• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
این نسخه 12 مرتب روی سیستم من هنگ می‌کند و بسته می‌شود (برخلاف نسخه‌های قبلی)
برای شما هم همین‌طور است؟
خیر
برای من تازه اشکالات نسخه های قبلی مرتفع شده
از نه به بعد سر ناسازگاری داشت
این خوب شد
فقط وقت اجرا یه مقدار زمان میبره تا شروع به کار کنه که اون هم فکر کنم مربوط به ویندوز هست

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
یه افزونه برای دانلود ویدیو ها نیست ؟ منظورم برای همه سایت ها هست نه فقط یوتوب

دانلود منیجر هم بلدم خودم :دی

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
یه افزونه برای دانلود ویدیو ها نیست ؟ منظورم برای همه سایت ها هست نه فقط یوتوب

دانلود منیجر هم بلدم خودم :دی

این اکستنشن واسه 250 سایت مختلف به گفته خودش کار میکنه:

https://addons.opera.com/en/extensions/details/flash-video-downloader/?display=en

واسه یوتوب اکستنشن زیاده ولی واسه "همه" سایتا و فایلای flv چون هر سایت سورسش متفاوته ساختن چنین اکستنشنی سخته...

تو این مورد IDM چون از بیس اتصالات و نوع فایلا رو کنترل میکنه گزینه بهتریه...

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
این اکستنشن واسه 250 سایت مختلف به گفته خودش کار میکنه:

https://addons.opera.com/en/extensions/details/flash-video-downloader/?display=en

واسه یوتوب اکستنشن زیاده ولی واسه "همه" سایتا و فایلای flv چون هر سایت سورسش متفاوته ساختن چنین اکستنشنی سخته...

تو این مورد IDM چون از بیس اتصالات و نوع فایلا رو کنترل میکنه گزینه بهتریه...

نه اینو دیده بودم به کار نمیاد . ضمن اینکه مستقل نیست از سایتش استفاده میکنه

سخت نیست . یه دونه برای فایرفاکس ساختن رو هر سایتی جواب میده . ولی یه مرد پیدا نشده برای اپرا بسازه

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
من چند وقتیه مشکل اساسی پیدا کردم
بعضی از سایتها رو باز میکنم سرعت کار کردن تو اوگرا بشدت کم میشه مثلا میخوام اسکرول رو بالا پایین کنم انگار با سیستم پنتیوم II دارم انجام میدم. به محض اینکه سایت رو هم میبندم اوکی میشه همه چی
برای مثال سایت forum.mobilestan.net یا قسمت روزنامه های varzesh3.com

این ورژن 12 رو هم نصب کردم یکی از خصوصیات مورد علاقه من تو ورژن قبل از بین رفته یا لا اقل نمیدونم چطوری به اون حالت برش گردونم

قبلا تو آدرس بار یه سایتی رو که مینوشتم آخرین سایتی که من واردش شده بودم با اون حروف رو برام مینوشت خودش مثلا تا yah رو مینوشتم خودش yahoomail رو میزد ولی الان ya رو که میزنم همش yahoo رو میاره با اینکه من وارد یاهو نشدم قبلا (نمیدونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه)

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
بعضی از سایتها رو باز میکنم سرعت کار کردن تو اوگرا بشدت کم میشه مثلا میخوام اسکرول رو بالا پایین کنم انگار با سیستم پنتیوم II دارم انجام میدم. به محض اینکه سایت رو هم میبندم اوکی میشه همه چی

این ورژن 12 رو هم نصب کردم یکی از خصوصیات مورد علاقه من تو ورژن قبل از بین رفته یا لا اقل نمیدونم چطوری به اون حالت برش گردونم

قبلا تو آدرس بار یه سایتی رو که مینوشتم آخرین سایتی که من واردش شده بودم با اون حروف رو برام مینوشت خودش مثلا تا yah رو مینوشتم خودش yahoomail رو میزد ولی الان ya رو که میزنم همش yahoo رو میاره با اینکه من وارد یاهو نشدم قبلا (نمیدونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه)

مشکل اول رو من هم دارم ایراد طراحی سایت ها هست . بقیه مروگر ها هم کم و بیش این مشکل رو دارن

دومی هم حذف نشده . این قابلیت هنوز هم هست اونایی که جز history هست بدون ستاره میاره . بوک مارک ها رو هم با ستاره

این که یاهو رو میاره به خاطر اینه که یاهو رو تو bookmarks داری

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
مشکل اول رو من هم دارم ایراد طراحی سایت ها هست . بقیه مروگر ها هم کم و بیش این مشکل رو دارن

دومی هم حذف نشده . این قابلیت هنوز هم هست اونایی که جز history هست بدون ستاره میاره . بوک مارک ها رو هم با ستاره

این که یاهو رو میاره به خاطر اینه که یاهو رو تو bookmarks داری

lمشکل من اساسیه.
درصد استفاده از رمم یهو از 22 میرسه به 98 درصد.
خیلی وضعیت خراب میشه

مورد دوم هم نه بوکمارک ندارم مثلا goo رو که میزنم این رو میاره googl/

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole

در مورد اون سایت ها، احتمالاً شما از ورژن مشکل دار و قدیمی ای از پلاگین Adobe Flash Player استفاده میکنید. آخرین ورژن رو از اینجا دانلود کرده، Opera, Firefox رو بسته و نصبش کنید:

اگر از ویندوز نسخه 32-بیتی استفاده میکنید: Download Flash Player 11.3.300.262 (Non-IE) - FileHippo.com

اگر از ویندوز نسخه 46-بیتی استفاده میکنید: Download Flash Player 11.3.300.257 (Non-IE) 64-bit - FileHippo.com

اگر همچنان مشکل پا برجاس، میتونید کاری کنید که پلاگین ها (از قبیل فلش پلیر) در این سایت ها به طور اتوماتیک اجرا نشن.

