• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
دوستان یه سوال
من اپرا ده و خورده ای رو سیستم نصبه
میخوام بدونم اگه اینو پاک کنم 11 بنصبم نوتهایی که رو فعلی هست میپره یانه? (Tools=>Notes)
تا اونجا که من میدونم نه
ضمنا یه قابلیت داره اکانت میسازی نت هات انلاین سیو هست
یعنی از جای دیگه هم لاگین کنی هست
کنار اپرا توربو هست

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
متاسفانه تاحالا کار نکردم باهاش. نمیدونم کجاس و چجوریه. شما یه توضیح کوتاه و مختصر بدی و راهنمایی کنی من میرم سراغش

ببین فلسفه بوک‌مارک همینه که ما قرار نیست تمام سایت‌هایی که می‌خواهیم ذخیره کنیم و یا در آینده سراغشون بریم و یا حتی هر روز چک کنیم رو همرو حفظ کنیم یا چون اپرا تمام پیج‌های باز شده رو نگه میداره اینطوری بمونه.

شما یه بخشی در اپرا و تمام مرورگرهای دیگه دارین به اسم Bookmarks،
الان تو اپرا F4 رو بزن تا پنل اپرا باز بشه اولین آیکون از بالا روش کلیک کنی بوک‌مارک هست که الان برای تو تقریبا خالی هست. شما می‌تونید هر سایت و یا هر لینکی رو بوک‌مارک کنی (در این بخشه ذخیره کنی). الان یدونه رو امتحان کن در یک صفحه باز Ctrl+D رو بزن و بعد OK کن. در همان پنل بوک‌مارک ظاهر میشه.

حالا این اشتباهه اگر تمام سایت‌هارو همینطور پشت سر هم بوک‌مارک کنی. ببین چند تا نکته اساسی هست که اگر رعایت کنی یک عمر راحتی. این تجارب یه عمر کار کردن من هست! :p

یک دسته بندی ذهنی برای خودت ایجاد کن. ببین این بوک‌مارک‌ها در آینده اینقدر زیاد میشه که پیدا کردنه یک لینک مثلا یکسال پیش محاله. برای همین می‌تونی در مرحله اول از فولدر استفاده کنی. الان در پنل بوک‌مارک من کلی فولدر وجود داره. یعنی اومدم یه دسته بندی برای خودم کردم و طبق او دسته بندی فولدر ساختم. حالا هر لینکی رو می‌خوام بوک‌مارک کنم میرم در فولدر مربوطه می‌ذارم.

مثلا یک دسته بندیت می‌تونه اینطوری باشه:
Photos \ Celeb
Photos \ Tech
Photos \ Tech \ Computer
Photos \ Tech \ Palyers

الان من یک فولدر اصلی به اسم Photos هست، که درش چند فولدر دیگه هست و همینطور الی آخر...
حالا من اون سایت یا لینکی رو که می‌خوام بوک‌مارک کنم بر اساس دسته‌بندی ذهنی خودم در فولدر مربوطش قرار میدم. برای ایجاد کردن فولدر هم در همان پنل بوک‌مارک سمت چپ، رایت کلیک و New Folder یه چیزی شبیه به Explorer ویندوز... و هنگامی add کردن هم در همان پنجره add bookmark در قسمت Creat in فولدر مربوطه رو انتخاب کن.

این مرحله اول، حالا مرحله دوم و مهم. هر سایت و لینکی رو که می‌خوای بوک‌مارک کنی گفتم Ctrl+D رو می‌زنی پنجره add bookmark بالا میاد... کلید Details رو بزن تا گزینه‌های بیشتری رو ببینی. قسمتی هست به نام Description، در اون قسمت معمولا وقتی صفحه اصلی یک سایت رو بوک‌مارک می‌کنی یه سری مشخصات از اون سایت درش درج شده و اگر لینکی از یک صفحه باشه معمولا اون قسمت خالی هست. در هر صورت یکی از کارهای اساسی اینه که یه سری کلمات کلیدی که در مورد اون لینک و یا سایت می‌دونی در اون قسمت بزنی که بعدها وقتی دنبال یک لینک یا سایت می‌گردی با همون کلمات کلیدی در قسمت جستجو به راحتی پیداشون کنی. من الان در بوک‌مارک‌م هزاران لینک دارم که اگر این کلمات کلیدی و توضیحات رو نداده بود و اون دسته بندی اولیه رو نداشتم عمرا می‌تونستم سایت یا لینکی رو که می‌خواستم درش پیدا کنم.

