• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

tape

Registered User
لایک‌ها
505
بچه ها من بي خيال شدم رفتم ورژن 11.52 دانلود و نصب كردم اگه مشكلي پيش اومد ميگم عزيزان.
ارادتمند

tape

Registered User
لایک‌ها
505
راستي قبليم 11.51 بود كه به اشتباه 11.52 نوشتم.

tape

Registered User
لایک‌ها
505
من با ورژن 11.52 هم مشكل بسته شدن تب ها و آمدن به حالت اوليه پيش مياد يكي از دوستان گفت اسمه اين پنجره چيه اينه تو پنجره كوچيك plug in faild يك جايه گذاشتن تيك هم داره و محتوياتش اينه opera needs to restart پنجره بعدي هم دو تا گزينه داره do not send reprt .report send

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
یه سوال چیپ بپرسم
این دیفالت کردن مرورگر از کجاشه ؟
عوضش کردم گذاشتم رو کروم بعد دیدم اصلا حال نمیکنم میخام برگردم

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
در اون مورد که انتخاب من Continue from last time بوده و هست
اصلا این مشکل عجیبی هست
اینی که گفتی به اون ادرس رفتم و اون 2 فایل پاک کردم
اما باز هم تست کردم باز اون صفحات باز بودن
البته بعد از پاک کردن فایل ها خالی باز شد بعد برای امتحاندو صفحه باز کردم بعد بستم بعد اپرا بستم استارت کردم دیدم باز شد
به اپرا لینک و .. مرتبط نیست ؟ من از اون ها هم استفاده میکنم
نمیدونم چرا فکر میکنم با اون مرتبطه

آیا از ورژن آخر (11.52) استفاده میکنی؟ //++ در ورژن 11.60 که هم اکنون در فازهای آخر آزمایشی هست و به زودی رسماً عرضه میشه، فعالیت بسیاری در برطرف کردن اغلب مشکلات گزارش شده داشتن.

میگم یه کاری بکن:

همونطور که ممکنه بدونید، یکی از امکانات Opera اینه که هر چند تا نصب متفاوت از Opera که دلتون بخواد میتونید روی یه سیستم عامل داشته باشید. (البته باید پوشه هاشون فرق بکنه)

برای این کار، وقتی Opera Installer رو باز میکنید، از گوشه پایین سمت چپ پنجره، Options رو بزنید.

سپس در صفحه جدیدی که باز میشه، همانند تصویر زیر، با تغییر Install Path میتونید دیرکتوری ای که Opera توش نصب میشه رو عوض کنید و بدین گونه، نصبی کاملاً جداگانه از Opera داشته باشید با تنظیماتی کاملاً جدا از نصب های دیگه:

12-6-2011%203-29-20%20PM.jpg

بدین گونه، برای مثال در این تصویر، Opera ، پروفایلش و فضای محلیش، در دیرکتوری های زیر نصب میشن:

C:\Program Files (x86)\Opera123

C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Opera\Opera123

C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings\Opera\Opera123

حتی شما میتونید از بالای Install Path منوی Install for که میبینید، (Stand-alone installation (USB رو انتخاب کنید که در این صورت، تمام فایل های نصب و امکانات و غیره Opera به هیچ وجه در ویندوز ثبت نشده و در یک فولدر نصب و از همونجا اجرا میشن (مناسب برای فلش درایو های USB و استفاده در دیگر کامپیوترها)

یکی از روش های بالا رو برو و ببین که آیا در نصب جدید هم این مشکل رو داری یا نه. اگر مشکلی نداشتی از همین نصب جدید استفاده کن؛ اگر هم که تنظیمات خاص و مهمی در نصب قبلیت داری (که با Opera Link قابل انتقال به نصب های دیگه نیستن)، بگو تا بهت بگم چطور منتقلشون کنی. :)

من با ورژن 11.52 هم مشكل بسته شدن تب ها و آمدن به حالت اوليه پيش مياد يكي از دوستان گفت اسمه اين پنجره چيه اينه تو پنجره كوچيك plug in faild يك جايه گذاشتن تيك هم داره و محتوياتش اينه opera needs to restart پنجره بعدي هم دو تا گزينه داره do not send reprt .report send

به نظر میاد که مشکل شما اینه که یکی از پلاگین هایی که روی سستمتون و Opera نصبه (همانند Adobe Flash Player, Oracle Java RE, Adobe Acrobat Reader, VLC Media Player و امثالهم) مشکل ایجاد میکنه و باعث کرش کردن و بسته شدن مرورگر میشه.

