اپرا با ویرایشگر فروم مشکل داره!
اگر بخواهید رنگ چند جمله را رنگش را عوض کنید پدر آدم را درمیاره برخلاف فایرفاکس!
یعنی چطوری ؟ رنگ چیو عوض کنیم
اگر بخواهید رنگ چند جمله را رنگش را عوض کنید پدر آدم را درمیاره برخلاف فایرفاکس!
یعنی چطوری ؟ رنگ چیو عوض کنیم
مطمئنی ؟ چه ورژنی ؟
چند جمله تایپ کن بعد هر خط از ان جمله را انتخاب کن و از ویرایشگر یک رنگ دیگه برای ان جمله انتخاب کن!
[COLOR="#FF0000"]تست[/COLOR]
کدام ورژن اپرا با نسخه جدید یاهومیل بهتر کار میکند؟
دوستان من که در صفحه های قبلی نسبت به ورژن جدید اپرا به شدت انتقاد کرده بودم ولی الان که ورژن 18 رو نصب کردم خیلی امیدوار شدم.
این ورژن 18 خیلی کارایی خوبی داره برعکس ورژن های قبلی. اینو از طرف یه فن اپرا قبول کنید و ورژن 18 رو حتما تست کنید. من که داره خوشم میاد از این ورژن جدید!
دوستان من که در صفحه های قبلی نسبت به ورژن جدید اپرا به شدت انتقاد کرده بودم ولی الان که ورژن 18 رو نصب کردم خیلی امیدوار شدم.
این ورژن 18 خیلی کارایی خوبی داره برعکس ورژن های قبلی. اینو از طرف یه فن اپرا قبول کنید و ورژن 18 رو حتما تست کنید. من که داره خوشم میاد از این ورژن جدید!
این ورژن 18، نوتس و فید داره یا نه؟
اگر ورژن قدیمی رو نصب کنین بعد اینم نصب کنین تبهارو خودش میاره اما خوب سکشنهاشو نگا نکردم اپرای جدید در واقع یه مرور گر جدید هست و خوب معلومه که خیلی چیزارو نداشته باشهدوستان در ورژن های جدید گزینه session دیگه نیست ... پس سکشن ها و سیو های قبلیمون را چطور واردش کنیم و اصلا چطور باید چنین گزینه ای داشته باشیم. اپرا که مثل دیگه مرگرو ها bookmark all tab نداره ... اینو هم که برداشته پس دیگه بدرد نمی خوره ...
این ورژن 18 اپرا چرا اینطوری شده؟ مثل گوگل کروم شده. دو تا از خاصیت های خوبش حذف شده . مثلا چندتا پیجو می تونستیم در هم ادغام کنیم برای صرفه جویی در فضا
و یکی هم سیو کردن صفحات که شده مثل مرورگرای دیگه و همراه پیج یه پوشه درست میکنه و این اصلا خوب نیست.
ورژن 18 امروز نصب کردم.این که کپی کرومه فقط ایکون ها رو تغییر داده!
notes نداره؟
فعلا که ما رفتیم روی همون ورژن 12
اقو منم کلا از اپرا استفاده می کردم و می کنم
یه مشکلی که هست وقتی اسکرول می کنی گاهی وقتها انگار اصلا بالا و پایین نمیره
برای شما هم همچین مشکلی هست؟
12.15 هست بله اون دارهاره این ورژن جدیدشو نصب کردم فکر کردم فیک هست یا چیزی شده
کپی چروم
پس اخرین ورژنی که مثل قدیم هاست 12 هستش
توی 12 سیو سیزن هم داره؟