حالا یه سری سایت یا لینک هست که دوست داری جلوی چشمات باشه و مرتب هم می‌خوای بهشون سر بزنی، برای این کار در همان پنجره add bookmark وقتی Details رو می‌زنین گزینه‌ای هست به نام Show in Bookmark Bar. وقتی این گزینه رو انتخاب کنید علاوه بر اینکه اون لینک در بخش بوک‌مارک‌های شما ذخیره میشه در نوار بوک‌مارک که در پایین آدرس بار (پایین تب بار) اپرا قرار داره نشان داده میشه. به صورت پیش فرض این نوار بوک‌مارک در اپرا فعال هست. ولی اگر احیانا نبود به منوی اپرا برین، Toolbars > Bookmarks Bar رو انتخاب کنید. باز به صورت پیش فرض این نوار یه خورده زشته چون کنار هر آیکون تکست اون هم قرار داره. برای همین روی نوار رایت کلیک کنید، و بعد Style و Images Only رو انتخاب کنید. من برای نمونه چند تا سایت رو همینطوری add کردم تا منظورم رو برسونم!

bookmarkbar.JPG

اگر دقت کنی من روی همین نوار بوک‌مارک برای نمونه سه تا فولدر قرار دادم که در اون‌ها هم می‌تونی کلی بوک‌مارک سایت و لینک قرار بدی. الان با این رزولوشن این تعداد شده که حدودا چهل و پنج تاست که با اون فولدرها خیلی لینک دیگه هم میشه بهشون اضافه کرد. فقط به این نکته توجه داشته باش که این‌ها دقیقا همان بوک‌مارک‌های ذخیره شده شما در قسمت Bookmarks اپرا هستن، که فقط در این نوار نمایش داده میشن. تمام آیکون‌ها هم روی این نوار خاصیت darg and drop دارن و خیلی راحت می‌تونی جاشون رو هر طور دوست داری انتخاب کنی.

فعلا اینا به ذهنم رسید، سوالی بود بگو.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بابا ای ول. مو به مو توضیح دادی. دارم میخونم و تست میکنم. تموم که شد همینجا پست میدم

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
بچه ها این ها رو همون طور که گفتم یه اکانت بسازید تا روی سرور باشه
هم از بین نمیره هم همه جا دسترسی دارید بهش

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
بچه ها این ها رو همون طور که گفتم یه اکانت بسازید تا روی سرور باشه
هم از بین نمیره هم همه جا دسترسی دارید بهش

من نفهمیدم چجوری باید اکانت ساخت؟ انلاین رو سرور بود؟

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
من نفهمیدم چجوری باید اکانت ساخت؟ انلاین رو سرور بود؟

شما به my.opera.com برین و اونجا یک اکانت بسازین.
این اکانت اپر در تمام سرویس‌های اپرا از قبیل Opera Unite و Extensions و Opera Link و .... استفاده میشه.

برای این کاری هم این دوستمون بهش اشاره دارن، کافیه روی Status Bar (پایین صفحه سمت چپ) Opera Link رو فعال کنید. با اکانتی که ساختین لاگین کنید و بعد خیلی راحته. این سرویس اپرا در واقع گزینه‌های مثل بوک‌مارک‌ها و نت‌های و ... رو با اکانت شما سینک می‌کنه و از هر جای دیگه چه کامپیوتر و چه دستگاه موبایل مثل گوشی به اپرا لینک کانکت کنید می‌تونید سینک بشین.

