• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

bache-mosbat

Registered User
لایک‌ها
12
جابجا کردن tab ها و فولد کردنشون تو 11 خیلی راحت و روونه . رو کامپیوتر دانشگاه ff داشت اصلا نتونستم باهاش دیگه کار کنم :دی

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
خیلی وقته دارم با فایرفاکس کار میکنم و واقعا رازی هستم ازش و نیازامو معمولا برطرف میکنه ولی یه سری مشکلات داره وقتی که من یه صفحه رو باز کنم دفعه دوم که اون صفحه رو باز کنم تو Load صفحه بازم همون مقدار باید صبر کنم و سریع تر بالا نمیاد به نظرتون اپرا چطوره ؟ چه محاسنی داره ؟ من

bache-mosbat

Registered User
لایک‌ها
12
من قبلا راحت با جیمیل کار می کردم . منتها چند روزه که هر میلی رو تو اپرا میخونم و read میزنم . تو خود جیمیل میبینم رفته تو اسپم . ولی تو خود اپرا نرفته . حتی اگه لیبل اپلای کنم بهش مشه ولی باز میره تو اسپم .

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
از طرفداران پرو پا قرص فایرفاکس بودم.

رفتم و دل و به دریا زدم و اپرا 11.5 رو با حجم فقط 9.5 مگابایت دانلود کردم.

فقط یک کلمه میگم: "عالی"

دیگه فکر نکنم هرگز به فایرفاکس برگردم. البته فایرفاکس رو برای بعضی از افزونه هاش نگه می دارم. اما 90درصد کارهام رو با اپرا انجام میدم.

واقعاً عالیه. هر امکانی که فکرش رو بکنی در خودش جا داده. با وارد کردن عبارت Opera:config میتونید به تنظیمات بیشتری از اپرا دست پیدا کنید.

اگه از کروم یا فایرفاکس استفاده می کنید، همین امروز اپرا رو دانلود کنید تا معنی مرورگر واقعی و سریع رو احساس کنید...

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
از طرفداران پرو پا قرص فایرفاکس بودم.

رفتم و دل و به دریا زدم و اپرا 11.5 رو با حجم فقط 9.5 مگابایت دانلود کردم.

فقط یک کلمه میگم: "عالی"

دیگه فکر نکنم هرگز به فایرفاکس برگردم. البته فایرفاکس رو برای بعضی از افزونه هاش نگه می دارم. اما 90درصد کارهام رو با اپرا انجام میدم.

واقعاً عالیه. هر امکانی که فکرش رو بکنی در خودش جا داده. با وارد کردن عبارت Opera:config میتونید به تنظیمات بیشتری از اپرا دست پیدا کنید.

اگه از کروم یا فایرفاکس استفاده می کنید، همین امروز اپرا رو دانلود کنید تا معنی مرورگر واقعی و سریع رو احساس کنید...
خیلی از یوزر های FF بعد از نسخه 4 و 5 برنامه که رضایت بخش نبوده دارند میاند سمت اپرا (انگار نسخه 5 هم زیاد قفل می کنه، البته زیاد کار نکردم؛ شنیدم).

من که یه مدتی گفتم بذار عدالت و بی طرفی رو رعایت کنیم، بدون تعصب رفتم سراغ FF، یک روز هم نتونستم باهاش کار کنم...

دیگه از فایرفاکس فقط یه اسم مونده (بذار FF استفاده کنم ملت بگن حرفه ایم)! یواش یواش Extension های اپرا هم زیاد میشن و ...

Last edited:

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
فایر 4 و 5 یک فاجعه در زمینه برنامه نویسی است!

80درصد اکستنشن ها روی ورژن 4 و 5 نصب نمیشند! جالبه محبوبت FF بخاطر همین اکستنشن هاش بوده.

سرعتش که واقعاً کنده. اگه سیستم جدید نباشه و یا رم و CPU پایین باشه، دقیقاً مثل اینه که داری برنامه فتوشاپ یا پریمیر رو اجرا می کنی!

ولی اپرا هر روز که بیشتر باهاش کار می کنم، می بینم که ریزه کاری های جالب و کاربردی داره. آدم لذت می بره!

Only Opera ...

