Damn
Registered User
یه اشکال بزرگ اپرا همین پسوردهاشه که سیو میشه اما نشون داده نمیشه
ادم بعد از یه مدتی فراموش میکنه بعضی هارو فایرفاکس از توی اپشن نشون میده
Ctrl +F12 رو بزنيد وارد تب Wand بشيد و روي دكمه PassWord كليك كنيد.یه اشکال بزرگ اپرا همین پسوردهاشه که سیو میشه اما نشون داده نمیشه
يادمه قديما يه فايل بود که اطلاعات wand توش بود. من پوشه Profile رو که کپی ميگرفتم به windows جديد همه اکانتها ميومد.Ctrl +F12 رو بزنيد وارد تب Wand بشيد و روي دكمه PassWord كليك كنيد.
در اين بخش تمام سايتهايي كه لاگين كرديد رو نشون ميده و آی دی شما در اون سايت رو روبروی همون آدرس سايت براتون مينويسه.
پسورد رو نمينويسه ولي اگر آي دي تون رو فراموش كرده باشيد كارآمدِ
اين حركت فايرفاكس خطرناك ِ
بدی اپرا اينكه بعد از پاك كردن برنامه پسوردها و لاگينهامون هم از دست ميره و بايد از اول بشينيم آي دي پسورد بديم.
البته اين بخاطر امنيت اطلاعات خودمون ِ
توی فايرفاكس مثل اينكه آی دی پسوردها تو يك فايل خاص ذخيره ميشن و ما ميتونيم اون رو كپي كنيم.
فایل wand.dat فرقی هم نداره سیستم عاملت چی باشه، خوبی اپرا اینه که فایل هاش را به هر سیستم عاملی هم منتقل کنی جواب میده.يادمه قديما يه فايل بود که اطلاعات wand توش بود. من پوشه Profile رو که کپی ميگرفتم به windows جديد همه اکانتها ميومد.
من که ۱۰ را نصب نکردم اما از یکی شنیدم انگار این مشکل توی ۱۰ بتا حل شده، کسی تایید میکنه؟من فكر ميكنم تنها مشكلي كه اپرا داره اينكه نميشه از متنهای لينكدار كپي گرفت و فقط متنشون كپي ميشه.
يا مثلا براي نوشتن يك پست(عكس و لينك و...) در vBulletin صفحه بصورت كدهاي Html در مياد مثل IE و فايرفاكس نيست.
![]()
حالا اين مشكل رو چطور ميشه به اطلاع برنامه نويسان اپرا رسوند تا در ورژن 10 حل بشه.
منظورم اينكه اين مشكل به چه دليلي رخ ميده ؟
فقط یه کم متنها میره تو هم. Overlap میشه.من که ۱۰ را نصب نکردم اما از یکی شنیدم انگار این مشکل توی ۱۰ بتا حل شده، کسی تایید میکنه؟
من که تغییری ندیدم همون طوری بود.فقط یه کم متنها میره تو هم. Overlap میشه.
روش ذخیره Bookmark در اپرا با IE فرق میکنه.سلام
من مدتی که از اپرا استفاده می کنم بسیار راضی هستم.
فقط یه سوال برام هست که ها رو کجا ذخیره میکنه؟
مثلا آی ای می برد توی داکیومنت ستینگز از اونجا می تونستی لینکها رو کپی کنی. حالا این پوشه یا معادل اون در اپرا رو اگه به من بگید ممنونتون می شم
این امکان رو نداره.تو مرورگرهاي ديگه وقتي تو يه قسمت،مثلا قسمت email ، چيزي مينوشتي دفعه بعد كه روي اون قسمت كليك ميكردي نوشته هاي قبليو نشون ميداد... تو اپرا چجوري ميشه اين قابليت رو فعال كرد
من خودمم بهش فکر کردمتا به حال کسی سعی کرده با توسعه دهنگان اوپرا تماس بگیره و درخواست فارسی کردن رو بکنه؟
من خودم اصلا از نرم افزارهای فارسی استفاده نمی کنم ولی فکر می کنم این کار باعث معرفی زبان ما میشه!
من خودم قبلا چند مورد فارسی سازی کردم که مهمترینش مشارکت در مورد MYBB بوده !من خودمم بهش فکر کردم
یه جاهایش که برای کاربرها مشخص نیست... به جای کتاب می تونند از نسخه فارسی اش استفاده کنند
ولی فکر می کنم یه تیم به صورت فی سبیل اللهی روی فارسی کردنش کار کنند
بعد پروژه را تحویل اپرا بدن اونم نسخه بعدیشو که بیرون داد...فارسی اش هم هست![]()
p ِ پرشین میوفته تو صفحات دوم سومایول خیلی خوبه!
فقط چرا توی اون صفحه اصلیش نمیزارن؟