• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
Invalid Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

لینکی که دادی به فنا رفته انگار :D

آموزششو بنویسی عالی میشه

ای بابا حواسم نبود اشتباه لینک گذاشتم! بیا اینه:

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3651790&postcount=743

آقا سایتهایی که فلتر شدن یا یه بخشی‌شون فیلتر شده ، هی این پیام میاد واسم:

چه طور از شرش خلاص بشیم؟

شما با استفاده از Content Blocker داخلی Opera بایستی سرور قیلترینگ رو بلوکه کنی.

به Ctrl+F12 > Advanced > Content > Blocked Content برو؛ تو پنجره ای که باز میشه دکمه Add رو بزن و متن زیر رو وارد کن:

کد:
*://10.10.34.34/*

و Enter و Close و oK رو بزن...

سلام. این اپرا چرا هیج وقت با زبون فارسی کنار نمیاد؟! مشکل نشون ندادن کاراکترهای پست های کووت شده را میشه حل کرد؟

59515603016763345419.jpg

از چه نسخه ای از Opera استفاده میکنید؟

شما فونت Tahoma روی نسخه لینوکستون نصبه؟

به Ctrl+F12 > Advanced > Fonts > International Fonts رفته، از منوی Writing system گزینه Arabic رو انتخاب کنید؛ از قسمت Normal Font فونت Tahoma رو انتخاب کنید و oK رو بزنید.

همچنین تو همون قسمت Ctrl+F12 > Advanced > Fonts همونطور که میبینید تمامی فونت های مورد استفاده Opera در نمایش بخش های مختلف صفحات وب، فیلدهای پر کردنی وبسایت ها، منوهای Opera، پنل ها و کلاینت های داخلی همگی فونتای پیشفرضشون رو میتونید تغییر بدید.

- تغییرات توی فونت ها با رفرش کردن صفحات مشاهده میشن.

:)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
من این مشکلو ندارم.

از همه مرورگرها در کنار هم استفاده کنی بهترین نتیجه رو می‌گیری... در خود فایرفاکس هم چند تا پروفایل بساز مخصوص فعالیت‌های مختلف و در هر کدوم افزونه مرتبط با اون فعالیت را نصب کن تا هم فایرفاکست الکی شلوغ نشه و هم سنگین نشه.
واقعا؟! شاید چون مال من تحت لینوکسه اینجوریه!
از چه نسخه ای از Opera استفاده میکنید؟

شما فونت Tahoma روی نسخه لینوکستون نصبه؟

به Ctrl+F12 > Advanced > Fonts > International Fonts رفته، از منوی Writing system گزینه Arabic رو انتخاب کنید؛ از قسمت Normal Font فونت Tahoma رو انتخاب کنید و oK رو بزنید.

همچنین تو همون قسمت Ctrl+F12 > Advanced > Fonts همونطور که میبینید تمامی فونت های مورد استفاده Opera در نمایش بخش های مختلف صفحات وب، فیلدهای پر کردنی وبسایت ها، منوهای Opera، پنل ها و کلاینت های داخلی همگی فونتای پیشفرضشون رو میتونید تغییر بدید.

- تغییرات توی فونت ها با رفرش کردن صفحات مشاهده میشن.

:)
فونت مونت که هر چی به دستم اومده ریختم روش. رفتم پای سیستم این کارهایی که گفتی امتحان می کنم ببینم درس میشه یا نه. واقعا تو بد ستمی افتادم. هر مرورگری یه مشکلی داره. فایرفاکس که ر*یده کلا جدیدا! کروم هم که WYSIWYG را ساپورت نمی کنه و زیادی هم ساده اس. اپرا کامله و باگ های ff را هم نداره. فقط امیدوارم این مشکلش هم حل بشه ببینم میشه بهش عادت کرد یا نه!

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
قبلا با کلیک وسط یه تب جدید باز میکرد
الان میزنم یه پنجره جدید باز میکنه اعصابم خورد شده :(:(:(:(
چیکار کنم درست شه

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
قبلا با کلیک وسط یه تب جدید باز میکرد
الان میزنم یه پنجره جدید باز میکنه اعصابم خورد شده :(:(:(:(
چیکار کنم درست شه

به صورت پیش‌فرض که درسته احتملا تنظیمات شما به هم خورده! برو اینجا،

Ctrl+F12 > Advanced > Shortcuts

همون وسط کلید Middle-Click Options رو کلیک کن و بعد هم گزینه Open in background tab رو انتخاب کن.

