golden moon
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 42
- لایکها
- 0
به نقل از arashpour :توجه کنید که این اکتیو ایکس که گفتی از اون اختراعهای معیوب کمپانی ملعون مایکروسافت هست که به علت حفره های امنیتی شدیدی که دارد و ظاهراً قابل رفع نیست(حداقل برای مدت طولانی) اپرا هرگز از اون پشتیبانی نمیکنه. راجع به ایرادهای اکتیو ایکس مفصلاً در سایت رسمی اپرا صحبت شده که نیازی به بازگویی ندارد و خودتون میتونید مراجعه کنید و بیشتر بدونید. پس فکر اکتیو ایکس رو از مخیلتون بیرون کنید که برای سلامتی کامپیوتر خودتونه!
اگر وبلاگ نویس هستید پیشنهاد میکنم یه سری به mihanblog بزنید هم امکانات بیشتری داره هم اکتیو نمیدونم چی چی نمیخواد
سلام، اول از همه بگم که من واقعا نرم افزار اپرا را دوست دارم وقتی باهاش کار میکنم انگار دارم با یک هواپیمای مدرن در آسمان اینترنت پرواز میکنم واقعاً عالیه
اما مشکل اینجاست که فرض میگیریم که اپرا به خاطر خود ما اکتیو ایکس رو نپذیره، اوون وقت مثلا یه دنیا وبلاگ رو نمیشه باهاش باز کرد
(به عنوان خواننده وبلاگ) و میهن بلاگ هم در مقایسه با بلاگر گوگل به نظر شخصی من حرفی برا گفتن نداره (از دید یه وبلاگ نویس) تازه ممکنه وبلاگ نویس بره با IE وبلاگش رو بنویسه ولی باید بپذیریم که اگر چه اکتیو ایکس به فرمایش متین شما مشکل داره ولی حتما باید یه راهی براش دست و پا کنن و یه جوری این مشکل رو حل کنن.
تازه فقط وبلاگها هم نیستن خیلی از سایتها هم در اپرا درست کار نمیکنه یعنی یا کنترل ها عملکرد خودشون رو از دست میدن یا چیدمان و خط صفحه رو به هم میزنه اینطوری میشه که یکی مثل من که اصلا رغبتی به استفاده از IE ندارم مجبورم ازش استفاده کنم:wacko: . (البته هرچی با اپرا جواب ندم قبل از IE حتما با Firefox چک میکنم که تا آنجا که امکان داره از صدمات IE و ریخت و قیافش در امان باشم
:happy: )
تازه فقط وبلاگها هم نیستن خیلی از سایتها هم در اپرا درست کار نمیکنه یعنی یا کنترل ها عملکرد خودشون رو از دست میدن یا چیدمان و خط صفحه رو به هم میزنه اینطوری میشه که یکی مثل من که اصلا رغبتی به استفاده از IE ندارم مجبورم ازش استفاده کنم:wacko: . (البته هرچی با اپرا جواب ندم قبل از IE حتما با Firefox چک میکنم که تا آنجا که امکان داره از صدمات IE و ریخت و قیافش در امان باشم