GraphX
Registered User
ويندوزمئ تازه عوض كردم بعيد مي دون از ويندوز باشه
خوب اون حرف من کلى بود چون از اين عکس هايى/ اسمايلىهايى که تو اين هاست آپ شده، هرکجا که استفاده بشه اين مشکل با کروم نمود پيدا ميکنه - حتى تو لست اف ام! به هر حال من براى پى تى نويسى يا از فايرفاکس استفاده ميکنم يا IE چون بدون اون اديتور پيشرفته که تو کروم نشونش نميده (تو اپرا هم ظاهرا همينحوره!) نميتونم پست هاى خشنگ خشنگ بدمخواهرم دلم رو به درد اوردی . دی . ولی من این مشکل رو فقط تو پی تی داشتم . حالا نمی دونم مشکل تو تا کجا ادامه داره . دی . حالا من با مدیر کروم حضوری حرف می زنم و مشکل تو رو بهش می گم . ( ببخشید که یکمی صمیمی باهات صحبت کردم .
نه اتفاقا اين ورژن جديداش اصلا مشکل کرش ندارن.سلام
دوستان چند وقتيه كروم خيلي كرش ميكنه واسه شما هم همين طوره ؟
خيلى خيلى مرسى برادر جان، ميرم امتحانش ميکنم بعد ميام گزارش عملکردشو ميدم :happy:خواهر راستشو بخوای من ازش استفاده نکردم ولی اشکال نداره
از اینی که اتچ کردم استفاده کن :happy:
اگه بازم مشکل داشت بگو باز یه چیز دیگه پیدا می کنم
فايل هيپو کاملا تأييد ميشه. منم از همينجا ميگيرم، چون خود گوگل که تا ميبينه از ايرانى همچين واى واى نميشه اى راه ميندازه که فکر ميکنى اومدى نقشه ى مدارهاى بمب افکن B-52 رو دانلود کنى که ممنوعه :wacko:تمام ورژنهای گوگل کروم هم تو این آدرس هست (+آخرین ورژن) : http://www.filehippo.com/download_google_chrome/
نبايد تعداد تب مشکلى ايجاد کنه، مال من الان شمردم 12 تا تب بازه، تازه من الان بين اون و 2 تا مرورگر ديگه در حال رفت و آمدم و غير از سى پى يو که دادش از دست من دراومده مشکل ديگه اى مشاهده نميشهبا سايت خاصي نيست تعداد تب ها كه 5-6 تا بيشتر بشه كرش مي كنه
نبايد تعداد تب مشکلى ايجاد کنه، مال من الان شمردم 12 تا تب بازه، تازه من الان بين اون و 2 تا مرورگر ديگه در حال رفت و آمدم و غير از سى پى يو که دادش از دست من دراومده مشکل ديگه اى مشاهده نميشه
ميگم شايد يه چيزى تو اين تعويض ويندوز مشکل پيدا کرده. البته اينى که ميخوام بگم ربطى به کروم نداره ولى به عنوان تجربه يه زمانى من از Orbit براى دانلودهام استفاده ميکردم، بعد نفهميم چى شد مشکل پيدا کرد، تا برنامه رو اجرا ميکردى، ويندوز ارور illegal operation ميداد و برنامه بسته ميشد. چند بار اينستالش کردم درست نشد، هر دفعه که ورژن جديدش ميومد اونا رو هم اينستال ميکردم، بازم نشد. تو فروم ماشالله خيلىفعالش هم پرسيدم، کسى نميدونست. تا آخرسر بعد از 2 سال خودم کشف کردم که مشکل از ورژن .NET Framework ه که نميدونم چرا از ورژن 2 و خرده اى که اون موقع بود، به ورژن ابتدايى 1.1 تبديل شده بود! دات نت رو آپديتش کردم مشکل اربيت حل شد! شايد اينجا هم يه برنامه اى، يه فايلى، يه چيزى تغيير کرده يا تداخل ايجاد ميکنه که همچين مشکلى پيدا شده.