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
دوستان من به دنبال برنامه opera back up هستم ورژن کامل اگر کسی داره ممنون میشم لینک بده

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
در مرورگر opera 11.5 صفحه "آخرین نوشته ها" به این صورت نمایش داده می‌شود :

مشاهده پیوست 72416

صفحه "آخرین نوشته ها" :

http://forum.persiantools.com/search.php?do=getnew&contenttype=vBForum_Post

برای شما هم همین طور است؟

اینطور که میبینم، حالت پیشفرض نمایش تصاویر رو گذاشتین روی Cached Images که از اسمش معلومه چیکار میکنه و این قابلیتی بسیار عالی در Opera هست.

اگر برای حفظ پهنای باندتون به این گزینه نیازمندید، میتونید با فعال کردن شورتکات مربوطه (دکمه i کیبورد) در لحظاتی که نیاز دارید تمامی تصاویر صفحه رو لود کنید (یا با shift+i بین حالات نمایش تصاویر سوییچ کنید).

اگر سهواً این گزینه رو انتخاب کردید همون دکمه ای که بالا میبینم رو بزنید یا برای تغییر دائمی و تعیین دیفالت این موضوع به Ctrl+F12 > Webpages > Images رفته و از منو گزینه ی Show Images رو انتخاب کرده و oK رو بزنین.

;)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
این اپرا چرا پسوردها را سیو نمی کنه؟ :weird: خدا بگم چیکارت نکنه موزیلا که فایرفاکسو به این روز انداختی :(

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
این اپرا چرا پسوردها را سیو نمی کنه؟ :weird: خدا بگم چیکارت نکنه موزیلا که فایرفاکسو به این روز انداختی :(

کدوم سایت؟

اگر پسورد سیو شده قبلی دارید و احیاناً با پسورد جدید، اتوماتیک قبلیه آپدیت نشده به Ctrl+F12 > Forms > Password Manager رفته و از فیلد سرچ بالای پنجره، اول سایت مورد نظر رو پیدا کنید؛ بعد هایلایتش کرده و Delete ـش کنید و oK و oK

دوباره به سایت مورد نظر رفته و یوزر و پسورد (Opera حتی اگر فیلدهای دیگری هم باشن یا تیک های "مرا به خاطر بسپار - Remember me" رو هم بزنید، به خاطر میسپره) رو از اول وارد کرده و بزنید و وقتی میپرسه که ذخیره کنه Save ـش کنید.

راحت ترین روش برای وارد کردن پسورد، Ctrl+Enter هستش که اتوماتیک یوزر پسورد رو وارد میکنه و میره داخل.

حتی اگر 100 تا یوزر متفاوت هم در سایتی ذخیره کنید، کافیه هر بار Ctrl+Enter رو بزنید و از بین یوزرای موجود به راحتی انتخاب کنید.

اگر مشکل دیگه ای هست بگید و اگر مشکل از سایت و طراحیشه آدرسشو بدین بررسیش کنم.

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
من وقتی با اپرا میام..
تایپیک ها برام باز نمیشه...
چه کنم؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
کدوم سایت؟

اگر پسورد سیو شده قبلی دارید و احیاناً با پسورد جدید، اتوماتیک قبلیه آپدیت نشده به Ctrl+F12 > Forms > Password Manager رفته و از فیلد سرچ بالای پنجره، اول سایت مورد نظر رو پیدا کنید؛ بعد هایلایتش کرده و Delete ـش کنید و oK و oK

دوباره به سایت مورد نظر رفته و یوزر و پسورد (Opera حتی اگر فیلدهای دیگری هم باشن یا تیک های "مرا به خاطر بسپار - Remember me" رو هم بزنید، به خاطر میسپره) رو از اول وارد کرده و بزنید و وقتی میپرسه که ذخیره کنه Save ـش کنید.

راحت ترین روش برای وارد کردن پسورد، Ctrl+Enter هستش که اتوماتیک یوزر پسورد رو وارد میکنه و میره داخل.

حتی اگر 100 تا یوزر متفاوت هم در سایتی ذخیره کنید، کافیه هر بار Ctrl+Enter رو بزنید و از بین یوزرای موجود به راحتی انتخاب کنید.

