها مثلا تو persiangig و communityopera
البته تو ورژن 9 اینجوری هست توی 8.54 درسته

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان من جديدا از اپرا بجايIEاستفاده ميكنم منتها مشكلي كه باهاش دارم وقتي روي كلمه كليك ميكنم تا با ببيلون معنيش رو بدونم اون كلمه يا بطور كامل انتخاب نميشه يا با كلمات ديگست كلا نميشه از ببيلون استفاده كرد من فعلا از ورزن 7.6 كه داشتم دارم استفاده ميكنم اين مشكل در ورژنهاي بالاتر هم وجود داره ؟

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
به نقل از EH$@N :
دوستان من جديدا از اپرا بجايIEاستفاده ميكنم منتها مشكلي كه باهاش دارم وقتي روي كلمه كليك ميكنم تا با ببيلون معنيش رو بدونم اون كلمه يا بطور كامل انتخاب نميشه يا با كلمات ديگست كلا نميشه از ببيلون استفاده كرد من فعلا از ورزن 7.6 كه داشتم دارم استفاده ميكنم اين مشكل در ورژنهاي بالاتر هم وجود داره ؟
بله متاسفانه توی ورژن 9 بتا هم من همین مشگل رو دارم اما تا حالا توی IE تست نکردم ببینم اونجا درسته یا همین مشکل رو باز داره بابیلون

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از mammad81 :
بله متاسفانه توی ورژن 9 بتا هم من همین مشگل رو دارم اما تا حالا توی IE تست نکردم ببینم اونجا درسته یا همین مشکل رو باز داره بابیلون
نه توي IE اصلا مشكلي نداره ، يعني بازم از اين IE آشغال بايد استفاده كنم ؟! مثله اينكه از دست اين سلطه عمو بيلي نميشه راحت شد !:(

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
تو فایر فاکس امتحانش کردی

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
اپرا 9 beta 2 build 8414 منتشر شد از اینجا میتونید بگیریدش

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از mammad81 :
تو فایر فاکس امتحانش کردی
آخه فايرفاكس كه فارسي رو پيشتيباني نميكنه البته شنيدم پلاگيني روش نصب ميشه كه اين قابليت رو بهش اضافه ميكنه ، درسته؟

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
به نقل از EH$@N :
آخه فايرفاكس كه فارسي رو پيشتيباني نميكنه البته شنيدم پلاگيني روش نصب ميشه كه اين قابليت رو بهش اضافه ميكنه ، درسته؟
منظورت از اینکه فایر فاکس فارسی رو پشتیبانی نمی کنه چیه؟
اگه منظورت باز کردن صفحات فارسی هست باید بگم خیلی هم خوب عمل میکنه حتی کمی بهتر از اپرا بعضی مواقع

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
اپرا 9.01( BUILD 8533) بتا:
Latest Changes:
Empty spam puts messages in trash again
Fixes to contenteditable
Several stability fixes
Several IMAP fixes
Open image in mail does now opens in new tab
Fixed bug where inline error messages opened blank
Fixed bug where Java Applet did not load when width and height set to 0
Chat colors (re)fixed
Search field now shows dropdown when using the down arrow key
Fixed bug where Error console constantly appeared by renaming preference from "Console Filter" to "Error Console Filter"
Filters with huge numbers of mail will now act significantly faster

دانلود: http://snapshot.opera.com/windows/o901w_8533.exe

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
من داشتم لینوکس suse 10.1 رو با اپرا دانلود میکردم برای کاری هاردم رو که فایل دانلودی روش بود جدا کردم وسیستم رو روشن کردم اما وقتی دوباره هارد رو وصل کردم و باهاش اپرا رو اجرا کردم دیدم تو لیست دانلود اثری ازش نیست حالا کسی راه حلی سراغ داره؟

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اپرا بیش از حد کم حجم است . فقط 4 تا 5 مگ حجم دارد ، به نظر من اگر از محدود کردن خودشون در ارائه مرورگری کم حجم دست بردارن میتونن چیز مال تری عرضه کنن .

هر چی سنگین تر رنگین تر ...

dj_mesmol

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
با اپرا فروم هاي رو كه مرور ميكني نميتوني با بردن ماوس روي اسكرول جديدترين پست ها اونو متوقف كني
دوستان كمك كنن
باي

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
با سلام
با اپرا فروم هاي رو كه مرور ميكني نميتوني با بردن ماوس روي اسكرول جديدترين پست ها اونو متوقف كني
دوستان كمك كنن
باي
من اصلاً نفهميدم کجا رو ميگی. ميشه يه کم واضح تر بگی ؟

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
نسخه 9.2 رو کسی دانلود کرده؟
یه قابلیت جالب دیگه بهش اضافه شده حتما پیشنهاد میشه

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
شما دانلود کردید؟ چه قابلیتی؟ از ترس سیستم قضمیت (دیکته اش درسته؟!) دانلودش نکردم

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
خیلی ساده اس
quick dial موبایلها رو دیدی؟؟ که دکمه یک رو که میزنی مثلا فلانی میاد؟
اینجا هم یک همچین چیزی هست یعنی هر صفحه جدیدو که باز میکنی 9 مربع هست که میتونی بهش سایتههای مورد علاقت رو بدی
یک چیزی مثل favorite ه اما خیلی دم دست تر و راحت الوصول تر

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام
دوستان كمك كنن
باي
اره اینو منم دیدم و فکر نمیکنم راهی داشته باشه

اپرا بیش از حد کم حجم است . فقط 4 تا 5 مگ حجم دارد ، به نظر من اگر از محدود کردن خودشون در ارائه مرورگری کم حجم دست بردارن میتونن چیز مال تری عرضه کنن .

