آره، من اولش فکر کردم قاطى کرده،
راستى ميگم درخواست اکستنشن هم ميشه داد؟ :دى
اتفاقآ منم اول فکر کردم خودم قاطی کردم . بعد فهمیدم ماجرا چیه !! دی
آره . می شه داد . حالا چند گرمی شو می خوای ؟؟
آره، من اولش فکر کردم قاطى کرده،
راستى ميگم درخواست اکستنشن هم ميشه داد؟ :دى
اتفاقآ منم اول فکر کردم خودم قاطی کردم . بعد فهمیدم ماجرا چیه !! دی
آره . می شه داد . حالا چند گرمی شو می خوای ؟؟دی .
بسی زیبا شدهکروم من از امروز این سرچ ایمیجهاشو با یه دیزاین دیگه نشون می ده . البته فقط کروم . خیلی کول شده .
زورم مياد برم اين نسخه ى 6.0.466.0 Beta رو بگيرم و ببينم بازم همينجوريه ، وقت نکردم هنوز وگرنه ميخواستم برش گردونم به همون ورژن قبليش که مشکل نداشتم باهاش.
راستى دستت درد نکنه پارساى عزيز بابت اين اکستنشن ها. اين گوگل فکر کرده مقالات فيزيک اتمى رو گذاشته که ما نبايد تو ايران بگيريمشون. يکى بگه برو از موزيلا ياد بگير يا حتى مايکروسافت که ويندوزهاى کرک شده ى ما رو هم آپديت ميکنه و صداش هم درنمياد!!
چرا ایمیجز من تغییر نکرده ؟!
یه شات بذارین ببینم چی می گین
این 2تا اکستنشن هردو برای اسکرین شات هستند یکیش خیلی ساده شات می گیره اون یکی یه خورده عکس رو دستکاری هم میشه کرد :
SmipleScreenShot
ExplainAndSendScreenShot
عوض شدن مدل سرچ ایمیجز رو من دیروز توی فایرفاکس هم دیدم. فقط مال کروم نیست. البته کروم تک ه
بابت اکستنشن ها خیلی ممنون
من از فایرفاکس استفاده میکنم به نظرتون گوگل کروم بهتره؟
:دیمن از فایرفاکس استفاده میکنم به نظرتون گوگل کروم بهتره؟
باز هم تغيير نکرده؟!!! عجيبه. البته به نظرم بيربطه ولىممکنه به کش کروم ربط داشته باشه؟ يا مثلا يکى از اکستنش ها باعثش شده باشه؟ يا شايد هم randomly داره تغيير ميکنه و ممکنه يه روز ديگه مال شما عوض شه، مال ما بشه مثل سابق، هومبرا من که امیجز همونه عوض نشده !
این هم شات از ورژن جدید اون فلش رو نمی دونم چه مرضی داشته برداشته !!!
http://0k.03.img98.com/out.php/i180092_PERSIANA.jpg
اوه آره، من امروز با فلاک داشتم ميگشتم ديدم تو اون هم تغيير کرده، ولىجالبه که همزمان زدم تو فايرفاکس ديدم اونجا فرقى نکرده! (البته فايرفاکس من نميدونم چه بلايى سرش اومده اصلا به عنوان FF شناخته نميشه و تو بعضى سايت ها که ميرم ايراد ميگيرند که مرورگرتون ساپورت نميشه، بريد فايرفاکس نصب کنيد بعد بياين!!! حالا من چه شکلى بهشون ثابت کنم که اين فايرفاکسه ديگه خدا ميدونهعوض شدن مدل سرچ ایمیجز رو من دیروز توی فایرفاکس هم دیدم. فقط مال کروم نیست. البته کروم تک ه
واو، چه وبلاگ خوبى، عاليه، مرسى ^_^
باز هم تغيير نکرده؟!!! عجيبه. البته به نظرم بيربطه ولىممکنه به کش کروم ربط داشته باشه؟ يا مثلا يکى از اکستنش ها باعثش شده باشه؟ يا شايد هم randomly داره تغيير ميکنه و ممکنه يه روز ديگه مال شما عوض شه، مال ما بشه مثل سابق، هوم
راستى مرسى براى تست و گذاشتن اسکرين شات. اى بابا، بازم که اون فلشه نيست، خيلى بده اينجورى که، يکى بگه آخه آقاجان، به اون دکمه ى مفيد بيچاره که جايى رو هم نگرفته بود چکار داشتيد آخه
واو، چه وبلاگ خوبى، عاليه، مرسى ^_^
//
@ معین
آره !به عکس های سایت tynipic فکر کنم گیر میده !
نمی دونم چشه !:دی
ببین می تونی کلا برش داری ...پس تو چجور مهندس گوگل کروم هستی . دی . یه راه کار جلوم بزار . دی
دوستان دیگه نظری ندارن ؟؟
ببین می تونی کلا برش داری ...
ولی سکیوریتی میاد پایین !
برو ستینگز تو تب Under the hood
یه جا هست نوشته enable pishing malware...
تیکشو بردار
دیگه گیر نمیده :دی
البته من تا حالا این کارو نکردم اگه جواب نداد بگو :دی
پ ن : مهندس کیه؟!!