• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
چند روزی هست که اپرا همه ی ایمیل های من رو اسپم تشخیص میده علت چیست ؟

منظورتون رو متوجه نشدم...
اسپم شناخته شدن یه ایمیل توی یاهو(yahoo mail) یا گوگل(gmail) ربطی به مرورگر نداره...

mghalgar

Registered User
لایک‌ها
8
ایمیل هایی که توی اینباکس جیمیل هستش رو اپرا به عنوان اسپم میاره

King Cyrus

Registered User
لایک‌ها
21
درود

من اپرا را به نگارش ۱۱٬۰۱ بیلد ۱۱۹۰ ارتقا داده‌ام اما پس از این کار مشکلی برایم پیش آمده است و آن اینکه دیگر با کلیک بر روی یک پیوند و انتخاب باز کردن پیوند در تب جدید، هیچ اتفاقی نمی‌افتد. به عبارت دیگر ایجاد یک New Tab برایم تنها در صورت کلیک کردن بر روی زبانهٔ + و یا انتخاب از منوی Tabs and Windows امکان‌پذیر است و گزینه‌های Open in New Tab و یا Open in Background Tab دیگر برایم کار نمی‌کنند. بنابراین اگر بخواهم لینکی را در تب جدید باز کنم یا باید دستی پنجره‌ای تازه را باز کنم و آن پیوند را درش کپی اند پیست نمایم و یا آنکه درگ کنم به بالای مرورگر در کنار تبی که باز است تا در پنجرهٔ تازه باز شود.

مشکل از چیست؟ درضمن با پاک کردن و دوباره نصب‌کردن نیز مشکل برطرف نشد.

سپاس

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
درود

من اپرا را به نگارش ۱۱٬۰۱ بیلد ۱۱۹۰ ارتقا داده‌ام اما پس از این کار مشکلی برایم پیش آمده است و آن اینکه دیگر با کلیک بر روی یک پیوند و انتخاب باز کردن پیوند در تب جدید، هیچ اتفاقی نمی‌افتد. به عبارت دیگر ایجاد یک New Tab برایم تنها در صورت کلیک کردن بر روی زبانهٔ + و یا انتخاب از منوی Tabs and Windows امکان‌پذیر است و گزینه‌های Open in New Tab و یا Open in Background Tab دیگر برایم کار نمی‌کنند. بنابراین اگر بخواهم لینکی را در تب جدید باز کنم یا باید دستی پنجره‌ای تازه را باز کنم و آن پیوند را درش کپی اند پیست نمایم و یا آنکه درگ کنم به بالای مرورگر در کنار تبی که باز است تا در پنجرهٔ تازه باز شود.

مشکل از چیست؟ درضمن با پاک کردن و دوباره نصب‌کردن نیز مشکل برطرف نشد.

سپاس
با اسکرول تست کردی ؟
کلیک سوم موس

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
تو این پست میخوام یه Extension رو معرفی کنم...فکر میکنم عکس مشخص میکنه که کار این Extension چی هستش

attachment.php

attachment.php

از لینک زیر میتونید نصبش کنید...البته هنوز جای کار زیاد داره ولی بهتر از هیچی هستش:D
PageRank

پ.ن:دیگه فکر کنم وقتشه که شروع کنیم به معرفی Extension های بدردبخور...دوستان هم اگه Extension خوبی میشناسن معرفی کنن

فایل های ضمیمه

• PageRank2.png
    PageRank2.png
    16.2 KB · نمایش ها: 54
  • PageRank.png
    PageRank.png
    11.2 KB · نمایش ها: 55

Sir-ArashParsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسم الله الرحمن الرحيم​

آخرين فراخواني براي وبلاگ ها وسايت هاي دانلود يا طرفدار اپرا​
:wacko:
آخرين ريتم فراخواني براي پذيرش منتشر كنندگان كتاب "با اپرا دوست شويم"

بزرگ ترين كتاب الكترونيكي سال با بيش از 100صفحه، جهاني شما هم به منتشر كنندگان اين كتاب ملحق شويد. :blink:

*شما هم از پايگاه هاي دانلودي باشيد كه اين كتاب را عرضه مي كنند*

آموزش كامل بيش از سي امكان و ابزار منحصر به فرد مرورگر اپرا (كه در هيچ مرورگر ديگري يافت نمي شود.) به صورت كاملا فارسي به همراه يك فارسي ساز (فارسي سازِ اپرافارسي نسخه ي 2.5 براي فارسي سازي اپرا) تا به امروز سه پايگاه اينترنتي به ما پيوستند. شما هم بپيونديد.

