TVKade
Registered User
- نوشتهها
- 2,069
- لایکها
- 1,712
کسی میدونه چرا برا چک کردن جیمیل با اپرا این صفحه میاد یا برای بعضی کارای دیگه که مربوط به امکانات گوگله باز این لامصب میاد و من همیشه مجبورم از FF واسه چک کردن جیمیل استفاده کنم
مشکل از کجاست جیمیل باز نمیشه به جاش صفحه ای که اتچ کردم میاد میاد؟
سلام منم از طرفدارهای پر و پا قرص اپرا هستم.. این مرور گر فوق العاده هست. یه قابلیت جالب برای طراحان وب داره که خیلی باهاش حال کردم. روی صفحه کلیک راست کنید و گزینه inspect Element رو بزنید. css صفحه رو براتون میاره یه چیز فضایی هست این اپرا . چند تا widgets توپ هم واسه برنامه نویس ها داره..
بعضی موقع ها هم این قابلیت توربو رو فعال کنید تا ببینید قدرت اپرا رو. فلش های صفحات رو لود نمیکنه و حجم تصاویر رو توی یه صفحه کاهش میده تا سریع لود بشه .. استثناییه . ..
یکی به اونی که لینک دانلود این رو مسدود کرده بگه: کره خر بفهم
یاهو داره یه نسخه جدید از میل خودش رو ارائه می کنه، ولی متاسفانه روی اپرا اگر بریم پیغام میاد که Browser شما با این نسخه میل سازگار نیست.
توی توضیحات میل جدید هم نوشته که بسیار سریع تر از نسخه قبلی هستش.
امیدوارم بر و بکس اپرا حلش کنند (که البته به احتمال بسیار زیاد خواهند کرد).![]()
http://us.mg.mail.yahoo.com/neo/launch
اپرا دسکتاپ هیچ لینک دانلودش برای من حداقل فیل-تر نیست! مشکل از ISPت نیست؟
خب به سلامتی Opera 11.10 هم ریلیز شد!
![]()
لیست امکانات اضافه شده و تغییرات
لینک دانلود،
+ الان لینک بالا فیل-تر هست برای دوستان؟ چون من مشکلی ندارم!
الان هم باز میکنهقدیما یادمه با اپرا پی دی اف هم میشد خوند الان چرا نمیشه ؟
متوجه نشدم چی گفتی اما باز نمیکنهالان هم باز میکنه
ولی وقتی میخام سیو کنم قفل میکنه
باید save page کنم
اخرین نسخه هست و با همه همینطورهعجیبه این مشکل رو دارید!
مطمئنید نسخه های آخر اپرا هستش؟ اگر نه نسخه آخرش رو دانلود کنید. من که 11.10 دارم و مثل کره پی دی اف رو باز می کنه و می خونه.
همیشه هم تا یادمه Open رو می زدی می خوندش...
نکنه ایراد از پی دی اف مربوطه باشه؟ پی دی اف های دیگه رو هم تست کنید...
متوجه نشدم چی گفتی اما باز نمیکنه
روی پی دی اف میزنم انگار لینک مستقیم دادی به اپرا میپرسه سیو یا اپن اپن میزنم باز همین میپرسه
هیچ گزینه ای پیدا نکرد که اولین داشته باشهبرو به Preferences اپرا (Ctrl+F12)، تب Advanced سمت چپ گزینه Downloads رو انتخاب کن. سمت راست بالا کنار Quick find تیک Hide file types opened with Opera رو بردار. و بعد در همون Quick find تایپ کن pdf.
اون نتیجه جستجو رو که برات میاره رو سلکت کن، و سمت راست Edit رو بزن. حالا ببین در قسمت Action گزینه Show downloading dialog فعال نباشه و باید یکی از سه گزینه آخر فعال باشه، یعنی یکی از دو تا Open with ها یا Use plug-in
انتخابش هم دست خودت هست.