xPlod
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 2,314
- لایکها
- 8
تا وقتی یه RSS رو Subscribe نکنی منوی Feeds فعال نمیشه.به نقل از ♂MAJID :من opera 9دارم ولی منوی feed نداره![]()
تا وقتی یه RSS رو Subscribe نکنی منوی Feeds فعال نمیشه.به نقل از ♂MAJID :من opera 9دارم ولی منوی feed نداره![]()
من و hwtبه نقل از Opera 8.0 :یعنی حل شدن مشکل رو باس شما تایید میکردی؟
![]()
آفرین ، همشهری با انصاف .به نقل از adeliry :من هم مدت زیادی هست که بعد از تست سایر browser ها با اپرا کار میکنم و انصافا عالیه, ولی اشکالات مهمی هم داره که جا داره یا دسته جمعی بریزیم سر شرکتش تا اصلاح کنه یا یکی از دوستان خوش ذوق اینکار رو بکنه.
بنظر من چند تا از ایرادهاش اینا هستند:
موقع تایپ فارسی تو ادیتور کلمات و جملات فارسی و انگلیسی بهم میریزن ول وقتی send میزنی میبینی که نتیجه کار درسته و این باعث میشه ویرایش متن هنگام تایپ واقعا دردسر ساز بشه.
ولی مهم ترین اشکالش اینه که اگه بخواهید یه صفحه رو بهمراه تصویرش ذخیره کنید, فله ای عمل میکنه و باید برای هر فایل یه فولدر هم محبت کنید و بسازید و دست آخر هم برای بازبینی از بین 30-40 تا فایل بگردید دنبال فایل html. این موردش انصافا ضایع هست و IE خیلی مرتب تر عمل میکنه. در حقیقت این نحوه ذخیره کردنش اعصاب ادم رو میریزه بهم.
اما از جهات دیگه کاملا به سایر مرورگرها برتری داره.
کمی هم کار کن ، با اشکالات دیگری هم مواجه خواهی شد .
اون اولها که اپرا اومد نصبش کردم و
بخونی به نفعتهحالا همه اینها رو گفتم ... اینجا 100 و خورده ای پست زده شده و باید بشینم همه رو بخونم که ببینم کدوم بهتره و به چه دلیل
همانطور که اپرا (جیگر )گفتن منم میگم :خب سرچ کن این به نفعته کهبه نقل از IcedAngel :قبل از خوندن این پست آرامش خودتون رو حفظ کنین ... مخصوصا" شما اپرا جان![]()
ببینین ... من 7 ساله یوزر اینترنت اکسپلورر هستم ... دیگه وقتش شده عوض کنم ... اون اولها که اپرا اومد نصبش کردم و یه مدت بود و بعد به دلیلی که یادم نیست برگشتم به اکسپلورراین اواخرم همه انقدر گفتن فایر فاکس خوبه ریختمش ولی به خاطر یه مشکل پیش پا افتاده گذاشتم اون رو هم کنار ... مشکل این بود که دیدین اکسپلورر وقتی یه صفحه رو رو یه سایز تنظیم میکنین و میبندین از این به بعد همه صفحه ها به اون اندازه باز میشه ؟! فایر فاکس اینجوری نمیشه ... شایدم من نمیدونم چه جوری ... از این ویژگی هم خیلی استفاده میکنم چون
به هر حال آدم میخواد به صفحه زیری دسترسی داشته باشه تا اگه ... بماند![]()
حالا همه اینها رو گفتم ... اینجا 100 و خورده ای پست زده شده و باید بشینم همه رو بخونم که ببینم کدوم بهتره و به چه دلیل ... اگه یه جونمرد پیدا میشه بیاد تو یه جمله بگه آقا مثلا" اپرا بهتره به این دلیل و این دلیل منم بگم چشم خیلی خوب میشه... اون مطلب رو هم در نظر بگیرین که میخوام به صفحه زیر دسترسی داشته باشم که وقتی دارم
اگه یکی اومد بشه خلاصه...![]()
![]()
الان اپرا (کاربرش منظورمه) میگه![]()
ممنون اپرا جان ... من برنامه اپرا رو از همون وقتی میشناسم که تو اخبار اعلام کرد یه همیچین برنامه ای اومده ... از اولین ورژنش نصب کردمبه نقل از Opera 8.0 :منظورت کی هستش؟
میخوام ببینم اوپرا رو از چه زمانی میشناسی؟
بخونی به نفعته
چیزای جالبی توش هست
در ضمن اگه کلمه اوپرا یا opera رو سرچ کنید
تاپیک های جالب دیگه ای هم خواهید دید
Windows-specific changes
Added experimental support for NTLM authentication.
Fix for importing Internet Explorer favorites.
When first run, Opera will attempt to import bookmarks from the default browser. Internet Explorer, Firefox, and Opera are supported.
Known issues with widgets on Windows 95, 98, ME and NT:
Widgets may fail to render correctly.