من چند وقتیه مشکل اساسی پیدا کردم
بعضی از سایتها رو باز میکنم سرعت کار کردن تو اوگرا بشدت کم میشه مثلا میخوام اسکرول رو بالا پایین کنم انگار با سیستم پنتیوم II دارم انجام میدم. به محض اینکه سایت رو هم میبندم اوکی میشه همه چی
برای مثال سایت forum.mobilestan.net یا قسمت روزنامه های varzesh3.com
این ورژن 12 رو هم نصب کردم یکی از خصوصیات مورد علاقه من تو ورژن قبل از بین رفته یا لا اقل نمیدونم چطوری به اون حالت برش گردونم
قبلا تو آدرس بار یه سایتی رو که مینوشتم آخرین سایتی که من واردش شده بودم با اون حروف رو برام مینوشت خودش مثلا تا yah رو مینوشتم خودش yahoomail رو میزد ولی الان ya رو که میزنم همش yahoo رو میاره با اینکه من وارد یاهو نشدم قبلا (نمیدونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه)
در مورد اون سایت ها، احتمالاً شما از ورژن مشکل دار و قدیمی ای از پلاگین Adobe Flash Player استفاده میکنید. آخرین ورژن رو از اینجا دانلود کرده، Opera, Firefox رو بسته و نصبش کنید:
اگر از ویندوز نسخه 32-بیتی استفاده میکنید:
Download Flash Player 11.3.300.262 (Non-IE) - FileHippo.com
اگر از ویندوز نسخه 46-بیتی استفاده میکنید:
Download Flash Player 11.3.300.257 (Non-IE) 64-bit - FileHippo.com
اگر همچنان مشکل پا برجاس، میتونید کاری کنید که پلاگین ها (از قبیل فلش پلیر) در این سایت ها به طور اتوماتیک اجرا نشن.
برای چنین کاری، روی صفحه هر یک از وبسایت ها راست-کلیک کرده، به Edit Site Preferences رفته، در پنجره باز شده به تب Content بروید و کنار عبارت Enable plug-ins only on demand رو تیک زده و OK رو بزنید.
حالا اگر صفحات رو refresh کنید، چیزی مشابه این میبینید:
که همونطور که در گزارش میزان مصرف CPU تب های من میبینید (opera:cpu)، تقریباً زیر 1 درصد از کل 10 درصدی که Opera داره از CPU من استفاده میکنه رو مصرف میکنن (یعنی 0.001 از توان CPU من!)...
## برای غیرفعال کردن عمومی تمامی فلش های کنار تمام سایت ها، به Ctrl+F12 > Advanced tab > Content رفته و کنار عبارت Enable plug-ins only on demand رو تیک زده و OK کنید؛ از این پس
همانطور که در گوشه سمت راست Address-bar من در عکس بالا میبینید، فلش کوچکی در اونجا ظاهر میشه که اگه روش بزنید، تمامی پلاگین های بلوکه شده فعلی صفحه فعلی، رفع بلاک شده و اجرا میشن.
اگر که همچنان بعد از غیرفعال کردن پلاگینا مشکلتون برقراره، این آخرین ورژن فعلی رو دانلود و نصب کنید:
ورژن 32-بیتی:
http://snapshot.opera.com/windows/1986_12.01-1491/Opera-Next-12.01-1491.i386.exe
ورژن 64-بیتی:
http://snapshot.opera.com/windows/1986_12.01-1491/Opera-Next-12.01-1491.x64.exe
در مورد Address-bar هم که میگید مینویسید و غیره، اونا Search Suggestions هستن (by google) و در پایین اون پیشنهادات گوگل، میتونید اول صفحات بوکمارک شده (با علامت ستاره کنارشون) و در زیرش لینک های موجود در history ـتون رو ببینید.
اگر نمیخواید که در ادرس-بار پیشنهادات سرچ گوگل رو داشته باشید (و به فیلد سرچ محدودش کنید) آدرس زیر رو در ادرس-بار کپی کرده و اینتر بزنید:
کد:
opera:config#UserPrefs|ShowSearchSuggestionsInAddressfieldDropdown
تیکش رو بردارید، سپس از پایین قسمت مربوطه، روی دکمه Save کلیک کنید.