مشکلش ؟ مشکلی نداشتمیگم این اپرا 11.10 عجب چیزی شده ها !
مشکلش همین speeddial بود که اونم درست شد
تا اونجا که من میدونم نهدوستان یه سوال
من اپرا ده و خورده ای رو سیستم نصبه
میخوام بدونم اگه اینو پاک کنم 11 بنصبم نوتهایی که رو فعلی هست میپره یانه? (Tools=>Notes)
متاسفانه تاحالا کار نکردم باهاش. نمیدونم کجاس و چجوریه. شما یه توضیح کوتاه و مختصر بدی و راهنمایی کنی من میرم سراغش
بچه ها این ها رو همون طور که گفتم یه اکانت بسازید تا روی سرور باشه
هم از بین نمیره هم همه جا دسترسی دارید بهش
من نفهمیدم چجوری باید اکانت ساخت؟ انلاین رو سرور بود؟
خب من الان چه گلی تو سرم بگیرم وقتی سرور مینی هم بلاک شده؟آخه موبایل بدون اپرا مینی هم میشه؟ برم بفروشمش...
با سلام
من از اینترنت ایرانسل با کامپیوتر استفاده می کنم سرعت اپرا خیلی خوبه ولی با یاهو میل مشکل دارم یعنی سایت یاهو رو باز می کنه ولی صفحه لوگین رو کلا باز نمی کنه واین ارور رو میده :
Error!
The server timed out
You tried to access the address http://mail.yahoo.com/;_ylt=AgxDxpEbmHm6E83CZS7tHaEZl7x_?.intl=pl, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.
Secure connection: fatal error (552)
https://login.yahoo.com/config/login_verify2?.intl=pl&.src=ym
Opera was not able to connect to the server. The server may be using the unsupported SSL 2 protocol, which is not considered safe enough for secure communication. The site owner should upgrade to TLS 1.0 or newer.
Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working.
Check that the setup of any Internet security software is correct and does not interfere with ordinary Web browsing.
If you are behind a firewall on a Local Area Network and think this may be causing problems, talk to your systems administrator.
Try pressing the F12 key on your keyboard and disabling proxy servers, unless you know that you are required to use a proxy to connect to the Internet. Reload the page.
Need help?
Open the Opera Help.
Go to Opera's online support desk.
هر کار کردم درست نشد اپرا11 رو هم نصب کردم همین شد بعد تاریخ و ساعت ویندوزم درست کردم بازم درست نشد .
مرورگر Opera امکانات بسیاری رو به صورت داخلی ارائه میده که به شکل بسیار خوبی برنامه نویسی شدن و بعضاً به شدت توسط گوگل کروم کپی برداری شدن... مشابهی برای این امکانات خیلیا سعی کردن برای فایرفاکس مثلاً به عنوان اکستنشن بسازن ولی اولاً اونهمه اکستنشنی که بخوان این قابلیت های رو به شکل ناقص ایجاد کنن فایرفاکسو تبدیل میکنن به cpu/ram خوره...!
ولی در کل سلیقه ایه و به نظر من به جز Opera و FireFox مرورگرای دیگه مفت نمی ارزن و ارزش کار کردنم ندارن...
این چند تا از امکانات داخلی Opera که به خوبی و در محیطی امن طراحی شدن و خیلیاشون سال هاس وجود دارن و پشتوانه ـشونم تیم قوی برنامه نویسان Opera Software هست :
- کلاینت داخلی قدرتمند مدیریت ایمیل / بهترین تجربه مدیریت ایمیلاتون رو در اتصال gmail imap با Opera mail احساس کنید / توی این تب وبگردی کنید تو تب بقلی از کلاینت قوی ایمیل Opera لذت ببرید...
- کلاینت داخلی Feed Reader و اشتراک Newsgroup ها با یه سیستم مدیریتی عالی که در داخل همون پنل ایمیل قرار داره...
- کلاینت داخلی چت IRC که چت رو به داخل مرورگرتون میاره... در این تب وبگردی کنید تو تب بغلی ایمیلا و فیداتون رو چک کنید تو تب بغلیش تو کانال (های) IRC مورد علاقه ـتون چت کنید...!
- مدیریت Bookmark بسیار قوی و آسان
- Speed Dial هم که نیازی به گفتن نداره... فکر کنید 9 تا 20 تا 50 تا هر چند تا دلتون میخواد از سایتای مورد علاقه ـتون رو در صفحه Speed Dial میگذارید و مرورگرتون رو که باز میکنید یه صفحه عین شمارشگر تلفن جلوتونه هر سایتی دلتون میخواد در دسترستونه...
- قابلیت Tab Stacking (گروه بندی تب ها) که مثلاً 40 تا تب باز دارید که 30 تاشون به هم ربط دارن اونا رو میکشید روی هم همه اون 30 تا میشن یه تب منویی و اون بالا خلوت میشه...
