• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

V for Vendetta

Registered User
لایک‌ها
7
تنظیمات که داره ولی فکر کنم بصورت پیش فرض pop براش فعاله. تنظیماتش اینجوریه که تو gmail که لاگین کردی، بالای صفحه سمت راست رو لینک settings کلیک می کنی. تو صفحه جدید میری قسمت Forwarding and POP/IMAP و ...
و اما اینکه از کجا می شه فهمید کدوم سرویس ساپورت می کنه یا نه؟ خوب دیگه عموماً تو لیست ویژگی های سرویس هاشون می نویسند که باید اون قسمتو پیدا کنید. مثلاً اینجا رو ببینید: http://overview.mail.yahoo.com/products/compare
راه های دیگه هم هست مثلاً faq شون را بخونید. یا برید تو قسمت تنظیماتش ببینید چیز مرتبطی داره یا نه. یه راهش همینه که شما انتخاب کردید;)

تو اپرا هم که تنظیماتش راحته. یک اکانت جدید درست می کنی. ایمیل و پسوردش رو وارد میکنی بقیشو (نام سرور و پورت ها) خود اپرا می دونه.

سلام
تو گوگل يك اكانت درست كردم
و با اپرا امتحان كردم
خيلي سريع و راحت جواب داد
دستت درد نكنه. واقعا سرويس مفيديه اين ميل اپرا

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61

10beta1-turbo.jpg
10beta1-visualtabs.jpg
10beta1-speeddial.jpg
10beta1-integration.jpg
10beta1-searchfield.png
10beta1-faster.png

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
ما که از ورژنهای بالای اپرا خیری ندیدیم

الان که از 9.64 استفاده میکنیم سیو ایمیج قفل میکنه! یا رو سایتهای فیل دانلودش باز میشه!

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
قرار است یک قسمت از سایت opera.com به کاربران فارسی زبان اختصاص داده شود و بنابراین یک اپرای فارسی داشته باشیم

در صورتی که علاقه دارید در این پروژه همکاری کنید :

http://kptools.wordpress.com/2009/07/04/persian-opera-browser-is-coming

dariushiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به دوستان.

من اپرا را نصب کرده ام و پلاگ این ادوبی را هم نصب کرده ام اما هنوز برای بعضی از سایتها از من پلاگ این می خواد کسی می دونه باید چی کار کنم؟

مرسی.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
چند روزه توی اپرا هر سایت یا صفحه ای که توش حتی 1 دونه عکس باشه باز نمیشه
قبلا هم بعضی وقتا این مشکل رو داشتم و ظاهرا خود به خود!! درست میشد
کسی میدونه مشکل چیه؟؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
چند روزه توی اپرا هر سایت یا صفحه ای که توش حتی 1 دونه عکس باشه باز نمیشه
قبلا هم بعضی وقتا این مشکل رو داشتم و ظاهرا خود به خود!! درست میشد
کسی میدونه مشکل چیه؟؟
اون پایین سمت راست عکس یه دوربین هست اسمش هم show image هست
سه حال داره روی حالتی بذار که دوربین کامله
///

قرار است یک قسمت از سایت opera.com به کاربران فارسی زبان اختصاص داده شود و بنابراین یک اپرای فارسی داشته باشیم

در صورتی که علاقه دارید در این پروژه همکاری کنید :
واقعا ؟ از کی را میوفته
دمشون گرم

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
اون پایین سمت راست عکس یه دوربین هست اسمش هم show image هست
سه حال داره روی حالتی بذار که دوربین کامله

Merc ولی منظورم این بود که page رو کلا نمیاره نه فقط عکس ها.
ولی واسه متن و...مشکلی نیست.
حالا میبینم هر مرورگری دارم این مشکل بهش سرایت کرده!!!

masoud teush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من چند روزه که یه مشکلی با اپرا پیدا کردم اونم اینه که گزینه های idmهمون دانلود منیجر رو توی راست کلیکم ندارم تا چند وقت پیش بود ولی چند روزه نا پدید شده اگه میشه مشکل من رو هم رفع کنید

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
با سلام
دوست عزیز در اپرا گزینه IDM در راست کلیک وجود ندارد بلکه هنگامی که بر روی فایل کلیک کنید ، لینک به صورت اتوماتیک به IDM منتقل میشود و میتونید با IDM دانلود کنید! (شایدم همچنین گزینه ای هست و ما خبر نداریم!!)

