• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
3 پله چرا پریده ؟

اصلا در شان اپرا نیست . بخش تنظیمات اولین جایی بود که دیدم . از کروم کپی کرده . کروم خودش کپی کننده هست این کارا یعنی چی

m0st4f4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
این پرش س پله ای به خاطر تغییرات کلی در نرم افزاره،به نظر من مرورگر اپرا تو نسخه 15 اصالت خودشو از دست داده ، قبلا شبیه هیچ مرورگری نبود هیچ مرورگری هم بهش شباهت نداشت اما حالا اپرا که از قدیمی ترین های مرورگرهاست شده شبیه کروم چند ساله ! شده
درسته شاید الان بتونه بهتر رقابت کنه و خیلی از سایت ها باهاش سازگارتر بشن اما پس ویژگی هایی از اپرا که تو هیچ مرورکری نبود چی میشه؟ پنل اپرا ، یادداشت ، دکمه های سفارشی که تو قسمت my button بود ،پوسته و ظاهری که تا بی نهایت میشد سفارشی و به سلیقه خودت کرد ،همه پرید ، قسمت mail هم که ازش جدا شده
الان چی فرقی با کروم داره ؟ تفاوت داره اما نه زیاد مثل comodo dragon شده ، یکدفعه از اپرا تبدیل شد به کروم
طرفدارای اپرا لطفا دانلود کنن و بیان نظرشون رو بگن

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
gjuaclftpil4nla1irv.jpg

این ارور چیه؟ روزی 100 بار میاد:hmm:

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
3 پله چرا پریده ؟

اصلا در شان اپرا نیست . بخش تنظیمات اولین جایی بود که دیدم . از کروم کپی کرده . کروم خودش کپی کننده هست این کارا یعنی چی

این پرش س پله ای به خاطر تغییرات کلی در نرم افزاره،به نظر من مرورگر اپرا تو نسخه 15 اصالت خودشو از دست داده ، قبلا شبیه هیچ مرورگری نبود هیچ مرورگری هم بهش شباهت نداشت اما حالا اپرا که از قدیمی ترین های مرورگرهاست شده شبیه کروم چند ساله ! شده
درسته شاید الان بتونه بهتر رقابت کنه و خیلی از سایت ها باهاش سازگارتر بشن اما پس ویژگی هایی از اپرا که تو هیچ مرورکری نبود چی میشه؟ پنل اپرا ، یادداشت ، دکمه های سفارشی که تو قسمت my button بود ،پوسته و ظاهری که تا بی نهایت میشد سفارشی و به سلیقه خودت کرد ،همه پرید ، قسمت mail هم که ازش جدا شده
الان چی فرقی با کروم داره ؟ تفاوت داره اما نه زیاد مثل comodo dragon شده ، یکدفعه از اپرا تبدیل شد به کروم
طرفدارای اپرا لطفا دانلود کنن و بیان نظرشون رو بگن

نسخه 15 اپرا هنوز در مرحله پیشنمایش هستش و تا رسیدن به نسخه stable ممکنه یکی دو ماه طول بکشه! پس زود قضاوت نکنید!

مشاهده پیوست 398196

این ارور چیه؟ روزی 100 بار میاد:hmm:

راجع به گواهی امنیتی سایت گوگل هست میگه یکی از گواهی های این سرور تاریخش گذشته،آیا شما گواهی رو تایید میکنید؟

Last edited:

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864

نسخه 15 اپرا هنوز در مرحله بتا هستش و تا رسیدن به نسخه stable ممکنه یکی دو ماه طول بکشه! پس زود قضاوت نکنید!

راجع به گواهی امنیتی سایت گوگل هست میگه تاریخش گذشته،آیا شما گواهی رو تایید میکنید؟

:blink:

نمی دونم چی هست برا سایتای دیگه مثل فیس بوک چیزه دیگه می نویسی جیمیل چیزه دیگه ولی همیشه به این فرم میاد!

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

نسخه 15 اپرا هنوز در مرحله پیشنمایش هستش و تا رسیدن به نسخه stable ممکنه یکی دو ماه طول بکشه! پس زود قضاوت نکنید!

