• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

>>انجمن طرفداران گوگل کروم<<

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
خواهرم دلم رو به درد اوردی . دی . ولی من این مشکل رو فقط تو پی تی داشتم . حالا نمی دونم مشکل تو تا کجا ادامه داره . دی . حالا من با مدیر کروم حضوری حرف می زنم و مشکل تو رو بهش می گم . :D ( ببخشید که یکمی صمیمی باهات صحبت کردم .
cheer.gif
خوب اون حرف من کلى بود چون از اين عکس هايى‌/ اسمايلى‌هايى که تو اين هاست آپ شده، هرکجا که استفاده بشه اين مشکل با کروم نمود پيدا ميکنه - حتى‌ تو لست اف ام! به هر حال من براى پى تى‌ نويسى يا از فايرفاکس استفاده ميکنم يا IE چون بدون اون اديتور پيشرفته که تو کروم نشونش نميده (تو اپرا هم ظاهرا همينحوره!) نميتونم پست هاى خشنگ خشنگ بدم
4628.gif

در اون يکى ‌مورد آخر هم نو پرابلم ;)

سلام
دوستان چند وقتيه كروم خيلي كرش ميكنه واسه شما هم همين طوره ؟
نه اتفاقا اين ورژن جديداش اصلا مشکل کرش ندارن.

خواهر راستشو بخوای من ازش استفاده نکردم ولی اشکال نداره
از اینی که اتچ کردم استفاده کن :happy:
اگه بازم مشکل داشت بگو باز یه چیز دیگه پیدا می کنم
خيلى ‌خيلى مرسى برادر جان، ميرم امتحانش ميکنم بعد ميام گزارش عملکردشو ميدم :happy:
بازم ممنون
persiana__flower4ugirl.gif

تمام ورژنهای گوگل کروم هم تو این آدرس هست (+آخرین ورژن) : http://www.filehippo.com/download_google_chrome/
فايل هيپو کاملا تأييد ميشه. منم از همينجا ميگيرم، چون خود گوگل که تا ميبينه از ايرانى‌ همچين واى واى ‌نميشه اى راه ميندازه که فکر ميکنى ‌اومدى نقشه ى مدارهاى بمب افکن B-52 رو دانلود کنى که ممنوعه :wacko:

با سايت خاصي نيست تعداد تب ها كه 5-6 تا بيشتر بشه كرش مي كنه
نبايد تعداد تب مشکلى ايجاد کنه، مال من الان شمردم 12 تا تب بازه، تازه من الان بين اون و 2 تا مرورگر ديگه در حال رفت و آمدم و غير از سى پى يو که دادش از دست من دراومده مشکل ديگه اى مشاهده نميشه :D
ميگم شايد يه چيزى‌ تو اين تعويض ويندوز مشکل پيدا کرده. البته اينى ‌که ميخوام بگم ربطى به کروم نداره ولى به عنوان تجربه يه زمانى من از Orbit براى دانلودهام استفاده ميکردم، بعد نفهميم چى شد مشکل پيدا کرد، تا برنامه رو اجرا ميکردى، ويندوز ارور illegal operation ميداد و برنامه بسته ميشد. چند بار اينستالش کردم درست نشد، هر دفعه که ورژن جديدش ميومد اونا رو هم اينستال ميکردم، بازم نشد. تو فروم ماشالله خيلى‌فعالش هم پرسيدم، کسى نميدونست. تا آخرسر بعد از 2 سال خودم کشف کردم که مشکل از ورژن .NET Framework ه که نميدونم چرا از ورژن 2 و خرده اى که اون موقع بود، به ورژن ابتدايى 1.1 تبديل شده بود! دات نت رو آپديتش کردم مشکل اربيت حل شد! شايد اينجا هم يه برنامه اى، يه فايلى، يه چيزى تغيير کرده يا تداخل ايجاد ميکنه که همچين مشکلى پيدا شده.

‌‌

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
اين اينترنتم امروز از بس قطع و وصل شد يادم رفت که بيام اينجا!

