• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

masoudjabbari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز.

من با opera 10 مشکل زبان فارسی دارم.

میخوام ببینم چطوری می تونم به صورت کامل

برنامه رو uninstal کنم؟

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
خاصیت توربو واسه من از کار افتاده ایا واسه بقیه هم همینطوره؟

اشکال از نرم افزاره یا اینکه دولت این رو بسته؟
بله، متاسفانه برای همه بسته است، و از مهرورزی های دولت است. :(
به نام خدا
سلام

اكسي مي دونه چطور بايد ياهو ميل و ميل ماكروسافت (ليو ميل) رو با اپرا هماهنگ كرد ؟؟؟
اگه منظورت POP3 است، فکر می کنم بچه ها گفته بودند که یاهو POP3 نمیده وباید Gmail استفاده کنی. ولی فکر می کنم Live هم امکانش رو میده.
در هر صورت برای هر نوع اکانت Mail باید بری توی منوی Tools و گزینه Mail and Chat Accounts رو بزنی.
سلام دوستان عزیز.

من با opera 10 مشکل زبان فارسی دارم.

میخوام ببینم چطوری می تونم به صورت کامل

برنامه رو uninstal کنم؟

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

از Add/Remove Programs اپرا رو پیدا کن و بزن پاک بشه. دو تا گزینه برات میاره که تنظیمات و بوک مارک ها و ... رو نگه دارم یا همه چیز رو کلا پاک کنم بره.
شما بزن هیچ چیز رو نگه ندار و همه اش رو پاک کن. :)

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
متاسفانه در نسخه اپرا 10 وضعیت تایپ فارسی و همین‌طور نمایش کلمات فارسی مشکل پیدا کرده است (کلمات فارسی در هنگام تایپ در هم فشرده و ناخوانا نمایش داده می‌شود و در notes هم وضعیت همین‌گونه است!
پیشنهاد می‌کنم همان اپرا 9.64 را نصب کنید
اگر کسی پایه هست و زبان‌اش خوب است این موضوع را با تیم اپرا مطرح کند

نمونه عکس نحوه نمایش کلمات فارسی این پست با اپرا 10

71e082df1b.png

نمونه عکس نحوه نمایش کلمات فارسی در قسمت notes اپرا 10

f18109aeba.png

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
احسان جان، بارها مطرح شده و متاسفانه هنوز درست نشده. :(
به طور مثال اینجا رو ببین.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
موقع Uninstall دو تا گزینه داره که یکیش تمام تنظیمات و اضافات رو پاک می کنه، ولی اون یکی این چیزها رو نگه می داره. اگر شما زده باشی همه چی رو پاک کن، دیگه متاسفانه پریده! :(

من بعد از دیدن نسخه نامناسب اپرا 10 آنرا Uninstall کردم و بدون هیچ پرسشی کل اپرا و bookmarks و feeds و notes ام پرید خدا را شکر که قبل از آن backup گرفته بودم
به دوستان توصیه اکید می‌کنم که قبل از حذف این نسخه حتماً از bookmarks و feeds و notes نسخه پشتیبان بگیرید
چون اعتباری به این نسخه 10 نیست و ممکن است کل آنرا پاک کند!

جالب اینجا بود که بعد از Uninstall نسخه اپرا 10 و نصب نسخه اپرا 9.64 قسمت feed , mail از کار افتاده بود
و شاهکار !؟ نسخه 10 این است ک بعد از حذف آن، پوشه‌های opera که زیر مجموعه Documents and Settings است را باید دستی حذف کنید در غیر اینصورت با نصب نسخه‌های پیشین اپرا مشکل‌ قسمت feed , mail همچنان باقی است!

احسان جان، بارها مطرح شده و متاسفانه هنوز درست نشده. :(
به طور مثال اینجا رو ببین.

عجیب است فکر می‌کردم با توجه به پایین بودن کاربران اپرا نسب به IE و FireFox بخش پشتیبانی اپرا و برنامه‌نویسان آن به دنبال حل مشکلات این مرورگر و جذب کاربران بیشتر باشند!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
واقعا مشکل فارسی آزار دهدنس ولی این اواخر یکم بهتر شده!!!بیلد 1750 قابل تحملتره
http://www.img98.com/images/qqwvlgscow2zy9sxdcur.jpg

به نقل از mahi58 :
Since Iranian government is prohibiting people from using fast internet connections, many Iranian people with dial-up connections are using opera to take advantage of its better speed.
:blink: :blink:
واقعا الان من کاربر معمولی مجبور به استفاده از dial-up هستم؟ به نظرم هر کی هستیم و با هر عقیده ای بهتره از دروغ گفتن بپرهیزیم
بالاخره خود ادمینهای سایت اپرا هم میتونن بفمن ورودی های ایرانی براشون سایت در چه مدت زمانی لود میشه و کلا ...

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
ترجمه اون جمله من اینه که: دولت ایران جلوی استفاده مردم از اینترنت سریع رو می گیره.

جواب شما هم اینه که دروغه و دولت جلوی اینترنت سریع رو نمی گیره.