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
رفقا اوپرا مینی شما همه ترکیده؟ برای من دیگه پیج باز نمی کنه میگه Content blocked by operator. :(

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
تا اونجا که من میدونم فیلتره کلا اپرا
پ ن : اسنو حال میکنم با همه اپرا بازای حرفه ای :ط

reza 206

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
وای من اینجا رو تازه پیدا کردم ! :D من از طرفدارای پروپاقرص اّپرا هستم! بین مرورگرها اّپرا حرف اول و آخر رو می زنه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خب من الان چه گلی تو سرم بگیرم وقتی سرور مینی هم بلاک شده؟ :( آخه موبایل بدون اپرا مینی هم میشه؟ برم بفروشمش...

lovesong

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من از اینترنت ایرانسل با کامپیوتر استفاده می کنم سرعت اپرا خیلی خوبه ولی با یاهو میل مشکل دارم یعنی سایت یاهو رو باز می کنه ولی صفحه لوگین رو کلا باز نمی کنه واین ارور رو میده :

Error!
The server timed out

You tried to access the address http://mail.yahoo.com/;_ylt=AgxDxpEbmHm6E83CZS7tHaEZl7x_?.intl=pl, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.

Secure connection: fatal error (552)

https://login.yahoo.com/config/login_verify2?.intl=pl&.src=ym

Opera was not able to connect to the server. The server may be using the unsupported SSL 2 protocol, which is not considered safe enough for secure communication. The site owner should upgrade to TLS 1.0 or newer.
Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working.
Check that the setup of any Internet security software is correct and does not interfere with ordinary Web browsing.
If you are behind a firewall on a Local Area Network and think this may be causing problems, talk to your systems administrator.
Try pressing the F12 key on your keyboard and disabling proxy servers, unless you know that you are required to use a proxy to connect to the Internet. Reload the page.
Need help?
Open the Opera Help.
Go to Opera's online suppo​
rt desk.

هر کار کردم درست نشد اپرا11 رو هم نصب کردم همین شد بعد تاریخ و ساعت ویندوزم درست کردم بازم درست نشد .

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
خب من الان چه گلی تو سرم بگیرم وقتی سرور مینی هم بلاک شده؟ :( آخه موبایل بدون اپرا مینی هم میشه؟ برم بفروشمش...

چقدر بدبختیما... یعنی فکر کن سرورای Opera Mini رو ببندن تو کشوری چقدر بدبختیم...

UCWeb و Bolt هستن که به پای Opera Mini نمیرسن... اولی بهتره و bolt هم خوبه و قدیمی ولی کلاً سایتای فارسی رو نشون نمیده... سرورای اینا رو هم احتمالاً زیاد مدتی طول نمیکشه بلوکه کنن...

با سلام

من از اینترنت ایرانسل با کامپیوتر استفاده می کنم سرعت اپرا خیلی خوبه ولی با یاهو میل مشکل دارم یعنی سایت یاهو رو باز می کنه ولی صفحه لوگین رو کلا باز نمی کنه واین ارور رو میده :

Error!
The server timed out

You tried to access the address http://mail.yahoo.com/;_ylt=AgxDxpEbmHm6E83CZS7tHaEZl7x_?.intl=pl, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.

Secure connection: fatal error (552)

https://login.yahoo.com/config/login_verify2?.intl=pl&.src=ym

Opera was not able to connect to the server. The server may be using the unsupported SSL 2 protocol, which is not considered safe enough for secure communication. The site owner should upgrade to TLS 1.0 or newer.
Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working.
Check that the setup of any Internet security software is correct and does not interfere with ordinary Web browsing.
If you are behind a firewall on a Local Area Network and think this may be causing problems, talk to your systems administrator.
Try pressing the F12 key on your keyboard and disabling proxy servers, unless you know that you are required to use a proxy to connect to the Internet. Reload the page.
Need help?
Open the Opera Help.
Go to Opera's online support desk.​

هر کار کردم درست نشد اپرا11 رو هم نصب کردم همین شد بعد تاریخ و ساعت ویندوزم درست کردم بازم درست نشد .

