• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران مرورگر Opera ا

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
کدام ورژن اپرا با نسخه جدید یاهومیل بهتر کار میکند؟

hamintori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
چند جمله تایپ کن بعد هر خط از ان جمله را انتخاب کن و از ویرایشگر یک رنگ دیگه برای ان جمله انتخاب کن!

آهان اون برای ویبولتین جدید هست فکر کنم روی 5 یه وقتایی مشکل بر بوخوره که احتمالم داره برای همون ویبولتن باشه

اما ویرایشگرای ویبولتین یه دکمه داره که وقتی میزنین همه چیزی همراه کد هاش نشون میده تو اون حالت به مشکل بر نمیخورین

مثلا :
PHP:
  [COLOR="#FF0000"]تست[/COLOR]
وقتی دکمه Untitled.jpg روشن باشه نشون داده میشه

اما وقتی خواموش باشه اینتوری نشون داده میشه : تست

در هر دو حالت خروجی یه جوره اما ویبولتن برای اینکه کد هارو حذف کنه این قابلیتو گذاشته که خوب یه وقتاییم مشکل سازه

این آی دی منم هنوز هیشکی درست نکرده خدا خیرشون بده موندم ادمین اینجا کی هست :upsided:

hamintori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
کدام ورژن اپرا با نسخه جدید یاهومیل بهتر کار میکند؟

من معمولا از کلاسیکش استفاده میکنم اما فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه شما همون 12.15 یا همون 12.16 خودتون خوبه فقط امکان داره وقتی یوزر پستونو وارد میکنین ارور بده و بگه از اکسپلورر یا فایر فاکس استفاده کنین که انوقت میتونین اپرا رو تنظیم کنین که به انوان فایر فاکس یا اکسپلورر شناخته شه :cool:

saeedboy68

Registered User
لایک‌ها
254
دوستان من که در صفحه های قبلی نسبت به ورژن جدید اپرا به شدت انتقاد کرده بودم ولی الان که ورژن 18 رو نصب کردم خیلی امیدوار شدم.
این ورژن 18 خیلی کارایی خوبی داره برعکس ورژن های قبلی. اینو از طرف یه فن اپرا قبول کنید و ورژن 18 رو حتما تست کنید. من که داره خوشم میاد از این ورژن جدید!

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
دوستان من که در صفحه های قبلی نسبت به ورژن جدید اپرا به شدت انتقاد کرده بودم ولی الان که ورژن 18 رو نصب کردم خیلی امیدوار شدم.
این ورژن 18 خیلی کارایی خوبی داره برعکس ورژن های قبلی. اینو از طرف یه فن اپرا قبول کنید و ورژن 18 رو حتما تست کنید. من که داره خوشم میاد از این ورژن جدید!

این ورژن 18، نوتس و فید داره یا نه؟

hamintori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

بجر این از اپرا انتظار نیست اپرا بهترین مرور گر و همونطور که میدونین بعد از اینترنت اکسپلورر دومین و پر سابقه ترین مرور گره دنیاست و نمیاد مرور گری بزنه که خوش
ممنون حرفه شما صحیح است بجر این هم از اپرا انتظاری نیست اپرا بهترین مرور گر و همونطور که میدونین بعد از اینترنت اکسپلورر دومین و پر سابقه ترین مرور گر دنیاست و نمیاد مرور گری بزنه که کسی خوشش نیاد

اما مثلا اینجاست که برای ما اپرا 18 آشغاله چون خوب ماها از بیشترین قابلیتهای اپرا استفاده میکردیم و بهشون عادت کردیم و خوب اگرم اپرا بخاد ورژنی بده که ماها خوشمون بیاد تا ورژن 27 یا 28 سبر کنیم

من خودم از ورژن 12 دارم استفاده میکنم اپرا ورژن جدیدی زده یعنی حالا حالاها باید ورژن بده بیرون در حدود همون 12 تا ورژن

این ورژن 18، نوتس و فید داره یا نه؟

نه فعلا هم امید وار نباشید اونقدر قابلیتهاش نصبت به 12 کم هست که بشه حالا حالاها بیخیالش شد

