اگر باهاش کار کنی و به محیطش عادت کنی مطمئن باش معتادش میشی IE آسون و راحته چون هیچی نداره اما اپرا بخاطر امکاناتش اول یکم شلوغ و پلوغ به نظر میاد اما از من به تو نصیحت یه ساعت وقت بذار تولبار ها و گزینه های دیگه اپرا رو customize کن انجوری که دلت میخواد اونوقت ببین چه هلویی میشهبه نقل از IcedAngel :دمت گرم... من 10 ساله مشتری آی ایی بودم این اپرا گمراهم کرد ...![]()
خدایی یه چیز میگم نزنین من رو ولی هنوز آی ای راحت تر و به دل نشین تره ... فایرفاکس هم بعضی وقتها اعصاب میزنه
خلاصه هر چی گشتیم گیر نیاوردیم دیگه ... بازم مرسی ... برم ببینم منم معتاد این مرورگر میشم یا نه![]()
خوب اوومدییه ساعت وقت بذار تولبار ها و گزینه های دیگه اپرا رو customize کن انجوری که دلت میخواد اونوقت ببین چه هلویی میشه
کجا سرعتش پایین هست مخصوصا" این نسخه 9.2 خیلی سریع بالا میاد!من از دیروز ظهر ناگهان اغفال شدم و سرعت بالا اومدن اولیه Opera که خیلی کندتر از Safari بود رو گذاشتم کنار و فقط به سرعت بالا اومدن و مرور صفحات پرداختم و از اون موقع تا الان در Opera باقی موندم!!
این ایراد نیست... یه امتیاز هستبه نقل از mynobar :به نظر من ، اپرا یک مشکل دیگر هم دارد و از جناب آرش پور خواهشمندم که به اطلاع مسؤولانش برساند ،
و آن ، عدم رفرش کردن اتوماتیک صفحه های استاتیک ، موقع مرور مجدد آنها در اینترنت میباشد .
:blink:به نقل از arashpour :منظور از صفحه های استاتیک چیست؟ لطفاً لینکی را هم مثال بزنید. با تشکر
و اگر آن صفحه دارای مطالب مهمی بود ، چه ؟به نقل از mehdvirus :این ایراد نیست... یه امتیاز هست
بقیه مرورگرها رفرش میکنن
ولی اپرا این کارو میکنه که اگه افلاین هم بودی بتونی ببینی
روی صفحه ای که میخوای رفرش بشه کلیک راست کن بعد گزینه reload every و بعد مدت زمان دلخواهت رو بزنبه نقل از mynobar :به نظر من ، اپرا یک مشکل دیگر هم دارد و از جناب آرش پور خواهشمندم که به اطلاع مسؤولانش برساند ،
و آن ، عدم رفرش کردن اتوماتیک صفحه های استاتیک ، موقع مرور مجدد آنها در اینترنت میباشد .
اون قضیه که تمام تب ها رو بصورت مکسیمایز باز میکنه رو میشه یه کاریش کرد ؟؟؟ من عادت دارم صفحه اصلیم بزرگ زیر باشه و صفحات دیگه مینیمایز شده روی اون تا به یه کلیک ساده بتونم به صفحه اصلیم دسترسی پیداکنم ... نه اپرا نه فایر فاکس این امکان ابتدایی و عصر حجری رو بهم نداده تاحالا !!به نقل از mammad81 :اگر باهاش کار کنی و به محیطش عادت کنی مطمئن باش معتادش میشی IE آسون و راحته چون هیچی نداره اما اپرا بخاطر امکاناتش اول یکم شلوغ و پلوغ به نظر میاد اما از من به تو نصیحت یه ساعت وقت بذار تولبار ها و گزینه های دیگه اپرا رو customize کن انجوری که دلت میخواد اونوقت ببین چه هلویی میشه
آیسی جون عزیز من فکر کنم تو تاپیک "آیا وقت آ نرسیده که اینترنت اکسپلورر...." جوابتو دادم مثل اینکه ندیدی ولی دوباره میگم روی لینک هات کلیک راست کن open in new window رو بزن بعد همون بلایی که سر پنجره های IE میاری سر اینم بیار ضمننا توی Main bar هم اگر گزینه cascade رو امتحان کنی بد نیستبه نقل از IcedAngel :اون قضیه که تمام تب ها رو بصورت مکسیمایز باز میکنه رو میشه یه کاریش کرد ؟؟؟ من عادت دارم صفحه اصلیم بزرگ زیر باشه و صفحات دیگه مینیمایز شده روی اون تا به یه کلیک ساده بتونم به صفحه اصلیم دسترسی پیداکنم ... نه اپرا نه فایر فاکس این امکان ابتدایی و عصر حجری رو بهم نداده تاحالا !!
