Cleeev
Registered User
- نوشتهها
- 1,271
- لایکها
- 801
یه خحورده در مورد این قسمت و قابلیت هاش توضیح میدی
یه خحورده در مورد این قسمت و قابلیت هاش توضیح میدی
من تا حالا استفاده نکردم
پ ن : اون قسمت توتال اون پایین برای چیه ؟
//
البته برای فید ازش استفاده کردم
فقط میخام بدونم امکان خوندن ایمیل هم هست یا نه ..
زیر دیپلم بگودر کل چیز بسیار عالی ایه...
یه کلاینت ایمیل داخلی و قدرتمند واسه خوندن، ارسال و مدیریت ایمیلات.
بهترین تجربه ـشم با استفاده از پروتوکل IMAP هستش. گوگل این پروتوکل رو به رایگان عرضه میکنه ولی یاهو و مایکروسافت فقط POP3 رو رایگان میدن که البته کلاینت ایمیل Opera مشکلی با POP3 نداره فقط IMAP بسیار بهتره...
البته یاهو مدتی قبل سرورای IMAP ـش که واسه استفاده یوزرای پولیش هستن رو توی نت گذاشتن که رسمی نیست ولی شکسته کار میکنه...
کافیه بری به Menu > Mail and Chat Account دکمه Add رو بزنی و فرآیند اضافه کردن ایمیلتو ادامه بدی...
مثلاً برنی [email protected] خود Opera این سرویس دهنده های معروف رو سرورشون رو میدونه برات میزاره مشکلی نخواهی داشت خیلیم آسونه...
خود من سال هاس دارم از این سیستم استفاده میکنم تا به امروزم مشکلی نداشتم... تمام ایمیلامو مستقیم میفرستم... تو این تب وبگردی میکنم تو تب بغلی ایمیلامو میخونم (کاملاً سبک) و تو بغلی چت میکنم(IRC)...
Opera is the best
پ.ن.: بعد از اضافه کردن اکانت جیمیل، به پنل سمت چپ Mail برید روی اکانت ایمیلتون راست-کلیک کرده و به Properties و بعد از آن تب Outgoing برید و Default encoding رو utf-8 تعیین کنید (این واسه فارسی و فرستادن ایمیلای فارسی مهمه)...
برای من با اجرای setup گزینه upgrade نمایش داده شد و براحتی upgrade شد
من دانلود کردم ولی ستاپش اجرا نمیشه!
واقعا خنده داره این وضعیت!
پ . ن : جل الخالق! این چرا اینجوری ستاپ شد؟ باید میریختی تو پوشه اپرا اجرا میکردی تا فایل ها رو جایگزین کنه! هیچی هم نشون نمیده طی این عملیات!
برای من با اجرای setup گزینه upgrade نمایش داده شد و براحتی upgrade شد
اپرا بعد از چندین و چند نسخه ی بتا از Swordfish رونمایی کرد.اگه مطالب وبلاگ تیم توسع دهنده رو دنبال میکردید شاید نظرتون تغییر میکرد.تا موزیلا ورژن جدید داد اپرا هم رو کرد..خوشم میاد از این رقابت
معمولا توصیه میشه برنامه ها رو به قول معروف با روش Clean Install نصب کنید.یعنی نسخه ی قبلی رو کاملا پاک کنید(برنامه ی CCleaner توصیه میشه)من دانلود کردم ولی ستاپش اجرا نمیشه!
واقعا خنده داره این وضعیت!
زیر دیپلم بگو![]()
ماشالله کل پک لرد 2011 رو نصب کردی شما![]()
@Cleeev
اپرا 11.50 رو نصب کردی یا نه؟؟
مطمئنی؟؟/پس چرا زدی ترکوندیش :دی...skin مشکی یه مقدار چشمو اذیت میکنهتصویری هم که گذاشتم همین نسخه 11.50 است!
چیز خوبیه دیگه... برو Gmail ـتو بهش بده و دیگه تا عمر داری تو gmail.com «میخواد بری لذت ببر از این کلاینت ایمیل پرقدرت.
در نسخه 10.50 امکانات بیشتری هم افزوده شده که همگی بسیار کاربردی اند. از قبیل جلوگیری پیشفرض از لود شدن عکس ها و نیاز به تأیید ایمیلای مورد تأیید و همچنین قابلیت شناسایی و استفاده از فولدرهای IMAP پیشفرض ایمیل ها به عنوان فولدرهای پیشفرض خود Opera Mail...
هر کی برده راضیه آقا
![]()