• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
سلام بر عاشقان اپرا
عاقا یه سوال
قبلا پرسیده بودم
ولی الان پیداش نکردم
صفحه های خانگیم زیاد شده..بیش از حد

یک سری ش برای کارهای محل کارمه..نزدیک 25 تا
یک سری هم برای کپی کردن مطالب ازشون برای سایت هام..نزدیک 20 تا

چه جوری می تونم دو تا اپرا در کنار هم داشته باشم؟
یکیش برا محل کارم
یکیش برا سایت های خودم
دو تا اپرا نصب کن با آدرس های متفاوت
اپرا از لحاظ نصب محدودیتی نداره و با هم دیگه هم تداخلی پیدا نمیکنه

• Like
Reactions: HoP

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
الان Opera next نداریم ؟

ورژن جدید رو اعصابه . مجبور شدم برگردم به قبلی

وقتی یه آدرسی وارد میکنم تا وقتی وصل نشده معلوم نیست کدوم گوری داره میره . واقعا رو اعصابه :wacko:

یه مشکل دیگه رو speed dial هست که + (اصافه کردن) کار نمیکنه بعضی وقتا

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
Version
12.01
Build
1532

از اون موقع اومد یه بار هم به مشکل بر نخوردم

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

بعلت زغالی بودن یکی از لپتاپها، مرورگر اوپرا نصب کردم. اما چند اشکال دارم.

1 : Lastpass این اکستنشن روش نصب نمیشه، یعنی وقتی دانلود میکنه، تا 36 درصد میره و بعد میگه شبکه مشکل داره. :blink: آخرین ورژن اوپرا هست.

2 : این سیخی کِ سمتِ راستِ مانیتور شما وجود داره ک میگیرینش و صفحه بالا و پایین میکنین توی مرورگر، مالِ من سمتِ چپ هست و اصلا عادن ندارم. میخوام بیاد سمتِ راست مثل کروم. البته بعضی از سایتها رو چپ و بعضی ها رو راست میاره.

3 : فونت های BOLD رو (پی تی) خیلی خوب نشون نمیده. و خیلی بی روح نشون میده. البته شاید برگرده بِ زغالی بودنِ سیستم.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422

1 : Lastpass این اکستنشن روش نصب نمیشه، یعنی وقتی دانلود میکنه، تا 36 درصد میره و بعد میگه شبکه مشکل داره. :blink: آخرین ورژن اوپرا هست.

با پــ.ـروکسی/وی پــی ان تست کنید.شاید عزیزان دل!! یه مشکلاتی ایجاد کردن :دی

2 : این سیخی کِ سمتِ راستِ مانیتور شما وجود داره ک میگیرینش و صفحه بالا و پایین میکنین توی مرورگر، مالِ من سمتِ چپ هست و اصلا عادن ندارم. میخوام بیاد سمتِ راست مثل کروم. البته بعضی از سایتها رو چپ و بعضی ها رو راست میاره.

توی نوار آدرس تایپ کنید
about:config
بعد که منوی تنظیمات باز شد،سرچ کنید
rtl
یه گزینه هست که تیک داره،تیکش رو برداریدو save کنید.الان اپرا روی سیستمم نیست که دقیق اسم گزینه رو بگم.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
با پــ.ـروکسی/وی پــی ان تست کنید.شاید عزیزان دل!! یه مشکلاتی ایجاد کردن :دی

توی نوار آدرس تایپ کنید
about:config
بعد که منوی تنظیمات باز شد،سرچ کنید
rtl
یه گزینه هست که تیک داره،تیکش رو برداریدو save کنید.الان اپرا روی سیستمم نیست که دقیق اسم گزینه رو بگم.

درود،

|هولی شت|

درست شد. اون سیخ اومد اینور. عجب دنیا پیشرفت گرده و ما خبر نداشتیم. حالا کِ اینقدر |وارد| هستین، میپرسم ک ورژن این 10 بود و فکر کنم سزعتش بیشتر بود. جو گرفت و آپدیتش کردم ب 12. احساس میکنم سنگین شده. حدودا 30 ثانیه طول کشید تا این صفحه تایپک باز شد. :blink:

برای فایروال و اینترنت یسکیوریتی هم |comodo| نصب کردم. سعت سیستم شده در حد اولین اختراع ادیسون. بنظرِ شما بی خیالِ |اینترنت سکیوریتی| بشم بهتر نیست؟ البته اول کِ نصبش کردم خوب بود. آپدیتش ک کردم شد |مصیبت|

حالا توی همین اوپرا، احساس میکنم فونت ها رو بد نشود میده. مخصوصا فونت |بولد| شده. آخه توی لپ تاپ دیگِ و همینطور رومیزی، فونتها رو خیلی خیلی بهتر نشون میده. حالا یِ اسکرین شات میزارم از چیز. اپر خواستین میتونین بعد از مشاهده، حذف کنین عکس رو. میشه کاریش کرد فونت |بالد| رو بهتر نشون بده؟

http://eps.128pro.net/pic/f79ae6addba6.jpg

تنکس فور هلپینگ می.

