• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
مدیریت تب ها در اپرا از فایرفاکسس بهتره ، به سه دلیل :
اول اینکه وقتی با اپرا یک Bookmark جدید باز میکنین ، مثل یه بجه خوب میره و اونو در یک تب جدید باز میکنه. ولی فایر فاکس اگه ده تا تب باز هم داشته باشین ، میاره و روی تب اکتیو باز میکنه.
دوم اینکه اگه در اپرا با زدن Ctrl+W تب ها رو ببندید ، آخرین تبی هم که بسته میشه ، دیگه پنجره رو هم نمیبنده و پنجره اپرا بازه و هنوز در اختیار شماست ، ولی فایرفاکس خودش هم بسته میشه.
و مورد سوم که برای فایرفاکس به نظر من خیلی بده و نقطه ضعف بزرگیه ، اینکه وقتی در فایرفاکس یک تب رو Stop میکنین ، بقیه هم استوپ میکنن ، در حالی که در اپرا چنین چیزی نداریم.

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
تبریک به طرفداران اپرا.
بالاخره مشکل rtf در اپرا حل شد.
این پست رو از اپرا فرستادم.

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یعنی حل شدن مشکل رو باس شما تایید میکردی؟
61.gif

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
ولی حیف که باز هم ویژگی WYSIWYG را که در ادیتورهای فروم ها وجود دارد ، در حالت ویرایشی آن را ساپورت نمی کند و فقط کدهای وی بی را نشان میدهد . :(

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من هم مدت زیادی هست که بعد از تست سایر browser ها با اپرا کار میکنم و انصافا عالیه, ولی اشکالات مهمی هم داره که جا داره یا دسته جمعی بریزیم سر شرکتش تا اصلاح کنه یا یکی از دوستان خوش ذوق اینکار رو بکنه.

بنظر من چند تا از ایرادهاش اینا هستند:

موقع تایپ فارسی تو ادیتور کلمات و جملات فارسی و انگلیسی بهم میریزن ول وقتی send میزنی میبینی که نتیجه کار درسته و این باعث میشه ویرایش متن هنگام تایپ واقعا دردسر ساز بشه.

ولی مهم ترین اشکالش اینه که اگه بخواهید یه صفحه رو بهمراه تصویرش ذخیره کنید, فله ای عمل میکنه و باید برای هر فایل یه فولدر هم محبت کنید و بسازید و دست آخر هم برای بازبینی از بین 30-40 تا فایل بگردید دنبال فایل html. این موردش انصافا ضایع هست و IE خیلی مرتب تر عمل میکنه. در حقیقت این نحوه ذخیره کردنش اعصاب ادم رو میریزه بهم.

اما از جهات دیگه کاملا به سایر مرورگرها برتری داره.

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از adeliry :
من هم مدت زیادی هست که بعد از تست سایر browser ها با اپرا کار میکنم و انصافا عالیه, ولی اشکالات مهمی هم داره که جا داره یا دسته جمعی بریزیم سر شرکتش تا اصلاح کنه یا یکی از دوستان خوش ذوق اینکار رو بکنه.

بنظر من چند تا از ایرادهاش اینا هستند:

موقع تایپ فارسی تو ادیتور کلمات و جملات فارسی و انگلیسی بهم میریزن ول وقتی send میزنی میبینی که نتیجه کار درسته و این باعث میشه ویرایش متن هنگام تایپ واقعا دردسر ساز بشه.

ولی مهم ترین اشکالش اینه که اگه بخواهید یه صفحه رو بهمراه تصویرش ذخیره کنید, فله ای عمل میکنه و باید برای هر فایل یه فولدر هم محبت کنید و بسازید و دست آخر هم برای بازبینی از بین 30-40 تا فایل بگردید دنبال فایل html. این موردش انصافا ضایع هست و IE خیلی مرتب تر عمل میکنه. در حقیقت این نحوه ذخیره کردنش اعصاب ادم رو میریزه بهم.

اما از جهات دیگه کاملا به سایر مرورگرها برتری داره.
آفرین ، همشهری با انصاف .
اینجا کی انگلیسیش قوی هست ؟
تا بنویسیم و بفرستیم به وبسایت Opera ؟

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
من تازه با opera شروع به کار کردم و فقط با IE کار می کردم راستش زیاد حوصله نداشتم که محیط عوض کنم ولی هنوز لذت نبرده با سه تا مشکل روبرو شدم , خواهش می کنم راهنماییم کنید . (از دو مرور گر با هم استفاده می کنم )
1-نرم افزار DAP من با IE یکپارچه شده و گذینه Download with DAP در راست کلیک IE فقط دیده می شه ودر opera چنین گذینه ای وجود ندارد. در ضمن گذینه integrate into opera browser در option نرم افزار DAP من غیر فعال است
2-صفحاتی را که با opera باز می کنم در حالت افلاین نمی تونم ببینمشون البته بعضی هاشون و مخصوصا صفحات مربوط به PersianToole و پیام offline mode is enabled, can not open رو می ده .
3-History ی opera تقسیم بندی خاصی نداره مثلا بر اساس روز

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
کمی هم کار کن ، با اشکالات دیگری هم مواجه خواهی شد .