این مشکل میتونه به دلیل تاریخ گذشته و قدیمی بودن این پلاگین هاتون باشه که بهتره آپدیتشون کنید.

پلاگین هایی که در Opera ـتون نصبه رو میتونید از لینک زیر ببینید:

opera:plugins

همچنین یکی از قابلیت های اخیر Opera این هست که تنظیم کنید هیچ Plugin ـی در صفحات بدون اجازه شما و به شکل اتوماتیک اجرا نشن (در کنار سیستم امنیتی گذشته که به طور پیشفرض بایستی روی پلاین ها یک کلیک موس میکردید تا فعال و قابل استفاده بشن).

برای این کار به Ctrl+F12 > Advanced > Content رفته و گزینه Enable plug-ins only on demand رو تیک زده و دکمه OK رو بزنید. (این مورد به صورت سایت-به-سایت هم قابل تعریفه به این شکل که در هر سایتی میخواید این موضوع اعمال بشه، روی صفحه راست-کلیک کرده به Edit Site Preferences و تب Content رفته و در اونجا Enable plug-ins only on demand رو تیک زده یا یکشو بردارید و OK کنید.)

از این پس به جای پلاگین ها و تبلیغات های فلش و جاوا و امثالهم، براتون یه تصویر فلش مثلثی شکل به نمایش درمیاد تا شما تأیید کنید فعال شدنشون رو (اینطوری شاهد افزایش سرعت بارگزاری صفحات هم خواهید بود). همانند تصویر زیر:

12-6-2011%203-58-24%20PM.jpg

یه سوال چیپ بپرسم
این دیفالت کردن مرورگر از کجاشه ؟
عوضش کردم گذاشتم رو کروم بعد دیدم اصلا حال نمیکنم میخام برگردم

Ctrl+F12 > Advanced > Programs > Check if Opera is default browser on startup

به طور کلی در Windows 7 به اینجا برید:

Control Panel\All Control Panel Items\Default Programs\Set Default Programs

حواستون باشه چه فایلایی رو همخوان میکنید با مرورگرها، چون در فایل های تعریف شده مرورگرها، فایل های تصویری هم هستن.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
این یکی از بچه های پیسی گذاشته بود کپی کردم
به این دلایل اپرا را به دیگران توصیه کنید :ی
گزینه 6 رو :ی
You clean everything to prepare for the holiday, why not your computer?
2 No assembly required; it’s all in the download package.
3 It is free, a deal year-round, rather than a Black Friday doorbuster.
4 Unlike *****, this fits everyone.
5 We tried not to say it, so we misspelled it: IT’S FSAT.
6 Justin Bieber doesn’t use it.
7 It’s supported by science since version 10 (at least): h tt p://www.you tube.com/watch?v=tYEUFwJXVvw.
8 Your kids won’t wake you up at the crack of dawn Christmas morning; they’ll be too busy with the browser.
9 See #6.
10 Your current browser is so fat it can’t slide down the chimney

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
بعد از آپدیت به این نسخه
رو عکس کلیک راست میکنم بعد ایمیج پراپرتیز میخام آدرس عکس رو کپی کنم نمیشه!!!؟!!!
برای من که مشکلی نداره
مطمئنی فایل فلش نیست ؟

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
برای من که مشکلی نداره
مطمئنی فایل فلش نیست ؟

نه
با تمام عکس ها این مشکل رو پیدا کردم

((یه مشکل دیگه هم قبل از آپدیت و بعدش دارم هم نصفه لود شدن صفحات پیتی هست با رفرش هم نمیاد))

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
بعد از آپدیت به این نسخه
رو عکس کلیک راست میکنم بعد ایمیج پراپرتیز میخام آدرس عکس رو کپی کنم نمیشه!!!؟!!!
بعد از این که Properties گرفتی روی آدرس کلیک کن همه اش انتخاب میشه، و بعد روی متن انتخاب شده نباید کلیک راست کنی چون منوی کلیک راست نمیاد. به جاش Ctrl + C رو بزن که کپی بشه و جای دیگه بتونی پیست کنی.
نه