[/B]

نسخه stable که قرا نیست کلا فرق داشته باشه. نسخه فعلی رو ایراداتش رو برطرف میکنن نه اینکه یه چیز دیگه بشه

من از اپرا 12.02 استفاده میکنم نه مروگر رو عوض میکنم نه اپدیت میکنم . اگه مشکل امنیتی و ... داشته باشه مال خر است

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
نسخه stable که قرا نیست کلا فرق داشته باشه. نسخه فعلی رو ایراداتش رو برطرف میکنن نه اینکه یه چیز دیگه بشه

اپرا موتور مرورگر و همینطور موتر رندر جاوا اسکرپت خودشو عوض کرده و تطابق دادن و هماهنگ کردن ویژگیهایی که در نسخه های قبلیش است با این دو موتور یکخورده زمان میبره! نسخه stable اپرا 15 با نسخه بتاش تفاوت زیادی داره!همین نسخه بتا اوایلش حتی بوکمارک هم نداشت!

sia1360z

Registered User
لایک‌ها
0
احساسا داره از رقیباش عقب میمونه

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
مرورگر Opera 15.0.1147.130 نسخه Stable عرضه شد!

What's new in Opera Web Browser 15.0.1147.130:

July 2nd, 2013

General and User Interface:
· Opera 15 is a major reinvention for Opera. Going forward, the browser's source code will be based on Chromium and Blink, a fork of the WebKit rendering engine.
· New rendering engine based on WebKit
· New user interface
· New capabilities
· New features
· Improved site compatibility
· Silent auto updates

New features:

Combined address and search bar:
· Opera 15 combines the address and search bar, allowing for multiple predictive results that can be filtered by search engine. This bar includes options for adding current pages to Opera's Speed Dial or Stash, and expandable page information.

Enhanced Speed Dial:
· Opera 15 allows you to combine Speed Dial entries into groups, and introduces a search function that filters through entries.

Stash:
· Opera 15 introduces Stash - a feature that records the location, meta data, and a screenshot of a page. It places this information into a collapsable list entry on the browser's Start Page, that can be searched by keyword and/or scanned visually by screenshot.

Discover:
· A recommender service is included with Opera 15. Discover displays news and topical content that can be filtered by category or location/language.

Off-Road mode:
· Opera 15 adopts the server-side compression technology used by Opera Mobile.

Improvements since Opera 15 Next:
· Stability enhancements
· Reintroduction of mouse gestures
· Improved address field behavior
· Improved proxy support
· Performance improvement for retina display on Mac
· Support for 64-bit versions of Windows Vista and XP
· Support for migrating Opera 12 profile data

http://www.opera.com/computer/windows

Last edited:

m0st4f4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

من نمیدونم چه اصراریه هنوز مرورگر به مرحله stable نرسیده میاند اینجا نظرات کارشناسی میدند!:confused::confused::confused:

ویژگی های اصلی نسخه stable که با نسخه های آزمایشی تفاوتی نداره آقای کارشناس پس میشه نظر داد.
برای من نسخه next مرتب دچار crash میشد الان نسخه نهایی بدتر شده .البته شاید به خاطر نصب کردن تو حالتusb باشه . به محض باز کردن 3 بار بسته و باز میشه آخر بسته میشه تقریبا مثل کروم که استفاده می کنم .البته crash ها رو گزارش کردمم امیدوارم حل بشه.
در کل ما نیز چندی بعد به 15 کوچ میکنیم :)

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
ویژگی های اصلی نسخه stable که با نسخه های آزمایشی تفاوتی نداره آقای کارشناس پس میشه نظر داد.
برای من نسخه next مرتب دچار crash میشد الان نسخه نهایی بدتر شده .البته شاید به خاطر نصب کردن تو حالتusb باشه . به محض باز کردن 3 بار بسته و باز میشه آخر بسته میشه تقریبا مثل کروم که استفاده می کنم .البته crash ها رو گزارش کردمم امیدوارم حل بشه.
در کل ما نیز چندی بعد به 15 کوچ میکنیم :)

این نسخه قضیش فرق میکنه چون موتور وب و موتور جاوااسکریپتو عوض کردند و هماهنگ کردند ویژگیهای قبلی اپرا با اون زمان میبرد و کم کم ویژگیها به اون اضافه شد قبلا هم گفتم نسخه ی preview اپرا 15 اولش حتی قابلیت بوکمارک هم نداشت! ولی در نسخه های بعد کمکم قابلیت بوکمارک و ... هم بهش اضافه شد،حالا هم که نسخه Stableش عرضه شده از اون استفاده کنید.

