• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
خواهش می‌کنم :)
----
mehvirus جان extensionهای Firefox برای رفع باگ نیست و اکثر قریب به اتفاقشون ساخت توسعه دهنده‌های Firefox نیست.
موفق باشید

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
خوب اگه راست ميگه اكستنشن نده بيرون ببينم بازم طرفدار داره يا نه:D
تازه جون هركي دوست دارين اسم منم درست بنويسيد خوب
حداقل بگيد مهدي
36.gif

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
مهدی جان(خوبه؟ ;)) توسعه دهنده‌های Firefox یه بستری فراهم کردن برای extension این افراد داوطلب(و در موارد تجاری، شرکتها) هستن که این همه extension خوب براش تولید می‌کنن.
موفق باشید

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
دوستان عشق اپرا لطفا یاری کنند من یک سرویس وبلاگ میخوام که خصوصیات زیر رو داشته باشه:
1- با اپرا بطور کامل سازگار باشه (خیلی روی این قسمت تاکید دارم)
2- زبان فارسی رو بخوبی پشتیبانی کنه ( ترجیحا فاسی باشه هر چند بعید میدونم پیدا بشه

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mammad81 :
دوستان عشق اپرا لطفا یاری کنند من یک سرویس وبلاگ میخوام که خصوصیات زیر رو داشته باشه:
1- با اپرا بطور کامل سازگار باشه (خیلی روی این قسمت تاکید دارم)
2- زبان فارسی رو بخوبی پشتیبانی کنه ( ترجیحا فاسی باشه هر چند بعید میدونم پیدا بشه

مورد اول رو که کلاً بی خیال شو ، چون اپرا با اکتیو ایکس هیچ ارتباط و دوستی نداره .

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
به نقل از mynobar :
مورد اول رو که کلاً بی خیال شو ، چون اپرا با اکتیو ایکس هیچ ارتباط و دوستی نداره .
:crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :devil: :devil: :devil: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr:

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به عاشقان اپرا...
حالا که میبینم این همه دوستدار اپرا اینجا هست، میخوام خبری رو برای اولین بار بهتون بدم:
اپرا فارسی میشود!
با صحبتهایی که با تیم ساپورت اپرا کردم از چند وقت پیش کار ترجمه این نرم افزار عالی رو شروع کردم. هر چند در مراحل اولیه هستم و طبق معمول ترجمه نرم افزارها به فارسی به مشکلات عدیده ای برخوردیم، ولی اپرا هم روزی به زبان فارسی برای استفاده کننده های فارسی زبان آماده خواهد شد. البته ذکر یک نکته ضروری است که همین الآن هم یک ترجمه فارسی در سایت اپرا هست که نیمه کاره رها شده و در ضمن مورد تأیید خود کمپانی هم نیست. ولی ترجمه من کاملا کامل خواهد بود بدون هیچ خط ترجمه نشده ای و به طور پیش فرض در فایل ست آپ اپرا قرار خواهد گرفت
امیدوارم بتونم با اینکار عاشقان اپرا رو خوشحال کنم.

در ضمن قبلاً نرم افزارهای NotesHolder و IDM را هم ترجمه کردم که در مورد IDM که اتفاقاً تنها نرم افزار دانلودری هست که با اپرا هماهنگ میشود، مشغول تهیه پک مخصوصی با کمپانی tonec هستیم که مشکلات فونت فارسی را بر طرف کنیم

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نرم افزار اپرا مثل فایرفاکس اپن سورس هست؟
مرکزیتش کجا است؟ آمریکا؟
به نظر شما اپرا از فایرفاکس بهتره؟

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من تا کنون با اپرا کار نکردم ولی پارسال یه مدت با فایرفاکس کار می کردم. به نظر من دود از کنده بلند میشه!
همون IE از اینا بهتر بود. کار کردن با IE آسون تر و روان تر هست!

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از arashpour :
سلام به عاشقان اپرا...
حالا که میبینم این همه دوستدار اپرا اینجا هست، میخوام خبری رو برای اولین بار بهتون بدم:
اپرا فارسی میشود!
با صحبتهایی که با تیم ساپورت اپرا کردم از چند وقت پیش کار ترجمه این نرم افزار عالی رو شروع کردم. هر چند در مراحل اولیه هستم و طبق معمول ترجمه نرم افزارها به فارسی به مشکلات عدیده ای برخوردیم، ولی اپرا هم روزی به زبان فارسی برای استفاده کننده های فارسی زبان آماده خواهد شد. البته ذکر یک نکته ضروری است که همین الآن هم یک ترجمه فارسی در سایت اپرا هست که نیمه کاره رها شده و در ضمن مورد تأیید خود کمپانی هم نیست. ولی ترجمه من کاملا کامل خواهد بود بدون هیچ خط ترجمه نشده ای و به طور پیش فرض در فایل ست آپ اپرا قرار خواهد گرفت
امیدوارم بتونم با اینکار عاشقان اپرا رو خوشحال کنم.