فعلا هم که نمیدونم چرا extension باز نمیشه یا سایت مشکل داره یا دارن تغیرات میدن شایدم من مشکل دارم !!

mercol30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان در ورژن های جدید گزینه session دیگه نیست ... پس سکشن ها و سیو های قبلیمون را چطور واردش کنیم و اصلا چطور باید چنین گزینه ای داشته باشیم. اپرا که مثل دیگه مرگرو ها bookmark all tab نداره ... اینو هم که برداشته پس دیگه بدرد نمی خوره ...

zerio

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این ورژن 18 اپرا چرا اینطوری شده؟ مثل گوگل کروم شده. دو تا از خاصیت های خوبش حذف شده . مثلا چندتا پیجو می تونستیم در هم ادغام کنیم برای صرفه جویی در فضا
و یکی هم سیو کردن صفحات که شده مثل مرورگرای دیگه و همراه پیج یه پوشه درست میکنه و این اصلا خوب نیست.

hamintori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان در ورژن های جدید گزینه session دیگه نیست ... پس سکشن ها و سیو های قبلیمون را چطور واردش کنیم و اصلا چطور باید چنین گزینه ای داشته باشیم. اپرا که مثل دیگه مرگرو ها bookmark all tab نداره ... اینو هم که برداشته پس دیگه بدرد نمی خوره ...
اگر ورژن قدیمی رو نصب کنین بعد اینم نصب کنین تبهارو خودش میاره اما خوب سکشنهاشو نگا نکردم اپرای جدید در واقع یه مرور گر جدید هست و خوب معلومه که خیلی چیزارو نداشته باشه
بوک مارک آل تبم برای اپرا فکر نکم بدرد بخوره چون من خودم که بالای 50 تا تب باز میکنم همرو بوک مارک کنم که میشه شلم شولوا :confused:

و اینکه من خودم از ورژن 12 استفاده میکنم شما هم همونو استفاده کنین خیلی خوبه :rolleyes:

hamintori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این ورژن 18 اپرا چرا اینطوری شده؟ مثل گوگل کروم شده. دو تا از خاصیت های خوبش حذف شده . مثلا چندتا پیجو می تونستیم در هم ادغام کنیم برای صرفه جویی در فضا
و یکی هم سیو کردن صفحات که شده مثل مرورگرای دیگه و همراه پیج یه پوشه درست میکنه و این اصلا خوب نیست.

بله واقع بدرد نخور شده از همون ورژن 12 استفاده کنین

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
ورژن 18 امروز نصب کردم.این که کپی کرومه فقط ایکون ها رو تغییر داده!
notes نداره؟
فعلا که ما رفتیم روی همون ورژن 12

hamintori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ورژن 18 امروز نصب کردم.این که کپی کرومه فقط ایکون ها رو تغییر داده!
notes نداره؟
فعلا که ما رفتیم روی همون ورژن 12

خوب کاری کردین فعلا بهتره کسی از این ورژن 18 استفاده نکنه تا شاید بفهمن چی کار کردن :mad:

a162

Registered User
لایک‌ها
291
اقو منم کلا از اپرا استفاده می کردم و می کنم
یه مشکلی که هست وقتی اسکرول می کنی گاهی وقتها انگار اصلا بالا و پایین نمیره
برای شما هم همچین مشکلی هست؟

hamintori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اقو منم کلا از اپرا استفاده می کردم و می کنم
یه مشکلی که هست وقتی اسکرول می کنی گاهی وقتها انگار اصلا بالا و پایین نمیره
برای شما هم همچین مشکلی هست؟

خوب کاری میکنین اپرا کلا یدونه باشه البته ورژن 12 باشه

اسکرول هم بله منم این مشکلو داشتمو دارم البته به اپرا ربطی نداره بر میگرده به اسکرول موستون تازه برای من که باحالا میدم پایین بالا میره یه وقتاییم دودل میشه بالا پایین میره :D

a162

Registered User
لایک‌ها
291
اره این ورژن جدیدشو نصب کردم فکر کردم فیک هست یا چیزی شده
کپی چروم
پس اخرین ورژنی که مثل قدیم هاست 12 هستش
توی 12 سیو سیزن هم داره؟

بالا