• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
ورژن 15 واقعاً خراب شده. تو فورومش هم بیش از 90درصد کاربران ناراضی بودن و گفتن که اپرا را ترک خواهند کرد.

90درصد کاربر ناراضی، چرا؟

شاید اگر یک شرکت بزرگ اپرا را بخره اوضاع‌اش بهتر بشه!

Piman

Registered User
لایک‌ها
78
  
اپرا یه زمونی خیلی خوب بود.

برای موبایل ها که عالی بود از صد تا فلفل شکن بهتر عمل میکرد.

m0st4f4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خیلی هم کم لطفی نکنید ، من هم ناراضی هستم ولی به پیشرفت اپرا دسکتاپ خیلی امیدوارم :)
امکانات به مرور به مرورگر اپرا اضافه میشه مثل Opera Link
بلاگ تیم دسکتاپ اپرا توضیح داده که ویژگی ها ی قدیمی تو قالب افزونه ارائه میشه . الان هم افزونه های خوبی برا 15 اومده مثل Feedly بجای RSS اپرا ، Bookmark Manager بجای بوکمارک اپرا ،evernote بجای note اپرا .
نارضایتی من بیشتر برا سفارشی سازی بود که فعلا نیست و کرش های متوالی برنامه که دلیلشو نمیدونم ، تقریبا نمیتونم استفاده کنم از اپرا دوستان هم این مشکل رو دارن تو xp ?

اگه واقعا طرفدار اپرا هستید ازش استفاده کنید :):lol:

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
از وقتی اومدم پی تی حجم مصرف نتم بالا رفته
اپرا 15 دانلود کردم که از قابلیت توربو استفاده کنم گزینه اش نیست همونRoad-off..هست؟

Alana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خیلی سریع شده ولی به قیمت از دست دادن کلیا امکانات خوب :(
سرعتش از کروم هم بالاتره!!!

m-535

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خیلی چیز ها عوض شده ..

من به نخسه 15 رو اپرا با طعم گوگل کروم نامیدم.

تغییرات مفیدی که در نخسه 15 بهتر شده :

1- رفع هنگ های مکرر هنگام باز کردن تب های زیاد (بالای 50 تب )

2- افزایش قابل توجه سرعت

3- تم خوری (البته فقط عکس عوض میشه )

تغییراتی که روی مخ هستند :

1- برداشته شدن word offline باعث شده سیو صفحه فقط متن یا صفحه به همراه یک پوشه ذخیره شود. همانند کروم .

2- برداشته شدن Show img

3- برداشته شدن توربو speed dial

و ...... که وقت اجازه نمیده همه رو بگم

در کل من امید دارم در نخسه ها بعد این مشکلات برطرف بشه .... هنوز کامل نیست

AMIR$

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اپرا هم مثل فایرفاکس رم رو زیاد اشغال میکنه؟

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
خیلی چیز ها عوض شده ..

من به نخسه 15 رو اپرا با طعم گوگل کروم نامیدم.

تغییرات مفیدی که در نخسه 15 بهتر شده :

1- رفع هنگ های مکرر هنگام باز کردن تب های زیاد (بالای 50 تب )

2- افزایش قابل توجه سرعت

3- تم خوری (البته فقط عکس عوض میشه )

تغییراتی که روی مخ هستند :

1- برداشته شدن word offline باعث شده سیو صفحه فقط متن یا صفحه به همراه یک پوشه ذخیره شود. همانند کروم .

2- برداشته شدن Show img

3- برداشته شدن توربو speed dial

و ...... که وقت اجازه نمیده همه رو بگم

در کل من امید دارم در نخسه ها بعد این مشکلات برطرف بشه .... هنوز کامل نیست

مگه Off-Road mode جایگزینش نشده؟

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
هر وقت شبیه اپرای خودمون شد مارو هم خبر کنید :(

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
90درصد کاربر ناراضی، چرا؟
چون کلاً مرورگر رو دگرگون کرده! (البته شما بخونید داغون کرده!)
مرورگر رو خواسته دقیقاً شبیه کروم دربیاره. (ساده، سبک، سریع، با تنظیمات ساده)
فکر کنم 90 درصد ناراضی هم کم گفته باشم، من که یک هفته است فوروم Opera رو مانیتور می کنم، حتی یک تاپیک تعریف از اپرا 15 هم ندیدم. همش نارضایتی و شکایت و پرسش از امکانات حدف شده!

خیلی هم کم لطفی نکنید ، من هم ناراضی هستم ولی به پیشرفت اپرا دسکتاپ خیلی امیدوارم
...
نارضایتی من بیشتر برا سفارشی سازی بود که فعلا نیست و کرش های متوالی برنامه که دلیلشو نمیدونم، تقریبا نمیتونم استفاده کنم از اپرا دوستان هم این مشکل رو دارن تو xp؟

من در XP-SP2 تست کردم، مشکلی نداشت. در تاپیک زیر هم مشکل شما گزارش شده. البته پیشنهاد نمی کنم dll ها رو دستکاری کنید.