در ضمن قبلاً نرم افزارهای NotesHolder و IDM را هم ترجمه کردم که در مورد IDM که اتفاقاً تنها نرم افزار دانلودری هست که با اپرا هماهنگ میشود، مشغول تهیه پک مخصوصی با کمپانی tonec هستیم که مشکلات فونت فارسی را بر طرف کنیم

میگم دوست عزیز اگه ارتباط دارین باهاشون این مشکل save کردن فله ای رو هم باهاشون مطرح کنید شاید فرجی بشه.

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از rezadignity :
نرم افزار اپرا مثل فایرفاکس اپن سورس هست؟
مرکزیتش کجا است؟ آمریکا؟
به نظر شما اپرا از فایرفاکس بهتره؟
به نظر ما که سهله به نظر هر بنی بشری که از اپرا استفاده کرده از هر مرورگر دیگری تو این دنیا و اون دنیا بهتره. اگه یک مدتی باهاش کا کردی دیگه تا آخر عمرت با اون کار میکنی

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از adeliry :
میگم دوست عزیز اگه ارتباط دارین باهاشون این مشکل save کردن فله ای رو هم باهاشون مطرح کنید شاید فرجی بشه.
منظورتون رو از فله ای نمیفهمم؟؟!!:blink:

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
یعنی وقتی بخوای یه صفحه رو با تصاویرش ذخیره کنی 50 تا فایل رو بصورت پخش و پلا یه جا میریزه و برای هر صفحه باید یه فولدر جدید بسازی. در حالیکه اینترنت اکسپلورر خودش یه فولدر هم اسم صفحه میسازه و غیر از فایل html همه رو داخل اون فولدر میریزه و مسلمل خیلی مرتب تر و راحت تره در این مورد خاص.

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
در مورد اکتیو ایکس و آشتی با آن هم چاره ای بیندیشید ،
اینطوری که نمیشه ، با اپرا نمیتونیم با وبلاگها کار کنیم .

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
به نقل از mynobar :
درسته درسته صد در صد تایید میشه :( :( :( :( :f34r: :f34r: :f34r:

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از adeliry :
یعنی وقتی بخوای یه صفحه رو با تصاویرش ذخیره کنی 50 تا فایل رو بصورت پخش و پلا یه جا میریزه و برای هر صفحه باید یه فولدر جدید بسازی. در حالیکه اینترنت اکسپلورر خودش یه فولدر هم اسم صفحه میسازه و غیر از فایل html همه رو داخل اون فولدر میریزه و مسلمل خیلی مرتب تر و راحت تره در این مورد خاص.
حتما راجع به این موضوع با نفر مربوطه صحبت میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.
دوستان دیگر هر سوالی، پیشنهادی، انتقادی چیزی راجع به اپرا دارن که میخوان مسوولان اپرا مطلع بشن بگن که من همه رو یکجا مطرح کنم و جواب همه رو یکجا اعلام کنم.

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mynobar :
توجه کنید که این اکتیو ایکس که گفتی از اون اختراعهای معیوب کمپانی ملعون مایکروسافت هست که به علت حفره های امنیتی شدیدی که دارد و ظاهراً قابل رفع نیست(حداقل برای مدت طولانی) اپرا هرگز از اون پشتیبانی نمیکنه. راجع به ایرادهای اکتیو ایکس مفصلاً در سایت رسمی اپرا صحبت شده که نیازی به بازگویی ندارد و خودتون میتونید مراجعه کنید و بیشتر بدونید. پس فکر اکتیو ایکس رو از مخیلتون بیرون کنید که برای سلامتی کامپیوتر خودتونه!:p
اگر وبلاگ نویس هستید پیشنهاد میکنم یه سری به mihanblog بزنید هم امکانات بیشتری داره هم اکتیو نمیدونم چی چی نمیخواد

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
تا همین اواخر که میهن بلاگ اینطوری نبود ،
پس مثل اینکه جدیداً تغیییر کرده .

mgh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از arashpour :
حتما راجع به این موضوع با نفر مربوطه صحبت میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.
دوستان دیگر هر سوالی، پیشنهادی، انتقادی چیزی راجع به اپرا دارن که میخوان مسوولان اپرا مطلع بشن بگن که من همه رو یکجا مطرح کنم و جواب همه رو یکجا اعلام کنم.

اين مشكل ذخيره كردن كه هست هنوز
ولي مشكل مهم تر هيستوريه!
متاسفانه به صورت آفلاين نميشه اكثر سايت ها رو در هيستوري ديد
و اين به نظر من مهم ترين مشكله كه براوزر هاي ديگه ندارند.
يه مشكل كوچيك ديگه هم كه البته تو ورژن ۹ به وجود اومده اينه كه اگر اينترنت روي شبكه و با پروكسي و با پسورد باشه ، اپرا ۹ پسورد رو ميگه غلطه در حالي كه همون لحظه اپرا ۸.۵۳ با همون پسورد كار ميكنه
اميدوارم اين مشكل دوم به خاطر بتا بودن باشه
:happy:

بالا