• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
کسی میدونه چرا برا چک کردن جیمیل با اپرا این صفحه میاد یا برای بعضی کارای دیگه که مربوط به امکانات گوگله باز این لامصب میاد و من همیشه مجبورم از FF واسه چک کردن جیمیل استفاده کنم :(
مشکل از کجاست جیمیل باز نمیشه به جاش صفحه ای که اتچ کردم میاد میاد؟

فایل های ضمیمه

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    26.5 KB · نمایش ها: 18

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
کسی میدونه چرا برا چک کردن جیمیل با اپرا این صفحه میاد یا برای بعضی کارای دیگه که مربوط به امکانات گوگله باز این لامصب میاد و من همیشه مجبورم از FF واسه چک کردن جیمیل استفاده کنم :(
مشکل از کجاست جیمیل باز نمیشه به جاش صفحه ای که اتچ کردم میاد میاد؟

اگر از آخرین نسخه اپرا استفاده می‌کنید و این مشکل رو دارین، تمام کوکی‌های مربوط به گوگل رو پاک کنید درست میشه.

im@n

Registered User
لایک‌ها
41
سلام منم از طرفدارهای پر و پا قرص اپرا هستم.. این مرور گر فوق العاده هست. یه قابلیت جالب برای طراحان وب داره که خیلی باهاش حال کردم. روی صفحه کلیک راست کنید و گزینه inspect Element رو بزنید. css صفحه رو براتون میاره یه چیز فضایی هست این اپرا . چند تا widgets توپ هم واسه برنامه نویس ها داره..

بعضی موقع ها هم این قابلیت توربو رو فعال کنید تا ببینید قدرت اپرا رو. فلش های صفحات رو لود نمیکنه و حجم تصاویر رو توی یه صفحه کاهش میده تا سریع لود بشه .. استثناییه . ..

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
سلام منم از طرفدارهای پر و پا قرص اپرا هستم.. این مرور گر فوق العاده هست. یه قابلیت جالب برای طراحان وب داره که خیلی باهاش حال کردم. روی صفحه کلیک راست کنید و گزینه inspect Element رو بزنید. css صفحه رو براتون میاره یه چیز فضایی هست این اپرا . چند تا widgets توپ هم واسه برنامه نویس ها داره..

بعضی موقع ها هم این قابلیت توربو رو فعال کنید تا ببینید قدرت اپرا رو. فلش های صفحات رو لود نمیکنه و حجم تصاویر رو توی یه صفحه کاهش میده تا سریع لود بشه .. استثناییه . ..

من خودم قابلیت Inspect element رو بین کروم و اپرا بررسی کردم... واقعا مال کروم سریع تر و خوش دست تر از اپراست

ضمن اینکه این قابلیت توی IE 9 هم هست که هنوز بررسی نکردم

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
یکی به اونی که لینک دانلود این رو مسدود کرده بگه: کره خر بفهم

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
یاهو داره یه نسخه جدید از میل خودش رو ارائه می کنه، ولی متاسفانه روی اپرا اگر بریم پیغام میاد که Browser شما با این نسخه میل سازگار نیست.

توی توضیحات میل جدید هم نوشته که بسیار سریع تر از نسخه قبلی هستش.

امیدوارم بر و بکس اپرا حلش کنند (که البته به احتمال بسیار زیاد خواهند کرد). :)

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
یاهو داره یه نسخه جدید از میل خودش رو ارائه می کنه، ولی متاسفانه روی اپرا اگر بریم پیغام میاد که Browser شما با این نسخه میل سازگار نیست.

توی توضیحات میل جدید هم نوشته که بسیار سریع تر از نسخه قبلی هستش.

امیدوارم بر و بکس اپرا حلش کنند (که البته به احتمال بسیار زیاد خواهند کرد). :)

آخه جالب اینجاست اپرا هیچ مشکلی نداره، برخی از این شرکت‌ها هستن که نمی‌خوان اپرا رو ساپورت کنن! مثل گوگل که هنوز صفحه جدید جستجوش رو برای اپرا غیر فعال نگه داشته. :D

البته اپرا یک راه حل خیلی ساده برای این شیطنت‌ها داره! :rolleyes:

الان این یاهو میل جدید رو من با این آدرس امتحان کردم آورد (بدون راه حل بالا):

کد:
http://us.mg.mail.yahoo.com/neo/launch

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
خب به سلامتی Opera 11.10 هم ریلیز شد!