ببین ولی الان دومین هفتس که دارم با اپرا کار میکنم ... خیلی کنده بابا![]()
منم یادم نیست اونجا ازت تشکر کردم یا نه ... انگار ندیدم اون تاپیک رو دیگه ... به هر حال اینجا هم مرسی ... شاید اینجوری یه پله به هدف نزدیکتر شم و بزارم آی ای رو کنار ... ولی واقعا" کنده !!! کم کم هر صفحه رو 6 ثانیه دیرتر باز میکنه ... سر عکساش که جون آدم رو در میاره :blink:به نقل از mammad81 :آیسی جون عزیز من فکر کنم تو تاپیک "آیا وقت آ نرسیده که اینترنت اکسپلورر...." جوابتو دادم مثل اینکه ندیدی ولی دوباره میگم روی لینک هات کلیک راست کن open in new window رو بزن بعد همون بلایی که سر پنجره های IE میاری سر اینم بیار ضمننا توی Main bar هم اگر گزینه cascade رو امتحان کنی بد نیست
راستی از چه ورژنی استفاده میکنی درست یادم نیست فکر کنم تو ورژن های قبل از 8.5 هر تب برای خودش کلیدهای ماکسیمایز و مینیمایزو داشت اما تو ورژن های جدید فرق داره و بصورت پیش فرض فعال نیست ورژن اپرات رو بگو تا بگم چیکار کنی
اینترنت 4 مگی این دردسر ها رو هم داره دیگه ولی توی این اینترنت نفتی ما برعکسه یعنی اپرا صفحه ها رو زود تر لود میکنه شاید اگر یه بار پاکش کنی دوباره بریزی درست بشهولی واقعا" کنده !!! کم کم هر صفحه رو 6 ثانیه دیرتر باز میکنه ... سر عکساش که جون آدم رو در میاره
دستت درد نکنه ... دنبال همن بودم :blush:به نقل از mammad81 :اینترنت 4 مگی این دردسر ها رو هم داره دیگه ولی توی این اینترنت نفتی ما برعکسه یعنی اپرا صفحه ها رو زود تر لود میکنه شاید اگر یه بار پاکش کنی دوباره بریزی درست بشه
ضمنا برای اپرا ورژن 9 برو به این آدرس tools>preferences بعد توی تب اول گزینه show close button on each tab رو غیر فعال کن اونوقت برای هر تب گزینه های ماکسیمایز ،مینیمایز و کلوز بالا سمت چپ میاد
انحراف تاپیک ، ممنوع :hmm:به نقل از IcedAngel :دستت درد نکنه ... دنبال همن بودم :blush:
این اینترنت 4 مگی ما هم آبرو برده خدایی !!!! الکی هم کلی دارم پول میدم ... برم همون دیال آپ بگیرم خدایی
ولی جدی بین دیجیتال کیبل و DSL من با DSL بیشتر حال کردم ... به نظر مقرون به صرفه تره
بازم ممنون![]()
Dear Mr. Arash Pour,
Many of the issues mentioned below are known, but as they all are of a technical character rther than related to localization of the
browser, please report these in our bug tracking system:
https://bugs.opera.com/
The bug reports will then be picked up by our developers for further treatment.
The last issue is what we call a technical enhancement request, this should not be reported in the bug system but rather to the
following forum on my.opera.com:
http://my.opera.com/community/forums/forum.dml?id=24
The enhancement request will then be picked up by one of my colleagues.