Damn
Registered User
این که کلیک می کنه ! من می خوام آدرس لینک رو کپی کنم !!
خوب از صفحه جدید برش دار کاری نداره که
کسی میدونه ساکس رو باید از کجا وارد کرد؟
چی هست ؟
این که کلیک می کنه ! من می خوام آدرس لینک رو کپی کنم !!
کسی میدونه ساکس رو باید از کجا وارد کرد؟
من از یه سری هاش استفاده میکنم اما حال و حوصله توضیح جامع ندارم اگر سوال داری بپرس جواب میدم هر چنتا باشه و بدونم
//
من با اپرا توربو هم مشکلی ندارم
برای نصبش که کاری نداره شما دانلودش کنی یه سوال میپرسه نصب میشهعرض کردم اگر یه اد آنی معرفی بفرمایید برای اسکن کردن و صحت و سلامتپی ) لینک ها مقسی میشم.
ضمن این که نحوه ی نصب این ها رو هم اصلا تو اپرا متوجه نمیشم!
اگر شما یا سایر دوستان یه توضیحاتی سراغ دارن جایی ممنون میشم لینک یا یه ندایی نشونی چیزی بدن...
مقسی
خوب از صفحه جدید برش دار کاری نداره که
مشابه ش تو فایرفوکس اینجاست : Tools > Options > Advanced > Netwoek > Setting
آخرین گزینه SOCKS HOST
برای تونل و....
آها برو از این مسیرمشابه ش تو فایرفوکس اینجاست : Tools > Options > Advanced > Netwoek > Setting
آخرین گزینه SOCKS HOST
برای تونل و....
بدون موس میشه ؟
نه دیگه این ساکس نیستآها برو از این مسیر
menu/setting/pereference/advanced/proxy server
ببینم این تونل همین هست که 127... یا چیز دیگست ؟ 8080
كل سايت فيلتر نيست فقط صفحه كه گفتم فيلتره
براي دانلود هم مشكلي نداريم![]()
مسود Cleeev بیا اینجا کارت دارم
یادته گفتی صفحات باز توی اوپرا رو ذخیره کنیم. من اینکارو کردم. حالا هربار اوپرا رو باز میکنم همون صفحات ذخیره شده میان. در حالی که من تعدادی از اونا رو بعدا بسته ام و نیازی ندارم. در عوض صفحات جدیدتر باز کردم که نمیان. میخوام مثه قبل همون صفحاتی که آخرین بار باز بودن بیان
بابا دمت گرممممممممسلام،
Ctrl+F12 ، در همان تب General قسمت Stratup گزینه: Continue from last time رو انتخاب کن و بعد هم OK.
وقتی اپرا اجرا بشه دقیقا همان تبهایی که هنگام خروج از اپرا باز بودن را خواهی داشت.
بابا دمت گرمممممممم
راستی من چیکار کنم این صفحه ها یا حداقل آدرسشون رو یه جا ذخیره نگه دارم که یه موقع کرش شد و این پریدن بتونم آدرسشون رو داشته باشم؟
حدود 30-40 تا صفحه باز دارم![]()
متاسفانه تاحالا کار نکردم باهاش. نمیدونم کجاس و چجوریه. شما یه توضیح کوتاه و مختصر بدی و راهنمایی کنی من میرم سراغشخب چرا با بوک مارک کار نمیکنی؟! اپرا شاهکاره تو مدیریت بوکمارک البته الان دیگه همه مرورگرها سعی کردن از اپرا کپی کنن ولی باز اپرا نمیشه!
متاسفانه تاحالا کار نکردم باهاش. نمیدونم کجاس و چجوریه. شما یه توضیح کوتاه و مختصر بدی و راهنمایی کنی من میرم سراغش
نه داداش. من که گفتم فقط یه توضیح مختصر. یعنی همون مسیر اولشو بگو بقیه اش رو خودم میرم :دیحضوری ظرف 5 دقیقه کلشو برات میگفتم، نوشتن یه خورده سخته کامل توضیح دادنش!
ولی باشه من تا جاییکه بتونم برات توضیح میدم...