Last edited:

m-535

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان عزیز من یه مشکل جدی دارم داره دیونم میکنه

من وقتی میام تو انجمن ها و یوزر و پسورد میدم . و ورود رو میزنم . بعد از 1 دقیقه دوباره انجمن ازم یوزر و پسور میخواد . حالا چی کار کنم که با یک بار زدن دیگه ازم یوزر و پسور نخواد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
دوستا ن برای مشکل منم لطفا راه حل بگین
وقتی چند تب از فروم باز میکنم وقتی میخوام یکیشون رو ببندم not responding میده و این حالت برای بعضی از سایت ها مخصوصا همین فروم هست.
کمک لطفا

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
دوستان عزیز من یه مشکل جدی دارم داره دیونم میکنه

من وقتی میام تو انجمن ها و یوزر و پسورد میدم . و ورود رو میزنم . بعد از 1 دقیقه دوباره انجمن ازم یوزر و پسور میخواد . حالا چی کار کنم که با یک بار زدن دیگه ازم یوزر و پسور نخواد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Setting .perfurmance.forms
تیک enable password manager رو بردار

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
سلام
چه طور در قسمت فید نمایش عکس را غیرفعال کنم؟

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
دوستا ن برای مشکل منم لطفا راه حل بگین
وقتی چند تب از فروم باز میکنم وقتی میخوام یکیشون رو ببندم not responding میده و این حالت برای بعضی از سایت ها مخصوصا همین فروم هست.
کمک لطفا

چه راهی داره؟

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
جديد اپرا به جاي باز كردن بعضي سايت ها ميره به آدرس زير
http://baa86857a8e2e692da31bcc89d3720a1.durip.newconfig.info

روي دو تا سيستم (لپ تاپ و پي سي) هم اتفاق مي افته . خيلي بعيده هردوشون يه ويروس داشته باشن

نيمه شب به بعد هم اتفاق مي افته :blink:

كسي ميدونه از چي ميتونه باشه ؟ از مودم ؟ يا ....

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449

روي دو تا سيستم (لپ تاپ و پي سي) هم اتفاق مي افته . خيلي بعيده هردوشون يه ويروس داشته باشن

درودف

همین مشکل رو من با کروم دارم. البته نه همیشه.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449

درود،

همین مشکل رو من با کروم دارم. البته نه همیشه.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

|هولی شت|

درست شد. اون سیخ اومد اینور. عجب دنیا پیشرفت گرده و ما خبر نداشتیم. حالا کِ اینقدر |وارد| هستین، میپرسم ک ورژن این 10 بود و فکر کنم سزعتش بیشتر بود. جو گرفت و آپدیتش کردم ب 12. احساس میکنم سنگین شده. حدودا 30 ثانیه طول کشید تا این صفحه تایپک باز شد. :blink:

برای فایروال و اینترنت یسکیوریتی هم |comodo| نصب کردم. سعت سیستم شده در حد اولین اختراع ادیسون. بنظرِ شما بی خیالِ |اینترنت سکیوریتی| بشم بهتر نیست؟ البته اول کِ نصبش کردم خوب بود. آپدیتش ک کردم شد |مصیبت|

حالا توی همین اوپرا، احساس میکنم فونت ها رو بد نشود میده. مخصوصا فونت |بولد| شده. آخه توی لپ تاپ دیگِ و همینطور رومیزی، فونتها رو خیلی خیلی بهتر نشون میده. حالا یِ اسکرین شات میزارم از چیز. اپر خواستین میتونین بعد از مشاهده، حذف کنین عکس رو. میشه کاریش کرد فونت |بالد| رو بهتر نشون بده؟

Error 404 – Page Not Found

تنکس فور هلپینگ می.

یادش بخیر، سالِ 42 بود یا 43، مدیرای انجمن ها و کاربرای فعال سالی یکبار میومدن و پاسخ میدادن ب سوالای مقطع ابتدایی. ;)

• Like
Reactions: HoP

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
یادش بخیر، سالِ 42 بود یا 43، مدیرای انجمن ها و کاربرای فعال سالی یکبار میومدن و پاسخ میدادن ب سوالای مقطع ابتدایی. ;)

:lol::lol::lol:
در مورد ورژن اپرا باید بگم بعضی ها میگن ورژن های جدیدش خوب نیست.قدیمی ها بهتره.بعضی ها هم میگن ورژن های جدید هیــچ دوشواری نداره.
smilie_ugly_012.gif

یعضی ها هم مثه من میگن کلا با هر چی راحتی از همون استفاده کن
smilie_ugly_002.gif

در مورد کمودو هم توی تاپیک جناب igimax میشد مطرح کنید.حالا نظر من اینه که شما یه آنتی ویروس رایگان مثه Avira و یه فایروال رایگان مثه PrivateFirewall براتون گزینه ی مناسبیه.
در مورد فونت ها هم من نظر خاصی ندارم.با مسعودخان(Cleeev) هم یه مشورتی بکنید.ایشون در زمینه ی اپرا از من بسیار بسیار واردتر هستن.
موفق باشید

m-535

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یه مسئله دیونم کرده :

هر وقت تو انجمنی لاگین میکنم با یوزر و پسورد و حتی تیک به خاطر سپردن پسورد هم میزنم . چند دقیقه یک بار بازم ازم پسورد میخاد دیونه شدم به خدا .........

کسی راه حلی نداره ؟

من از اخرین نخسه اپرا 12.16 استفاده میکنم و اصلا چیزی با عنوان سیتینگ نداره

Last edited:
بالا