• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

golden moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از arashpour :
توجه کنید که این اکتیو ایکس که گفتی از اون اختراعهای معیوب کمپانی ملعون مایکروسافت هست که به علت حفره های امنیتی شدیدی که دارد و ظاهراً قابل رفع نیست(حداقل برای مدت طولانی) اپرا هرگز از اون پشتیبانی نمیکنه. راجع به ایرادهای اکتیو ایکس مفصلاً در سایت رسمی اپرا صحبت شده که نیازی به بازگویی ندارد و خودتون میتونید مراجعه کنید و بیشتر بدونید. پس فکر اکتیو ایکس رو از مخیلتون بیرون کنید که برای سلامتی کامپیوتر خودتونه!:p
اگر وبلاگ نویس هستید پیشنهاد میکنم یه سری به mihanblog بزنید هم امکانات بیشتری داره هم اکتیو نمیدونم چی چی نمیخواد

سلام، اول از همه بگم که من واقعا نرم افزار اپرا را دوست دارم وقتی باهاش کار میکنم انگار دارم با یک هواپیمای مدرن در آسمان اینترنت پرواز میکنم واقعاً عالیه:cool: اما مشکل اینجاست که فرض میگیریم که اپرا به خاطر خود ما اکتیو ایکس رو نپذیره، اوون وقت مثلا یه دنیا وبلاگ رو نمیشه باهاش باز کرد :( (به عنوان خواننده وبلاگ) و میهن بلاگ هم در مقایسه با بلاگر گوگل به نظر شخصی من حرفی برا گفتن نداره (از دید یه وبلاگ نویس) تازه ممکنه وبلاگ نویس بره با IE وبلاگش رو بنویسه ولی باید بپذیریم که اگر چه اکتیو ایکس به فرمایش متین شما مشکل داره ولی حتما باید یه راهی براش دست و پا کنن و یه جوری این مشکل رو حل کنن.
تازه فقط وبلاگها هم نیستن خیلی از سایتها هم در اپرا درست کار نمیکنه یعنی یا کنترل ها عملکرد خودشون رو از دست میدن یا چیدمان و خط صفحه رو به هم میزنه اینطوری میشه که یکی مثل من که اصلا رغبتی به استفاده از IE ندارم مجبورم ازش استفاده کنم:wacko: . (البته هرچی با اپرا جواب ندم قبل از IE حتما با Firefox چک میکنم که تا آنجا که امکان داره از صدمات IE و ریخت و قیافش در امان باشم;) :happy: )​

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از golden moon :
سلام، اول از همه بگم که من واقعا نرم افزار اپرا را دوست دارم وقتی باهاش کار میکنم انگار دارم با یک هواپیمای مدرن در آسمان اینترنت پرواز میکنم واقعاً عالیه:cool: اما مشکل اینجاست که فرض میگیریم که اپرا به خاطر خود ما اکتیو ایکس رو نپذیره، اوون وقت مثلا یه دنیا وبلاگ رو نمیشه باهاش باز کرد :( (به عنوان خواننده وبلاگ) و میهن بلاگ هم در مقایسه با بلاگر گوگل به نظر شخصی من حرفی برا گفتن نداره (از دید یه وبلاگ نویس) تازه ممکنه وبلاگ نویس بره با IE وبلاگش رو بنویسه ولی باید بپذیریم که اگر چه اکتیو ایکس به فرمایش متین شما مشکل داره ولی حتما باید یه راهی براش دست و پا کنن و یه جوری این مشکل رو حل کنن.
تازه فقط وبلاگها هم نیستن خیلی از سایتها هم در اپرا درست کار نمیکنه یعنی یا کنترل ها عملکرد خودشون رو از دست میدن یا چیدمان و خط صفحه رو به هم میزنه اینطوری میشه که یکی مثل من که اصلا رغبتی به استفاده از IE ندارم مجبورم ازش استفاده کنم:wacko: . (البته هرچی با اپرا جواب ندم قبل از IE حتما با Firefox چک میکنم که تا آنجا که امکان داره از صدمات IE و ریخت و قیافش در امان باشم;) :happy: )​