کاش زودتر اومده بودم روی اپرا...

bache-mosbat

Registered User
لایک‌ها
12
کاربران اینترنت اکسپلورر بهره هوشی کمتری دارند
آی تی ایران - نتایج یک تحقیق درمورد ارتباط بین هوش افراد و میزان استفاده از مرورگرهای اینترنتی چندان به مذاق استفاده کنندگان از اینترنت اکسپلورر خوش نمی‌آید.

این تحقیق که توسط شرکت کانادایی Aptiquant و از بین بیش از ۱۰۰ هزار نفر افراد بالای ۱۶ سال انجام شده نشان میدهد که استفاده کنندگان از اینترنت اکسپلورر ۶ به ندرت از بهره هوشی بالاتر از ۸۰ برخوردارند این در حالی است که استفاده کنندگان از فایرفاکس و کروم وضع بهتری دارند و از بهره هوشی در حدود ۱۱۰ برخوردارند.

در همین حال این تحقیق نشان میدهد که استفاده کنندگان از مرورگر اپرا و کامینو ‪(Camino)
‪متوسط بهره هوشی بیش از ۱۲۰ دارند

http://www.parsine.com/fa/pages/?cid=43267

professor Sn@Pe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قبل از این که وایمکس با سرعت 512 بگیرم از اپرا استفاده میکنم فوق العاده بود من که دایا آپی بودم انگار نه انگار همه سایت و مخصوصا فروم ها رو با سرعت عالی باز می کرد ....
بعدش که 512 گرفتم با اپرا کار میکردم که زیاد راضی کننده نبود با اینکه توربوشم روشن می کردم
بعدش به اصرار دوستام رفتم FF5 رو دانلود کردم و میگم واقعا سرعتش عالیه با اینکه از لحاظ ظاهری و اپشن ضعیف و قدیمیه ولی خیلی سریعه حالا نمیدونم قلقی داره که اپرا سریع بشه چون خیلی از دوستان میگن اپرا 11.5 از FF5 سریعتره ولی برای من اینجوری نیست و دقیقا برعکسه
بعد یه خوبی که FF5 داره که نمیدونم اپرا داره یا نه SWITCH EDITORE MODE تو بخشه جواب دادن فروم ها ست ک گوشه بخشه پاسخ دادن هست و کد هارو نمینویسه بجاش تو متن نشون میدی مثلا می خوایم یه متنی رو B کنیم بجای این که کد رو نشون بده دقیقا متنو بولد میکنه یا همینجا رنگیش میکنه یا مثلا از سایتی میخوام عکسی کپی کنم باFF5 دقیقا همون عکس تو این بخشه پاسخ میاد ولی با اپرا عکسو بصورت لینک و کد اینا نشون میده ......بعد مثلا پسووردم اکانتام تو فروم های مختلف رو نمیتونم ببینم با اپرا
حالا من نمیدونم این امکانتو داره من بلد نیستم یا واقعا نداره که بنظرم ضعفه بزرگیه....

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
کاربران اینترنت اکسپلورر بهره هوشی کمتری دارند
آی تی ایران - نتایج یک تحقیق درمورد ارتباط بین هوش افراد و میزان استفاده از مرورگرهای اینترنتی چندان به مذاق استفاده کنندگان از اینترنت اکسپلورر خوش نمی‌آید.

این تحقیق که توسط شرکت کانادایی Aptiquant و از بین بیش از ۱۰۰ هزار نفر افراد بالای ۱۶ سال انجام شده نشان میدهد که استفاده کنندگان از اینترنت اکسپلورر ۶ به ندرت از بهره هوشی بالاتر از ۸۰ برخوردارند این در حالی است که استفاده کنندگان از فایرفاکس و کروم وضع بهتری دارند و از بهره هوشی در حدود ۱۱۰ برخوردارند.

