bache-mosbat
Registered User
جابجا کردن tab ها و فولد کردنشون تو 11 خیلی راحت و روونه . رو کامپیوتر دانشگاه ff داشت اصلا نتونستم باهاش دیگه کار کنم :دی
خیلی از یوزر های FF بعد از نسخه 4 و 5 برنامه که رضایت بخش نبوده دارند میاند سمت اپرا (انگار نسخه 5 هم زیاد قفل می کنه، البته زیاد کار نکردم؛ شنیدم).از طرفداران پرو پا قرص فایرفاکس بودم.
رفتم و دل و به دریا زدم و اپرا 11.5 رو با حجم فقط 9.5 مگابایت دانلود کردم.
فقط یک کلمه میگم: "عالی"
دیگه فکر نکنم هرگز به فایرفاکس برگردم. البته فایرفاکس رو برای بعضی از افزونه هاش نگه می دارم. اما 90درصد کارهام رو با اپرا انجام میدم.
واقعاً عالیه. هر امکانی که فکرش رو بکنی در خودش جا داده. با وارد کردن عبارت Opera:config میتونید به تنظیمات بیشتری از اپرا دست پیدا کنید.
اگه از کروم یا فایرفاکس استفاده می کنید، همین امروز اپرا رو دانلود کنید تا معنی مرورگر واقعی و سریع رو احساس کنید...
کاربران اینترنت اکسپلورر بهره هوشی کمتری دارند
آی تی ایران - نتایج یک تحقیق درمورد ارتباط بین هوش افراد و میزان استفاده از مرورگرهای اینترنتی چندان به مذاق استفاده کنندگان از اینترنت اکسپلورر خوش نمیآید.
این تحقیق که توسط شرکت کانادایی Aptiquant و از بین بیش از ۱۰۰ هزار نفر افراد بالای ۱۶ سال انجام شده نشان میدهد که استفاده کنندگان از اینترنت اکسپلورر ۶ به ندرت از بهره هوشی بالاتر از ۸۰ برخوردارند این در حالی است که استفاده کنندگان از فایرفاکس و کروم وضع بهتری دارند و از بهره هوشی در حدود ۱۱۰ برخوردارند.
در همین حال این تحقیق نشان میدهد که استفاده کنندگان از مرورگر اپرا و کامینو (Camino)
متوسط بهره هوشی بیش از ۱۲۰ دارند
http://www.parsine.com/fa/pages/?cid=43267
من قبل از این که وایمکس با سرعت 512 بگیرم از اپرا استفاده میکنم فوق العاده بود من که دایا آپی بودم انگار نه انگار همه سایت و مخصوصا فروم ها رو با سرعت عالی باز می کرد ....
بعدش که 512 گرفتم با اپرا کار میکردم که زیاد راضی کننده نبود با اینکه توربوشم روشن می کردم
بعد یه خوبی که FF5 داره که نمیدونم اپرا داره یا نه SWITCH EDITORE MODE تو بخشه جواب دادن فروم ها ست ک گوشه بخشه پاسخ دادن هست و کد هارو نمینویسه بجاش تو متن نشون میدی مثلا می خوایم یه متنی رو B کنیم بجای این که کد رو نشون بده دقیقا متنو بولد میکنه یا همینجا رنگیش میکنه
یا مثلا از سایتی میخوام عکسی کپی کنم باFF5 دقیقا همون عکس تو این بخشه پاسخ میاد ولی با اپرا عکسو بصورت لینک و کد اینا نشون میده...
بعد مثلا پسووردم اکانتام تو فروم های مختلف رو نمیتونم ببینم با اپرا
حاجی این اپرا میل سایلنت رو از کجا دانلود کنم ؟ تو Opera extensions پیدا نمیکنم
منظورم اینه
Opera M2 Mail Client
اینو تو سایت اپرا پیدا نکردم
الآن vb 4 دیگه این مشکلو نداره....این قابلیت که هر چی مینویسید، رنگ تغییر میدید و غیره رو همزمان در متن میبینید چیزی هست که بهش گفته میشه WYSIWYG . مرورگر Opera به طور کامل از ادیتورهای WYSIWYG پشتیبانی میکنه و هیچ مشکلی باهاشون نداره ولی شرکت جلف سافت، سازنده vBulletin در این سیستم، استفاده از ادیتور پیشرفته رو برای افرادی که از مرورگر Opera استفاده میکنن بلوکه کرده...!!!
این یک سیستم و برنامه جدا نیست
Opera Browser شامل این امکانات اصلی هستش:
- Web Browser
- Mail Client
- IRC Chat Client
- Download Manager with BitTorrent support
- Opera Unite
- Opera Widgets
- Opera Link
- Opera Extensions
- Opera Turbo
- Opera Notes
...
و هر یک از اینها امکانات جداگانه بسیاری دارن از قبیل Speed Dial ها که توی بخش مرورگر حساب میشه...
یه توضیح دست و پا شکسته ای درباره استفاده از جیمیل تو کلاینت میل مرورگر Opera تو پست زیر دادم :
http://www.forum.persiantools.com/t208412-page6.html
حالا اگر وقت کردم میشینم یه آموزش بهتر مینویسم.
در کل اسم Opera رو باید گذاشت Opera OS چون فقط مرورگر نیست بلکه مجموعه ای کامل از تمامی چیزهای اساسی ای هستش که یه وبگرد نیاز داره... همگی به طور عالی برنامه نویسی شدن و همگی داخل خود مرورگر با امنیت کامل هستن و نیازی به نصب جداگانه چیزی ندارید.
من این مشکلو ندارم.سلام. این اپرا چرا هیج وقت با زبون فارسی کنار نمیاد؟! مشکل نشون ندادن کاراکترهای پست های کووت شده را میشه حل کرد؟
از همه مرورگرها در کنار هم استفاده کنی بهترین نتیجه رو میگیری... در خود فایرفاکس هم چند تا پروفایل بساز مخصوص فعالیتهای مختلف و در هر کدوم افزونه مرتبط با اون فعالیت را نصب کن تا هم فایرفاکست الکی شلوغ نشه و هم سنگین نشه.کم کم داره نظرم عوض میشه برم همون فایرفاکس بعد از حدود 1 هفته کار با اپرا
برای آپدیت کردن سایتم با وردپرس خیلی خیلی مشکل دارم با اپرا - تو سایت فیس بوک هم که کلا انگار تعطیله