Opera11.jpg

لیست امکانات اضافه شده و تغییرات

لینک دانلود،

+ الان لینک بالا فیل‌-تر هست برای دوستان؟ چون من مشکلی ندارم!

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
خب به سلامتی Opera 11.10 هم ریلیز شد!

Opera11.jpg

لیست امکانات اضافه شده و تغییرات

لینک دانلود،

+ الان لینک بالا فیل‌-تر هست برای دوستان؟ چون من مشکلی ندارم!

نه این لینک مشکلی ندارم
از همین دان کردم قبلا
ولی وقتی میری رو لینک اولی که بعد اینو بت میده اون فیلتر شده :blink: :rolleyes:

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
من چند وقته روی هر لینک دانلودی که کلیک می کنم نه پنجره دانلود منیجر باز نمیشه نه اون پنجره دانلود فایل توسط اپرا که مال خود مرورگره!و درو اقع هیچ اتفاقی نمیفته.
و مجبورم لینک رو خودم یا دستی وارد دانلود منیجر کنم یا صفحشو با فایرفاکس باز کنم.

مشکل از کجاست؟چجوری درستش کنم؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
قدیما یادمه با اپرا پی دی اف هم میشد خوند الان چرا نمیشه ؟

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
الان هم باز میکنه

ولی وقتی میخام سیو کنم قفل میکنه

باید save page کنم
متوجه نشدم چی گفتی اما باز نمیکنه
روی پی دی اف میزنم انگار لینک مستقیم دادی به اپرا میپرسه سیو یا اپن اپن میزنم باز همین میپرسه

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
عجیبه این مشکل رو دارید!

مطمئنید نسخه های آخر اپرا هستش؟ اگر نه نسخه آخرش رو دانلود کنید. من که 11.10 دارم و مثل کره پی دی اف رو باز می کنه و می خونه. :)

همیشه هم تا یادمه Open رو می زدی می خوندش...

نکنه ایراد از پی دی اف مربوطه باشه؟ پی دی اف های دیگه رو هم تست کنید...

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
عجیبه این مشکل رو دارید!

مطمئنید نسخه های آخر اپرا هستش؟ اگر نه نسخه آخرش رو دانلود کنید. من که 11.10 دارم و مثل کره پی دی اف رو باز می کنه و می خونه. :)

همیشه هم تا یادمه Open رو می زدی می خوندش...

نکنه ایراد از پی دی اف مربوطه باشه؟ پی دی اف های دیگه رو هم تست کنید...
اخرین نسخه هست و با همه همینطوره

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
متوجه نشدم چی گفتی اما باز نمیکنه
روی پی دی اف میزنم انگار لینک مستقیم دادی به اپرا میپرسه سیو یا اپن اپن میزنم باز همین میپرسه

برو به Preferences اپرا (Ctrl+F12)، تب Advanced سمت چپ گزینه Downloads رو انتخاب کن. سمت راست بالا کنار Quick find تیک Hide file types opened with Opera رو بردار. و بعد در همون Quick find تایپ کن pdf.
اون نتیجه جستجو رو که برات میاره رو سلکت کن، و سمت راست Edit رو بزن. حالا ببین در قسمت Action گزینه Show downloading dialog فعال نباشه و باید یکی از سه گزینه آخر فعال باشه، یعنی یکی از دو تا Open with ها یا Use plug-in

انتخابش هم دست خودت هست.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
برو به Preferences اپرا (Ctrl+F12)، تب Advanced سمت چپ گزینه Downloads رو انتخاب کن. سمت راست بالا کنار Quick find تیک Hide file types opened with Opera رو بردار. و بعد در همون Quick find تایپ کن pdf.
اون نتیجه جستجو رو که برات میاره رو سلکت کن، و سمت راست Edit رو بزن. حالا ببین در قسمت Action گزینه Show downloading dialog فعال نباشه و باید یکی از سه گزینه آخر فعال باشه، یعنی یکی از دو تا Open with ها یا Use plug-in

انتخابش هم دست خودت هست.
هیچ گزینه ای پیدا نکرد که اولین داشته باشه
پ ن : اقا تایپ کردم pdf یه گزینه پیدا شد روی Open with که تیک گذاشتم باز میشه اما نا مفهوم و روی دیگری مثل همون اول هست یعنی باز نمیکنه

Last edited:
بالا