انا لله وانا علیه راجعون
با نهایت تاسف و تاثر درگذشت (شما بخونید تغییر جنسیت) مرورگر جوان و ناکام « Opera » رو تسلیت میگم و از خداوند متعال برای دوستداران آن بزرگوار طلب صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم.
یادش بخیر اون زمان ها که دیال آپ داشتیم زمانی که اپرا رو امتحان کردم از سرعت فوق العادش توی بازکردن سایتها و چند تبه بودنش شگفت زده شدم و دیگه نتونستم دل ازش بکنم! :goatee:
هرچه می گذشت اون عروسک تو دل برو تر میشد و با ذخیره کردن صفحات در ایکی ثانیه، شخصی سازی هر سایت، بازکردن تب در بکگراند، اپرا میل، فیدخوان، inspect element ، نوت و .....
بیشتر تو دل میرفت تا اینکه نمیدونم چی شد توی این چند ماه این فکر زد توی کله مدیران اپرا و این تصمیم وحشتناک رو گرفتند و عروسک سوگولی ما رو بردند زیر عمل تا به جای خوشگلی شبیه یکی از عروسک های رقیب کنند!!! خدایا پیش خودشون چی فکر کردن!؟
کلا نت اومدن بدون اپرا برام محاله و توی کافی نت، خونه دوست و آشنا میرم حتما باید یه اپرا نصب کنم و از دریچه اپرا وارد دنیای سایبر بشم. اما حالا بدجود ضدحال خوردم با این نسخه جدید.
امیدوارم با اعتراض کاربرای قدیمی اپرا بتونیم تصمیم مدیرای اپرا رو تغییر بدیم و این
کاریکاتور کروم رو توی نطفه خفه کنیم.
همین الان برمی گردم به نسخه اپرا 12.15 و این نسخه مزخرف رو حذف میکنم :wacko: