• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

Panther_raid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه اپرا واقعا قابليت هاي خوبي به باقي مرورگرها داره

Panther_raid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این اپرا چرا اینطوری شده؟! البته من نسخه ی 11 و نیم کار می کنم ،مثلن میام پی تی چهار صفحه باز می کنم قشنگ هنگ می کنه! یا گوگل رو باز نمی کنه + چند تا سایت دیگه

در حال حاضر به اکراه از گوگل کروم استفاده می کنم
hanghead.gif
من از وقتي اينترنت داشتم فقط اپرا ميام وب
اين نسخه هاي جديدش خيلي بهتر شده

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341

نسخه 22 عالیه واقعا

اپرا عشقه
اکسپلورر کی مرورگره
مرورگر چرت شرکت مایکروسافت
اپرا استفاده کن اکسپلورر بنداز دور

قرار بود فیس بوک مرورگر اپرا رو بخره
نمی دونم چرا نخرید

نه اپرا واقعا قابليت هاي خوبي به باقي مرورگرها داره

من از وقتي اينترنت داشتم فقط اپرا ميام وب
اين نسخه هاي جديدش خيلي بهتر شده
.

hamintori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام دوستان اپرا نسخه 12.11 رو چطور بعنوان مرورگر پیش فرض تو ویندوزم قرار بدم؟ ویندوزم سون هست

خیلی سخت xp راحت هست :)
برای سون وارد مسیر زیر بشین
Control Panel\All Control Panel Items\Default Programs

بعد آخرین گزینه set program access... بزنین در قسمت custom مرورگره خودتونو انتخاب کنید موفق باشید

Last edited:

hamintori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان شما برای ذخیره پسوردها و اسپید دیال و بوکمارک هاتون از چه روشی استفاده میکنید؟ که بعد از عوض کردن ویندوز بتونید بازگردونید اطلاعاتش رو؟

اسپید دیال و نتو بول مارکا که داخل اپرا لینک ذخیره میشه اما حالا اگر میخوای ویندوز عوض کنین و با همون اپرای قبل با همون تبها و... ها باز کار کنین
میتونین برین جایی که اپرا نصب شده از اونجا کپی کنین البته یادتون باشه اطلاعات یوزر خودتونم میخواد یعنی باید کلاه به 3تا لینکای زیر برین و کپی کنین بعد داخل وین جدید همون جاها پیست کنین بعدم میتونین اپرارو بار نصب کنین که مشکلی پیش نیاد مثلا کرش شدن

1. C:\Program Files (x86)\Opera
2.C:\Users\Hesam\AppData\Local\Opera\Opera
3. C:\Users\Hesam\AppData\Roaming\Opera\Opera

موفق باشید

mercol30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من از اپرا 24 استفاده می کنم ولی متاسفانه در این ورژن دیگه خبری از سکشن کردن تمامی تب ها و پنجره ها وجود نداره که بعد از نصب ویندوز به تمامی تب های گذشته دسترسی داشته باشی ... و مانند موزیلا هم گزینه بوک مارک آل نداره که با یک کلیک تمامی تب ها را بوکمارک کنیم. باور کنید من اپرا را خیل دوست دارم ولی فقط به همین خاطر از آن استفاده نمی کنم. قبلا از ورژن 12 که این امکان را داشت استفاده می کردم. عالی بود. البته چند افزونه برای سکشن کردن داره ... ولی معلوم نیست کجا این سکشن ها را می ریزه که آدم بره ازش کپی بگیزه ... شما با این معضل چه کار می کنید.

Panther_raid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من تو اپرا 24به جای استفاده از بوکمارک ازقسمت stashبرا سایت های مورد علاقه استفاده می کنم.

mercol30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اون که فایده نداره باید دونه دونه برای هر تبی این کار را انجام بدی و بعدا نمی تونی بعد از نصب ویندوز ار آن استفاده کنی

Aras11

Registered User
لایک‌ها
217
حیف امکانات اپرا 12 که دیگه آپدیت نشه

یعنی خاک تو سر شرکت سازنده با این تصمیم شخمی ای که گرفت :general502:

هر روز که ورژن 12 رو استفاده میکنم جد و آباد تصمیم گیرنده اش میاد جلو چشمم

آخه کدوم مرورگر کپی کاری که از هسته کروم و فایرفاکس استفاده کرده موفق شده که اپرا دومیش باشه .

اونم در شرایطی که خودش این همه سابقه داره

Aras11

Registered User
لایک‌ها
217
بالاترین نمره را کروم میگیره با 508
فایرفاکس: 455
اپرا ورژن 12 : 392

اینا رو دیدم . میخوام بدونم این 555 رو مرورگری داره اصن !

html5 رو مرورگرهای برپایه کروم خوب پیشتبانی میکنن مکستون و ...