((یه مشکل دیگه هم قبل از آپدیت و بعدش دارم هم نصفه لود شدن صفحات پیتی هست با رفرش هم نمیاد))
برای من که این طور نیست... :)

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
نه

الان فهمیدم چی میگی
برای من هم گاهی پیش میاد
این بخاطر اینه که صفحه درست بارگذاری نشده
هی باید رفرش کنی
بعضی وقتا هم کامل لود نمیشه
نمیدونم چرا اینجوری شده
برای من که چند نسخه اخر به وفور این اشکالات داره
اما من زیاد با ادرس مشکلی ندارم مشکلم باسیو کردن هست
که با CTRL + ALT و کلیک چپ حل میشه
البته گاها کنترل به علاوه کلیک چپ هم جواب میده

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
تو راست کلیک اپرا یه گزینه بود که تعیین می کردی مثلا هر 5 دقیقه یه بار صفحه رفرش بشه . این گزینه تو نسخه جدید نیست ؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289

EHSAN2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من هم از کروم و هم از اپرا استفاده میکنم. اما کروم یه مقدار بهتره.

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
سلام دوستان

چه کار کنیم توی صفحه خود گوگل قابلیت جستجو به صورت Instant باشه؟ الان این قابلیت توی بخش سرچ هست ولی میخوام موقعی که توی خود سایت هم سرچ میکنم این قابلیت فعال باشه.
توی فایرفاکس که اینجوریه نمیدونم توی اپرا چطوری میشه این کارو کرد؟

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
سلام دوستان

چه کار کنیم توی صفحه خود گوگل قابلیت جستجو به صورت Instant باشه؟ الان این قابلیت توی بخش سرچ هست ولی میخوام موقعی که توی خود سایت هم سرچ میکنم این قابلیت فعال باشه.
توی فایرفاکس که اینجوریه نمیدونم توی اپرا چطوری میشه این کارو کرد؟

موشکلی نداره:

1-21-2012%2010-42-29%20PM.jpg

در صورت لزوم میتونید روی صفحه ای از دامنه www.google.com راست-کلیک کرده، به Edit Site Preferences و سپس تب Network رفته و در آنجا در منوی Browser Identification هویت مرورگر رو عوض کرده و مثلاً بگذارید روی Identify as Firefox و oK کنید.

در صورتی که باز هم مشکل دارید یه نصب تمیز از Opera انجام بدید (فایل نصب Opera رو باز کرده و نسخه ای جداگانه از Opera را در پوشه ای دیگر نصب کنید (یا برای راحتی بیشتر، یک USB Installation ایجاد کنید) :

http://forum.persiantools.com/t19153-page55.html#post4132094

چک کنید، شاید در حال استفاده از JavaScript یا اکستنشنی هستید که تداخل ایجاد میکنه در کار اسکریپت گوگل

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
موشکلی نداره:

1-21-2012%2010-42-29%20PM.jpg

در صورت لزوم میتونید روی صفحه ای از دامنه Google راست-کلیک کرده، به Edit Site Preferences و سپس تب Network رفته و در آنجا در منوی Browser Identification هویت مرورگر رو عوض کرده و مثلاً بگذارید روی Identify as Firefox و oK کنید.

در صورتی که باز هم مشکل دارید یه نصب تمیز از Opera انجام بدید (فایل نصب Opera رو باز کرده و نسخه ای جداگانه از Opera را در پوشه ای دیگر نصب کنید (یا برای راحتی بیشتر، یک USB Installation ایجاد کنید) :

http://forum.persiantools.com/t19153-page55.html#post4132094

چک کنید، شاید در حال استفاده از JavaScript یا اکستنشنی هستید که تداخل ایجاد میکنه در کار اسکریپت گوگل

سلام

مرسی دوست عزیز بلاخره فعال شد! ;) (دکترای اپرا گرفتید؟ :D )
فقط یه نکته ی مهم داشت که اونم اینه که حتما باید گوگل رو انگلیسی کنی :)

مرسی

Last edited:
بالا