بله پارساى عزيز، اين يکى ديگه تو سيو کامل صفحه مشکلى نداشت و جواب داد. فقط تو image processing تمام صفحه و آماده کردنش براى سيو کردن 2 دقيقه طول کشيد تا تصوير آماده بشه! ولى بازم همينکه کرش نکرد و تصوير رو سيو کرد خيلى خوب بود، تو کپچر نيم صفحه هم که مشکلى‌ نداشت و راحت بود ^_^

خلاصه که دستتون حسابى درد نکنه و يک عالمه مرسى
persiana4you_flower.gif

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
نبايد تعداد تب مشکلى ايجاد کنه، مال من الان شمردم 12 تا تب بازه، تازه من الان بين اون و 2 تا مرورگر ديگه در حال رفت و آمدم و غير از سى پى يو که دادش از دست من دراومده مشکل ديگه اى مشاهده نميشه :D
ميگم شايد يه چيزى‌ تو اين تعويض ويندوز مشکل پيدا کرده. البته اينى ‌که ميخوام بگم ربطى به کروم نداره ولى به عنوان تجربه يه زمانى من از Orbit براى دانلودهام استفاده ميکردم، بعد نفهميم چى شد مشکل پيدا کرد، تا برنامه رو اجرا ميکردى، ويندوز ارور illegal operation ميداد و برنامه بسته ميشد. چند بار اينستالش کردم درست نشد، هر دفعه که ورژن جديدش ميومد اونا رو هم اينستال ميکردم، بازم نشد. تو فروم ماشالله خيلى‌فعالش هم پرسيدم، کسى نميدونست. تا آخرسر بعد از 2 سال خودم کشف کردم که مشکل از ورژن .NET Framework ه که نميدونم چرا از ورژن 2 و خرده اى که اون موقع بود، به ورژن ابتدايى 1.1 تبديل شده بود! دات نت رو آپديتش کردم مشکل اربيت حل شد! شايد اينجا هم يه برنامه اى، يه فايلى، يه چيزى تغيير کرده يا تداخل ايجاد ميکنه که همچين مشکلى پيدا شده.

‌‌

خودم هم احتمال ميدم فريمورك و اين جور چيزا بايد نصب كنم تا اوكي بشه
چون هميشه بعد از نصب ويندوز اين مخلفاتو نصب مي كردم اما اين دفعه تنبليم شد :D

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
اين اينترنتم امروز از بس قطع و وصل شد يادم رفت که بيام اينجا!

بله پارساى عزيز، اين يکى ديگه تو سيو کامل صفحه مشکلى نداشت و جواب داد. فقط تو image processing تمام صفحه و آماده کردنش براى سيو کردن 2 دقيقه طول کشيد تا تصوير آماده بشه! ولى بازم همينکه کرش نکرد و تصوير رو سيو کرد خيلى خوب بود، تو کپچر نيم صفحه هم که مشکلى‌ نداشت و راحت بود ^_^

خلاصه که دستتون حسابى درد نکنه و يک عالمه مرسى
persiana4you_flower.gif
خواهش می کنم ... :happy:

//

دوستان امروز داشتم به کروم ور می رفتم رسیدم به یه قسمت جالب که باهاش یه سری کارا میشه انجام داد
یکیش سیو کردن فایل های فلشه !
طریقه کار :
1- روی صفحه رایتکلیک کنید
2- گزینه inspect element رو انتخاب کنید
3- به قسمت resources بروید
4- در قسمت Graphs گزینه Size رو بزنید
5- کمی صبر کنین تا سایت کاملا آنالیز بشه
6- وقتی آنالیز شد تمامی فایل ها و المنت ها و .... رو می تونین ببینین که سایزشون رو هم بهتون میگه
7- فایل فلشی که می خواید رو پیدا کنین و لینکش رو تو دانلود منیجرتون پیست کنین ...
;)

اسکرین شات هم گذاشتم ... مشکلی بود بگین ...

فایل های ضمیمه

• chromeSWFsave.jpg
    chromeSWFsave.jpg
    330 KB · نمایش ها: 13
Last edited:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
خواهش می کنم ... :happy:

//

دوستان امروز داشتم به کروم ور می رفتم رسیدم به یه قسمت جالب که باهاش یه سری کارا میشه انجام داد
یکیش سیو کردن فایل های فلشه !
طریقه کار :
1- روی صفحه رایتکلیک کنید
2- گزینه inspect element رو انتخاب کنید
3- به قسمت resources بروید
4- در قسمت Graphs گزینه Size رو بزنید
5- کمی صبر کنین تا سایت کاملا آنالیز بشه
6- وقتی آنالیز شد تمامی فایل ها و المنت ها و .... رو می تونین ببینین که سایزشون رو هم بهتون میگه
7- فایل فلشی که می خواید رو پیدا کنین و لینکش رو تو دانلود منیجرتون پیست کنین ...
;)

اسکرین شات هم گذاشتم ... مشکلی بود بگین ...