اگر مشکل دیگه ای هست بگید و اگر مشکل از سایت و طراحیشه آدرسشو بدین بررسیش کنم.
آره خب save رو میزنم که ذخیره بشن. الان اون Ctrl + Enter را که گفتی روی پی تی امتحان کردم جواب داد. هرچند انتظار داشتم مث فایرفاکس وقتی روی فیلد دابل کلیک می کنم لیست یوزرها را نشون بده. الان مثلا نمیدونم اطلاعات وارد شده تو فیلدهای دیگه (مث اسم و ایمیل و آدرس و شماره تلفن و ...) را چه طوری میشه ذخیره و استفاده کرد.

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
آره خب save رو میزنم که ذخیره بشن. الان اون Ctrl + Enter را که گفتی روی پی تی امتحان کردم جواب داد. هرچند انتظار داشتم مث فایرفاکس وقتی روی فیلد دابل کلیک می کنم لیست یوزرها را نشون بده. الان مثلا نمیدونم اطلاعات وارد شده تو فیلدهای دیگه (مث اسم و ایمیل و آدرس و شماره تلفن و ...) را چه طوری میشه ذخیره و استفاده کرد.

خوب اینطوری که بهتره، Ctrl+Enter رو بزنی لیست کامل تمام یوزرنیم پسوردای مرتبط با اون فیلد میاد و میتونی با دکمه های جهت دار کیبوردت راحت هر کدومو میخوای انتخاب کنی (اگه یه دونه باشه که درجا همون اول بدون اینکه بپرسه تا Ctrl+Enter رو بزنی وارد و اتوماتیک login میشه).

واسه ذخیره محتوای فیلدها هم از اکستنشن زیر استفاده کن:

https://addons.opera.com/addons/extensions/details/autocomplete/

برای تنظیمات و بررسی اکستنشن های نصب شده میتونید به Ctrl+Shift+E برید.

من وقتی با اپرا میام..
تایپیک ها برام باز نمیشه...
چه کنم؟

لطفاً بیشتر توضیح بدین.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خوب اینطوری که بهتره، Ctrl+Enter رو بزنی لیست کامل تمام یوزرنیم پسوردای مرتبط با اون فیلد میاد و میتونی با دکمه های جهت دار کیبوردت راحت هر کدومو میخوای انتخاب کنی (اگه یه دونه باشه که درجا همون اول بدون اینکه بپرسه تا Ctrl+Enter رو بزنی وارد و اتوماتیک login میشه).

واسه ذخیره محتوای فیلدها هم از اکستنشن زیر استفاده کن:

https://addons.opera.com/addons/extensions/details/autocomplete/

برای تنظیمات و بررسی اکستنشن های نصب شده میتونید به Ctrl+Shift+E برید.
ممنون :)

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
لطفاً بیشتر توضیح بدین.

با اپرا وارد میشم..
یوزر و پسو میزنم..
میزنم آخرین ارسال ها...

بعدش تایپیکی رو میزنم..هیچی باز نمیشه
یه ربع هم صبر کردم..ولی باز نکرد(سرعتم یه مگه)

راستی میشه کاری کرد که موقع کپی پیست تو اپرا..لینک ها هم خود به خود وارد بشه؟

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
با اپرا وارد میشم..
یوزر و پسو میزنم..
میزنم آخرین ارسال ها...

بعدش تایپیکی رو میزنم..هیچی باز نمیشه
یه ربع هم صبر کردم..ولی باز نکرد(سرعتم یه مگه)

راستی میشه کاری کرد که موقع کپی پیست تو اپرا..لینک ها هم خود به خود وارد بشه؟

با تمام تاپکیا این مشکلو دارین؟

Opera رو بسته و دوباره باز کنید ببینید بازم مشکل هست یا نه.