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
کمی هم کار کن ، با اشکالات دیگری هم مواجه خواهی شد .

شما چرا تبلیغات منفی میکنی؟
جوابشو اگه میدونی بده

جواب شما توی همین تاپیک هستش
در ضمن حدااقل توی 10 تا تاپیک این سوالات قبلا پرسیده شده و جواب هم داده شده

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
ای بابا یه با مرام مارو راهنمایی کنه :(
جناب opera شما دیگه چرا ؟ شما که نماینده opera هستید دیگه چرا ؟ :D
حداقل اسم 10 تا تاپیک رو می دادیدو یا شماره پست مربوطه رو می دادید.
یعنی باید همه تاپیک ها روازاول بخونم.:wacko:

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
قبل از خوندن این پست آرامش خودتون رو حفظ کنین ... مخصوصا" شما اپرا جان
1.gif

ببینین ... من 7 ساله یوزر اینترنت اکسپلورر هستم ... دیگه وقتش شده عوض کنم ... اون اولها که اپرا اومد نصبش کردم و یه مدت بود و بعد به دلیلی که یادم نیست برگشتم به اکسپلورر
4.gif
این اواخرم همه انقدر گفتن فایر فاکس خوبه ریختمش ولی به خاطر یه مشکل پیش پا افتاده گذاشتم اون رو هم کنار ... مشکل این بود که دیدین اکسپلورر وقتی یه صفحه رو رو یه سایز تنظیم میکنین و میبندین از این به بعد همه صفحه ها به اون اندازه باز میشه ؟! فایر فاکس اینجوری نمیشه ... شایدم من نمیدونم چه جوری ... از این ویژگی هم خیلی استفاده میکنم چون
23.gif
به هر حال آدم میخواد به صفحه زیری دسترسی داشته باشه تا اگه ... بماند
حالا همه اینها رو گفتم ... اینجا 100 و خورده ای پست زده شده و باید بشینم همه رو بخونم که ببینم کدوم بهتره و به چه دلیل ... اگه یه جونمرد پیدا میشه بیاد تو یه جمله بگه آقا مثلا" اپرا بهتره به این دلیل و این دلیل منم بگم چشم خیلی خوب میشه
18.gif
... اون مطلب رو هم در نظر بگیرین که میخوام به صفحه زیر دسترسی داشته باشم که وقتی دارم
23.gif
اگه یکی اومد بشه خلاصه...
4.gif

الان اپرا (کاربرش منظورمه) میگه
24.gif

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اون اولها که اپرا اومد نصبش کردم و

منظورت کی هستش؟
میخوام ببینم اوپرا رو از چه زمانی میشناسی؟

حالا همه اینها رو گفتم ... اینجا 100 و خورده ای پست زده شده و باید بشینم همه رو بخونم که ببینم کدوم بهتره و به چه دلیل
بخونی به نفعته
چیزای جالبی توش هست

در ضمن اگه کلمه اوپرا یا opera رو سرچ کنید
تاپیک های جالب دیگه ای هم خواهید دید

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از IcedAngel :
قبل از خوندن این پست آرامش خودتون رو حفظ کنین ... مخصوصا" شما اپرا جان
1.gif

ببینین ... من 7 ساله یوزر اینترنت اکسپلورر هستم ... دیگه وقتش شده عوض کنم ... اون اولها که اپرا اومد نصبش کردم و یه مدت بود و بعد به دلیلی که یادم نیست برگشتم به اکسپلورر
4.gif
این اواخرم همه انقدر گفتن فایر فاکس خوبه ریختمش ولی به خاطر یه مشکل پیش پا افتاده گذاشتم اون رو هم کنار ... مشکل این بود که دیدین اکسپلورر وقتی یه صفحه رو رو یه سایز تنظیم میکنین و میبندین از این به بعد همه صفحه ها به اون اندازه باز میشه ؟! فایر فاکس اینجوری نمیشه ... شایدم من نمیدونم چه جوری ... از این ویژگی هم خیلی استفاده میکنم چون
23.gif
به هر حال آدم میخواد به صفحه زیری دسترسی داشته باشه تا اگه ... بماند
حالا همه اینها رو گفتم ... اینجا 100 و خورده ای پست زده شده و باید بشینم همه رو بخونم که ببینم کدوم بهتره و به چه دلیل ... اگه یه جونمرد پیدا میشه بیاد تو یه جمله بگه آقا مثلا" اپرا بهتره به این دلیل و این دلیل منم بگم چشم خیلی خوب میشه
18.gif
... اون مطلب رو هم در نظر بگیرین که میخوام به صفحه زیر دسترسی داشته باشم که وقتی دارم
23.gif
اگه یکی اومد بشه خلاصه...
4.gif

