سلام من از اپرا 24 استفاده می کنم ولی متاسفانه در این ورژن دیگه خبری از سکشن کردن تمامی تب ها و پنجره ها وجود نداره که بعد از نصب ویندوز به تمامی تب های گذشته دسترسی داشته باشی ... و مانند موزیلا هم گزینه بوک مارک آل نداره که با یک کلیک تمامی تب ها را بوکمارک کنیم. باور کنید من اپرا را خیل دوست دارم ولی فقط به همین خاطر از آن استفاده نمی کنم. قبلا از ورژن 12 که این امکان را داشت استفاده می کردم. عالی بود. البته چند افزونه برای سکشن کردن داره ... ولی معلوم نیست کجا این سکشن ها را می ریزه که آدم بره ازش کپی بگیزه ... شما با این معضل چه کار می کنید.
سلام یه مدت نبودم
خوب دوست عزیز اول اینکه اصلا من این ورژن جدیدارو دوست ندارم چون خیلی از امکانات اپرا رو نداره خیلی امکانات که همین حالاشم شاید خیلیا استفاده نکنن
اما فقط برای شما هم شده رفتم چک کردم شما میتونین از
TabHamster استفاده کنین وقتی نصب کردین اول یه گرپ براش ایجاد کنین بعد تبهای باز رو میتونین داخلش وارد کنین البته خودشم وارد میکنه میتونین جابه جا یا حذف کنین پس این که حل شد میمنوه برای نصب ویندوز
اونم پست قبل منو میتونستین بخونین برایتون پایین گذاشتم کلا برای تعویض ویندوز به این 2 تا ادرس برین کلا تبها کشها همه چی داخلشون هست
البته اگر از
extensions ها استفاده میکنین داخل همون Local و Roaming فولدر Opera Software رو هم کپی کنین
بعد ویندوز عوض کنین اینارو جایگزین کنین و اپرارو دوباره نصب کنین اگر فولدرهارو درست جای گزین کرده باشین همه چی مثل روزه اول میشه
و یه نکته اینکه در کل بهتره از همون اپرا 12 استفاده کنین موفق باشید
اسپید دیال و نتو بول مارکا که داخل اپرا لینک ذخیره میشه اما حالا اگر میخوای ویندوز عوض کنین و با همون اپرای قبل با همون تبها و... ها باز کار کنین
میتونین برین جایی که اپرا نصب شده از اونجا کپی کنین البته یادتون باشه اطلاعات یوزر خودتونم میخواد یعنی باید کلاه به 3تا لینکای زیر برین و کپی کنین بعد داخل وین جدید همون جاها پیست کنین بعدم میتونین اپرارو بار نصب کنین که مشکلی پیش نیاد مثلا کرش شدن
1. C:\Program Files (x86)\Opera
2.C:\Users\Hesam\AppData\Local\Opera\Opera
3. C:\Users\Hesam\AppData\Roaming\Opera\Opera
موفق باشید