از آخرین نسخه Opera استفاده کنید: opera.com/browser/download

برای سؤال دومتون هم:

http://forum.persiantools.com/t19153-page52.html#post3753751

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
با تمام تاپکیا این مشکلو دارین؟
Opera رو بسته و دوباره باز کنید ببینید بازم مشکل هست یا نه.
از آخرین نسخه Opera استفاده کنید: opera.com/browser/download

سلام...
اول ملسی از جوابت..
بعدش:آره..با کمپلکس تایپیکا همین مشکل رو دارم..
آخرین نسخه رو دارم...باید یه بار حذف و نصب کنم..
ولی با 50 تا اسپید دایالم چه کنم :D
آدرس همرو باید تو نت پد بذارم و بعد نصب نسخه جدید ..دوباره همرو بذارم

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
سلام...
اول ملسی از جوابت..
بعدش:آره..با کمپلکس تایپیکا همین مشکل رو دارم..
آخرین نسخه رو دارم...باید یه بار حذف و نصب کنم..
ولی با 50 تا اسپید دایالم چه کنم :D
آدرس همرو باید تو نت پد بذارم و بعد نصب نسخه جدید ..دوباره همرو بذارم

خیر نیازی نیست نصب فعلی رو پا کنید.

شما میتونید حتی 1000 نصب متفاوت از Opera روی یک سیستم عامل داشته باشید...

فایل نصب Opera رو باز که میکنید دکمه ای هست به نام Options که اگر برید داخلش، در مقابل Install path مثلاً نوشته C:\Program Files (x86)\Opera آخرش یه عددی چیزی اضافه کنید مثلاً C:\Program Files (x86)\Opera11

در اینصورت Opera ـیی کاملاً جداگانه از Opera ـی قبلی خواهید داشت که حتی تمامی پوشه های پروفایلش هم جداگانه اند.

بعد از نصب میتونید به C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Opera رفته و پروفایل هر دو نصب متفاوت رو میبینید.

مثلاً قبلی پوشه ای به نام Opera و جدیده پوشه ای به نام Opera11.

به داخل پوشه Opera رفته و فایل speeddial.ini رو کپی کرده و برگردید برید داخل اون پوشه Opera11 و اونجا paste کنید.

++ Opera Link واسه همین کاره و کافیه فعالش کند تا تمام Speed Dials, Bookmarks, Bookmarks bar, Typed History, Notes, earch Engines, Content Blocker Rules همگی با اکانت شما در سرورهای امن Opera سینک شده و هر جا دنیا که برید کافیه در Opera ـی مربوطه، Opera Link رو فعال کرده و وارد اکانتتون بشید.

+ در ورژن 12 که هم اکنون در فاز آزمایشی قرار داره، Password ـهاتون هم در Opera Link سینک میشوند. البته تمام مواردی که گفته شد با تأیید شما سینک میشن و میتونید انتخاب کنید بعضیاشون سینک نشن.

Last edited:

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
خیر نیازی نیست نصب فعلی رو پا کنید.

شما میتونید حتی 1000 نصب متفاوت از Opera روی یک سیستم عامل داشته باشید...

فایل نصب Opera رو باز که میکنید دکمه ای هست به نام Options که اگر برید داخلش، در مقابل Install path مثلاً نوشته C:\Program Files (x86)\Opera آخرش یه عددی چیزی اضافه کنید مثلاً C:\Program Files (x86)\Opera11

در اینصورت Opera ـیی کاملاً جداگانه از Opera ـی قبلی خواهید داشت که حتی تمامی پوشه های پروفایلش هم جداگانه اند.

بعد از نصب میتونید به C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Opera رفته و پروفایل هر دو نصب متفاوت رو میبینید.

مثلاً قبلی پوشه ای به نام Opera و جدیده پوشه ای به نام Opera11.

به داخل پوشه Opera رفته و فایل speeddial.ini رو کپی کرده و برگردید برید داخل اون پوشه Opera11 و اونجا paste کنید.

++ Opera Link واسه همین کاره و کافیه فعالش کند تا تمام Speed Dials, Bookmarks, Bookmarks bar, Typed History, Notes, earch Engines, Content Blocker Rules همگی با اکانت شما در رورهای امن Opera سینک شده و ه جا دنیا که برید کافیه در Opera ـی مربوطه، Opera Link رو فعال کرده و وارد اکانتتون بشید.

+ در ورژن 12 که هم اکنون در فاز آزمایشی قرار داره، Password ـهاتون هم در Opera Link سینک میشوند. البته تمام مواردی که گفته شد با تأیید شما سینک میشن و میتونید انتخاب کنید برعضیاشون سینک نشن.

بابا سلطلان اپرا در ایران...
خداییش این لقب شایستته...
بیا ماچت کنم...
بیا :D

بالا