• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من آخرین ورژن رو دانلود نکردم هنوز!
اما از نسخه 9.2 اصلآ راضی نیستم!
هر چی نسخه های قبلی اپرا خوب بود و راضی بودم این یکی منو اذیت کرد

زیاد گیر میکنه

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
9.6 خیلی عالیه
حالا مشکلت چیه که راضی نیستی؟
انیستال کن دوباره نصب کن شاید مشکلت حل بشه

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
1- Ctrl+F5
2- وقتی پست ميکنی اصولاً درست پست ميشه متن، دست کم برای من که اينطوری بوده، درباره فید نمیدونم چرا !
3- فکر ميکنم بتونی نسبت بدی، البته مطمئن نيستم. شايد در about:config باشه گزينش. (اينو بايد در آدرس type کنی.) البته خودش اگه فيد جديد پيدا کنه Pop-up مياره، ضمن اينکه دگمشو ميتونی به sidebar يا هر جای ديگه اضافه کنی.
4- به دليل اينکه اساساً اپرا تگ RTL را پشتيبانی نميکند ! ولی من در نسخ جديد به اين مشکل برنخوردم.

1. با زدن دکمه Ctrl+F5 صفحه جاری هم بروزرسانی نمی‌شود چه رسد به کل صفحات باز شده در اپرا ‍!!!

2. feed چه ربطی به paste دارد ؟!

3. در قسمت about:config نمی‌توان کلید میان بر تعریف کرد!

4. بله اپرا نسبت به مرورگر فایرفاکس و IE برای کاربران فارسی و عربی زبان احترام کمتری قائل است!

Last edited:

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
1. با زدن دکمه Ctrl+F5 صفحه جاری هم بروزرسانی نمی‌شود چه رسد به کل صفحات باز شده در اپرا ‍!!!

4. بله اپرا نسبت به مرورگر فایرفاکس و IE برای کاربران فارسی و عربی زبان احترام کمتری قائل است!
آره ظاهراً تو اين نسخه جديد يه چيزايی عوض شده. حالا ميگردم چيزی پيدا کردم ميگم بعداً.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

خب همیشه یکی از انتقاداتم به اپرا همین موضوع بود! اما الان تو نسخه آخری که دانلود کردم این موضوع خیلی بهتر شده.

شما کدوم نسخه رو دانلود میکنید؟! شاید اگر نسخه بین المللی رو دانلود کنید نتیجه بهتری بگیرید

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
چند امکان کوچک و کاربردی در راست کلیکــ ها

DuplicateTab
Follower Tab

Paste And Go

با راست کلیک بروی تبِ سایتهایی که باز کرده اید DuplicateTab رو دارید که سایت مورد نظر شما را در یک پنجره جدید دیگر نیز نشان میدهد.
زیر DuplicateTab یک امکان جالب رو دارید Follower Tab: با راست کلیک رویِ تبِ سایتِ موردِ نظرتون و انتخاب این گزینه یک صفحه خالی باز میشه و وقتی شما روی لینکها یا دکمه های سایت کلیک میکنید لینکها در صفحه خالی شما باز میشوند و نه در صفحه ای که کلیک کرده اید.
این امکان زمانی خودش را نشان میدهد که شما دو صفحه نوشته تایپ کرده اید و وقتی میخواهید ارسال کنید اتصال اینترنتتان قطع میشود و با برگشت به عقب نیز متن شما باز نمیگردد پس برای اطمینان از ارسال درست نوشته های خود میتوانید از این گزینه استفاده کنید.

امکان بعدی در نوار آدرس شماست لینکی را کپی کرده اید و میخواهید در صفحه ای جدید آن را ببینید.
راه حل پیچیده:اول راست کلیک میکنید و Paste را انتخاب میکنید یا Ctrl+V ؛ و بعد Enter را میزنید یا روی Go کلیک میکنید تا صفحه باز شود
راه حل سریع:راست کلیک کنید و Paste And Go را انتخاب کنید یا Ctrl+B را انتخاب کنید و سریعتر لینکتان را باز کنید.

