به نقل از mammad81 :دوستان عشق اپرا لطفا یاری کنند من یک سرویس وبلاگ میخوام که خصوصیات زیر رو داشته باشه:
1- با اپرا بطور کامل سازگار باشه (خیلی روی این قسمت تاکید دارم)
2- زبان فارسی رو بخوبی پشتیبانی کنه ( ترجیحا فاسی باشه هر چند بعید میدونم پیدا بشه
:crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :devil: :devil: :devil: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr:به نقل از mynobar :مورد اول رو که کلاً بی خیال شو ، چون اپرا با اکتیو ایکس هیچ ارتباط و دوستی نداره .
به نقل از arashpour :سلام به عاشقان اپرا...
حالا که میبینم این همه دوستدار اپرا اینجا هست، میخوام خبری رو برای اولین بار بهتون بدم:
اپرا فارسی میشود!
با صحبتهایی که با تیم ساپورت اپرا کردم از چند وقت پیش کار ترجمه این نرم افزار عالی رو شروع کردم. هر چند در مراحل اولیه هستم و طبق معمول ترجمه نرم افزارها به فارسی به مشکلات عدیده ای برخوردیم، ولی اپرا هم روزی به زبان فارسی برای استفاده کننده های فارسی زبان آماده خواهد شد. البته ذکر یک نکته ضروری است که همین الآن هم یک ترجمه فارسی در سایت اپرا هست که نیمه کاره رها شده و در ضمن مورد تأیید خود کمپانی هم نیست. ولی ترجمه من کاملا کامل خواهد بود بدون هیچ خط ترجمه نشده ای و به طور پیش فرض در فایل ست آپ اپرا قرار خواهد گرفت
امیدوارم بتونم با اینکار عاشقان اپرا رو خوشحال کنم.
در ضمن قبلاً نرم افزارهای NotesHolder و IDM را هم ترجمه کردم که در مورد IDM که اتفاقاً تنها نرم افزار دانلودری هست که با اپرا هماهنگ میشود، مشغول تهیه پک مخصوصی با کمپانی tonec هستیم که مشکلات فونت فارسی را بر طرف کنیم
به نظر ما که سهله به نظر هر بنی بشری که از اپرا استفاده کرده از هر مرورگر دیگری تو این دنیا و اون دنیا بهتره. اگه یک مدتی باهاش کا کردی دیگه تا آخر عمرت با اون کار میکنیبه نقل از rezadignity :نرم افزار اپرا مثل فایرفاکس اپن سورس هست؟
مرکزیتش کجا است؟ آمریکا؟
به نظر شما اپرا از فایرفاکس بهتره؟
منظورتون رو از فله ای نمیفهمم؟؟!!:blink:به نقل از adeliry :میگم دوست عزیز اگه ارتباط دارین باهاشون این مشکل save کردن فله ای رو هم باهاشون مطرح کنید شاید فرجی بشه.
درسته درسته صد در صد تایید میشهبه نقل از mynobar :در مورد اکتیو ایکس و آشتی با آن هم چاره ای بیندیشید ،
اینطوری که نمیشه ، با اپرا نمیتونیم با وبلاگها کار کنیم .
حتما راجع به این موضوع با نفر مربوطه صحبت میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.به نقل از adeliry :یعنی وقتی بخوای یه صفحه رو با تصاویرش ذخیره کنی 50 تا فایل رو بصورت پخش و پلا یه جا میریزه و برای هر صفحه باید یه فولدر جدید بسازی. در حالیکه اینترنت اکسپلورر خودش یه فولدر هم اسم صفحه میسازه و غیر از فایل html همه رو داخل اون فولدر میریزه و مسلمل خیلی مرتب تر و راحت تره در این مورد خاص.
توجه کنید که این اکتیو ایکس که گفتی از اون اختراعهای معیوب کمپانی ملعون مایکروسافت هست که به علت حفره های امنیتی شدیدی که دارد و ظاهراً قابل رفع نیست(حداقل برای مدت طولانی) اپرا هرگز از اون پشتیبانی نمیکنه. راجع به ایرادهای اکتیو ایکس مفصلاً در سایت رسمی اپرا صحبت شده که نیازی به بازگویی ندارد و خودتون میتونید مراجعه کنید و بیشتر بدونید. پس فکر اکتیو ایکس رو از مخیلتون بیرون کنید که برای سلامتی کامپیوتر خودتونه!به نقل از mynobar :در مورد اکتیو ایکس و آشتی با آن هم چاره ای بیندیشید ،
اینطوری که نمیشه ، با اپرا نمیتونیم با وبلاگها کار کنیم .
به نقل از arashpour :حتما راجع به این موضوع با نفر مربوطه صحبت میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.
دوستان دیگر هر سوالی، پیشنهادی، انتقادی چیزی راجع به اپرا دارن که میخوان مسوولان اپرا مطلع بشن بگن که من همه رو یکجا مطرح کنم و جواب همه رو یکجا اعلام کنم.