خواهش می کنم ... :happy:اين اينترنتم امروز از بس قطع و وصل شد يادم رفت که بيام اينجا!
بله پارساى عزيز، اين يکى ديگه تو سيو کامل صفحه مشکلى نداشت و جواب داد. فقط تو image processing تمام صفحه و آماده کردنش براى سيو کردن 2 دقيقه طول کشيد تا تصوير آماده بشه! ولى بازم همينکه کرش نکرد و تصوير رو سيو کرد خيلى خوب بود، تو کپچر نيم صفحه هم که مشکلى نداشت و راحت بود ^_^
خلاصه که دستتون حسابى درد نکنه و يک عالمه مرسى
خواهش می کنم ... :happy:
//
دوستان امروز داشتم به کروم ور می رفتم رسیدم به یه قسمت جالب که باهاش یه سری کارا میشه انجام داد
یکیش سیو کردن فایل های فلشه !
طریقه کار :
1- روی صفحه رایتکلیک کنید
2- گزینه inspect element رو انتخاب کنید
3- به قسمت resources بروید
4- در قسمت Graphs گزینه Size رو بزنید
5- کمی صبر کنین تا سایت کاملا آنالیز بشه
6- وقتی آنالیز شد تمامی فایل ها و المنت ها و .... رو می تونین ببینین که سایزشون رو هم بهتون میگه
7- فایل فلشی که می خواید رو پیدا کنین و لینکش رو تو دانلود منیجرتون پیست کنین ...
اسکرین شات هم گذاشتم ... مشکلی بود بگین ...
خواهش می کنم :happy:ممنون پارسا جان
من با اين قسمت خيلي كار مي كنم واقعاً به درد بخوره
پ.ن: معتاد تراوين
پ.ن: معتاد تراوين
اینجام گذاشته بودم ؟! تو وبلاگ بود فکر کنم :دی
ولی امکان نداره
خیلی ها اینکارو می کنن کسی تا حالا این مشکلو نداشته
اگه دم دسته بده ببینیم چی میشه :blink:پارسا تو ساپورت گوگل نوشته بود منم اوكي كردم مشكل حل شد
خواستي تا لينكشو بزارم
اگه دم دسته بده ببینیم چی میشه :blink:
http://www.google.com/support/forum/p/Chrome/thread?tid=22d3f495471e653f&hl=en
اينم متنش
If you have Internet Download Manager (IDM), disable the 'Advanced browser integration' option within IDM (go to Options > General).
یکی از سوالهایی که مطرحه امنیت اطلاعات ضمن استفاده از کروم هست. بنظر هنگام استفاده از کروم خیلی از اطلاعات با سرور گوگل آنالیز میشه ومثل اینه که داری در حالت لوگین استفاده میکنی از گوگل!
دوستان پست اولو ادیت کردم
چطوره ؟
احتمالا مشکل بیشتر از این حرفهاست...فکر میکنید برای چی اجازه ی دانلود ونصب مستقیم این برنامه را نداریم؟!:blink::wacko::blink:
خوب اینو خیلی ها می گن...
حالا گوگل آمار بگیره از سایت هایی که میریم چیزی نمیشه که... جای دیگه ای هم اطلاعاتو نمیده که...
اگه می خواید سایت 30 ی ا 30 برید و هویتتون شناخته نشه هم کروم یه قسمت مثل safe browsing ـه فایر فاکس داره
روی یه صفحه ای که می خواید برید رایت کلیک کنید و گزینه سوم یعنی Open in incognito page رو بزنین
دوستان پست اولو ادیت کردم
چطوره ؟
سلام دوستان
مرسی دوست من , خیلی خوب شده
عاليه مرسي
احتمالا مشکل بیشتر از این حرفهاست...فکر میکنید برای چی اجازه ی دانلود ونصب مستقیم این برنامه را نداریم؟!
یک نقصی که زیاد به چشم نمیآد اینه که به طور مثال اگر بخاهیم با دبل کلیک کلمه قبل نقطه را انتخاب کنیم نقطه هم انتخاب میشه!!