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61

با زدن کلید میان بر Ctrl+f12 صفحه Preferences باز میشود تب Advanced را انتخاب کنید و به بخش ShortCuts وارد شوید شما وارد حرفه ای ترین میانبرساز دنیا شدید در این قسمت میتوانید کلید میانبرهای موس کیبرد و کیبرد خودتان را تعیین کنید.
در بخش کلیدهای میانبر صفحه کلید بر روی Edit کلیک کنید بعد بر روی New واکنش Reload Panel را برای f5 ctrl
تعیین کنید.
دلیل مشکل شما را نمیدانم ولی برای اضافه کردن کلید های میانبر جدید باید به این بخش مراجعه کنید.
Ctrl+F5 باعث بروز رسانی چندین پنجره اپرا و تبهای مختلف آن هم میشود.

برای بر طرف شدن مشکل Feed ها باید صبر کنیم.

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
همین الآن تو ادرس بار اینو paste&go کنید:
javascript:document.body.contentEditable='true'; document.designMode='on'; void 0
حالا نوشته های منو ادیت کنید D:

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
اپرا با نسخه 9.5 آبروي خودش رو براي ما ايرانيا برد ( من خودم از طرفداراي سينه چاكش بودم). با اون text editor مسخره اش

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
اپرا با نسخه 9.5 آبروي خودش رو براي ما ايرانيا برد ( من خودم از طرفداراي سينه چاكش بودم). با اون text editor مسخره اش

تو 9.6 هم درست نشده

اونوقت با دکمه 1و 2 سربرگها جابه جا می شند

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دوستان با راست کلیک مشکلی ندارید؟

من گاهی وقتی راست کلیک میکنم که یک صفحه جدید تو یه Tab جدید باز کنم گیر میکنه حدود 1-2 دقیقه

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
دوستان با راست کلیک مشکلی ندارید؟

من گاهی وقتی راست کلیک میکنم که یک صفحه جدید تو یه Tab جدید باز کنم گیر میکنه حدود 1-2 دقیقه

چطوری علی؟

نه تا حالا پیش نیومده برای من

حتی وقتی صفحات زیاد هم باز می کنم

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
چطوری علی؟

نه تا حالا پیش نیومده برای من

حتی وقتی صفحات زیاد هم باز می کنم

مرسی خوبم ;)

خب من همیشه تعداد صفحات زیادی رو باز میکنم اما این اتفاق به خاطر بار روی اکانتم نیست
روی برنامه دیگه ای هم این مشکل پیش نمیاد
مشکل همیشگی هم نیست :D

اما به هر حال تنها مشکل من با اپرا همین موضوع هست
مرسی از جوابت

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61

img-Opera10alpha-600x200.jpg

Download:Opera 10 alpha
نکته: اپرا 10 روی نسخه ی فعلی اپرای شما نصب نمیشود و مجزا میباشد.

▼اگر همت کنیم و چنتا کامنت درباره مشکلات زبان فارسی با اپرا بنویسیم در ρЄЯД 10סمشکلی نخواهیم داشت▼
Thanks you for trying Opera 10 alpha!
Please report any bugs. Or join the discussion with the community and the Desktop Team blog.

timeline.png

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0
نکته: اپرا 10 روی نسخه ی فعلی اپرای شما نصب نمیشود و مجزا میباشد.

▼اگر همت کنیم و چنتا کامنت درباره مشکلات زبان فارسی با اپرا بنویسیم در ρЄЯД 10סمشکلی نخواهیم داشت▼
Thanks you for trying Opera 10 alpha!
Please report any bugs. Or join the discussion with the community and the Desktop Team blog.

timeline.png

سرویس اخبار خارجی ایتنا - Opera Software گوشه‌ای از امکانات و ویِژگی‌های نسخه جدید مرورگر خود را بنمایش گذاشت.

