amir3408
Registered User
- نوشتهها
- 3,251
- لایکها
- 1,416
من تو تنظیمات گوگل نرفتم اتفاقی این پیغام را داد و اینجوری شده!
واسه منم همین پیام را داد و اینجوری شد
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
جناب hamintori فکر کنم یوزر اصلی ات با سابقه باشه، چون مشخصه که با بررسی موضوع پست میدی. (البته غلط املایی هم زیاد داری هادی))
چرا به مدیران پ.خ نمیدی تا یوزر اصلی ات رو درست کنن؟
(شرمنده به دلیل OffTopic)
برای اینکه آف تاپیک نباشه، مجبوریم که از اپرا جدید انتقاد کنیم!: "ورژن 15 و 16 اپرا اصلاً و ابداً جالب نیست. نصب این دو ورژن تا اطلاع ثانوی توصیه نمیشه!"
واسه منم همین پیام را داد و اینجوری شد
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
پس اگه اینجوریه گوگل برای بعضی ها قابلیت انتخاب استفاده از ssl رو فعال کرد و برای من هنوز قابلیت انتخابی وجود نداره، حتی ssl رو غیرفعال کردم بازم دایرکت شد روی https و چون ssl غیرفعال بود، سایت باز نشد.
من در گوگل لاگین نکردم
وقتی میزنم https://www.google.com
خودش Google
را باز میکنه
google.com هم بزنم میره Google را باز میکنه با اپرا فایرفاکس کروم و اینترنت اکسپلورر هم همین طوری میشه!
عزیزم شما اصلا پست های منو میخونین ؟
اگر امنیت جمیلتون براتون مهم نیست اصلا پستهای منو نخونین و همونطوری با http سر کنین
موفق باشید
متاسفانه گوگل دوباره تنظیمات را برگردوند به https ! (بدون لاگین کردن!)
حالا برای هر سرچ گوگل کلی طول میکشه!
منم از مرورگر اپر استفاده میکنم. ورژن قدیمی برگشتم. یعنی اپرا تو ورژن جدید گند زده به ماهیت خودش. آخه شرکت اپرا به چه سیاستی تصمیم گرفت مثل کروم و فایرفاکس ورژن بده. من همه جا تعریف میگردم که اپرا مثل کروم و فایرفاکس دم به دقیقه ورژن بیرون نمیده که نشون دهنده ضعف هست. از زمان ورژن 9 اپرا دارم از این مرورگر استفاده میکنم و تا 12 همه چی عالی بود و حتی آپدیت که میشد کلی حال میکردم ولی با این ورژن 16 کلا گند زد به ذهنیت ما از اپرا.کاش یه پتیشنی امضایی چیزی جمع میکردیم که این مرورگر دست از بچه بازیاش برداره و مثل آدم، سیاست قبلیش رو دنبال کنه. اون زمانی که کروم متولد نشده بود و فایرفاکس شعورش به تب نمیرسید اپرا داشت واسه خودش یکه تازی میکرد و به این ها درس یاد میداد حالا خودش داره دستمال این ها رو میکشه....
کلا این گند زدن شده عادت شرکتها. مثلا جدیدا kmplayer هم نمیدونم چه مرگش شد که تو نسخه جدیدش نصف صفحه ی kmplayer شده تبلیغات. وقتی فیلم نگاه میکنی نصف صفحه فیلمه نصف صفحه تبلیغات! چه کاریه آخه با خاطرات شیرین ما کلنجار میرن.موافقم شایدم میخواد بگه ما هم راحت میتونیم کارای فیر فاکسو کروم رو انجام بدیم
امضا هم نمیشه فروم خوده اپرا اینگیلیسیه فارسی نمیزاره باشه اینگیلیسیشم که کلی آدم شکایت کردن
من که ورژن 16 رو فکر کنم 5 الا 10 مین تونستم تحمل کنم بعدش دیگه جوش آورده بودم
قابلیت موس هم فکر کنم فقط عقب جلوش کار میکرد کلا اپرا از همه اینا جلو تر بوده حالا بر گشته راه های کروم فایر فاکسو مرور میکنه :wacko:
کلا این گند زدن شده عادت شرکتها. مثلا جدیدا kmplayer هم نمیدونم چه مرگش شد که تو نسخه جدیدش نصف صفحه ی kmplayer شده تبلیغات. وقتی فیلم نگاه میکنی نصف صفحه فیلمه نصف صفحه تبلیغات! چه کاریه آخه با خاطرات شیرین ما کلنجار میرن.
راهی هست که مثل Opera Mini سرور های Opera Turbo رو عوض کرد که به کار بیوفتن؟
آخه Opera Mini هم از Opera Turbo استفاده می کنه،یادمه وقتی ف کردنش یه عده اومدن برنامه رو دستکاری کردن تا از یه سرور دیگه برای فشرده سازی صفحه ها استفاده کنه.اپرا توربو که برای افزایش سرعت هست و صفحات رو فشورده میکنه
خوده مرور گر هم که نه نمیشه اگر میشود کله مرور گر ها میتونستن
بنده هم سال هاست کاربر اپرا هستم
با اینکه با تغییر ناگهانی اپرا شوکه شدم
اما از قبل هم چنین تغییری قابل پیش بینی بود
بی عدالتی در زمینه تبلیغات بین المللی که توسط غول های بین المللی مثل گوگل و یاهو و ... صورت می گرفت و مرورگرهای درپیتی مثل کروم و فایرفوکس رو عمومی می کرد نتیجه ای غیر از این نمی تونست داشته باشه
اما به هر حال از اپرا ناامید نشید چرا که دوباره با قدرتی بیشتر ادامه خواهد داد همین حالا ورژن 18 به خوبی کار می کنه و مثل اسپید دیال و تب و میل و نت که همگی ابتکارهای اپرا بودن که بدون هیچ هزینه ای توسط سایر مرورگرهای دزدیده شدن حالا اسپیددیال مشابه مترو اپرا و همین طور سرعت خیره کنندش و تطابق بیشترش با عموم سایت ابتکارهای اپراست
که به زودی ابتکارهای دیگه ای هم بهشون اضافه میشن
سابقا اپرا مجبور بود به تنهایی هزینه ارتقا موتور مرورگر رو بپردازه اما حالا تنها ویرایش های پیشرفته ای انجام میده و تمرکز اصلیش رو میذاره روی جذابتر کردن محیط کاربری
هنوز هم هیچ مرورگری مثل اپرا تب باز نمی کنه و هیچ مرورگری ضدکرش تر از اپرا نیست !!! با اینکه نبودن خصوصیت گروه بندی تب ها برای من آزار دهندست که ان شاالله به زودی اضافه بشه مجددا
ان شا الله که موفق باشند
مرورگر opera مشکل بزرگش اینه که خیلی از سایتها باهاش مچ نمیشن
بخصوص داخلیها
وگرنه از خیلی از جهات از بقیه کاملتره
بعضی موقع ها ی وب سایت رو بصورت کامل باز نمیکنه مشکل از چیه ؟