شما برید به Ctrl+F12 > Advanced > Network و اونجا این مقادیر رو تغییر بدید به :

max connections to a server > 4
max total connections > 8
>>OK

با توجه به کیفیت کم اینترنت ایرانسل و سرعتش این تنظیمات شاید بتونن کمک کنن...

همچنین یه کار خوبی که میتونید بکنید جلوگیری از ولد شدن عکسای صفحه هستش که اینطوری خود صفحه سریعتر میاد و این مشکلات پیش نمیاد (منم ایرانسلم مدتیه بدبختیه)...

برای اینکار فقط برای تب فعلی که توش هستید به منوی گوشه پایین سمت راست مرورگر (همونجایی که زوم هست) برید و دکمه دوم از بالا رو روش که بزنید سه حالت هست که Show Images / Cached Images / No Images هستن که معلومه چی به چیه... برای تنظیم این موضوع به صورت کلی هم که برای همه تبا و همیشگی باشه به Ctrl+F12 > Webpages > Images برید... خود من برای همیشه روی Cached Images گذاشتمش و دکمه ای هم توی تولبار گذاشتم برای تغییر سریع بین این حالات در مواقع لزوم...

--------------

اینم اونور نوشتم گفتم اینورم بزنم فقط واسه ثبت در تاریخ! :

مرورگر Opera امکانات بسیاری رو به صورت داخلی ارائه میده که به شکل بسیار خوبی برنامه نویسی شدن و بعضاً به شدت توسط گوگل کروم کپی برداری شدن... مشابهی برای این امکانات خیلیا سعی کردن برای فایرفاکس مثلاً به عنوان اکستنشن بسازن ولی اولاً اونهمه اکستنشنی که بخوان این قابلیت های رو به شکل ناقص ایجاد کنن فایرفاکسو تبدیل میکنن به cpu/ram خوره...!

ولی در کل سلیقه ایه و به نظر من به جز Opera و FireFox مرورگرای دیگه مفت نمی ارزن و ارزش کار کردنم ندارن...

این چند تا از امکانات داخلی Opera که به خوبی و در محیطی امن طراحی شدن و خیلیاشون سال هاس وجود دارن و پشتوانه ـشونم تیم قوی برنامه نویسان Opera Software هست :

- کلاینت داخلی قدرتمند مدیریت ایمیل / بهترین تجربه مدیریت ایمیلاتون رو در اتصال gmail imap با Opera mail احساس کنید / توی این تب وبگردی کنید تو تب بقلی از کلاینت قوی ایمیل Opera لذت ببرید...

- کلاینت داخلی Feed Reader و اشتراک Newsgroup ها با یه سیستم مدیریتی عالی که در داخل همون پنل ایمیل قرار داره...

- کلاینت داخلی چت IRC که چت رو به داخل مرورگرتون میاره... در این تب وبگردی کنید تو تب بغلی ایمیلا و فیداتون رو چک کنید تو تب بغلیش تو کانال (های) IRC مورد علاقه ـتون چت کنید...!

- مدیریت Bookmark بسیار قوی و آسان

- Speed Dial هم که نیازی به گفتن نداره... فکر کنید 9 تا 20 تا 50 تا هر چند تا دلتون میخواد از سایتای مورد علاقه ـتون رو در صفحه Speed Dial میگذارید و مرورگرتون رو که باز میکنید یه صفحه عین شمارشگر تلفن جلوتونه هر سایتی دلتون میخواد در دسترستونه...

- قابلیت Tab Stacking (گروه بندی تب ها) که مثلاً 40 تا تب باز دارید که 30 تاشون به هم ربط دارن اونا رو میکشید روی هم همه اون 30 تا میشن یه تب منویی و اون بالا خلوت میشه...

- Opera Notes که یکی از پنل های قدیمی Opera ـس که عالیه واسه نوت برداری... همین بغله... هر چی دلتون بخواد و هر چندتا دلتون بخواد مینویسید و هیچ دکمه Save ـی وجود نداره چون هرچی بنویسید درجا ذخیره میشه و هیچی رو از دست نمیدید (حتی اگه برق بره)...!