این نسخه که فعلاً در مرحله آلفا قرار دارد شامل موتور رندر جدیدی است که Opera Presto 2.2 نام دارد.
به گفته اپرا این ویژگی پایه و اساس کلیه محصولات رده 10 این شرکت را تشکیل خواهد داد.

به گفته این شرکت نروژی، موتور جدید موجب می‌شود تا مرور صفحات وب 30 درصد سریع‌تر از موتور قبلی یعنی Opera Presto 2.1 که در ژوئن 2008 به همراه Opera 9.5 معرفی شد صورت گیرد.

اپرا با بهبود استانداردهای پشتیبانی خود موفق شد تا امتیاز کامل 100 را از آزمون Acid3 کسب نماید.
این نسخه همچنین با دارا بودن انواع فناوری‌های بدیع به برنامه‌نویسان اجازه می‌دهد تا وب‌سایت‌های بهتری را خلق نمایند.

از دیگر ویژگی‌های Opera 10 alpha می‌توان به spell-checking و auto-updating اشاره کرد.
در این نسخه همچنین پشتیبانی از ایمیل‌های HTML به Opera Mail افزوده شده است.

وی در ادامه می‌افزاید: «کسب امتیاز کامل از آزمون Acid3 تنها نشان‌دهنده بخشی از تاثیرات این فناوری‌های جدید می‌باشد»

Johan Borg نایب رئیس بخش مهندسی Opera Software می‌گوید: «در نسخه جدید محبوب‌ترین ویژگی از نظر من افزوده شدن پشتیبانی‌های جدید از فناوری‌های وب می‌باشد که به کاربران اجازه می‌دهد راه‌های جدیدی را در استفاده از اینترنت تجربه نمایند.»

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
من تازگی با مرورگرم این مشکل رو پیدا کردم
هر وقت کنترل اف 5 رو می زنم
به جای صفحه مربوطه کل صفحات باز شده دوباره از اول بار گزاری می شن
کسی دلیلش رو می دونه؟

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
من تازگی با مرورگرم این مشکل رو پیدا کردم
هر وقت کنترل اف 5 رو می زنم
به جای صفحه مربوطه کل صفحات باز شده دوباره از اول بار گزاری می شن
کسی دلیلش رو می دونه؟
کلید میانبر Ctrl + F5 بصورت پیشفرض برای Reload کردن تمام صفحات استفاده میشود.حتی اگر شما چند پنجره اپرا باز کنید و در هر کدام تعدادی تب ،این کلید میانبر همه آنها را دوباره بارگذاری میکند
در مرورگر اپرا شما باید از F5 استفاده کنید.
احتمالن شما از مرورگری مانند IE استفاده میکردید و با ورود به اپرا احساس میکنید که مشکلی هست.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
تو ورژن های قبلیش با drag کردن یکی از tab ها روی main bar یه دونه shortcut میساخت ازش رو main bar. اما تو ورژن جدیدش دیگه این امکان نیست! یعنی تو ورژنهای قدیمش میشد یه چیزی مثل این رو داشت:

2z8cgzr.jpg

کسی از دوستان میدونه چطوری میشه این shortcut رو ساخت تو main bar؟!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من همچنان مشکل با cash شدن صفحات دارم که با F5 هم بر طرف نمیشه
تو IE برای این مشکل به جای F5 از Ctrl + F5 استفاده میکردیم
تو اپرا این مشکل رو چه جوری رفع کنم؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
من همچنان مشکل با cash شدن صفحات دارم که با F5 هم بر طرف نمیشه
تو IE برای این مشکل به جای F5 از Ctrl + F5 استفاده میکردیم
تو اپرا این مشکل رو چه جوری رفع کنم؟
من گاهی تنظيم منو view رو تغيير ميدم درست ميشه، يعنی يه بار ميذارم روی reload from cache بعد دوباره برش ميگردونم. اگه نشه بايد کل temp اپرا رو خالی کنی.

بالا