کد:
my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=1710192

خودتون هم فرمودید که به دلیل مشکلات نمی تونید زیاد از مرورگر استفاده کنید. خوب دیگه این که نشد مرورگر! از تیمی مثل اپرا انتظار میره حداقل اگه میخواد یک کپی از کروم بزنه، حداقل همون ورژن اولیه اش هم مشکلات ساده ای از این قبیل نداشته باشه.

کاربران قدیمی اپرا، برای چی از اپرا استفاده می کنن؟ چون میخوان مرورگری متفاوت با کاستومایز بالا رو داشته باشن. نه یک مرورگر کروم دیگه!
اگه من میخوام مرورگر کروم بیس داشته باشم، میرم گوگل کروم رو استفاده می کنم، دیگه چه لزومی هست که از اپرا استفاده کنم.
یکی از کارابران فروم Opera تعبیر زیبایی در مورد ورژن 15 اپرا ارائه داده بود. گفته بود:
"Opera15 درحقیقت یک کروم بیمار و ضعیف شده است!"

اگه اپرا این پروژه رو متوقف نکنه، مطمئناً خیلی از طرفداران قدیمی اش رو از دست خواهد داد و باید به دنبال جمع آوری کاربران جدید باشه.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
البته اپرا گفته که حالا حالاها ورژن 12 رو آپدیت خواهد کرد و جای نگرانی از این بابت نیست.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
انا لله وانا علیه راجعون

با نهایت تاسف و تاثر درگذشت (شما بخونید تغییر جنسیت) مرورگر جوان و ناکام « Opera » رو تسلیت میگم و از خداوند متعال برای دوستداران آن بزرگوار طلب صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم.

یادش بخیر اون زمان ها که دیال آپ داشتیم زمانی که اپرا رو امتحان کردم از سرعت فوق العادش توی بازکردن سایتها و چند تبه بودنش شگفت زده شدم و دیگه نتونستم دل ازش بکنم! :goatee:
هرچه می گذشت اون عروسک تو دل برو تر میشد و با ذخیره کردن صفحات در ایکی ثانیه، شخصی سازی هر سایت، بازکردن تب در بکگراند، اپرا میل، فیدخوان، inspect element ، نوت و .....
بیشتر تو دل میرفت تا اینکه نمیدونم چی شد توی این چند ماه این فکر زد توی کله مدیران اپرا و این تصمیم وحشتناک رو گرفتند و عروسک سوگولی ما رو بردند زیر عمل تا به جای خوشگلی شبیه یکی از عروسک های رقیب کنند!!! خدایا پیش خودشون چی فکر کردن!؟:(

کلا نت اومدن بدون اپرا برام محاله و توی کافی نت، خونه دوست و آشنا میرم حتما باید یه اپرا نصب کنم و از دریچه اپرا وارد دنیای سایبر بشم. اما حالا بدجود ضدحال خوردم با این نسخه جدید. :mad:

امیدوارم با اعتراض کاربرای قدیمی اپرا بتونیم تصمیم مدیرای اپرا رو تغییر بدیم و این کاریکاتور کروم رو توی نطفه خفه کنیم.

همین الان برمی گردم به نسخه اپرا 12.15 و این نسخه مزخرف رو حذف میکنم :wacko:

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
@maysam.m:
ضمن تایید نظرات شما؛ واقعاً پستتون تاثیرگذار بود. اشک در چشمان ما جاری شد!

اگه کاربران اعتراض کنن، احتمال داره برگرده به روال قبل. فقط ای کاش یه ایمیل Support درست و حسابی تو سایتش میذاشت تا به اون ایمیل زد. درحال حاضر تنها جایی که میشه بهشون گفت که این نسخه Opera 15 اصلا جالب نیست، همون فورومش هست. اگه طرفداران اپرا همگی اونجا برن و یه تذکر بدن، بی تاثیر نیست. لازم هم نیست تاپیک جدیدی درست کنن. تاپیک هایی که کاربران قبلی زدن رو بالا بیارن کافیه.

@ehsan_iace:
بله درست می فرمایید. در صفحه اصلی فقط نسخه 15 قابل دریافته. میخوان کاربران رو تشویق کنن که به نسخه 15 رو بیارن. اما فکر نکنم موفق بشن.
البته نسخه های 10 و 12 اپرا به همراه تمامی آپدیت هاش روی سرورهای اپرا موجوده و لینک مستقیم هم داره، اما در صفحه اول قرارش ندادن.