در همین حال این تحقیق نشان میدهد که استفاده کنندگان از مرورگر اپرا و کامینو ‪(Camino)
‪متوسط بهره هوشی بیش از ۱۲۰ دارند

http://www.parsine.com/fa/pages/?cid=43267

ایول خیلی باحال بود! شیطونه میگه بریم توی این تاپیک نظرسنجی مرورگرها بذاریم یه دعوای حسابی راه بیافته!
1h2ye18efp1ye2jh3ll6.gif

اینجا کاملتر نوشته، این هم نتایج تحقیق شون بوده:

مخلص بر و بچه های IQ بالای اپرایی هم هستیم.
icon10.gif

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
من قبل از این که وایمکس با سرعت 512 بگیرم از اپرا استفاده میکنم فوق العاده بود من که دایا آپی بودم انگار نه انگار همه سایت و مخصوصا فروم ها رو با سرعت عالی باز می کرد ....
بعدش که 512 گرفتم با اپرا کار میکردم که زیاد راضی کننده نبود با اینکه توربوشم روشن می کردم

وقتی سرعتت زیاده برای چی از توربو استفاده میکنی؟ همچنین در ایران، سرورهای Opera Turbo به دلیل اینکه از قیلترینگ عبور میکنن، توسط مخابرات بلوکه شدن و شما اگر در ایران Opera Turbo رو روشن کنید با مشکلاتی اعم از کاهش سرعت و مشکل در لود صفحات مواجه میشین...

بعد یه خوبی که FF5 داره که نمیدونم اپرا داره یا نه SWITCH EDITORE MODE تو بخشه جواب دادن فروم ها ست ک گوشه بخشه پاسخ دادن هست و کد هارو نمینویسه بجاش تو متن نشون میدی مثلا می خوایم یه متنی رو B کنیم بجای این که کد رو نشون بده دقیقا متنو بولد میکنه یا همینجا رنگیش میکنه

/* در نسخه جدید انجمن (نسخه 4 vb) دیگر نیازی به این کارها نیست

اون دکمه مال فایرفاکس نیست و یکی از امکانات ادیتور سیستم انجمن های vBulletin هست که پی تی هم از همین سیستم استفاده میکنه...

این قابلیت که هر چی مینویسید، رنگ تغییر میدید و غیره رو همزمان در متن میبینید چیزی هست که بهش گفته میشه WYSIWYG . مرورگر Opera به طور کامل از ادیتورهای WYSIWYG پشتیبانی میکنه و هیچ مشکلی باهاشون نداره ولی شرکت جلف سافت، سازنده vBulletin در این سیستم، استفاده از ادیتور پیشرفته رو برای افرادی که از مرورگر Opera استفاده میکنن بلوکه کرده...!!!

ولی حجم عزت مرورگر Opera بیش از اینهاست و شما به راحتی میتونید سر این سیستم های استکباری رو شیره بمالید. چطور؟ اینطور:

در هر سایتی که مشکلی اینچنین وجود داره، به راحتی میتونید هویت مرورگر Opera رو فقط واسه همون سایت عوض کنید:

- در یک جای خالی صفحه راست-کلیک کرده، به Edit Site Preferences بروید.

- در پنجره ای که باز میشه به تب Network و منوی Browser identification رفته.

- میتوانید به راحتی بین هویت مرورگرهای Opera, IE, Firefox سوییچ کنید.

* تفاوت Identify as و Mask as اینست که در Identify as هویت به طور ظاهری تغییر میابد ولی در Mask as هویت کاملاً و ریشه ای تغییر میکند و هیچ سیستمی قادر به تشخیص اینکه شما از Opera استفاده میکنید نخواهد بود...

8-1-2011%207-36-39%20AM.jpg

در نسخه جدید انجمن (نسخه 4 vb) دیگر نیازی به این کارها نیست */

یا مثلا از سایتی میخوام عکسی کپی کنم باFF5 دقیقا همون عکس تو این بخشه پاسخ میاد ولی با اپرا عکسو بصورت لینک و کد اینا نشون میده...

این موضوع برای خیلیا یه حسنه ولی به هر حال همیشه راهش هست :p

شما برید به لینک زیر :

http://my.opera.com/Lex1/blog/copying-text-with-formatting-to-clipboard-and-autocopy-js?startidx=50

خط آخر پست، یه لینک میبینید " Copy with formatting " اون رو با دکمه چپ موستون بگیرید بکشید یه جای Opera، مثلاً تولبار بالایی و ازتون که میپرسه، Ok رو بزنید.