ممنون پارسا جان
من با اين قسمت خيلي كار مي كنم واقعاً به درد بخوره

پ.ن: معتاد تراوين :D

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
تو چند تا پست بالا من يه مشكلي داشتم كه رفع شد راه حلش رو ميزارم كه دوستان ديگه هم استفاده كنن
تو IDM واسه اين كه سازگار بشه با كروم تو Options تو تب General يه قسمتي هست نوشته Use Advanced Integration كه بايد تيكش زده بشه و همين باعث ميشد تا به كروم فشار بياد و كرش كنه وگرنه همه نسخه هايي كه استفاده مي كردم سالم بودن

پ.ن : اين بود تحقيق من :D

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
اینجام گذاشته بودم ؟! تو وبلاگ بود فکر کنم :دی

ولی امکان نداره :D
خیلی ها اینکارو می کنن کسی تا حالا این مشکلو نداشته
questionedf.gif

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
اینجام گذاشته بودم ؟! تو وبلاگ بود فکر کنم :دی

ولی امکان نداره :D
خیلی ها اینکارو می کنن کسی تا حالا این مشکلو نداشته
questionedf.gif

پارسا تو ساپورت گوگل نوشته بود منم اوكي كردم مشكل حل شد
خواستي تا لينكشو بزارم

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
یکی از سوالهایی که مطرحه امنیت اطلاعات ضمن استفاده از کروم هست. بنظر هنگام استفاده از کروم خیلی از اطلاعات با سرور گوگل آنالیز میشه ومثل اینه که داری در حالت لوگین استفاده میکنی از گوگل!

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
http://www.google.com/support/forum/p/Chrome/thread?tid=22d3f495471e653f&hl=en

اينم متنش
If you have Internet Download Manager (IDM), disable the 'Advanced browser integration' option within IDM (go to Options > General).

:blink::wacko::blink:
nocomment.gif

یکی از سوالهایی که مطرحه امنیت اطلاعات ضمن استفاده از کروم هست. بنظر هنگام استفاده از کروم خیلی از اطلاعات با سرور گوگل آنالیز میشه ومثل اینه که داری در حالت لوگین استفاده میکنی از گوگل!

خوب اینو خیلی ها می گن...
حالا گوگل آمار بگیره از سایت هایی که میریم چیزی نمیشه که... جای دیگه ای هم اطلاعاتو نمیده که...
اگه می خواید سایت 30 ی ا 30 برید و هویتتون شناخته نشه هم کروم یه قسمت مثل safe browsing ـه فایر فاکس داره
روی یه صفحه ای که می خواید برید رایت کلیک کنید و گزینه سوم یعنی Open in incognito page رو بزنین
winking.gif

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
دوستان پست اولو ادیت کردم
چطوره ؟

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
:blink::wacko::blink:
nocomment.gif

خوب اینو خیلی ها می گن...
حالا گوگل آمار بگیره از سایت هایی که میریم چیزی نمیشه که... جای دیگه ای هم اطلاعاتو نمیده که...
اگه می خواید سایت 30 ی ا 30 برید و هویتتون شناخته نشه هم کروم یه قسمت مثل safe browsing ـه فایر فاکس داره
روی یه صفحه ای که می خواید برید رایت کلیک کنید و گزینه سوم یعنی Open in incognito page رو بزنین
winking.gif
احتمالا مشکل بیشتر از این حرفهاست...فکر میکنید برای چی اجازه ی دانلود ونصب مستقیم این برنامه را نداریم؟!

یک نقصی که زیاد به چشم نمیآد اینه که به طور مثال اگر بخاهیم با دبل کلیک کلمه قبل نقطه را انتخاب کنیم نقطه هم انتخاب میشه!!

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
سلام دوستان

مرسی دوست من , خیلی خوب شده
winking.gif

flowerysmile.gif

احتمالا مشکل بیشتر از این حرفهاست...فکر میکنید برای چی اجازه ی دانلود ونصب مستقیم این برنامه را نداریم؟!

یک نقصی که زیاد به چشم نمیآد اینه که به طور مثال اگر بخاهیم با دبل کلیک کلمه قبل نقطه را انتخاب کنیم نقطه هم انتخاب میشه!!

چون تحریمیم نمیتونیم دانلودش کنیم :دی
مثلا شما فکر می کنی می خواد چی کار کنه ؟

راجع به نقطه اصلا همچین چیزی نیست ! اگه هم باشه بعید می دونم به برنامه ربطی داشته باشه... امکانش خیلی کمه که بیان سلکت شدن تکست رو هم براش برنامه بنویسن...
الان شما رو این دبل کلبک کن :
تست.
.تست

بالا