راستی با اپرا 10 میتونید از فیل*ت ر سایتها عبور کنید :D در واقع مثل یک فیل*تر ش ک ن عمل کنید و به راحتی از هر نوع فیل*ت ر ی عبور کنید!

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
راراستی با اپرا 10 میتونید از فیل*ت ر سایتها عبور کنید :D در واقع مثل یک فیل*تر ش ک ن عمل کنید و به راحتی از هر نوع فیل*ت ر ی عبور کنید!

من امتحان کرد نشد کار خاصی باید کرد؟

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
سلام دوست عزیز
شما باید از اپرا (علیه السلام! ) نسخه 10 استفاده کنید. برای اطلاعات بیشتر به این لینک بروید. :)
خب منم از اپرا ورژن 10استفاده می کنم البته 10 بتا 2 یعنی این 10.00 Beta 2
تو اون لینک هم رفتم و کاریی که گفتو کردم اما بازم کار نکرد
البته یه فرق می کنه اونم اینکه توربو رو که روشن می کنم سبز می شه نه قرمز

masoud teush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوست عزیز در اپرا گزینه IDM در راست کلیک وجود ندارد بلکه هنگامی که بر روی فایل کلیک کنید ، لینک به صورت اتوماتیک به IDM منتقل میشود و میتونید با IDM دانلود کنید! (شایدم همچنین گزینه ای هست و ما خبر نداریم!!)

راستی با اپرا 10 میتونید از فیل*ت ر سایتها عبور کنید :D در واقع مثل یک فیل*تر ش ک ن عمل کنید و به راحتی از هر نوع فیل*ت ر ی عبور کنید!

دوست عزيز ممنون براي جوابت اما براي لينكهاي مستقيم دقيقا همين طور هست كه ميگيد اما اگر اكانت راپيدشر داشته باشيد فقط كافيه همه لينكهارو انتخاب كنيد يه راست كليك وبعد گزينه دانلود توسط idmرو بزنيد بعد برنامه idmهمه لينك ها رو براي شما دانلود ميكنه ديگه لا زم نيست اون مراحل دانلود رو اجرا كنيد اگه از برنامه idmاستفاده مي كنيد ميتونيد توي ieاون گزينه ها رو توي راست كليك ببينيد خودمم حتي تا چند وقت پيش توي operaگزينه ها رو داشتم ولي حا لا نميدونم چجور اونا رو برگردونم با تشكر :)

راستي براي من از سايت ها عبور نمي كنه فك كنم بخاطر استفاده از adslهست اگه راهي بلد هستيد به من هم بگيد

Last edited:

1240

Registered User
لایک‌ها
28
با درود
چطوری میشه opera 9.6
اپدیت اتوماتیکش یغرفعال کرد؟

tak2750

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزيز ممنون براي جوابت اما براي لينكهاي مستقيم دقيقا همين طور هست كه ميگيد اما اگر اكانت راپيدشر داشته باشيد فقط كافيه همه لينكهارو انتخاب كنيد يه راست كليك وبعد گزينه دانلود توسط idmرو بزنيد بعد برنامه idmهمه لينك ها رو براي شما دانلود ميكنه ديگه لا زم نيست اون مراحل دانلود رو اجرا كنيد اگه از برنامه idmاستفاده مي كنيد ميتونيد توي ieاون گزينه ها رو توي راست كليك ببينيد خودمم حتي تا چند وقت پيش توي operaگزينه ها رو داشتم ولي حا لا نميدونم چجور اونا رو برگردونم با تشكر :)

راستي براي من از سايت ها عبور نمي كنه فك كنم بخاطر استفاده از adslهست اگه راهي بلد هستيد به من هم بگيد

واسه من گزینه دانلود with idm وقتی که تو اپرا رایت کلیک میکنم نیست
همینطور اپرا با سبد دانلود idm هم کار نمیکنه یعنی نمیشه فایل ها رو تو شبد کشید و انداخت

من از اپرا 10 وidm 5.17 استفاده میکنم

بالا