آموزش نصب كامل دو نسخه آخر اپرا و اپرا ميني و كار باآن ...

تاريخچه ي اپرا و جنگ مرورگرها در جنگ اينترنتي اول ...

آيا مي خواهيد نام و لينك پايگاه اينترنتي شما هم در اين كتاب بصورت مكرر تكرار شود ... آيا مي خواهيد لوگو و يا آرم پايگاه شما مشهور شود و در اين كتاب قرار بگيرد.

كتابِ ، با اپرا دوست شويم با حمايت هواداران اپرا ...

مطمئنن خود شما هم از هزاران ابزار و برنامك و امكانات جانبي و حمايت هاي سايت اپرا خبر نداريد. اپرا تنها يك مرورگر نيست بلكه يك پكيج اينترنتي بزرگ است كه تمامي احتياجات شما را در فضاي اينترنت تامين خواهد كرد. مرور صفحات وب تنها يكي از كارهاي كوچك اپراست.

كساني كه به مابپيوندند از اُلويت هاي زير برخوردارند ...

1- نام آنها سه بار در اين كتاب به صورت مدير يك پايگاه اينترنتي معتبر و چندين بار به صورت كليشه اي خواهد آمد.

2- نظر آنها نسبت به اپرا و هر نظر ديگر آنها با نام خودشان (به دلخواه) در اين كتاب خواهد آمد.

3- در صورت علاقه ايميل آنها در اين كتاب ذكر خواهد شد.

4- با تشكرات فراوان در اين كتاب از آنها.

5- لينك پايگاه اينترنتي آنها در بخش منتشر كنندگان اين كتاب خواهد آمد.

6- لينك پايگاه آنها در پايان نظراتشان خواهد آمد.

7- شما هم اين كتاب را با نام پايگاه اينترنتي خودتان در وب خودتان منتشر خواهيد كرد. و از منتشر كنندگان اين كتاب خواهيد بود.

8- لوگوي شما هم در فايل فشرده شده و هم در خود كتاب به صورت لينكي نشان داده خواهد شد.

9- هرجا كه اين كتاب منتشر شود و ازهر وبي كه منتشر شود نام ديگر منتشر كنندگان اين كتاب نيز وجود خواهد داشت و ديده خواهد شد.

10- دانشنامه پارسيان حاضر به تبادل لينكِ بدون قيد و شرطي با اين منتشر كنندگان اينترنتي خواهد بود.

11- در صورتي كه اين كتاب بتواند تاثير مثبتي بر روي وب گردان گذاشته و باعث افزايش كاربران مرورگر اپرا گردد. تمامي منتشر كنندگان اين كتاب مورد تقدير و تشويق از سوي سايت اپرا قرار خواهند گرفت.

لازم نيست كه فايل فشرده شده ي اين كتاب را خودتان يك بار براي وب خودتان آپلود كنيد بلكه اين فايل آپلود شده و لينك آن به شما داده خواهد شد ... و شما بايد اين كتاب را در بالاترين مطلب خود و در يك مطلب جداگانه منتشر كرده و آن را توزيع كنيد.

در طي تنها دو روز فراخواني ، سه پايگاه اينترنتيِ (سايت فوردانلود ، وبلاگ اپرافارسي ، و پايگاه دانشنامه پارسيان) به منتشركنندگان اين كتاب افزوده شدند.

از ديگران عقب نمانيد. شما هم بياييد ...

تنها كساني كه داراي سايت ويا وبلاگ دانلود و يا طرفدار اپرا هستند مي توانند از منتشر كنندگان اينترنتي اين كتاب باشند.