- روش دومشم برای اینکه این دکمه رو همیشه یه جای Opera داشته باشین تا شاید یه وقت پاکش کردین و غیره، اینه:

1- کپی کردن لینک بالا و اضافه کردنش توی بوکمارک هاتون، مثل عکس زیر:

6-12-2010%202-49-43%20AM.jpg

2- اضافه کردن این بوکمارک به بانک دکمه هاتون در Opera داخل Shift+F12 > Buttons > My Buttons (البته همین لینک بالا رو هم میتونین مستقیم داخل این پنجره بکشین، این عکسا رو قبلاً واسه یه فورومی که قابلیت لینک گذاری نداشت گرفته بودم و با بوکمارک بهشون یاد دادم!)، مثل عکس زیر:

6-12-2010%202-56-45%20AM.jpg

از این به بعد واسه کپی کردن متن، همراه با تصاویر، فرمت متن، سایزها و رنگ بندی ها و همه چیز متن و کلاً منطقه ای که میخواین کپی بشه رو با موس هایلایت کنین، بعد رو این دکمه بزنین...

تمام... :cool:

البته یه موضوعی که هست تنها جایی میتونید از این متن کپی شده استفاده کنید که ادیتور WYSIWYG باشه و بتونه این چیزا رو تشخیص بده، مثل همون ادیتور vBulletin که در بالاتر گفتم چطور تو Opera از WYWIWYG ـش استفاده کنین و کلاً ادیتورهایی که شبیه مایکروسافت ورد هستن...

:)

بعد مثلا پسووردم اکانتام تو فروم های مختلف رو نمیتونم ببینم با اپرا

اگر منظورتون Save کردن پسورداس، که Opera بهترین Password Manager رو بین مرورگرا داره و به راحتی تو صفحه وب مورد نظر Ctrl+Enter رو بزنین و حتی چندین یوزر و پسوردم توی اون صفحه سیو کرده باشین بهتون نشون میده و انتخاب کنین کدومو میخواین وارد بشه! مثل عکس زیر:

8-1-2011%207-41-58%20AM.jpg

اگرم منظورتون دیدن متن پسوردهای ذخیره شده ـتون هست میتونید از برنامه زیر استفاده کنید:

http://www.nirsoft.net/utils/opera_password_recovery.html

پ.ن.: اگر چنانچه از Master Pasword در حالت Use Master Password to protect Saved Passwords استفاده میکنید، تمامی پسوردها در فایل wand.dat به شدت رمزنگاری میشوند و این برنامه قدرت تشخیصشان را ندارد. در اینصورت ابتدا Use Master Password to protect Saved Passwords را غیر فعال نموده سپس از این برنامه استفاده کنید

Opera از ورژن 11.50 به بعد، قابلیت Sync (هماهنگ سازی) پسوردهایتان را هم در بستر امن Opera Link فراهم آورده است و میتوانید علاوه بر Bookmarks, Bookmarks bar, Typed History, Speed Dials, Notes, Search Engines, Content Blocker Rules از این پس، Password ـهایتان را نیز با Opera Link هماهنگ سازی (sync) نموده و در هر جای دنیا به آنها در Opera ـیتان دسترسی داشته باشید

Last edited:

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
حاجی این اپرا میل سایلنت رو از کجا دانلود کنم ؟ تو Opera extensions پیدا نمیکنم

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
منظورم اینه
Opera M2 Mail Client
اینو تو سایت اپرا پیدا نکردم

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
منظورم اینه
Opera M2 Mail Client
اینو تو سایت اپرا پیدا نکردم

این یک سیستم و برنامه جدا نیست

Opera Browser شامل این امکانات اصلی هستش:

- Web Browser
- Mail Client
- IRC Chat Client
- Download Manager with BitTorrent support
- Opera Unite
- Opera Widgets
- Opera Link
- Opera Extensions
- Opera Turbo
- Opera Notes
...

و هر یک از اینها امکانات جداگانه بسیاری دارن از قبیل Speed Dial ها که توی بخش مرورگر حساب میشه...

