• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

>>انجمن طرفداران گوگل کروم<<

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
ظاهرا که گوگل می خواهد رقیب جدی مایکروسافت بشه باید ببینیم سیستم عاملش میتونه جای ویندوز بگیره یا نه

به نظر من کار درستی نمی کنه که می خواد این کارو کنه !
اگه قرار بود چیزی جای ویندوز رو بگیره تا حالا گرفته بود !
ابونتو و مکینتاش واقعا فوق العادند ولی چون یه سری برنامه ها فقط برای ویندوز هست نمی تونن ملت برن رو اون ها !
البته ما که رفتیم ... :دی

سکیوریتی کیلو چنده ؟؟ دی

اگه بازم گیر داد کلآ کروم رو ریموو می کنم . دی

مهندس بودن به مدرک نیست که . خودت یه پا مهندس شدی واسه خودت . باور کن.
1628.gif

yahoolaughing.gif
ولی به نظر من کار بانکی چیزی خواستی بکنی اونو فعال کن ضرر نداره :دی

yahooblushing.gif

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

یه سوال داشتم Internet Explorer یه جایی داره که تمام جاهایی رو که رفتیم با عکس ها و فلش هایی که دیدم رو اونجا نگه می داره آیا گوگل کروم هم همچین امکانی داره؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
سلام دوستان

یه سوال داشتم Internet Explorer یه جایی داره که تمام جاهایی رو که رفتیم با عکس ها و فلش هایی که دیدم رو اونجا نگه می داره آیا گوگل کروم هم همچین امکانی داره؟
نه متاسفانه نداره ...

mahsa vorooojak

Registered User
لایک‌ها
38
اساتید یه چیز پی ان توپ برای گوگل کروم معرفی کنن.

persiana_mer30.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
‌‌
براى ‌اون هشدار امنيتى بايد دست کم گوگل اين اختيار رو به کاربر ميداد که مثل مرورگرهاى ‌ديگه که يوزر ميتونه توشون ليست سايت هايى رو که نميخواد براوزر بلاکشون کنه بذاره يا خود مرورگر مثلا ميبينه يه سايتى رو بلاک کرده ولى يوزرش مرتب به اون سايته سر ميزه و آخر سر ميپرسه ميخواهيد براتون اين رو بگذارم تو ليست سفيد، اينجا هم اين امکان رو داشت که انتخاب کنه که آره جونم، با مسؤوليت خودم اين سايت رو بذار تو ليست سفيد، نه اينکه اينجور همه رو از بيخ و بن ببنده! يکى بگه تو که تو صفحه ى هشدارت امکان proceed anyway با مسئوليت خود کاربر رو بهش ميدى، خوب امکان ديسيبل کردنش براى فلان سايت رو هم بهش بده ديگه، چرا ديکتاتوربازى درميارى؟؟؟

‌‌‌

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
این 2تا اکستنشن هردو برای اسکرین شات هستند یکیش خیلی ساده شات می گیره اون یکی یه خورده عکس رو دستکاری هم میشه کرد :

SmipleScreenShot
ExplainAndSendScreenShot

اين اکستنشن دوميه تا الان که کل صفحه رو نميخواستم کپچر کنم خوب عمل ميکرد، ولى نميدونم چرا حالت کپچر تمام صفحه اش براى من بازى درمياره! يعنى کپچر ميکنه ها، ولى ‌تو مرحله ى اينکه رايت کليک کنى‌ و سيو کنى، گير ميکنه، بعد کرش ميکنه، بعد اکستنشنه اصلا کلا غيب ميشه انگار نه انگار که همچين چيز‌ى وجود داشته!!! بايد کروم رو ببندم و دوباره اجراش کنم تا اکستنشنه ظاهر شه! البته نميدونم ايراد از افزونه ى مربوطه است يا اين نسخه ى بتاى بنده!

راستى‌ فايرفاکس يه اکستنشن براى ‌همين اسکرين کپچر داره به اسم Screengrab! ، خيلى‌عاليه، نميدونم براى کروم هم هست يا نه.

‌‌‌

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
‌‌
براى ‌اون هشدار امنيتى بايد دست کم گوگل اين اختيار رو به کاربر ميداد که مثل مرورگرهاى ‌ديگه که يوزر ميتونه توشون ليست سايت هايى رو که نميخواد براوزر بلاکشون کنه بذاره يا خود مرورگر مثلا ميبينه يه سايتى رو بلاک کرده ولى يوزرش مرتب به اون سايته سر ميزه و آخر سر ميپرسه ميخواهيد براتون اين رو بگذارم تو ليست سفيد، اينجا هم اين امکان رو داشت که انتخاب کنه که آره جونم، با مسؤوليت خودم اين سايت رو بذار تو ليست سفيد، نه اينکه اينجور همه رو از بيخ و بن ببنده! يکى بگه تو که تو صفحه ى هشدارت امکان proceed anyway با مسئوليت خود کاربر رو بهش ميدى، خوب امکان ديسيبل کردنش براى فلان سايت رو هم بهش بده ديگه، چرا ديکتاتوربازى درميارى؟؟؟