هر چی سنگین تر رنگین تر ...

اصلا قبول ندارم البته مرورگرها امر سلیقه ای هستند اما از نظر من از firefox هم بهتره

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
اینجا انجمن طرفدارانه اپراست...معلومه که از فایرفوکس بهتره! :d

ARMAN_PIER

Registered User
لایک‌ها
1
امروزه در میان نرم افزارهای اینترنتی می توان تعداد زیادی از برنامه های مرورگر وب را یافت.به کمک این نرم افزارها می توان از وب سایت ها در اینترنت بازدید کرده ، فایل های مورد نظر خود را دانلود کنید. در واقع استفاده از اینترنت بدون مرورگر های تقریبا امری محال است. مرورگر های متفاوتی را می توان در اینترنت یافت. از میان آن ها تعداد محدودی هستند که در میان کاربران محبوب هستند. Internet Explorer که مرورگر پیش فرض ویندوز XP می باشد و با نصب ویندوز این برنامه نیز نصب می شود ، Mozilla FireFox که بزرگترین رقیب برای internet explorer محسوب می شود و تقریبا در این بازی برد را بدست آورده است . و مرورگر دیگری به نام Opera که دارای طرفداران زیادی در سطح وب می باشد.

در این مطلب ما به معرفی نسخه جدید مرورگر Opera می پردازیم.

این نرم افزار در نسخه جدید خود ویژگی هایی را به برنامه اضافه نموده که مهمترین آن ها را در زیر بررسی می کنیم:

- در این نسخه قسمتی برای جلوگیری از سواستفاده های اینترنتی و دزدی اطلاعات قرار داده شده و کاربر با استفاده از این مرورگر دیگر نگران چنین مشکلاتی نخواهد بود.

- اضافه شدن امکان دانلود فایل های Torrent در قسمت BitTorrent .

توضیح: ( Torrent ها فایل هایی هستند که شما با دانلود آنها و استفاده از برنامه های مخصوص Torrent می توانید یک فیلم سینمایی را از چندین نقطه در اینترنت دانلود کنید. تقریبا حالتی مانند شبکه های p2p می باشد )

- اضافه کردن موضوعاتی که بیشتر عملیات جستجوی شما بر روی آن ها متمرکز می باشد در منوی جستجو .

- تکمیل قسمت ویرایش نوشته ها

از دیگر امکانات آن که در نسخه های قبلی نیز موجود است می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- Security ( امنيت ) : توسط Opera 8.0 كاربر مي تواند از آخرين update هاي امنيتي شركت Opera با خبر شود و استفاده كند تا دچار هيچ گونه Spyware و نرم افزار ناشناس نشود . همچنين امكان هر نوع تلاش براي ورور به سيستم را از بين مي برد .
- Speed ( سرعت بالا ) : شركت Opera مدعي است كه نسخه ي 9.0 مرورگر شان , سريعترين مرورگري است كه تا كنون در جهان عرضه شده است !!
- Tabbed browsing and pop-up blocking ( تحت يك پنجره بودن تمامي صفحات و جلوگيري از Pop-up ها ) : ميتوانيد هر تعداد پنجره ي وب را كه مايليد تحت يك پنجره ي كلي باز نماييد بدون آنكه از سرعت سيستم شما كاسته شود ! در صورت استفاده از Opera هيچگاه اسير Pop-Up هاي مزاحم و دست و پا گير نخواهيد شد !
- Integrated search ( موتور جستجوي قدرتمند ) : با استفاده از موتور جستجوي اين نرم افزار به اساني ميتوانيد جستجوي خود را در سايتهاي برتر جستجو و حتي تجاري انجام دهيد !
- Customization ( پشتيباني ايجاد تغييرات در محيط برنامه ) : به شما امكان تغيير در ظاهر محيط برنامه و حذف و يا اضافه نمودن Toolbar و منو و استفاده از تعداد بسياري Skin هاي زيبا را مي دهد !
- Password manager ( مديريت پسورد ها ) : اين بخش بسيار مفيد از به ذخيره ي كلمات عبوري كه شما در هر صفحه وارد مي نماييد در محيطي امن مي پردازد كه در مواقع ضروري به شما بر گرداند !
- Voice ( پشتيباني انجام عمليات از طريق صدا ) : Opera نخستين مرورگريست كه امكان كار با نرم افزار از طريق صدا را نيز به شما مي دهد! بلي شما قدر خواهيد بود فقط نانم بردن عمل , آن دستور را به Opera بدهيد !
(((( منبع p30world))))

به هیچ وجه اینو ازدست ندین با این مرورگر میتونید 5 برابر سریعتر مرورکنید! چطوری؟ کافیه کزینهی عکسشو روی cached images بگذارید وفقط عکسهایی که میخواید رو با کلیک راست و انخاب reload image لود کنید!

بالا