یه توضیح دست و پا شکسته ای درباره استفاده از جیمیل تو کلاینت میل مرورگر Opera تو پست زیر دادم :

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3651790&postcount=743

حالا اگر وقت کردم میشینم یه آموزش بهتر مینویسم.

در کل اسم Opera رو باید گذاشت Opera OS چون فقط مرورگر نیست بلکه مجموعه ای کامل از تمامی چیزهای اساسی ای هستش که یه وبگرد نیاز داره... همگی به طور عالی برنامه نویسی شدن و همگی داخل خود مرورگر با امنیت کامل هستن و نیازی به نصب جداگانه چیزی ندارید.

Last edited:

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
این قابلیت که هر چی مینویسید، رنگ تغییر میدید و غیره رو همزمان در متن میبینید چیزی هست که بهش گفته میشه WYSIWYG . مرورگر Opera به طور کامل از ادیتورهای WYSIWYG پشتیبانی میکنه و هیچ مشکلی باهاشون نداره ولی شرکت جلف سافت، سازنده vBulletin در این سیستم، استفاده از ادیتور پیشرفته رو برای افرادی که از مرورگر Opera استفاده میکنن بلوکه کرده...!!!
الآن vb 4 دیگه این مشکلو نداره....
===============

آقا سایتهایی که فلتر شدن یا یه بخشی‌شون فیلتر شده ، هی این پیام میاد واسم:

چه طور از شرش خلاص بشیم؟

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
این یک سیستم و برنامه جدا نیست

Opera Browser شامل این امکانات اصلی هستش:

- Web Browser
- Mail Client
- IRC Chat Client
- Download Manager with BitTorrent support
- Opera Unite
- Opera Widgets
- Opera Link
- Opera Extensions
- Opera Turbo
- Opera Notes
...

و هر یک از اینها امکانات جداگانه بسیاری دارن از قبیل Speed Dial ها که توی بخش مرورگر حساب میشه...

یه توضیح دست و پا شکسته ای درباره استفاده از جیمیل تو کلاینت میل مرورگر Opera تو پست زیر دادم :

http://www.forum.persiantools.com/t208412-page6.html

حالا اگر وقت کردم میشینم یه آموزش بهتر مینویسم.

در کل اسم Opera رو باید گذاشت Opera OS چون فقط مرورگر نیست بلکه مجموعه ای کامل از تمامی چیزهای اساسی ای هستش که یه وبگرد نیاز داره... همگی به طور عالی برنامه نویسی شدن و همگی داخل خود مرورگر با امنیت کامل هستن و نیازی به نصب جداگانه چیزی ندارید.

Invalid Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

لینکی که دادی به فنا رفته انگار :D

آموزششو بنویسی عالی میشه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام. این اپرا چرا هیج وقت با زبون فارسی کنار نمیاد؟! مشکل نشون ندادن کاراکترهای پست های کووت شده را میشه حل کرد؟

59515603016763345419.jpg

Last edited:

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
کم کم داره نظرم عوض میشه برم همون فایرفاکس بعد از حدود 1 هفته کار با اپرا
برای آپدیت کردن سایتم با وردپرس خیلی خیلی مشکل دارم با اپرا - تو سایت فیس بوک هم که کلا انگار تعطیله
تنها امیدی که دارم همون اپرا میل 2 سایلنت هست که نمیدونم چجوری فعالش میکنن :دی

Last edited:

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
سلام. این اپرا چرا هیج وقت با زبون فارسی کنار نمیاد؟! مشکل نشون ندادن کاراکترهای پست های کووت شده را میشه حل کرد؟
من این مشکلو ندارم.
کم کم داره نظرم عوض میشه برم همون فایرفاکس بعد از حدود 1 هفته کار با اپرا
برای آپدیت کردن سایتم با وردپرس خیلی خیلی مشکل دارم با اپرا - تو سایت فیس بوک هم که کلا انگار تعطیله
از همه مرورگرها در کنار هم استفاده کنی بهترین نتیجه رو می‌گیری... در خود فایرفاکس هم چند تا پروفایل بساز مخصوص فعالیت‌های مختلف و در هر کدوم افزونه مرتبط با اون فعالیت را نصب کن تا هم فایرفاکست الکی شلوغ نشه و هم سنگین نشه.

بالا