با اپرا و کروم برین به سایت یوتوب ، تفاوت رو کاملا احساس میکنین :general711:

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
اینا رو دیدم . میخوام بدونم این 555 رو مرورگری داره اصن !

html5 رو مرورگرهای برپایه کروم خوب پیشتبانی میکنن مکستون و ...

با اپرا و کروم برین به سایت یوتوب ، تفاوت رو کاملا احساس میکنین :general711:

نه هیچ مرورگری هنوز کامل html5 را پشتیبانی نمیکنه!

hamintori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام من از اپرا 24 استفاده می کنم ولی متاسفانه در این ورژن دیگه خبری از سکشن کردن تمامی تب ها و پنجره ها وجود نداره که بعد از نصب ویندوز به تمامی تب های گذشته دسترسی داشته باشی ... و مانند موزیلا هم گزینه بوک مارک آل نداره که با یک کلیک تمامی تب ها را بوکمارک کنیم. باور کنید من اپرا را خیل دوست دارم ولی فقط به همین خاطر از آن استفاده نمی کنم. قبلا از ورژن 12 که این امکان را داشت استفاده می کردم. عالی بود. البته چند افزونه برای سکشن کردن داره ... ولی معلوم نیست کجا این سکشن ها را می ریزه که آدم بره ازش کپی بگیزه ... شما با این معضل چه کار می کنید.

سلام یه مدت نبودم

خوب دوست عزیز اول اینکه اصلا من این ورژن جدیدارو دوست ندارم چون خیلی از امکانات اپرا رو نداره خیلی امکانات که همین حالاشم شاید خیلیا استفاده نکنن
اما فقط برای شما هم شده رفتم چک کردم شما میتونین از TabHamster استفاده کنین وقتی نصب کردین اول یه گرپ براش ایجاد کنین بعد تبهای باز رو میتونین داخلش وارد کنین البته خودشم وارد میکنه میتونین جابه جا یا حذف کنین پس این که حل شد میمنوه برای نصب ویندوز
اونم پست قبل منو میتونستین بخونین برایتون پایین گذاشتم کلا برای تعویض ویندوز به این 2 تا ادرس برین کلا تبها کشها همه چی داخلشون هست
البته اگر از extensions ها استفاده میکنین داخل همون Local و Roaming فولدر Opera Software رو هم کپی کنین
بعد ویندوز عوض کنین اینارو جایگزین کنین و اپرارو دوباره نصب کنین اگر فولدرهارو درست جای گزین کرده باشین همه چی مثل روزه اول میشه
و یه نکته اینکه در کل بهتره از همون اپرا 12 استفاده کنین موفق باشید

اسپید دیال و نتو بول مارکا که داخل اپرا لینک ذخیره میشه اما حالا اگر میخوای ویندوز عوض کنین و با همون اپرای قبل با همون تبها و... ها باز کار کنین
میتونین برین جایی که اپرا نصب شده از اونجا کپی کنین البته یادتون باشه اطلاعات یوزر خودتونم میخواد یعنی باید کلاه به 3تا لینکای زیر برین و کپی کنین بعد داخل وین جدید همون جاها پیست کنین بعدم میتونین اپرارو بار نصب کنین که مشکلی پیش نیاد مثلا کرش شدن

1. C:\Program Files (x86)\Opera
2.C:\Users\Hesam\AppData\Local\Opera\Opera
3. C:\Users\Hesam\AppData\Roaming\Opera\Opera

موفق باشید

hamintori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ببخسید من بازم گشتم پیدا کردم برای بوک مارک شما داخل اپرا به مسیر زیر برین
menu/Settings/Browser/User interface
و Show the bookmarks bar رو تیک بزنین بعد میتونین بوکمارک اضافه کنین یا فلدر ایجاد کنین
برای ایمپورت سشنها و بوکمارکهاهم به مسیر زیر برین
menu/more tools /bookmark importer
موفق باشین

Panther_raid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حیف امکانات اپرا 12 که دیگه آپدیت نشه

یعنی خاک تو سر شرکت سازنده با این تصمیم شخمی ای که گرفت :general502:

هر روز که ورژن 12 رو استفاده میکنم جد و آباد تصمیم گیرنده اش میاد جلو چشمم

آخه کدوم مرورگر کپی کاری که از هسته کروم و فایرفاکس استفاده کرده موفق شده که اپرا دومیش باشه .

اونم در شرایطی که خودش این همه سابقه داره
همون نسخه 12 اپرا خیلی خوب بود مرورگر مثل اون نیس
خیلی امکانات جالبی داشت .

بالا