‌‌‌

خواهرم دلم رو به درد اوردی . دی . ولی من این مشکل رو فقط تو پی تی داشتم . حالا نمی دونم مشکل تو تا کجا ادامه داره . دی . حالا من با مدیر کروم حضوری حرف می زنم و مشکل تو رو بهش می گم . :D ( ببخشید که یکمی صمیمی باهات صحبت کردم .
cheer.gif

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام
دوستان چند وقتيه كروم خيلي كرش ميكنه واسه شما هم همين طوره ؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
اساتید یه چیز پی ان توپ برای گوگل کروم معرفی کنن.

persiana_mer30.gif

چیز پی این ؟ :D
باید بخری ! :D:D

اين اکستنشن دوميه تا الان که کل صفحه رو نميخواستم کپچر کنم خوب عمل ميکرد، ولى نميدونم چرا حالت کپچر تمام صفحه اش براى من بازى درمياره! يعنى کپچر ميکنه ها، ولى ‌تو مرحله ى اينکه رايت کليک کنى‌ و سيو کنى، گير ميکنه، بعد کرش ميکنه، بعد اکستنشنه اصلا کلا غيب ميشه انگار نه انگار که همچين چيز‌ى وجود داشته!!! بايد کروم رو ببندم و دوباره اجراش کنم تا اکستنشنه ظاهر شه! البته نميدونم ايراد از افزونه ى مربوطه است يا اين نسخه ى بتاى بنده!

راستى‌ فايرفاکس يه اکستنشن براى ‌همين اسکرين کپچر داره به اسم Screengrab! ، خيلى‌عاليه، نميدونم براى کروم هم هست يا نه.

‌‌‌

اممم :wacko:
خواهر راستشو بخوای من ازش استفاده نکردم ولی اشکال نداره
از اینی که اتچ کردم استفاده کن :happy:
اگه بازم مشکل داشت بگو باز یه چیز دیگه پیدا می کنم

سلام

نه من مشکلی ندارم اتفاقا این ورژن جدیده تا حالا یه بار هم کرش نکرده ! چه ورژنی داری ؟
اینو دانلود کن :
http://www.4shared.com/file/SqjuqRlV/Google_Chrome_604660_Beta.html

فایل های ضمیمه

• AwsomeSCshot.zip
    355.4 KB · نمایش ها: 6

spy4all

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
واسه من هم همینطوره ، اولش که نصب کرده بودم خوب بود ولی بعد از اینکه تعداد زیادی سایت با هم باز می کنم ، کرش می کند ، نسبت به بعضی سایت ها هم همین طور ، مشکل از کجاست ؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
نه من مشکلی ندارم اتفاقا این ورژن جدیده تا حالا یه بار هم کرش نکرده ! چه ورژنی داری ؟
اینو دانلود کن :
http://www.4shared.com/file/SqjuqRlV/Google_Chrome_604660_Beta.html

واسه ورژنش اينو نوشته 5.0.375.86 unknown
ممنون الان دانلودش مي كنم

واسه من هم همینطوره ، اولش که نصب کرده بودم خوب بود ولی بعد از اینکه تعداد زیادی سایت با هم باز می کنم ، کرش می کند ، نسبت به بعضی سایت ها هم همین طور ، مشکل از کجاست ؟

واسه منم همين طوره . حتي سايتي كه كامل لود شده همه چيش از كار ميافته و بعضي وقتا هم محتواش پاك ميشه (صفحه اش سفيد ميشه)

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
اونی که به امیر دادمو شما هم دانلود کن
من تا حالا 1 کرش هم نداشتم این ورژن جدیده عالیه !
منتها یه بدی که داری دکمه Go رو برداشتند چند پست قبل اشاره شد بهش :lol:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
با توجه به اینکه ورژنهای بتای گوگل کروم خیلی زود به زود آپدیت میشن و تو هر کدوم هم مشکلها رفع میشه پیشنهاد میکنم برنامه FileHippo.com Update Checker (246kb) رو نصب کنین، چون:
۱- بیشتر فایلها رو سرورهای خودشن، بنابراین مشکلاتی که برای دانلود کروم هست رفع میشه
۲-هر بار که ورژن جدید هر کدوم از نرم افزارهایتون که تو دیتا بیسشه میاد، شما رو خبر میکنه و راحت میتونین آپدیت کنین.

تمام ورژنهای گوگل کروم هم تو این آدرس هست (+آخرین ورژن) : http://www.filehippo.com/download_google_chrome/

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
پارسا جان اين ورژنم دانلود و نصب كردم اما بازم كرش كرد اما كمتر از قبليه هستش

به نظرت نيازه برنامه هاي جانبي نصب كنم ؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
برنامه ی جانبی ای آخه نیست ...
من حتی یک بار هم کرش نداشتم ...
با چه سایتی مشکل داری ؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
برنامه ی جانبی ای آخه نیست ...