• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

daneshniya

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون
اینجوری درست هست اما فکر کنم تنظیمی داشته باشه که وقتی چندتا صحفه باز کرده ام اگه مرورگر را ببندم و دوباره باز کنم اون صحفه ها دوباره لود نشه

دوست عزیز برید توی این آدرسی که می گم و از منوی باز شونده استارت آپ گزینه استارت با اسپید دایال رو انتخاب کنید

opera-settings-preferences-general-startup-start with speed dial

اگر دوست داشتین با صفحه خانگی که خودتون دوست دارید اپراتون لود بشه ، استارت با هوم پیج رو انتخاب کنید

daneshniya

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان گمونم مشکل از سیستمتونه ، اپرا من با وجود باز بودن بالای صد و خورده ای صفحه به راحتی عمل می کنه و هنوز هم بسیار کارآمدتر از باقی مرورگرهاست
این مرورگر به نسبت باقی مرورگرها از ظرایف بیشتری برخورداره ،
سعی می کنم به زودی آموزش کاملی برای مرورگر اپرا قرار بدم تا با این ابر مرورگر بیشتر آشنا بشید

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
یه کم نیست واسه من.خیلی زیاده.طوری که اینترنت اکسپلورر خیلی بهتره.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

نه در این حد - خیلی کم - احتمال میدم برای افزونه های نصبی باشه

daneshniya

Registered User
لایک‌ها
4
وقتی کش مرورگر سنگین میشه معمولا کند میشه
با پاک کردن کش می تونید امتحان کنید

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
من جدیدا به مشکل خوردم و کلمات خط به خط نیست و همه پشت سر هم میاد نمیدونم مشکل کجاست آنیستال هم کردم دوباره ریختم ( البته برخی تنظیمات مثل speeddial ,... ) نگه داشتم چون نیاز داشتم . Extension جدید ریخنم اینطوری شد اما اونا رو با انیستال کردن پاک کردم اما هنوز مشکل پا برجاست
با توجه به اینکه به تنظیمات و سیوها و ... نیاز دارم راه حلی براش دارید ؟ یه اسکرین شات هم میزارم متوجه بشید

Untitled-1.jpg

m-535

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
این بسته شدن خود کار اپرا و اون پیغامی که میده که همش ارور امنیتی که باید reject , و appprove باید چی کار کنی دیگه نیان این پیغاما ؟

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
opera خیلی کند شده الان اینترنت اکسپلورر 10 سرعتش بیشتر از اونه.
هنگ کردنش زیاد شده و همچنین سرعت استارتاپش!
فکر کنم با تغییر موتور اپرا هنوز کاملا نتونستند اون رو مچ کنند و این مشکلات پیش اومده امیدوارم هر چه زودتر اپرا مثل سابق سریع باشه.

من قبلا 30-40 تا تب هم باز میکردم و سرعتش واقعا خوب بود ولی الان گاهی 10-15 تب باز میکنم یا هنگ میکنه و یا منابع کامپیوتر رو وحشتناک مصرف میکنه!

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
opera خیلی کند شده الان اینترنت اکسپلورر 10 سرعتش بیشتر از اونه.
هنگ کردنش زیاد شده و همچنین سرعت استارتاپش!
فکر کنم با تغییر موتور اپرا هنوز کاملا نتونستند اون رو مچ کنند و این مشکلات پیش اومده امیدوارم هر چه زودتر اپرا مثل سابق سریع باشه.

من قبلا 30-40 تا تب هم باز میکردم و سرعتش واقعا خوب بود ولی الان گاهی 10-15 تب باز میکنم یا هنگ میکنه و یا منابع کامپیوتر رو وحشتناک مصرف میکنه!

هنوز موتور این مرورگر تغییر نکرده!قراره برای نسخه ی بعد موتورش تغییر کنه!

m-535

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یه نکته برای دوستاران اپرا :

من یه مشکل داشتم . یکسره مرورگر اپرام به طور خودکار بسته میشد و ارور امنیتی میداد . شاید این مشکل براتون پیش اومده باشه

راه حل رو پیدا کردم :

1- به اینترنت وصل شید .
2- ساعت ویندوز 7 رو باز کنید .
3- برید تو قسمت internet time
4- برید قسمت change siting
5- یکی یکی از اون لیست کشویی هر کدوم رو که جواب داد و پیام وفقیت امیز داد رو انتخاب کنید و اپدیت رو بزنید .