برای چنین کاری، روی صفحه هر یک از وبسایت ها راست-کلیک کرده، به Edit Site Preferences رفته، در پنجره باز شده به تب Content بروید و کنار عبارت Enable plug-ins only on demand رو تیک زده و OK رو بزنید.

حالا اگر صفحات رو refresh کنید، چیزی مشابه این میبینید:

7-2-2012%201-33-12%20PM.jpg

که همونطور که در گزارش میزان مصرف CPU تب های من میبینید (opera:cpu)، تقریباً زیر 1 درصد از کل 10 درصدی که Opera داره از CPU من استفاده میکنه رو مصرف میکنن (یعنی 0.001 از توان CPU من!)...

## برای غیرفعال کردن عمومی تمامی فلش های کنار تمام سایت ها، به Ctrl+F12 > Advanced tab > Content رفته و کنار عبارت Enable plug-ins only on demand رو تیک زده و OK کنید؛ از این پس همانطور که در گوشه سمت راست Address-bar من در عکس بالا میبینید، فلش کوچکی در اونجا ظاهر میشه که اگه روش بزنید، تمامی پلاگین های بلوکه شده فعلی صفحه فعلی، رفع بلاک شده و اجرا میشن.

اگر که همچنان بعد از غیرفعال کردن پلاگینا مشکلتون برقراره، این آخرین ورژن فعلی رو دانلود و نصب کنید:

ورژن 32-بیتی: http://snapshot.opera.com/windows/1986_12.01-1491/Opera-Next-12.01-1491.i386.exe

ورژن 64-بیتی: http://snapshot.opera.com/windows/1986_12.01-1491/Opera-Next-12.01-1491.x64.exe

در مورد Address-bar هم که میگید مینویسید و غیره، اونا Search Suggestions هستن (by google) و در پایین اون پیشنهادات گوگل، میتونید اول صفحات بوکمارک شده (با علامت ستاره کنارشون) و در زیرش لینک های موجود در history ـتون رو ببینید.

اگر نمیخواید که در ادرس-بار پیشنهادات سرچ گوگل رو داشته باشید (و به فیلد سرچ محدودش کنید) آدرس زیر رو در ادرس-بار کپی کرده و اینتر بزنید:

کد:
opera:config#UserPrefs|ShowSearchSuggestionsInAddressfieldDropdown

تیکش رو بردارید، سپس از پایین قسمت مربوطه، روی دکمه Save کلیک کنید.

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
مشكلي كه من با 12 دارم اينه كه قبلا" توي آدرس بار يك تيك داشت به قسمت پايين كه ميزدم آخرين سايتهارو مياورد ولي الان اون تيك نيستش و بايد خودم كليد پايين رو بزنمش

مشكل بعدي كه دارم اينه كه ميشه پنجره هارو كوچيك بزرگ كرد ولي وقتي كوچيكه يكهو بزرگش ميكنم كرش ميكنه و بايد از اول اپرا اجرا بشه

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
نسخه 12 اپرا نسبت به نسخه 11.6 این مشکل را در قسمت Notes دارد:

اگر در انتهای جمله فارسی نقطه یا کاما باشد به جای انتهای جمله، نقطه یا کاما را در ابتدای جمله نشان می دهد،

راه حل لطفاً

01.jpg

Last edited:

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
دوستان راهی هست بشه صدا از اپرا نیاد مثلان بعضی سایت ها میری موزیک داره یا تبلیغ یا همچین چیزهایی میشه کاری کرد صدا نداشته باشه نیمخوام صدا ویندوزو قطع کنم

soheilhyper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
چجوری private browsing مثل firefox میشه؟

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
دوستان راهی هست بشه صدا از اپرا نیاد مثلان بعضی سایت ها میری موزیک داره یا تبلیغ یا همچین چیزهایی میشه کاری کرد صدا نداشته باشه نیمخوام صدا ویندوزو قطع کنم

ببین این کار میده یا نه:

Fzd.png

توی صفحه هم اگه راست کلیک کنی و ...Edit Site Pref رو بزنی میتونی این گزینه رو ببینی:

Dzd.png

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
چجوری private browsing مثل firefox میشه؟

روی یکی از Tab ها یا کلا در قسمت قرار گرفتن Tabها راست کلیک کنید و New Private Tab رو بزنید:

Jzd.png

اگر هم پنجره ی جدید میخواید روی آیکون اصلی اون بالا سمت چپ کلیک کنید و اینکار رو انجام بدید:

Hzd.png

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
دوستان من یه مشکل حاد دارم با اپرا
توی سرچ گوگل که به منظور عکس انجام میگیره
هیچ عکسی نشون داده نمیشه و همه بصورت ضربدر هست در صورتیکه در سایت های دیگه اینطور نیست و مشکل فیل تر هم در اون موارد وجود نداره
اشکال از چیه ؟

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
من مشکلم تو اوپرا 12 اینه که وقتی میخوام فایل فلش رو مشاهده کنم و از بالا اون علامت کوچیک رو میزنم تا اجرا بشه هنگ میکنه باید ببندم دوباره بیام تو سایت

بالا