انم موضوع رو هم با مسئولان اپرا در میون میگذارم. ولی امیدی ندارم

golden moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- نمیدونم از ناشی بودن منه:blush: یا اینکه واقعا اینطور هست؟! ( آخه من فقط 8 یا 9 ماهه با اپرا کارمیکنم) اون مسئله اینه که آیا اپرا کلید Go داره و باید تنظیم کنیم که نمایش داده بشه یا برای صرفه جویی در فضا حذفش کردن؟ چون ازنظر سرعت کار گاهی نیاز میشه . اگه میشه در این زمینه منو راهنمایی کنید و اگر این دکمه وجود نداره میشه پیشنهاد کرد که قرارش بِدن؟؟

2 - دوستانی که احتمالا با مرورگر Avant Browser کار کرده باشن ( یه مرورگر هستش که هسته اصلی اوون همون IE است و در همین فروم هم یکی از دوستان اطلاعات جامعی ازش گذاشته.) میدونن که یه امکان ویژه ای داره و اوون هم اینه که وقتی شما وارد یه سایت میشید بلافاصله در بالاترین نوار یعنی کنار منوها چند منو بازشونده میدهد که در اوونها لیستهای مفصلی از سایتهای مشابهِ صفحه بازشده رو ارائه میکنه و این خیلی امکان خوبیه مثلا وقتی صفحه اول گوگل فارسی رو بیارید به شما آدرس تعداد زیادی موتور جستجوگر فارسی میده و ...
اگه بشه یه همچین امکانی به اپرا هم اضافه بشه خیلی خوبه.

باتشکر از همه دوستان خوب پی تی که واقعاً با صفا هستن:rolleyes: ;)

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چند روزه ویندوز رو دوباره نصب کردم و اپرا رو دوباره دانلود کردم
Version 8.5

یه مشکلی پیش اومده که بعضی اوقات صفحه FREEZ میشه !!
هیچ کاری نمی تونم بکنم
البته فقط اپرا اینجوری میشه ولی بقیه برنامه ها ردیفه
هنوز نتونستم مشکل رو پیدا کنم
اون موقع که فریز میشه cpu load اصلا بالا نمی ره و همون پایینه
ممکنه تو ساعت 10 بار پیش بیاد و یه 10 ثانیه انیحوری می مونه

دلیلش چی می تونه باشه ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از golden moon :
1- نمیدونم از ناشی بودن منه:blush: یا اینکه واقعا اینطور هست؟! ( آخه من فقط 8 یا 9 ماهه با اپرا کارمیکنم) اون مسئله اینه که آیا اپرا کلید Go داره و باید تنظیم کنیم که نمایش داده بشه یا برای صرفه جویی در فضا حذفش کردن؟ چون ازنظر سرعت کار گاهی نیاز میشه . اگه میشه در این زمینه منو راهنمایی کنید و اگر این دکمه وجود نداره میشه پیشنهاد کرد که قرارش بِدن؟؟

....
...
..
.

فایل های ضمیمه

• gOpera.gif
    gOpera.gif
    42.2 KB · نمایش ها: 2

golden moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از راهنمایی شما ممنون این مسئله حل شد. خیلی سپاسگزارمxplod

اما مسئله دومی که در پست قبلی عنوان کردم (یعنی یافتن صفحات مشابه توسط خود اپرا) اگر بشه توسط دوست خوبمون آرش پور به تیم اپرا پیشنهاد بشه خیلی عالیه اینطوری توانایی اپرا باز هم بالاتر میره.