- cache کردن صفحات وب و سرعت Opera در سیو کردن صفحات بی نظیره...

- Opera دانلود منیجر ساده ای هم داخل خودش داره...

- Content Blocker داخلی Opera یکی از بهترین بلوکه کنندگان هرگونه محتوایی در صفحات وب که دلتون بخواد هستش...

- اوو... Opera Link قابلیتی قدیمی که از اون زمانی که الان حدود سه ساله در Opera وجود داره از زمانی که کمتر کسی میدونست سینک و اینا چی هستن...! این قابلیت از این قراره که ابتدا شما یه اکانت میسازید (این اکانت در بسیاری از جاهای Opera و سایتش کاربرد داره) و این قابلیت رو که فعال کنید اطلاعاتی از قبیل Bookmark ها و Speed Dial ها و Note ها و حافظه آدرسایی که تایپ کردین و قوانین Content Blocker و سرچ انجینا و غیره همگی با سرور link.opera.com که بسیار جای امنیه به صورت دائمی synchronize (همسان سازی) میشن و شما اینور اونور که میرید لازم نیست اطلاعاتتون رو با خودتون ببرید... هر جای دنیا که برید این اطلاعاتتون هم از طریق link.opera.com در دسترستونه و هم مثلاً Opera ـی محل کارتون رو به Opera Link ـتون وصل میکنید و در عرض چند ثانیه تمام اون اطلاعات با اون Opera هم سینک میشن و دیگه خونه و اداره و اینور اونور نداره همه جای بوکمارکا و speed dial ها و غیره همراهتونن...! حتی توی Opera Mini و Opera Mobile با امکانات کمتر... همینجا بگم که Opera Mobile بهترین مرورگر برای گوشی های هوشمنده که صفات وب رو کاملاً مشابه نسخه کامپیوتر نشون میده و یه مرورگر کامله...

- ظاهر Opera هم بسیار تغییر پذیره و جای همه چیز رو میتونید عوض کنید و دکمه های فراوانی برای کارای مختلف وجود داره...

و ............

چقدر حرف زدم...

در کل فقط Opera و فایرفاکس و در کل همه چی سلیقه ایه...

و بازم در کل فقط Opera
:p

mehdivinci1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان!
این اولین پست منه ، ممنون میشم کمکم کنید!:rolleyes:

من از نسخه اپرا
Version
11.00

Build
1156
استفاده می کنم و حالا تصمیم گرفتم ویندوزم رو عوض کنم!
اما میخوام بتونم تنظیمات اپرا و سفارشی سازی هایی که روی اون انجام دادم رو هم بتونم به ویندوز جدیدم انتقال بدم!
راه حلتون برای این کار چیه؟؟
خودم چند راه رو بلدم اما هر کدوم مشکلاتی داره:
1- استفاده از نرم افزار Operabackup این نرم افزار خوبیه!
اما چون آپدیت نشده ، نمیتونه Extension ها و Widget هایی رو که من برای این نسخه از اپرا نصب کردم رو هم Back Up بگیره!
ضمن اینکه پشتیبان گیری از قسمت پسورد منیجر رو هم درست انجام نمیده!
2- کپی کردن فولدر opera از مسیر زیر
C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Opera
به ویندوز جدیدم!
خب این روش دقیقا تنظیمات رو انتقال میده ، اما سبب کند شدن اپرا در ویندوز جدید میشه و اگه نسخه در ویندوز جدید یکسان نباشه ، کلا بهم میریزه!

3- نرم افزار Opera Backup 2011 که چون تریال هست ، عملا کاری انجام نمیده!
دوستان منتظر راه حل های دقیق شما هستم!