براي پذيرش تنها كافيست در همين تايپيك به من پاسخ داده و در پاسخ خود موارد زير را ذكر كنند:

1- نام پايگاه اينترنتي

2- شعار پايگاه اينترنتي

3- آدرس دقيقِ صفحه اول پايگاه اينترنتي

4- در صورت داشتن لوگو و يا آرم(ما از درج بنر و يا تصاوير بزرگ و يا باريك معذوريم.) لوگو و يا آرم خود.

5- نام كامل و اصلي خود (اين مورد اجباري نيست چون بعضي از افراد نمي خواهند نامش فاش شود.)

6- ايميل دقيق و اصلي خود

7- نظر خود نسبت به اپرا و يا هر حرف و سخن ديگري كه داريد.
هفت مورد بالا را در پاسخ خود ذكر كنيد.

كساني كه نمي خواهند موارد بالا (هفت مورد مذكور) به صورت عمومي فاش شود ؛ پاسخ خود را به ايميل من ارسال نمايند.

همچنين از كساني كه با اپرا آشنايي دارند دعوت مي شود تا نام آنها هم جزوي از نويسندگان اين كتاب باشد.در اين صورت آنها نيز حق تدوين و سفارش براي ويرايش كتاب را خواهند داشت. ما براي نوشتن اين كتاب به اطلاعات همه ي هواداران اپرا نياز منديم.
;)

دانشنامه پارسيان

با تشكر و آرزوي تن درستي و ...

سيد آرش حسيني

:cool:

والسلام

براي اطلاعات بيشتر به وبلاگ من و يا به هركدام از فروم هايي كه من اين فراخواني را مطرح كرده ام برويد. (مانند همين فروم) همچنين مي توانيد با ايميل من ارتباط برقرار كنيد.

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
خدایی با چه گوساله هایی طرفیم..شرط میبندم طرف نمیدونه کامپیوتر چیه.فرق نرم افزار و سخت افزار رو هم نمیدونه
لینک دانلود اپرا تو سایت اپرا ترمال شده... واقعا خاک

Sir-ArashParsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادران عزيز كسي مي دونه چطوري ميشه توي اپراي 11 از بخش فيد خوارك (rss) استفاده كرد من هرچي گشتم نفهميدم!

قبلا با Rss ايميلم رو هم يك چك سريع ميكردم(البته حالا دارم از ايميل اپرا استفاده مي كنم) اما حالا هرچي ميگردم چيزي به نام فيد Feed و يا مثل اون پيدا نميشه.

mghalgar

Registered User
لایک‌ها
8
برادران عزيز كسي مي دونه چطوري ميشه توي اپراي 11 از بخش فيد خوارك (rss) استفاده كرد من هرچي گشتم نفهميدم!

قبلا با Rss ايميلم رو هم يك چك سريع ميكردم(البته حالا دارم از ايميل اپرا استفاده مي كنم) اما حالا هرچي ميگردم چيزي به نام فيد Feed و يا مثل اون پيدا نميشه.

شما روی لینک rss یه سایت کلیک کن بعد توی صفحه ای که باز میشه subscribe رو بزن بعد از منوی سمت چپ پاکت نامه رو انتخاب کن لیست rss اونجا اضافه میشه

MihanServer.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
سلام من مشکلم با اپرا اینه که پسورد رو در سایت ها مانند موزیلا واسه همیشه ذخیره نمیکنه کسی می تونه راهنمایی کنه ؟

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
سلام من مشکلم با اپرا اینه که پسورد رو در سایت ها مانند موزیلا واسه همیشه ذخیره نمیکنه کسی می تونه راهنمایی کنه ؟
اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم Opera یه قسمت واسه مدیریت پسوردها داره:

attachment.php

روی تولبار این دکمه واسه این کار هستش:

attachment.php

فایل های ضمیمه

• 1.png
    1.png
    34.3 KB · نمایش ها: 28
  • 2.png
    2.png
    3.8 KB · نمایش ها: 28