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
به عنوان کاربری که10ساله فقط اپرا استفاده میکنم در یک کلام.......................نمیتونم بگم خوبه یا بد

یه سری امکانات جانبی داشت که باید دوباره بذارن. بدون اونا که میشه کروم:wacko: انعطاف و سفارشی سازی که داشت و بیشتر از همه عاشق این ویژگیش بودم رو الان نداره

ولی سرعتش واقعا فرق کرده. البته یه جورایی هم مجبور بودند برن سمت این سبک طراحی اما نه به قیمت حذف کردن تمام قابلیتهای خوب

m0st4f4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یه سری امکانات جانبی داشت که باید دوباره بذارن. بدون اونا که میشه کروم:wacko: انعطاف و سفارشی سازی که داشت و بیشتر از همه عاشق این ویژگیش بودم رو الان نداره

ولی سرعتش واقعا فرق کرده. البته یه جورایی هم مجبور بودند برن سمت این سبک طراحی اما نه به قیمت حذف کردن تمام قابلیتهای خوب

کاملا موافقم مخصوصا سفارشی کردن مرورگر ، عاشقش بودم:D ، قسمت note هم که ظاهرا موقع ارتقا به صورت فایل html به کاربر داده میشه ، برا note هم باید افزونه نصب کنیم:(
شنیدم قراره نسخه 12.16 هم ارائه بشه !

این نسخه قضیش فرق میکنه چون موتور وب و موتور جاوااسکریپتو عوض کردند و هماهنگ کردند ویژگیهای قبلی اپرا با اون زمان میبرد و کم کم ویژگیها به اون اضافه شد قبلا هم گفتم نسخه ی preview اپرا 15 اولش حتی قابلیت بوکمارک هم نداشت! ولی در نسخه های بعد کمکم قابلیت بوکمارک و ... هم بهش اضافه شد،حالا هم که نسخه Stableش عرضه شده از اون استفاده کنید.

برای اپرا کلا یه نسخه next و یه نسخه stable ارائه میشه . قابلیت بوکمارک تو stable هم نیست .ظاهرا ویژگی stash جای بوکمارک اومده خودت قسمت Improvements since Opera 15 Next رو یه بار بخون:wacko:

اولین افزونه مدیریت بوکمارک هم برا 15 اومده :p

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
من از طرفداران دو آتیشه اپرا تا قبل از این ورژن جدید بودم. متاسفانه ورژن 15 یک افتضاح به تمام معنا و یک تقلید کورکورانه از کرومه.

واقعا باید برای اپرا متاسف بود، تا ورژن های قبلیِ اپرا، کروم و فایرفاکس از اپرا تقلید می کردن ولی این بار اپرا از کروم تقلید کرده.

حتی اون دکمه های بستن و ماکزیمایزش رو ببیند، کپی کروم کرده.

خوب یعنی اینها چهارتا مشاور ندارن!؟ چهارتا نظرسنجی انجام نمیدن!؟

همین چند درصد کاربری هم که داشتن با این ورژن از دست میدن.

بیشتر کاربرای اپرا، کاربران حرفه ای بودن که به خاطر تنظیمات پیشرفته و در دسترس، از این مرورگر استفاده می کردن و وقتی این امکانات نباشه، خوب چه کاریه کاربر میره از کروم استفاده می کنه.

درحال حاضر به ناچار باید از فایرفاکس استفاده کنم.

میگم ایمیلی از شرکت اپرا در دسترس نیست، که بهش ایمیل زده بشه و گفته بشه این چه افتضاحی است که به بار آوردید!؟

DarkPriest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یکی از بدترین مرور گر هایی که باهاش کار کردم
Only Google Chrome & Apple Safari

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
ورژن 15 واقعاً خراب شده. تو فورومش هم بیش از 90درصد کاربران ناراضی بودن و گفتن که اپرا را ترک خواهند کرد.

بالا