• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
Opera M2 Mail Client

Experience the Best, check your mails and feed subscriptions, chat at your favorite irc channels, surf the web, ... all together at the same time just in ONE window next to eachother.
z

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
Opera M2 Mail Client

Experience the Best, check your mails and feed subscriptions, chat at your favorite irc channels, surf the web, ... all together at the same time just in ONE window next to eachother.
z

یه خحورده در مورد این قسمت و قابلیت هاش توضیح میدی
من تا حالا استفاده نکردم
پ ن : اون قسمت توتال اون پایین برای چیه ؟
//
البته برای فید ازش استفاده کردم
فقط میخام بدونم امکان خوندن ایمیل هم هست یا نه ..

Last edited:

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
یه خحورده در مورد این قسمت و قابلیت هاش توضیح میدی
من تا حالا استفاده نکردم
پ ن : اون قسمت توتال اون پایین برای چیه ؟
//
البته برای فید ازش استفاده کردم
فقط میخام بدونم امکان خوندن ایمیل هم هست یا نه ..

در کل چیز بسیار عالی ایه...

یه کلاینت ایمیل داخلی و قدرتمند واسه خوندن، ارسال و مدیریت ایمیلات.

بهترین تجربه ـشم با استفاده از پروتوکل IMAP هستش. گوگل این پروتوکل رو به رایگان عرضه میکنه ولی یاهو و مایکروسافت فقط POP3 رو رایگان میدن که البته کلاینت ایمیل Opera مشکلی با POP3 نداره فقط IMAP بسیار بهتره...

البته یاهو مدتی قبل سرورای IMAP ـش که واسه استفاده یوزرای پولیش هستن رو توی نت گذاشتن که رسمی نیست ولی شکسته کار میکنه...

کافیه بری به Menu > Mail and Chat Account دکمه Add رو بزنی و فرآیند اضافه کردن ایمیلتو ادامه بدی...

مثلاً برنی [email protected] خود Opera این سرویس دهنده های معروف رو سرورشون رو میدونه برات میزاره مشکلی نخواهی داشت خیلیم آسونه...

خود من سال هاس دارم از این سیستم استفاده میکنم تا به امروزم مشکلی نداشتم... تمام ایمیلامو مستقیم میفرستم... تو این تب وبگردی میکنم تو تب بغلی ایمیلامو میخونم (کاملاً سبک) و تو بغلی چت میکنم(IRC)...

Opera is the best

پ.ن.: بعد از اضافه کردن اکانت جیمیل، به پنل سمت چپ Mail برید روی اکانت ایمیلتون راست-کلیک کرده و به Properties و بعد از آن تب Outgoing برید و Default encoding رو utf-8 تعیین کنید (این واسه فارسی و فرستادن ایمیلای فارسی مهمه)...

Last edited:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
در کل چیز بسیار عالی ایه...

یه کلاینت ایمیل داخلی و قدرتمند واسه خوندن، ارسال و مدیریت ایمیلات.

بهترین تجربه ـشم با استفاده از پروتوکل IMAP هستش. گوگل این پروتوکل رو به رایگان عرضه میکنه ولی یاهو و مایکروسافت فقط POP3 رو رایگان میدن که البته کلاینت ایمیل Opera مشکلی با POP3 نداره فقط IMAP بسیار بهتره...

البته یاهو مدتی قبل سرورای IMAP ـش که واسه استفاده یوزرای پولیش هستن رو توی نت گذاشتن که رسمی نیست ولی شکسته کار میکنه...

کافیه بری به Menu > Mail and Chat Account دکمه Add رو بزنی و فرآیند اضافه کردن ایمیلتو ادامه بدی...

مثلاً برنی [email protected] خود Opera این سرویس دهنده های معروف رو سرورشون رو میدونه برات میزاره مشکلی نخواهی داشت خیلیم آسونه...

خود من سال هاس دارم از این سیستم استفاده میکنم تا به امروزم مشکلی نداشتم... تمام ایمیلامو مستقیم میفرستم... تو این تب وبگردی میکنم تو تب بغلی ایمیلامو میخونم (کاملاً سبک) و تو بغلی چت میکنم(IRC)...

Opera is the best

پ.ن.: بعد از اضافه کردن اکانت جیمیل، به پنل سمت چپ Mail برید روی اکانت ایمیلتون راست-کلیک کرده و به Properties و بعد از آن تب Outgoing برید و Default encoding رو utf-8 تعیین کنید (این واسه فارسی و فرستادن ایمیلای فارسی مهمه)...
زیر دیپلم بگو
4.gif

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من دانلود کردم ولی ستاپش اجرا نمیشه!

واقعا خنده داره این وضعیت!

پ . ن : جل الخالق! این چرا اینجوری ستاپ شد؟ باید میریختی تو پوشه اپرا اجرا میکردی تا فایل ها رو جایگزین کنه! هیچی هم نشون نمیده طی این عملیات!

اسکینش زشت شده..فعلا دارم اسکین میگیرم براش...

تا موزیلا ورژن جدید داد اپرا هم رو کرد..خوشم میاد از این رقابت :دی

Last edited:

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
پ . ن : جل الخالق! این چرا اینجوری ستاپ شد؟ باید میریختی تو پوشه اپرا اجرا میکردی تا فایل ها رو جایگزین کنه! هیچی هم نشون نمیده طی این عملیات!

برای من با اجرای setup گزینه upgrade نمایش داده شد و براحتی upgrade شد

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
تا موزیلا ورژن جدید داد اپرا هم رو کرد..خوشم میاد از این رقابت
اپرا بعد از چندین و چند نسخه ی بتا از Swordfish رونمایی کرد.اگه مطالب وبلاگ تیم توسع دهنده رو دنبال میکردید شاید نظرتون تغییر میکرد.
معمولا توصیه میشه برنامه ها رو به قول معروف با روش Clean Install نصب کنید.یعنی نسخه ی قبلی رو کاملا پاک کنید(برنامه ی CCleaner توصیه میشه)
من نسخه ی بتای قبلی رو کامل پاک کردم بعد نصب کردم.هیچ مشکلی در حین نصب پیش نیومد.
موفق باشید.

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
زیر دیپلم بگو
4.gif

چیز خوبیه دیگه... برو Gmail ـتو بهش بده و دیگه تا عمر داری تو gmail.com نمیخواد بری لذت ببر از این کلاینت ایمیل پرقدرت.

در نسخه 10.50 امکانات بیشتری هم افزوده شده که همگی بسیار کاربردی اند. از قبیل جلوگیری پیشفرض از لود شدن عکس ها و نیاز به تأیید ایمیلای مورد تأیید و همچنین قابلیت شناسایی و استفاده از فولدرهای IMAP پیشفرض ایمیل ها به عنوان فولدرهای پیشفرض خود Opera Mail...

هر کی برده راضیه آقا :p

7-1-2011%205-56-37%20PM%20-%2001.jpg

Last edited:

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
ماشالله کل پک لرد 2011 رو نصب کردی شما:D

اون پک مکا مال بچه سوسولاس من تا حالا از اونا نخریدم 10 سال پیش یکی واسم کینگ خرید انداختمش ته کشو استفاده ـم نکردم... :eek:

من هر چی دارم همگی مورد مصرف و نیاز و بعضاً مورد علاقه جاتم هستند...!
155fs287321.gif

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
@Cleeev
اپرا 11.50 رو نصب کردی یا نه؟؟

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
@Cleeev
اپرا 11.50 رو نصب کردی یا نه؟؟

آری، عالیست به خصوص اینکه سیستم Speed Dial ها و جابجا کردنشون عالی شده و هر جا بزارید دیگه جایگزین نمیشن و مرتب کردنشون آسونه (واسه من که 70 تا دارم مهمه) و همچنینSpeed Dial Extensions که به اکستنشنا اجازه دسترسی به Speed Dial ها داده شده هم عالیه...

سرعت کارکرد هم بسیار بهتر شده و مشکلات بسیاری در طول این مدت طولانی ورژن های بتا، برطرف شدند و این نسخه ای عالیست.

تصویری هم که گذاشتم همین نسخه 11.50 است!

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
تصویری هم که گذاشتم همین نسخه 11.50 است!
مطمئنی؟؟/پس چرا زدی ترکوندیش :دی...skin مشکی یه مقدار چشمو اذیت میکنه

پ.ن:اگه اکستنشن خوب سراغ داری اینجا معرفی کن
موفق باشی

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
چیز خوبیه دیگه... برو Gmail ـتو بهش بده و دیگه تا عمر داری تو gmail.com «میخواد بری لذت ببر از این کلاینت ایمیل پرقدرت.

در نسخه 10.50 امکانات بیشتری هم افزوده شده که همگی بسیار کاربردی اند. از قبیل جلوگیری پیشفرض از لود شدن عکس ها و نیاز به تأیید ایمیلای مورد تأیید و همچنین قابلیت شناسایی و استفاده از فولدرهای IMAP پیشفرض ایمیل ها به عنوان فولدرهای پیشفرض خود Opera Mail...

هر کی برده راضیه آقا :p

7-1-2011%205-56-37%20PM%20-%2001.jpg

من نمیفهمم این رو چجوری باید به اپرا بدم
منظورم از این جیمیل هست
البته من از این استفاده میکنم ولی اینی که شما میگی هم باید جالب باشه و کاربردی تر
یعنی دسترسیش راحت تره
پ ن : اقا هر موقع شات میزاری من احساس میکنم هیچی از اپرا حالیم نیست :( با اینکه از اون اول هم تقربا با اپرا بودم
یه کلاس اموزشی از مبتدی بزار :(

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
راست میگه. مسعود خان یه توضیحات مبسوط بذار که الان چه بلایی سر جی میل آوردی؟ من فکر می کردم با خود میل اپرا داری کار می کنی اولش، ولی دیدم جی میله.
89.gif

میل خود اپرا هم البته فکر کنم امکاناتش عالیه، ولی فیلش کردند نامردها!

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اون اکستشن که من گذاشتم هم چیز خوبیه ها تست کنید ضرر نمیکنید

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
اپرا 10.5 کاملا محسوس، فوق‌العاده سریعتر صفحات وب رو سرف می‌کنه!!
برام این جالبه که اگر هر کدوم از ده‌ها امکان جدیدی که هر بار در نسخه‌های جدید اپرا ابداع می‌کنه یا قرار میده اگر مرورگرهای دیگه بودن برای هر کدومش پدر سایت‌های خبری رو در می‌آوردن! :D

ایده فولد برای تب‌های جدید خیلی عالیه...

بالا