• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

>>انجمن طرفداران گوگل کروم<<

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
يه بدي كه داره اينه كه اگه كل كروم رو ببنديم بدون هيچ پيغامي مي بنده و همه تب هايي كه باز بوده بسته ميشه
خوب می تونی انتخاب کنی که صفحه هایی که دفعه قبل باز بودن رو بیاره ... (البته باز هم چیزی پرسیده نمیشه )
برای این کار :
آچار >
Options > Basics
On startup : reOpen the pages that were open last
یا با انتخاب گزینه open the following pages صفجه هایی که می خوای رو باز کنه ... :happy:

همچنین تب هایی که پین شدند همیشه به طور خودکار دفعه بعدی باز میشن ...
پین کردن : روی تب رایت-کلیک کن : Pin tab

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
خوب می تونی انتخاب کنی که صفحه هایی که دفعه قبل باز بودن رو بیاره ... (البته باز هم چیزی پرسیده نمیشه )
برای این کار :
آچار >
Options > Basics
On startup : reOpen the pages that were open last
یا با انتخاب گزینه open the following pages صفجه هایی که می خوای رو باز کنه ... :happy:

همچنین تب هایی که پین شدند همیشه به طور خودکار دفعه بعدی باز میشن ...
پین کردن : روی تب رایت-کلیک کن : Pin tab

اينا درست پارسا جان اما اگه مثل فايرفاكس موقع بستن يه پيغامي يا يه هشداري بده بهتره
امروز من كلي صفحه هاي به درد بخوري كه پيدا كرده بودم رو سر يه سهل انگاري از دست دادم

hastia

Registered User
لایک‌ها
14
اگه مشکلت اینه که عکس ها لود نمیشن کوکی هارو پاک کن درست میشه ...
طریقه پاک کردن کوکی ها :
cntrl+h
edit items
clear all browsing data
clear data from this period : everything
بعد همه گزینه هارو تیک بزن، بزن clear browsing data
بعد بروزر رو ببند باز کن اگه حل نشد بگو ;)

تو قيس بوكم تشكر كردم ! دستت درد نكنه ! درست شد ! اين آي ئي پدر در آورد !

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
تو قيس بوكم تشكر كردم ! دستت درد نكنه ! درست شد ! اين آي ئي پدر در آورد !

خواهش می کنم ، خوش حالم درست شد :happy:

اينا درست پارسا جان اما اگه مثل فايرفاكس موقع بستن يه پيغامي يا يه هشداري بده بهتره
امروز من كلي صفحه هاي به درد بخوري كه پيدا كرده بودم رو سر يه سهل انگاري از دست دادم

آره دیگه ... کروم خواسته × رو میزنی 3 سوته بسته شه دیگه از این چیزا نذاشته :D

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
خوب اون سایتها که پیدا کردی توی History هستش هنوز،
اما در کل اگرم میخوای که این مشکل دیگه پیش نیاد این اکستنشنه چیز خوبیه

فایل های ضمیمه

• extension_2_2.zip
    26.7 KB · نمایش ها: 5

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
شرکت Google برای اصلاح ۱۳ نقطه ضعف امنیتی در مرورگر Chrome، نسخه جدید این مروگر یعنی Chrome8 را به بازار عرضه کرد که در آن علاوه بر ترمیم نقاط ضعف امنیتی، نمایشگر جدید فایل های PDF جایگزین نرم افزار Adobe Reader شده است.

نقاط ضعف امنیتی اصلاح شده در بخش‌های مختلف مرورگر Chrome از جمله History، Video Indexing و SVG بوده‌اند و چهار نقطه ضعف با درجه اهمیت “بالا”، پنج نقطه ضعف با درجه اهمیت “متوسط” و چهار نقطه ضعف باقیمانده با درجه اهمیت “پایین” داشتند.

نمایشگر جدید Google برای مشاهده فایل‌های PDF از فناوری Sandbox برای تأمین امنیت هر چه بیشتر مرورگر و سیستم عامل استفاده می‌کند

در این فناوری، عملیات هر بخش، محصور شده و در محیط بسته و کنترل شده‌ای، انجام می‌شود تا در صورت مخرب بودن آن عملیات، تأثیرگذاری آن بر روی دیگر بخش‌های مرورگر و سیستم‌عامل کامپیوتر به حداقل برسد.

