من ورژن 9 رو دارم باهاش هم خیلی راحتم
من چند روز پیش 10.01 رو نصب/تست کردم متاسفانه همچنان مشکل داشت [کلا در تایپ فارسی!!] ، مشخص نیست کی قرار هست 10.1 بیاد Snow عزیز؟
سلام
به نظر میاد در نسخه جدید هم هنوز مشکل فونتای فارسی پابرجاست.یعنی درست کردن این انقدر سخته؟
Version
10.10
Build
1893
یک متن انگلیسی باید درباره این مشکل آماده کنیم و چندین نفر (مثلاً حدود 100 نفر از کاربرهای فارسی زبان) به ایمیل قسمت پشتیبانی اپرا ایمیل حاوی این متن توضیحی مشکل در نمایش حروف فارسی را ارسال کنیم تا شاید تکانی به خودشان بدهند!
هر شرکتی تا وقتی نداند که مشتریان ناراضی دارد تصمیم به تغییر نمیگیرد!
دوست عزیز میتونید کاراش رو انجام بدید یعنی یه متن انتخاب کنید و ایمیلشو بزارید تا بتونیم استفاده کنیم هر کدوم میتونیم به خیلی ها سفارش کنیم تا این کار رو کنند شاید به نتیجه رسید
با تشکر
احسان جان، بارها به صورت باگ این مساله گزارش شده.
توی این تاپیک هم توی فروم خود اپرا مدتهاست که مورد بحثه، ولی خوب هنوز که خبری نیست.
Versionالان آخرین ورژنی که اومدی چیه؟
آره منم اینجوری میشه میبندم. dc میشم. و دوباره باز میکنم. از بس صفحه زیاده توش. نمیخوام دوباره لود بشن. بعد از باز کردن کانکت میشم.Version
10.10
Build
1880
-----------------------------------------------------
یه مشکلی که من داریم اینه که رمی که اول اشغال میشه حدوده 300 هست ولی بعد از مدت زمانی رمم میره بالای یک گیگ!
((یعنی اپرا بازه ولی وقتی هم که استفاده نمیکنم همینطور افزایشی رمم رو پر میکنه!)) برای شما هم همینطوره؟؟
مجبورم ببندمش بعد دوباره بازش کنم
ممنونتوی کانفیگ باید «Automatic RAM Cache» را دیزیبل کنید. البته اگر میخواید رمتون زیاد مصرف نشه.
کلا اپرا کلی امکانات داره که پیشفرض از رم استفاده میکنه اگر ذیزیبلشون کنی روی مصرف رم تاثیر زیادی میزاره.
این امکان اپرا یونیت هم که توی نسخه جدید پابلیش شده خیلی جالبه.
ممنون .Version
10.10
Build
1880
-----------------------------------------------------
یه مشکلی که من داریم اینه که رمی که اول اشغال میشه حدوده 300 هست ولی بعد از مدت زمانی رمم میره بالای یک گیگ!
((یعنی اپرا بازه ولی وقتی هم که استفاده نمیکنم همینطور افزایشی رمم رو پر میکنه!)) برای شما هم همینطوره؟؟
مجبورم ببندمش بعد دوباره بازش کنم
الان یک هفته ایه کار نمیکنه، چند روز اینترنتم قطع و وصل میشد که میگفتم مخابرات داره چیزترشو آپگرید میکنه بعد از اون دیگه اپرا توربو کار نمیکنه.ورژن 10.10 خیلی خوب شده
فق فارسیش آشغال شده همه چی تو هم هست
ورژن 9.6خیلی بهتر بود با این اوضاع نمی دونم یکار کنم
دست بکار شین یه متن خفن بنویسم به چند تا سایت نرم افزاری و ای تی هم لینک بدیم سریع میشه امار رو بالا برد
شاید فرجی بشه
راستی الان کسی می تونه با توربو اپرا کار کنه مال من اصلا کانکت نمی شه