بسم الله الرحمن الرحيم
آخرين فراخواني براي وبلاگ ها وسايت هاي دانلود يا طرفدار اپرا
:wacko:
آخرين ريتم فراخواني براي پذيرش منتشر كنندگان كتاب "با اپرا دوست شويم"
بزرگ ترين كتاب الكترونيكي سال با بيش از 100صفحه، جهاني شما هم به منتشر كنندگان اين كتاب ملحق شويد. :blink:
*شما هم از پايگاه هاي دانلودي باشيد كه اين كتاب را عرضه مي كنند*
آ
موزش كامل بيش از سي امكان و ابزار منحصر به فرد مرورگر اپرا (كه در هيچ مرورگر ديگري يافت نمي شود.) به صورت كاملا فارسي به همراه يك فارسي ساز (فارسي سازِ اپرافارسي نسخه ي 2.5 براي فارسي سازي اپرا) تا به امروز سه پايگاه اينترنتي به ما پيوستند. شما هم بپيونديد.
آموزش نصب كامل دو نسخه آخر اپرا و اپرا ميني و كار باآن ...
تاريخچه ي اپرا و جنگ مرورگرها در جنگ اينترنتي اول ...
آيا مي خواهيد نام و لينك پايگاه اينترنتي شما هم در اين كتاب بصورت مكرر تكرار شود ... آيا مي خواهيد لوگو و يا آرم پايگاه شما مشهور شود و در اين كتاب قرار بگيرد.
كتابِ ، با اپرا دوست شويم با حمايت هواداران اپرا ...
مطمئنن خود شما هم از هزاران ابزار و برنامك و امكانات جانبي و حمايت هاي سايت اپرا خبر نداريد. اپرا تنها يك مرورگر نيست بلكه يك پكيج اينترنتي بزرگ است كه تمامي احتياجات شما را در فضاي اينترنت تامين خواهد كرد. مرور صفحات وب تنها يكي از كارهاي كوچك اپراست.
كساني كه به مابپيوندند از اُلويت هاي زير برخوردارند ...
1- نام آنها سه بار در اين كتاب به صورت مدير يك پايگاه اينترنتي معتبر و چندين بار به صورت كليشه اي خواهد آمد.
2- نظر آنها نسبت به اپرا و هر نظر ديگر آنها با نام خودشان (به دلخواه) در اين كتاب خواهد آمد.
3- در صورت علاقه ايميل آنها در اين كتاب ذكر خواهد شد.
4- با تشكرات فراوان در اين كتاب از آنها.
5- لينك پايگاه اينترنتي آنها در بخش منتشر كنندگان اين كتاب خواهد آمد.
6- لينك پايگاه آنها در پايان نظراتشان خواهد آمد.
7- شما هم اين كتاب را با نام پايگاه اينترنتي خودتان در وب خودتان منتشر خواهيد كرد. و از منتشر كنندگان اين كتاب خواهيد بود.
8- لوگوي شما هم در فايل فشرده شده و هم در خود كتاب به صورت لينكي نشان داده خواهد شد.
9- هرجا كه اين كتاب منتشر شود و ازهر وبي كه منتشر شود نام ديگر منتشر كنندگان اين كتاب نيز وجود خواهد داشت و ديده خواهد شد.
10- دانشنامه پارسيان حاضر به تبادل لينكِ بدون قيد و شرطي با اين منتشر كنندگان اينترنتي خواهد بود.
11- در صورتي كه اين كتاب بتواند تاثير مثبتي بر روي وب گردان گذاشته و باعث افزايش كاربران مرورگر اپرا گردد. تمامي منتشر كنندگان اين كتاب مورد تقدير و تشويق از سوي سايت اپرا قرار خواهند گرفت.
لازم نيست كه فايل فشرده شده ي اين كتاب را خودتان يك بار براي وب خودتان آپلود كنيد بلكه اين فايل آپلود شده و لينك آن به شما داده خواهد شد ... و شما بايد اين كتاب را در بالاترين مطلب خود و در يك مطلب جداگانه منتشر كرده و آن را توزيع كنيد.
در طي تنها دو روز فراخواني ، سه پايگاه اينترنتيِ (سايت فوردانلود ، وبلاگ اپرافارسي ، و پايگاه دانشنامه پارسيان) به منتشركنندگان اين كتاب افزوده شدند.
از ديگران عقب نمانيد. شما هم بياييد ...
تنها كساني كه داراي سايت ويا وبلاگ دانلود و يا طرفدار اپرا هستند مي توانند از منتشر كنندگان اينترنتي اين كتاب باشند.
براي پذيرش تنها كافيست در همين تايپيك به من پاسخ داده و در پاسخ خود موارد زير را ذكر كنند:
1- نام پايگاه اينترنتي
2- شعار پايگاه اينترنتي
3- آدرس دقيقِ صفحه اول پايگاه اينترنتي
4- در صورت داشتن لوگو و يا آرم(ما از درج بنر و يا تصاوير بزرگ و يا باريك معذوريم.) لوگو و يا آرم خود.
5- نام كامل و اصلي خود (اين مورد اجباري نيست چون بعضي از افراد نمي خواهند نامش فاش شود.)
6- ايميل دقيق و اصلي خود
7- نظر خود نسبت به اپرا و يا هر حرف و سخن ديگري كه داريد.
هفت مورد بالا را در پاسخ خود ذكر كنيد.
كساني كه نمي خواهند موارد بالا (هفت مورد مذكور) به صورت عمومي فاش شود ؛ پاسخ خود را به ايميل من ارسال نمايند.
همچنين از كساني كه با اپرا آشنايي دارند دعوت مي شود تا نام آنها هم جزوي از نويسندگان اين كتاب باشد.در اين صورت آنها نيز حق تدوين و سفارش براي ويرايش كتاب را خواهند داشت. ما براي نوشتن اين كتاب به اطلاعات همه ي هواداران اپرا نياز منديم.
دانشنامه پارسيان
با تشكر و آرزوي تن درستي و ...
سيد آرش حسيني
والسلام
براي اطلاعات بيشتر به وبلاگ من و يا به هركدام از فروم هايي كه من اين فراخواني را مطرح كرده ام برويد. (مانند همين فروم) همچنين مي توانيد با ايميل من ارتباط برقرار كنيد.