حال ساعت و تاریخ ویندوز شما به میلادی روز شده و دیگر اپرا به طور خودکار بسته نمیشه

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
همه این مشکل ها رو تو پیچ باز کردن داشته باشه ا من یه فید بروزر و نرم افزار میلش رو به کل بروزر ها ترجیح میدم

m-535

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بسته شدن خودکار اپرا یا فورس کلوز یا ارور امنیتی Opera :

طبق پست قبلیم باید عمل کنید .

یادتون باشه هر هفته باید چک کنید نخسه جدید اپرا اومده و همیشه باید نخسه بروز رو دانلود کنید . اینطوری اگه ساعت و تاریخ ویندوز دقیق باشه و جدیدی ترین نخسه اپرا رو استفاده کنید حتی 120 تب هم باز کنید اپرا کرش نمیکنه و بسته نمیشه

من طرفدار بسیار بسیار سرسخت مرورگر اپرا opera هستم و به هیچ وجه حاظر نیستم 10 ثانیه هم از مرور گر های firefox فایر فاکس و .... مزخرف استفاده کنند . کسانی که میرین طرف اینها فقط به دنبال افزونه های کاربردی هستند

من تقریبا تمام مرور گرهای محبوب از نت اسکیپ و .... رو تست کردم و شاید باور نکنید 37 تا مرور گر الان رو سیستمم نصبه اما هیچ کدوم مفت نمیرزه اما به خاطر کاربرد های خاص نگهشون داشتم ....

به غیر از اپرا و نت اسکیپ کروم رو بیشتر میپسندم . و به نظرم مرور گر IE خیلی بهتر از فایر فاکس هست . حداقل از نظر سرعت ...

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
بسته شدن خودکار اپرا یا فورس کلوز یا ارور امنیتی Opera :

طبق پست قبلیم باید عمل کنید .

یادتون باشه هر هفته باید چک کنید نخسه جدید اپرا اومده و همیشه باید نخسه بروز رو دانلود کنید . اینطوری اگه ساعت و تاریخ ویندوز دقیق باشه و جدیدی ترین نخسه اپرا رو استفاده کنید حتی 120 تب هم باز کنید اپرا کرش نمیکنه و بسته نمیشه

من طرفدار بسیار بسیار سرسخت مرورگر اپرا opera هستم و به هیچ وجه حاظر نیستم 10 ثانیه هم از مرور گر های firefox فایر فاکس و .... مزخرف استفاده کنند . کسانی که میرین طرف اینها فقط به دنبال افزونه های کاربردی هستند

من تقریبا تمام مرور گرهای محبوب از نت اسکیپ و .... رو تست کردم و شاید باور نکنید 37 تا مرور گر الان رو سیستمم نصبه اما هیچ کدوم مفت نمیرزه اما به خاطر کاربرد های خاص نگهشون داشتم ....

به غیر از اپرا و
نت اسکیپ کروم رو بیشتر میپسندم . و به نظرم مرور گر IE خیلی بهتر از فایر فاکس هست . حداقل از نظر سرعت ...

نت اسکیپ که بیشتر از پنج ساله discontinuedشده! چه استفاده ای از این مرورگر میکنید؟

m-535

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از هر مرور گر استفاده های خاص میکنم . بنا به دلایلی دلیل استفاده از نت اسکیپ نمیتونم بگم .....اما از هر نظر سرعت و امنیت و .... اپرا و کروم در صدر مرور گر ها هستند.

icarous

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه مشکلی با اپرا نسخه 12 دارم
من نمیتونم عکس هایی که میخوام رو کپی کنم توی صفحات وب .. برای مثال سایت کلوب

من وقتی copy image رو میزنم به من اجازه paste کردن توی صفحات وب رو نمیده مثلا میخوام از اون عکس برای وبلاگم استفاده کنم

اما اینکار به راحتی توی فایرفاکس و بقیه مرورگر ها انجام میشه

لطف کنید راهنمایی کنید با سپاس

m0st4f4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام من یه مشکلی با اپرا نسخه 12 دارم
من نمیتونم عکس هایی که میخوام رو کپی کنم توی صفحات وب .. برای مثال سایت کلوب

من وقتی copy image رو میزنم به من اجازه paste کردن توی صفحات وب رو نمیده مثلا میخوام از اون عکس برای وبلاگم استفاده کنم

اما اینکار به راحتی توی فایرفاکس و بقیه مرورگر ها انجام میشه

لطف کنید راهنمایی کنید با سپاس

منظورت copy image address هست؟ و بعدش آدرس تو قسمت قرار دادن عکس در ویرایشگر وبلاگ paste نمیشه؟

از ترفند قدیمی اپرا استفاده کن
کلیک راست در صفحه>edit site perfrence>network>idetify as firefox

بالا