علاوه بر این، در نسخه جدید Chrome8، قابلیت جدید WebStore که مدتهاست شرکت Google حرف آن را می زند، گنجانده شده، اما فعال نیست. طبق وعده شرکت Google این سرویس جدید تا پایان سال میلادی جاری شروع به کار خواهد کرد. این سرویس برای تهیه و خرید انواع نرم‌افزارهای کاربردی و جانبی طراحی شده است.

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
شرکت Google برای اصلاح ۱۳ نقطه ضعف امنیتی در مرورگر Chrome، نسخه جدید این مروگر یعنی Chrome8 را به بازار عرضه کرد که در آن علاوه بر ترمیم نقاط ضعف امنیتی، نمایشگر جدید فایل های PDF جایگزین نرم افزار Adobe Reader شده است.

نقاط ضعف امنیتی اصلاح شده در بخش‌های مختلف مرورگر Chrome از جمله History، Video Indexing و SVG بوده‌اند و چهار نقطه ضعف با درجه اهمیت “بالا”، پنج نقطه ضعف با درجه اهمیت “متوسط” و چهار نقطه ضعف باقیمانده با درجه اهمیت “پایین” داشتند.

نمایشگر جدید Google برای مشاهده فایل‌های PDF از فناوری Sandbox برای تأمین امنیت هر چه بیشتر مرورگر و سیستم عامل استفاده می‌کند

در این فناوری، عملیات هر بخش، محصور شده و در محیط بسته و کنترل شده‌ای، انجام می‌شود تا در صورت مخرب بودن آن عملیات، تأثیرگذاری آن بر روی دیگر بخش‌های مرورگر و سیستم‌عامل کامپیوتر به حداقل برسد.

علاوه بر این، در نسخه جدید Chrome8، قابلیت جدید WebStore که مدتهاست شرکت Google حرف آن را می زند، گنجانده شده، اما فعال نیست. طبق وعده شرکت Google این سرویس جدید تا پایان سال میلادی جاری شروع به کار خواهد کرد. این سرویس برای تهیه و خرید انواع نرم‌افزارهای کاربردی و جانبی طراحی شده است.
آقا تاریخ خبر مال کیه ؟ :D
الان کروم 9 هم اومده !

michaelphelps

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها تازه نصبش کردم چند تا سوال داشتم

1- اون مسیری رو که پارسا واسه سیو کردن فایلهای فلش گفت میرم ولی تو قسمت resources کلمه ای به اسم graph و یا size ندارم

2- بعضی از سایتها رو که میخواد لود کنه مثل 4shared ارور میده , باید دو سه بار رفرش کنم تا لود شه .

3- من آخرین ورژنش رو دانلود کردم ولی وقتی تو about google chrome میرم این ورژن رو به من نشون میده 10.0.612.1 unknown این کدوم ورژنشه , شما همش از ورژنهای 8 ویا 9 صحبت کردید !!!!!! و چرا unknown میگه

4- ضمنا" تو همون منوی about google chrome پایینش نوشته که [update server not available: [error 3
برای آپدیتش باید چی کار کرد و کجا رفت ؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
بچه ها تازه نصبش کردم چند تا سوال داشتم

1- اون مسیری رو که پارسا واسه سیو کردن فایلهای فلش گفت میرم ولی تو قسمت resources کلمه ای به اسم graph و یا size ندارم

2- بعضی از سایتها رو که میخواد لود کنه مثل 4shared ارور میده , باید دو سه بار رفرش کنم تا لود شه .

3- من آخرین ورژنش رو دانلود کردم ولی وقتی تو about google chrome میرم این ورژن رو به من نشون میده 10.0.612.1 unknown این کدوم ورژنشه , شما همش از ورژنهای 8 ویا 9 صحبت کردید !!!!!! و چرا unknown میگه

4- ضمنا" تو همون منوی about google chrome پایینش نوشته که [update server not available: [error 3
برای آپدیتش باید چی کار کرد و کجا رفت ؟

سلام
خوش اومدین :happy:

1- ورژنهای جدید نیاز به انجام این کار نیست ! شما رایت کلیک - inspect elements رو بزنین بعد برین قسمت ریسورسز اونجا همه فایلها هستند هر کدوم رو خواستید کلیک کنین لینکشو بردارید

