آقا احسان خیلی وقته از اپرا استفاده میکنه!نمونش هم همین مدیر کل پرشین تولز
اپرا نیازی به تعریف نداره ....
درخت هر چقدر پر بار تر میشه .......
تعصبات بیهوده ، راه به جایی نخواهند برد.
من هیچکدوم از مرورگرهای IE و Opera و FF را مرورگر کامل و بی نقص نمیدونم ، از هر سه استفاده میکنم ، سعی میکنم نقاط قوت و ضعف هر سه رو تشخیص بدم. در تک تک اینها قابلیتهایی هست که فقط مخصوص خودشون است و در اون یکی نیست.
باید بدونی که نیازت چیه و کدومیک ، کدوم نیازت رو آسونتر برآورده میکنه.
پس بگو اصلن از FF استفاده نکردی دیگه ، مگه چقدر از توزیع FF میگذره؟به نقل از amin007110 :من الان يک سالی هست که ديگه از FF استفاده نميکنم، مگر به ندرت برای جاهايی که مثلاً ميخوام تو يه سايت همزمان با چند user لاگين کنم. اگرم احتياج به IE پيدا کنم Maxthon کارمو راه ميندازه !
من میخوام Maxthon رو دانلود کنم ، کدوم ورژنش مناسبتره؟ Combo یا Standard ؟به نقل از amin007110 :من الان يک سالی هست که ديگه از FF استفاده نميکنم، مگر به ندرت برای جاهايی که مثلاً ميخوام تو يه سايت همزمان با چند user لاگين کنم. اگرم احتياج به IE پيدا کنم Maxthon کارمو راه ميندازه !
خودم جوابم رو از سایتش گرفتم ، ورژن Combo مناسبتره ، پلاگین های بیشتری داره.به نقل از mynobar :من میخوام Maxthon رو دانلود کنم ، کدوم ورژنش مناسبتره؟ Combo یا Standard ؟
MyIE هم لازمه؟
من opera 9دارم ولی منوی feed نداره
برای چی مشگلی دارین؟به نقل از Opera 8.0 :توصیه میشه به هیچ عنوان از ورژن 9 استفاده نکنی
![]()