با تشکر و احترام

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
چند روزه ویندوز رو دوباره نصب کردم و اپرا رو دوباره دانلود کردم
Version 8.5

یه مشکلی پیش اومده که بعضی اوقات صفحه FREEZ میشه !!
هیچ کاری نمی تونم بکنم
البته فقط اپرا اینجوری میشه ولی بقیه برنامه ها ردیفه
هنوز نتونستم مشکل رو پیدا کنم
اون موقع که فریز میشه cpu load اصلا بالا نمی ره و همون پایینه
ممکنه تو ساعت 10 بار پیش بیاد و یه 10 ثانیه انیحوری می مونه

دلیلش چی می تونه باشه ؟

با ورژن 8.51 منم همین مشکلو دارم
منکه دقت کردم درست زمانی این اتفاق میوفته که داره فید ها رو چک میکنه برا دانلود

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از golden moon :
از راهنمایی شما ممنون این مسئله حل شد. خیلی سپاسگزارمxplod

اما مسئله دومی که در پست قبلی عنوان کردم (یعنی یافتن صفحات مشابه توسط خود اپرا) اگر بشه توسط دوست خوبمون آرش پور به تیم اپرا پیشنهاد بشه خیلی عالیه اینطوری توانایی اپرا باز هم بالاتر میره.

با تشکر و احترام
سلام به دوست خوبم
منظور شما رو دقیقاً متوجه نمیشم. لطفاً بیشتر توضیح بدید و مثالی رو هم بیان کنید.

opera 8.0
من این مشکل رو تو ورژنهای خیلی پایینتر داشتم ولی از ورژن 8 به بالا دیگه ندارم. لطفاً اگر بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن مطرح کنن

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب آخرین ورژن یعنی
Version 8.52
Build 7721

رو گرفتم و مشکلی تا الان نبوده !

واسه من همین جوری شانسی فریز میشد بعضی اوقات که داشتم متنی چیزی می خودندم یعدفعه صفحه قفل می کرد رو اعصاب آدم راه می رفت

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
به نقل از artin :
خوب آخرین ورژن یعنی
Version 8.52
Build 7721

رو گرفتم و مشکلی تا الان نبوده !

واسه من همین جوری شانسی فریز میشد بعضی اوقات که داشتم متنی چیزی می خودندم یعدفعه صفحه قفل می کرد رو اعصاب آدم راه می رفت
من از ورژن 9 ديگه اين مشکلو ندارم ولی قبلاً زياد پيش ميومد. حتی زمانی که صفحات زيادی به صورت آفلاين باز ميشد.

golden moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از arashpour :
سلام به دوست خوبم
منظور شما رو دقیقاً متوجه نمیشم. لطفاً بیشتر توضیح بدید و مثالی رو هم بیان کنید.

با سلام و تشکر از توجهی که به این مسئله نشون دادید:) ، ببخشید که خوب توضیح ندادم:blush: ، مثلا فرض کنید شما در مرورگر avant browser یک صفحه ای رو باز میکنید (فرضاً گوگل یا یک سایت رادیو یا سایت اخبار یا هر صفحه وب دیگه) اوونوقت avant browser به صورت اتوماتیک وب رو سرچ میکنه و صفحات و سایتهای مشابه صفحه ای که شما باز کردید رو در قسمت menu bar قرار میده.

به عنوان یک مثال اگر سایت رادیو 680news.com رو باز کنید در منو بار چهار منو اضافه میکنه و لیستی از سایتهای خبری، سایتهای رادیویی، سایتهای تلوزیونی و یه مورد دیگه رو ارائه میکنه. اگر شما روی منو مثلا سایتهای رادیویی قرار بگیرید یک لیست باز میشه که مثلا لینک 20 یا 30 سایت رادیویی مشابه آنچه شما در حال گوش کردن هستید رو ارائه میکنه که مثلا همگی در کانادا هستند و کلا شبیه صفحه باز شده شما هستند.

این امکان در واقع یک جور سرچ اتوماتیک هست که نسبت به محتوی صفحه ای که شما در اینترنت باز کرده اید انجام میده ، بدون اینکه شما اوون رو سرچ کرده باشید. در ضمن لیستهای ارائه شده میتونه خیلی بهتر از نتیجه سرچ در گوگل باشه (حتی ازgoogle advanced search ) بنابراین پیشنهاد میکنم که چنین امکانی به مرورگر پرقدرت OPERA هم اضافه بشه.
به علاوه در صورت تمایل میتونید این مرورگر رو امتحان کنید در سایت:
http://www.avantbrowser.com/index.html
حجم فایلش برای دانلود 1.41 مگا بایته.