2- متاسفاته کروم با سایت 4shared مشکل داره :(

3- 10ش رو هم الان نگاه کردم ظاهرا اومده :D

4- ایران از طرف گوگل تحریمه . باید با *** این کارو کنین

سوالی بود بپرسید سعی می کنم اگه بلد بودم جواب بدم :happy:

michaelphelps

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پارسا جان یه سوال دیگه داشتم

برای دانلود فایلهای فلش تو قسمت ریسورسز تمام پسوند فایلها هست مثل jpg یا png ولی فایل فلشی نداره

همچنین من تمام کارهایی که واسه IDM بود رو انجام دادم ولی وقتی page که فایل فلش داره لود میشه تو کروم مثل فایر فاکس IDM واسه دانلود فلش لود نمیشه. ورژن IDM من5.18 (build 8 ) میتونه از ورژنش باشه ؟

Last edited:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
IDM کروم رو مثل آی ای و فایرفاکس ساپورت نمی کنه متاسفانه !
بلکه حتی باعث ایجاد اختلال هم میشه در بعضی موارد !

تو ریسورسز هم هست ... باید بگردی

به زودی یه روش دیگه برا سیو کردن فایل های فلش معرفی می کنم ;)

michaelphelps

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
IDM کروم رو مثل آی ای و فایرفاکس ساپورت نمی کنه متاسفانه !
بلکه حتی باعث ایجاد اختلال هم میشه در بعضی موارد !

تو ریسورسز هم هست ... باید بگردی

به زودی یه روش دیگه برا سیو کردن فایل های فلش معرفی می کنم ;)

پارسا جان دیروز متوجه شدم که وقتی با freedom تو سایت هایی مثل youtube و سایتهایی که فلش دارند میرم کروم IDM رو ساپورت نمیکنه ولی بدون proxy راحت IDM رو ساپورت میکنه و بلافاصله فایل فلش توسط IDM شناخته میشه.

ازت ممنونم
فقط اگ میشه اون روش جدیدت رو زودتر معرفیش کن

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
پارسا جان دیروز متوجه شدم که وقتی با freedom تو سایت هایی مثل youtube و سایتهایی که فلش دارند میرم کروم IDM رو ساپورت نمیکنه ولی بدون proxy راحت IDM رو ساپورت میکنه و بلافاصله فایل فلش توسط IDM شناخته میشه.

ازت ممنونم
فقط اگ میشه اون روش جدیدت رو زودتر معرفیش کن

:blink:
دروغ چرا ! نفهمیدم چی گفتی ! IDM کروم رو ساپورت می کنه ؟!! :blink:

چشم ... باید یه سری چیزا رو تست کنم . بعد تو همین تاپیک می ذارم

michaelphelps

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blink:
دروغ چرا ! نفهمیدم چی گفتی ! IDM کروم رو ساپورت می کنه ؟!! :blink:

چشم ... باید یه سری چیزا رو تست کنم . بعد تو همین تاپیک می ذارم

منظورم دقیقا این بود که چون سایتهایی مثل یوتیوب فیلتر هستند میبایست از اینترنت پروکسی استفاده کرد.من خودم از freedom استفاده میکنم.
زمانی که از freedom استفاده میکنم کروم با IDM برای شناخت فایلهای فلش مچ نیست. در صورتیکه تو ff این اتفاق به ندرت پیش میاد. ضمنا تو ff اپلیکیشن دیگه ای به اسم flash got ویا downthemall هست که شما راحت چه با پروکسی و یا بی پروکسی میتونی هر فایلی رو دانلود کنی حتی از تو google book کتاب رو دانلود کنی.

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
دوستانی که با IDM مشکل دارن ورژن 6.04 رو از این تورنت بگیرن چون تو ورژن جدید سازگاری با کروم خیلی بهتر شده:

کد:
http://torcache.com/torrent/730BB73E597954F71FE8EF625F61896607247CA2.torrent

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
عجیبه واقعا چون وقتی قسمت آدرس یک کلمه را سرچ میکنی اگر داخل صفحاتی که اخیرا دیدی اون کلمه باشه لیست میشه
ولی در عین حال خبری از استفاده آفلاین نیست!!!

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
تو ورژن جديد وقتي يه سايت رو ريسورس مي كنم به صورت كد شده نشون ميده آدرس عكس ها رو
به خاطر اين مورد حال نكردم باهاش اما در كل هنوزم ازش استفاده مي كنم

بالا