- Opera Notes که یکی از پنل های قدیمی Opera ـس که عالیه واسه نوت برداری... همین بغله... هر چی دلتون بخواد و هر چندتا دلتون بخواد مینویسید و هیچ دکمه Save ـی وجود نداره چون هرچی بنویسید درجا ذخیره میشه و هیچی رو از دست نمیدید (حتی اگه برق بره)...!
- cache کردن صفحات وب و سرعت Opera در سیو کردن صفحات بی نظیره...
- Opera دانلود منیجر ساده ای هم داخل خودش داره...
- Content Blocker داخلی Opera یکی از بهترین بلوکه کنندگان هرگونه محتوایی در صفحات وب که دلتون بخواد هستش...
- اوو... Opera Link قابلیتی قدیمی که از اون زمانی که الان حدود سه ساله در Opera وجود داره از زمانی که کمتر کسی میدونست سینک و اینا چی هستن...! این قابلیت از این قراره که ابتدا شما یه اکانت میسازید (این اکانت در بسیاری از جاهای Opera و سایتش کاربرد داره) و این قابلیت رو که فعال کنید اطلاعاتی از قبیل Bookmark ها و Speed Dial ها و Note ها و حافظه آدرسایی که تایپ کردین و قوانین Content Blocker و سرچ انجینا و غیره همگی با سرور link.opera.com که بسیار جای امنیه به صورت دائمی synchronize (همسان سازی) میشن و شما اینور اونور که میرید لازم نیست اطلاعاتتون رو با خودتون ببرید... هر جای دنیا که برید این اطلاعاتتون هم از طریق link.opera.com در دسترستونه و هم مثلاً Opera ـی محل کارتون رو به Opera Link ـتون وصل میکنید و در عرض چند ثانیه تمام اون اطلاعات با اون Opera هم سینک میشن و دیگه خونه و اداره و اینور اونور نداره همه جای بوکمارکا و speed dial ها و غیره همراهتونن...! حتی توی Opera Mini و Opera Mobile با امکانات کمتر... همینجا بگم که Opera Mobile بهترین مرورگر برای گوشی های هوشمنده که صفات وب رو کاملاً مشابه نسخه کامپیوتر نشون میده و یه مرورگر کامله...
- ظاهر Opera هم بسیار تغییر پذیره و جای همه چیز رو میتونید عوض کنید و دکمه های فراوانی برای کارای مختلف وجود داره...
و ............
چقدر حرف زدم...
در کل فقط Opera و فایرفاکس و در کل همه چی سلیقه ایه...
و بازم در کل فقط Opera
![]()
سلام دوستان!
این اولین پست منه ، ممنون میشم کمکم کنید!
من از نسخه اپرا
Version
11.00
Build
1156
استفاده می کنم و حالا تصمیم گرفتم ویندوزم رو عوض کنم!
اما میخوام بتونم تنظیمات اپرا و سفارشی سازی هایی که روی اون انجام دادم رو هم بتونم به ویندوز جدیدم انتقال بدم!
راه حلتون برای این کار چیه؟؟
خودم چند راه رو بلدم اما هر کدوم مشکلاتی داره:
1- استفاده از نرم افزار Operabackup این نرم افزار خوبیه!
اما چون آپدیت نشده ، نمیتونه Extension ها و Widget هایی رو که من برای این نسخه از اپرا نصب کردم رو هم Back Up بگیره!
ضمن اینکه پشتیبان گیری از قسمت پسورد منیجر رو هم درست انجام نمیده!
2- کپی کردن فولدر opera از مسیر زیر
C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Opera
به ویندوز جدیدم!
خب این روش دقیقا تنظیمات رو انتقال میده ، اما سبب کند شدن اپرا در ویندوز جدید میشه و اگه نسخه در ویندوز جدید یکسان نباشه ، کلا بهم میریزه!
3- نرم افزار Opera Backup 2011 که چون تریال هست ، عملا کاری انجام نمیده!
دوستان منتظر راه حل های دقیق شما هستم!
من اپرا نصب کردم تا ببینم چطوریه.
برای تست رفتم میل یاهو ولی تو صفحه لوگین میل یاهو اون علامت Secure رو نمیزنه(سمت چپ آدرس بار) به جاش نوشته Web . رو web کلیک می کنم می نویسه unencrypted connection .
یه دکمه details هم داره که وقتی میزنم یه پنجره باز میشه و بالاش می نویسه Site Not Secure.
ولی با فایرفاکس چنین مشکلی ندارم.
کسی چنین مشکلی داره ؟
خوب این عکس مربوط میشه به صفحه ی لاگین
![]()
این هم مربوط میشه به بعد از لاگین(میل باکس)
![]()
unencrypted connection مربوط به زمانی هستش که به جای https از http استفاده بشه.
موفق باشید![]()