امیدوارم حالا به خوبی منظورم رو رسونده باشم.باز هم ممنون از توجهتون به هر حال من به عنوان یکی از کاربرای OPERA دوست دارم تمام امکانات رو داشته باشه:happy: .

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
نسخه 9.2 خیلی خوب شده اون رو دانلود کنید
البته با gmail هنوز مشگل داره یا میشه گفت gmail باهاش مشگل داره

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
من از دیروز ظهر ناگهان اغفال شدم و سرعت بالا اومدن اولیه Opera که خیلی کندتر از Safari بود رو گذاشتم کنار و فقط به سرعت بالا اومدن و مرور صفحات پرداختم و از اون موقع تا الان در Opera باقی موندم!!
موفق باشید

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
منم اپرا ورژن 9 رو نصب كردم...واقعا عاليه:happy:

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من از دیروز ظهر ناگهان اغفال شدم و سرعت بالا اومدن اولیه Opera که خیلی کندتر از Safari بود رو گذاشتم کنار و فقط به سرعت بالا اومدن و مرور صفحات پرداختم و از اون موقع تا الان در Opera باقی موندم!!
موفق باشید
_________

سرعت بالا اومدن رو میتونید با چند تنظیم ساده بیشتر کنید

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
تنظیماتی مثل نکات گفته شده در اینجا؟
http://nontroppo.org/wiki/OperaPerformance
هیچ کدوم از نکات مربوط به startup time به دردم نخورد. البته این کند بودن startup میتونه به خاطر نسخه مک بودن هم باشه. یادمه کاربرهای دیگه ای هم این مشکلو داشتن.
موفق باشید

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
من از اون روزی که این جا پست زدم سعی کردم به اپرا عادت بدم خودم رو ولی واقعا" مشکل داره :blink: چرا سرعتش انقدر پایینه ؟!؟!؟! حالا مشکل اساسی ... راهی هستش که هر دفعه که میبندم برنامه رو دفعه بعد که بازش میکنم تمام تب های باز شده رو خودش ببنده ؟!؟! هر دفعه باید 600 تا تب رو ببندم ... هر چیم میگردم گزینه ای برای این کار پیدا نمیکنم :blink:

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
به نقل از IcedAngel :
من از اون روزی که این جا پست زدم سعی کردم به اپرا عادت بدم خودم رو ولی واقعا" مشکل داره :blink: چرا سرعتش انقدر پایینه ؟!؟!؟! حالا مشکل اساسی ... راهی هستش که هر دفعه که میبندم برنامه رو دفعه بعد که بازش میکنم تمام تب های باز شده رو خودش ببنده ؟!؟! هر دفعه باید 600 تا تب رو ببندم ... هر چیم میگردم گزینه ای برای این کار پیدا نمیکنم :blink:
آیسی جون از شما بعیده برو توی Preferences توی سربرگ اول از منوی آبشاری start up گزینه star with home page رو انتخاب کن راحت کن خیال خودنو

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از mammad81 :
آیسی جون از شما بعیده برو توی Preferences توی سربرگ اول از منوی آبشاری start up گزینه star with home page رو انتخاب کن راحت کن خیال خودنو
دمت گرم
love0066.gif
... من 10 ساله مشتری آی ایی بودم این اپرا گمراهم کرد ...
خدایی یه چیز میگم نزنین من رو ولی هنوز آی ای راحت تر و به دل نشین تره ... فایرفاکس هم بعضی وقتها اعصاب میزنه
خلاصه هر چی گشتیم گیر نیاوردیم دیگه ... بازم مرسی ... برم ببینم منم معتاد این مرورگر میشم یا نه
confused0069.gif

بالا