امیدوارم که سر عقل بیان و مجدداً برگردن سر توسعه همون نسخه 12. البته گویا نسخه 13 اپرا هم با شکست مواجه شده و کنارش گذاشتن. نسخه 14 هم برای اندروید است. نسخه 15 هم احتمالا سرنوشت نسخه 13 رو پیدا خواهد کرد.

m0st4f4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اگه کاربران اعتراض کنن، احتمال داره برگرده به روال قبل. فقط ای کاش یه ایمیل Support درست و حسابی تو سایتش میذاشت تا به اون ایمیل زد. درحال حاضر تنها جایی که میشه بهشون گفت که این نسخه Opera 15 اصلا جالب نیست، همون فورومش هست. اگه طرفداران اپرا همگی اونجا برن و یه تذکر بدن، بی تاثیر نیست. لازم هم نیست تاپیک جدیدی درست کنن. تاپیک هایی که کاربران قبلی زدن رو بالا بیارن کافیه.

شوخی نکنید .:D این تصمیم ی روزه گرفته نشده و ساخت و طراحی ی نرم افزار ی روزه انجام نمیشه که بخوان فردا برگردن به همون اپرای قدیم . تمام این صحبتها و بحث ها و ریسک های کار رو ی شرکت نرم افزاری در نظر میگیره بعد شروع به طراحی ی نرم افزار میکنه .

کلا فکر برگشتن رو نکنید.

یادش بخیر اون زمان ها که دیال آپ داشتیم زمانی که اپرا رو امتحان کردم از سرعت فوق العادش توی بازکردن سایتها و چند تبه بودنش شگفت زده شدم و دیگه نتونستم دل ازش بکنم! :goatee:

:wacko:

دقیقا ، یه احساس کاملا مشابه ! اون زمان همه IE استفاده میکردن اما اپرا ی تازه گی خاص داشت . تنها اپرا بود ک استاندارد های وب رو رعایت میکرد .
البته این اواخر حس میکردم پیر شده و ویژگی هاش در مقابل بقیه کم رنگ شده :(
خودتون هم فرمودید که به دلیل مشکلات نمی تونید زیاد از مرورگر استفاده کنید. خوب دیگه این که نشد مرورگر! از تیمی مثل اپرا انتظار میره حداقل اگه میخواد یک کپی از کروم بزنه، حداقل همون ورژن اولیه اش هم مشکلات ساده ای از این قبیل نداشته باشه.

تو چندتا xp دیگه نصب کردم هیچ کدوم این مشکل رو ندارن ، عجیبه !

اپرا 15 برای اندروید هم ارائه شده .
دوستان موافق هستید حالا که اپرای قدیم رفت یه یادگاری ازش اینجا بزاریم . برای من جالبه شخصی سازی هر کی در مرورگرش . اول برای مرورگر خودم رو میزارم :)

[http://forum.persiantools.com/attachment.php?attachmentid=408699&d=1373830999

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
با سلام

@webs
انصافا اپرا واسه من فقط یه مرورگر معمولی نیست! بعد این همه مدت بهش بدجوری عادت کردم و سخت دل کندن ازش و واقعا ناراحت کننده اس که میبینم به جای پیشرفت اینطوری پسرفت کرد! البته امیدوارم در نسخه 15 کم کم بهتر بشه! :(

امیدوارم با اعتراض کاربرها حداقل یه تعداد امکانات مرورگر روی ورژن جدید مجدد اضافه بشه

@m0st4f4
انصافا اگه برگردیم به اون دوران و بخواهیم اپرا و با اینترنت اکسپلورر 6 مقایسه کنیم مقایسه مون میشه شبیه بنز و پیکان!
به نظرم اپرا برای جهش در بین مرورگها اصلا راه درستی رو انتخاب نکرد و این ورژن 15 واقعا خیلی مسخره است

امیدوارم اپرا توی ورژن جدیدش تجدید نظر کنه و حداقل به احترام کاربرای قدیمیش یه تغییراتی انجام بده اگه داد که چه عالی اگر هم من که میرم روی فایرفاکس

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
البته Opera گفته که ورژن 12 رو فقط از لحاظ امنیتی آپدیت خواهد کرد و میشه فعلاً از نسخه 12 استفاده کرد.

به قول یکی از کاربرانِ فوروم Opera فعلاً این تیم گوش هاشو بسته و اصلاً توجهی به درخواست های کاربران نمی کنه. به قول این یوزر فقط شاید تیم اپرا مجبور بشه بخشی از امکانات قبلی رو برگردونه. اما به نظر من تا زمانی که همه امکانات رو برنگردونه نمیتونه همه کاربران قدیمی رو راضی کنه.

بالا