در اون مورد که انتخاب من Continue from last time بوده و هست
اصلا این مشکل عجیبی هست
اینی که گفتی به اون ادرس رفتم و اون 2 فایل پاک کردم
اما باز هم تست کردم باز اون صفحات باز بودن
البته بعد از پاک کردن فایل ها خالی باز شد بعد برای امتحاندو صفحه باز کردم بعد بستم بعد اپرا بستم استارت کردم دیدم باز شد
به اپرا لینک و .. مرتبط نیست ؟ من از اون ها هم استفاده میکنم
نمیدونم چرا فکر میکنم با اون مرتبطه
آیا از ورژن آخر (11.52) استفاده میکنی؟ //++ در ورژن 11.60 که هم اکنون در فازهای آخر آزمایشی هست و به زودی رسماً عرضه میشه، فعالیت بسیاری در برطرف کردن اغلب مشکلات گزارش شده داشتن.
میگم یه کاری بکن:
همونطور که ممکنه بدونید، یکی از امکانات Opera اینه که هر چند تا
نصب متفاوت از Opera که دلتون بخواد میتونید روی یه سیستم عامل داشته باشید. (البته باید پوشه هاشون فرق بکنه)
برای این کار، وقتی Opera Installer رو باز میکنید، از گوشه پایین سمت چپ پنجره، Options رو بزنید.
سپس در صفحه جدیدی که باز میشه، همانند تصویر زیر، با تغییر Install Path میتونید دیرکتوری ای که Opera توش نصب میشه رو عوض کنید و بدین گونه، نصبی کاملاً جداگانه از Opera داشته باشید با تنظیماتی کاملاً جدا از نصب های دیگه:
بدین گونه، برای مثال در این تصویر، Opera ، پروفایلش و فضای محلیش، در دیرکتوری های زیر نصب میشن:
C:\Program Files (x86)\Opera123
C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Opera\Opera123
C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings\Opera\Opera123
حتی شما میتونید از بالای Install Path منوی Install for که میبینید، (Stand-alone installation (USB رو انتخاب کنید که در این صورت، تمام فایل های نصب و امکانات و غیره Opera به هیچ وجه در ویندوز ثبت نشده و در یک فولدر نصب و از همونجا اجرا میشن (مناسب برای فلش درایو های USB و استفاده در دیگر کامپیوترها)
یکی از روش های بالا رو برو و ببین که آیا در نصب جدید هم این مشکل رو داری یا نه. اگر مشکلی نداشتی از همین نصب جدید استفاده کن؛ اگر هم که تنظیمات خاص و مهمی در نصب قبلیت داری (که با Opera Link قابل انتقال به نصب های دیگه نیستن)، بگو تا بهت بگم چطور منتقلشون کنی.
من با ورژن 11.52 هم مشكل بسته شدن تب ها و آمدن به حالت اوليه پيش مياد يكي از دوستان گفت اسمه اين پنجره چيه اينه تو پنجره كوچيك plug in faild يك جايه گذاشتن تيك هم داره و محتوياتش اينه opera needs to restart پنجره بعدي هم دو تا گزينه داره do not send reprt .report send
به نظر میاد که مشکل شما اینه که یکی از پلاگین هایی که روی سستمتون و Opera نصبه (همانند Adobe Flash Player, Oracle Java RE, Adobe Acrobat Reader, VLC Media Player و امثالهم) مشکل ایجاد میکنه و باعث کرش کردن و بسته شدن مرورگر میشه.
این مشکل میتونه به دلیل تاریخ گذشته و قدیمی بودن این پلاگین هاتون باشه که بهتره آپدیتشون کنید.
پلاگین هایی که در Opera ـتون نصبه رو میتونید از لینک زیر ببینید:
opera
lugins
همچنین یکی از قابلیت های اخیر Opera این هست که تنظیم کنید هیچ Plugin ـی در صفحات بدون اجازه شما و به شکل اتوماتیک اجرا نشن (در کنار سیستم امنیتی گذشته که به طور پیشفرض بایستی روی پلاین ها یک کلیک موس میکردید تا فعال و قابل استفاده بشن).
برای این کار به Ctrl+F12 > Advanced > Content رفته و گزینه Enable plug-ins only on demand رو تیک زده و دکمه OK رو بزنید. (این مورد به صورت سایت-به-سایت هم قابل تعریفه به این شکل که در هر سایتی میخواید این موضوع اعمال بشه، روی صفحه راست-کلیک کرده به Edit Site Preferences و تب Content رفته و در اونجا Enable plug-ins only on demand رو تیک زده یا یکشو بردارید و OK کنید.)
از این پس به جای پلاگین ها و تبلیغات های فلش و جاوا و امثالهم، براتون یه تصویر فلش مثلثی شکل به نمایش درمیاد تا شما تأیید کنید فعال شدنشون رو (اینطوری شاهد افزایش سرعت بارگزاری صفحات هم خواهید بود). همانند تصویر زیر:
یه سوال چیپ بپرسم
این دیفالت کردن مرورگر از کجاشه ؟
عوضش کردم گذاشتم رو کروم بعد دیدم اصلا حال نمیکنم میخام برگردم
Ctrl+F12 > Advanced > Programs > Check if Opera is default browser on startup
به طور کلی در Windows 7 به اینجا برید:
Control Panel\All Control Panel Items\Default Programs\Set Default Programs
حواستون باشه چه فایلایی رو همخوان میکنید با مرورگرها، چون در فایل های تعریف شده مرورگرها، فایل های تصویری هم هستن.