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
نه منظورش این نیست
اپرا با نام مشخص پسورد ذخیره نمیکنه
که در ورژن جدید با نصب یه اکستشن درست میشه
سرچ کنید توی خود سایت اصلی هست

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422

فایل های ضمیمه

• 1.png
    1.png
    16.2 KB · نمایش ها: 22

MihanServer.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
ممنون نسخه جدیدو نصب کردم ایکون اومد

attachment.php

اما میخوام طوری باشه نیاز مجدد به لوگین کردن نباشه مثل موزیلا یک سره تو سایت لوگین میکنی + ذخیره لاگ اف نشه پنجره رو میبندی راهی هست ؟

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
اما میخوام طوری باشه نیاز مجدد به لوگین کردن نباشه مثل موزیلا یک سره تو سایت لوگین میکنی + ذخیره لاگ اف نشه پنجره رو میبندی راهی هست ؟

وقتی میخوای لاگین کنی یه قسمت هست به نام:Remember Me (توی سایت های فارسی معمولا مینوسن مرا به خاطر بیاور) یا جمله و کلمه ای شبیه این.
اگه این قسمت رو تیک بزنی با بستن پنجره از سایت خارج نمیشی یعنی دفعه ی بعد هم اگه بیای توی سایت به طور خودکار لاگین هستی مگر اینکه کوکی ها و به قول معروف History مرورگر رو پاک کنی
غیر از این من فعلا راهی به ذهنم نمیرسه(شاید اکستنشنی باشه که سایتی رو همراه یوزرنیم و پسورد بهش بدی و اون به طور خودکار با ورود به سایت این کار رو انجام بده.البته شاید)

attachment.php

فایل های ضمیمه

• 1.png
    1.png
    3.5 KB · نمایش ها: 24

MihanServer.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
منم مشکلم همینه این تیک Remember Me رو میزنم سایتو میبندم با اپرا مجددا خارج میشم ام با موزیلا بر عکسه !

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422

فایل های ضمیمه

• 2.png
    2.png
    29.9 KB · نمایش ها: 23

MihanServer.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
اره فعاله !

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
اپرا دسترسی سریع به منوی بوک مارک نداره! باید اون دکمه منو رو فشار بدی : دی بعد بری روی بوک مارک ها.

شما اینو واسه من حلش کن + اینکه این اینترنت دانلود منیجر رو چه جوری بهش بفهمونیم! که با دانلود منیجر خودش دانلود نکنه!

اون وقت من به اپرا روی می ارم.

قبل از اینکه مرورگرهای دیگه بدونن بوک‌مارک چیه اپرا علاوه بر مدیریت خیلی عالی بوک‌مارک‌ها همیشه سریع‌ترین دسترسی رو به امکاناتش داره!

الان شما برای بوک‌مارک F4 رو بزنید سمت چپ پنل بوک‌مارک باز میشه! غیر از F4 این کلید:

attachment.php

این همون کلید کامند F4 هست.

علاوه بر این‌ها اپرا از نسخه 6 یا فکر کنم 5 تا حالا، قابلیت customize کردن کامل اینترفیس اصلی خودش رو داره (مثلا برای قرار دادن تمام دستورات و پنل‌ها و ... در هر جایی از صفحه کاری اپرا) کاری که تازه به صورت محدود در فایرفاکس 4 قرار داده شده!!

مثلا روی همین status bar گزینه Customize رو بزنید. Appearence رو انتخاب کنید، در تب Buttons بخش Browser گزینه Bookmarks رو drag and drop کن به هر جایی از اپرا که دوست دارین. من الان در قسمت سمت راست Status Bar قرارش دادم. حالا تمام bookmark ها با یک کلیک در دسترس‌تون هست!

attachment.php

دیگه دسترسی سریع‌تر از این ممکن نیست، اگرچه باز هم راه هست... :rolleyes:

.

فایل های ضمیمه

• Opera1.jpg
    Opera1.jpg
    17.9 KB · نمایش ها: 17
  • Opera2.jpg
    Opera2.jpg
    30.2 KB · نمایش ها: 18
بالا