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
سلام دوستان!
این اولین پست منه ، ممنون میشم کمکم کنید!:rolleyes:

من از نسخه اپرا
Version
11.00

Build
1156
استفاده می کنم و حالا تصمیم گرفتم ویندوزم رو عوض کنم!
اما میخوام بتونم تنظیمات اپرا و سفارشی سازی هایی که روی اون انجام دادم رو هم بتونم به ویندوز جدیدم انتقال بدم!
راه حلتون برای این کار چیه؟؟
خودم چند راه رو بلدم اما هر کدوم مشکلاتی داره:
1- استفاده از نرم افزار Operabackup این نرم افزار خوبیه!
اما چون آپدیت نشده ، نمیتونه Extension ها و Widget هایی رو که من برای این نسخه از اپرا نصب کردم رو هم Back Up بگیره!
ضمن اینکه پشتیبان گیری از قسمت پسورد منیجر رو هم درست انجام نمیده!
2- کپی کردن فولدر opera از مسیر زیر
C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Opera
به ویندوز جدیدم!
خب این روش دقیقا تنظیمات رو انتقال میده ، اما سبب کند شدن اپرا در ویندوز جدید میشه و اگه نسخه در ویندوز جدید یکسان نباشه ، کلا بهم میریزه!

3- نرم افزار Opera Backup 2011 که چون تریال هست ، عملا کاری انجام نمیده!
دوستان منتظر راه حل های دقیق شما هستم!

از این برنامه استفاده کنید :

http://www.softpedia.com/get/System/File-Management/Stu-s-Opera-Settings-Import-Export-Tool.shtml

برای بک آپ اکستنشنا و ویجت ها به C:\Documents and Settings\Local Settings\Opera\Opera رفته و فولدر widget رو ازش بک آپ بگیرید...

در اون برنامه OSIE برای جلوگیری از اینکه تغییر درایو و ویندوز و تغییر آدرس فولدرا باعث مشکل در نصب بعدی بشن میتونید از Preferences بک آپ نگیرید...

میتونید هم که در نصب جدید به opera:config رفته و در فیلد جستجوی بالا سرچ کنید directory یا folder و هر نتیجه ای اومد از جلوش دکمه default رو بزنید و در پایین همون قسمت روی save کلیک کنید و پس از انجام این کارها Opera رو یه بار بسته و دوباره باز کنید...

از master password که استفاده نمیکنید؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من اپرا نصب کردم تا ببینم چطوریه.

برای تست رفتم میل یاهو ولی تو صفحه لوگین میل یاهو اون علامت Secure رو نمیزنه(سمت چپ آدرس بار) به جاش نوشته Web . رو web کلیک می کنم می نویسه unencrypted connection .
یه دکمه details هم داره که وقتی میزنم یه پنجره باز میشه و بالاش می نویسه Site Not Secure.
ولی با فایرفاکس چنین مشکلی ندارم.

کسی چنین مشکلی داره ؟

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
من اپرا نصب کردم تا ببینم چطوریه.

برای تست رفتم میل یاهو ولی تو صفحه لوگین میل یاهو اون علامت Secure رو نمیزنه(سمت چپ آدرس بار) به جاش نوشته Web . رو web کلیک می کنم می نویسه unencrypted connection .
یه دکمه details هم داره که وقتی میزنم یه پنجره باز میشه و بالاش می نویسه Site Not Secure.
ولی با فایرفاکس چنین مشکلی ندارم.

کسی چنین مشکلی داره ؟

خوب این عکس مربوط میشه به صفحه ی لاگین

attachment.php

این هم مربوط میشه به بعد از لاگین(میل باکس)

attachment.php

unencrypted connection مربوط به زمانی هستش که به جای https از http استفاده بشه.
موفق باشید ;)

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    18.4 KB · نمایش ها: 70
  • 2.jpg
    2.jpg
    17.2 KB · نمایش ها: 71

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
خوب این عکس مربوط میشه به صفحه ی لاگین

attachment.php

این هم مربوط میشه به بعد از لاگین(میل باکس)

attachment.php

unencrypted connection مربوط به زمانی هستش که به جای https از http استفاده بشه.
موفق باشید ;)

نه. همون صفحه لاگین رو می گفتم. البته چند ساعت بعد تست کردم درست شد.

mghalgar

Registered User
لایک‌ها
8
چند روزی هست که اپرا همه ی ایمیل های من رو اسپم تشخیص میده علت چیست ؟

بالا