الان اپرا (کاربرش منظورمه) میگه
24.gif
همانطور که اپرا (جیگر )گفتن منم میگم :خب سرچ کن این به نفعته که:D :blink:

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از Opera 8.0 :
منظورت کی هستش؟
میخوام ببینم اوپرا رو از چه زمانی میشناسی؟

بخونی به نفعته
چیزای جالبی توش هست

در ضمن اگه کلمه اوپرا یا opera رو سرچ کنید
تاپیک های جالب دیگه ای هم خواهید دید
ممنون اپرا جان ... من برنامه اپرا رو از همون وقتی میشناسم که تو اخبار اعلام کرد یه همیچین برنامه ای اومده ... از اولین ورژنش نصب کردم
چشم به توصیت گوش میدم و ی وقتی برای خوندن این مطالب میزارم ... مشکل اینجاست که 3 تا برنامس :wacko:

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
Opera 9 Preview 2 منتشر شد. مهمترین ویژگی جدید این نسخه امکان ساخت و مشاهده Widget ها با استفاده از HTML, JavaScript و AJAX است و با کلید F6 می‌توانید Widgetهای Opera را مشاهده کنید. پشتیبانی بهبودیافته از Bittorrent، میانبر سفارسی جستجو، بلاک کردن پیشرفته محتویات صفحات، پیشگیری هوشمندتر از pop-up، تنظیمات مخصوص هر سایت و نمایش پیشنمایش صفحات با نگهداشتن ماوس بر روی tab ها سایر ویژگیهای این نسخه است.
و اما اعلام نامه‌های جدید در Dock، مسیر جدید صندوق نامه‌ها(Library/Application Support/Opera/Mail/‍‍‍‍‍‍‍~)، پشتیبانی از دریافت فایلهای بزرگتر از ۴ گیگابایت، سازگاری بیشتر با مکهای اینتلی و سازگاری با wand های ویندوز و لینوکس از جمله تغییرات این نسخه مختص مک است.
توجه داشته باشید که این هنوز یک نسخه پیشنمایش(Preview) بوده و برای استفاده روزانه آماده نیست.
اطلاعات بیشتر | لیست تغییرات | دریافت این نسخه | دریافت Widgetهای Opera
مطلب بالا رو برای مک نوشته بودم اما لینکها رو برای ویندوز تغییر دادم، پس:
Windows-specific changes

Added experimental support for NTLM authentication.
Fix for importing Internet Explorer favorites.
When first run, Opera will attempt to import bookmarks from the default browser. Internet Explorer, Firefox, and Opera are supported.
Known issues with widgets on Windows 95, 98, ME and NT:
Widgets may fail to render correctly.​

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ممنون از بابت اطلاع رسانی
irgamer
63.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
خدايي اگه اف اف و اپرا رو باهم استفاده كنيد اونوقت قدر اپرا رو ميدونيد
خيلي كار ادم رو راه ميندازه
كافيه او اف اف وقتي ميخواي كلوز يه صفحه رو بزني يهو دستت دوبار كليد رو فشار بده كه برا من زياد پيش اومده
2.gif
حالا اون صفحه اي كه ميخواستي بسته ميشه هيچ صفحه زيريش هم بسته ميشه حالا بيا اون سايت رو پيدا كن
14.gif
اينجاست كه هرچي فحش هست به اف اف ميدي و خودت و هي سرزنش ميكني كه ديونه اپرا به اون خوبي مگه چشه اومدي طرف اين اف اف كه هرروز صدتا صدتا باگ هاشو برطرف ميكنن به اسم مكمل ميدن به ملت
خوب وقتي يه چيزي كامل باشه ديگه لازم نيست هرروز برنامه اضافي بدي به يوزرها كه امكانات مرورگر بره بالا
بعضي امكانات اپرا رو هنوز نديد شماها خدايي خيلي ماه هستش
يكيش رنگ ظاهريش ... اسكين رو نميگم ميتونيد كلي رنگ اضافه كنيد بهش
بزودي يه ليست ميزارم البته اگه يادم بمونه:D يا امكان باحال ديگش همين قسمت ويو--- استايل --- يوزر مود
بعد اونجا چند تا چيز ديگه هم اضافه ميكنن بعد فقط خودتون ببينيد چه ميكنه اين اپرا تست كنيد گزينه هاش رو:D

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
يه چيز ديگه درباره اف اف
من تاحالا با اپرا هيچ مشكلي نداشتم برا نشون دادن سايتها
حالا اف اف ...من كلي سايت ديدم كه وقتي مياره همه چيز قرو قاطي شده يعني درست نمايش نميده
تنها راه يا آي اي هست كه من بجاش از مكس تن استفاده ميكنم كه خيلي باحال تره يا اپرا
8.gif

بالا