هیچ ضرورتی هم به بحث بیشتر نیست، بذار دوستان قضاوت کنند که کدوم ما دروغگو هستیم.

masoud teush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه کسی که یک ماه تموم با اپرا کار کنه بعید میدونم که بتونه با مرورگر دیگه ای کار کنه من همه مشکلات تایپ ناسازگاری با ایمیل یا هر چیز دیگه ای رو دارم اما بازم نمیتونم از اپرا دل بکنم اونقدر میانبر میشه توی اپرا ساخت که به اندازه نصف مرورگر های دیگه نیاز به دکمه زدن هست با تشکر از همگی

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
اگه کسی که یک ماه تموم با اپرا کار کنه بعید میدونم که بتونه با مرورگر دیگه ای کار کنه من همه مشکلات تایپ ناسازگاری با ایمیل یا هر چیز دیگه ای رو دارم اما بازم نمیتونم از اپرا دل بکنم اونقدر میانبر میشه توی اپرا ساخت که به اندازه نصف مرورگر های دیگه نیاز به دکمه زدن هست با تشکر از همگی
بهترین مزیت اپرا برای ما ایرانی ها سرعت بالاشه!

و کلی ویژگی مثبت دیگه که واقعا منم از وقتی شروع به استفاده کردم دیگه نمیتونم دل بکنم

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
سرعت/زیبایی/سادگی/امکان شخصی سازی
تنها عیبشم اینه که وندها رو نشون نمیده
منم فعلا رو نه هستم

masoud teush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

این برنامه:
http://my.opera.com/Tamil/homes/Softwares/OBLWCLSC.zip

OBLWCLSC.png

اطلاعات بیشتر راجع به این برنامه،

کد:
http://my.opera.com/Tamil/blog/opera-backup-list-and-winrar-command-line-shortcut-creator

همیشه و به صورت مرتب باید از فایل‌های شخصیتون بک‌آپ بگیرید. مخصوصا قبل از نصب نسخه‌های جدید!

برنامه خوبی هست خیلی بدرد من میخوره اما فک کنم یه کم سخت باشه کارکردن باهاش من که نتونستم دانلود کنم از اموزش هم چیزی نفهمیدم اگه شما میتونید یه لینک مناسب ویه اموزش توسط خودتون اراعه بدید

با تشکر

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
برنامه خوبی هست خیلی بدرد من میخوره اما فک کنم یه کم سخت باشه کارکردن باهاش من که نتونستم دانلود کنم از اموزش هم چیزی نفهمیدم اگه شما میتونید یه لینک مناسب ویه اموزش توسط خودتون اراعه بدید

با تشکر
من دانلودش کردم و نصب کردم. اما متاسفانه نتونستم باهاش کار کنم!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289

این قضیه توی این تاپیک در فروم رسمی اپرا مورد بحث قرار گرفته و مسؤولین برنامه اپرا اومدند و جواب دادند.

ظاهرا این طور که مسؤولین اپرا نوشتند آقای طاهری اول داوطلبانه به اپرا پیشنهاد کردند که من براتون اپرا رو ترجمه می کنم، و بعد در حالی که هنوز OK درست و حسابی نگرفته بودند، رفتند توی وبلاگ خودشون و منابع دیگه ادعا کردند که من رسما نماینده اپرا برای ترجمه برنامه هستم. اینها هم بدشون اومده و گفتند که ما با ایشون که صادق نیستند ادامه نمی دیم.

آقای طاهری هم جواب داده اند که اینا احتمالا به دلیل تحریم یا هر چیز دیگه نمی خواستند برنامه فارسی بشه و دارند دبه می کنند.

البته این طور که مسؤولین اپرا توی تاپیک نوشتند اپرای فارسی رو متوقف نکردند، بلکه دیگه نمی خواند دست ایشون بدن (به دلیل عدم اعتماد). همچنین گفته اند که ما همین الآنش هم برنامه فارسی داریم (اپرا مینی).

حالا حق با کیه؟ قضاوت با خودتون.

masoud teush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی راهی برای فونت اپرا پیدا نکرده ؟

Messer_schmitt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بزرگترین عیب اپرا این هست که برنامه نویس ها وب کمتر سایتهایشان را روی اپرا تست می کنند

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
سلام،

دوستان کسی راهی برای فونت اپرا پیدا نکرده ؟

اگر منظورتون به هم ریختگی متون فارسی (یونیکد) هنگام ادیت و نمایش در تایتل تب‌ها هست باید تا آمدن نسخه 10.1 صبر کنید.

بزرگترین عیب اپرا این هست که برنامه نویس ها وب کمتر سایتهایشان را روی اپرا تست می کنند

خب پس اشکال از برنامه‌نویسان هست نه اپرا. :D
البته این گفته شما تا حدی درسته، چون من هفته پیش در مقاله‌ای می‌خوندم طی آمار گیری که کرده بودند خیلی از کاربران (اعم از برنامه‌نویس و عادی و ...) تصور می‌کنند هنوز اپرا پولی هست و همین باعث شده سراغش نروند.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
اگر منظورتون به هم ریختگی متون فارسی (یونیکد) هنگام ادیت و نمایش در تایتل تب‌ها هست باید تا آمدن نسخه 10.1 صبر کنید.
من چند روز پیش 10.01 رو نصب/تست کردم متاسفانه همچنان مشکل داشت [کلا در تایپ فارسی!!] ، مشخص نیست کی قرار هست 10.1 بیاد Snow عزیز؟

بالا