Parsa-Undead
مدیر باز نشسته
Download it
Download The Last Version
Chrome On Social Networks
Facebook | Last.fm | Wakoopa
Give Chrome As A Gift To Others
GiveChrome.Com
Here
بحث و گفتگو پیرامون مرورگر گوگل کروم
آشنایی با گوگل کروم :
سلام
دیدم جای همچین تاپیکی این جا خالیه گفتم خودم بزنم ... اگه تکراریه دوستان بگن تا حذفش کنم (هرچی گشتم همچین چیزی پیدا نکردم)
-------
مقدمه :
همون طور که می دونید مدتی هست که گوگل به بازار رقابت بروزر ها وارد شده . در اوایل نسخه بتای این مرورگر وارد بازار شد که از نظر بنده مشکلات خیلی خیلی زیادی داشت .
اما هم اکنون ورژن جدید این مشکلات را ندارد و به شما دوست عزیز نیز توصیه می کنم آن را امتحان کنید .
--------
لوگو
لوگوی کروم ایده گرفته شده از 5 چیز می باشد . عکس زیر به خوبی نشون می ده که این 5 چیز چه چیزهایی هستند :
-------
اینترفیس :
کروم اینترفیس بسیار ساده و جذابی دارد . در مرورگرهایی مثل فایرفاکس علاوه بر تایتلبار، 3 قسمت دیگر وجود داشت که باعث کم شدن رزولشن برای صفحه ها می شد .
اما کروم شیوه جدیدی را به کار گرفته : تب ها بر روی تایتل بار بارگذاری می شوند . البته چنین شیوه ای رو من توی سافاری 4 نیز دیده بودم اما در سافاری دو قسمت بود : یک- تایتلبار که بر روی اون تب ها وجود داشتن دو-ادرسبار
اما در کروم یک قسمت دیگر اضافه شده که سایت های مورد علاقه تان رو مانند فایرفاکس بر روی آن قرار دهید :
------
سرچبار:
در تقریبا تمامی مرورگرهای امروزی قسمتی بقل ادرسبار وجود دارد که یرچبار نامیده می شود . کروم همچین چیزی ندارد.
برای سرچ کردن به این گونه رو ادرس بار کلیک کرده > کلمه ای که می خواهید جستجو کنید را بنویسید > اولین گزینه می آید که :xxxxx - google search مانند عکسی که گرفتم :
حال این سوال پیش می آید که آیا می توان از موتور های جستجوی دیگری نیز استفاده کرد ؟ بله می توان در پست های بعد آموزشش را خواهم نوشت .
-----
دوستان در صورتی که سوالی براشون پیش اومد در همین تاپیک مطرح کنند.
نویسنده : پارسا (Parsa-Undead)
لطفا در صورتی که می خواهید از مطلب کپی برداری کنید حتما به نویسنده (Parsa-Undead) اطلاع دهید
با تشکر
║▌│█│▌║││█║▌│║█║
Cσρуяιgнт ©
با تشکر
║▌│█│▌║││█║▌│║█║
Cσρуяιgнт ©
.
Last edited: