• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

>>انجمن طرفداران گوگل کروم<<

medil0ne

Registered User
لایک‌ها
75
:دی
آره من وقتی با عجله مینویسم خیلی موقها اینطوری میشه :دی
در کل کاربردی نیست چندان،کسی که داره با نت کار میکنه اونقد تسلط داره که این طور مشکلایی پیش نیاد،اگرم که سایت پرنو باز داشته باشی:)دی ) و کسی بخواد بیاد که دیگه وقته بستنه نه قایم کردن! :دی
در کل بازم اگر همونطوری که میگی ورژنایه قبلی میگرفتی اون گوشه خودش اینطوری میشد باز بهتر بود،کاربردی تر بود ...
در کل یه ایده ی نا موفقه به نظر من و چرند :پی

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
اگرم که سایت پرنو باز داشته باشی:)دی )
ها ؟!
crazy-001.gif
چرا انقدر منحرفین ! :دی
مثلا صفحه های تراوین همشون بالکل نوشتن Travian خوب این فقط بی خودی رزولوشن رو اشغال می کنه ... نیازی نیست نوشتش باهاش باشه... !

در مورد تسلط هم من خودم یوهو می بینم اون بالا کلی تبه، رگباری همه رو می بندم ولی خیلی وقتا شده که یه چیزی داشته لود میشده و می خواستم ، بعد بستمش...

حالا بی مصرف بی مصرف بی مصرف هم که باشه (گرچه نیست ) یه قابلیتیه ! گذاشتنش بعد می گین برش دارین ؟
icon10.gif

medil0ne

Registered User
لایک‌ها
75
ها ؟!
crazy-001.gif
چرا انقدر منحرفین ! :دی
مثلا صفحه های تراوین همشون بالکل نوشتن Travian خوب این فقط بی خودی رزولوشن رو اشغال می کنه ... نیازی نیست نوشتش باهاش باشه... !

در مورد تسلط هم من خودم یوهو می بینم اون بالا کلی تبه، رگباری همه رو می بندم ولی خیلی وقتا شده که یه چیزی داشته لود میشده و می خواستم ، بعد بستمش...

حالا بی مصرف بی مصرف بی مصرف هم که باشه (گرچه نیست ) یه قابلیتیه ! گذاشتنش بعد می گین برش دارین ؟
icon10.gif

:D ... آها...
اینم میشه ولی بازم اگه یه کم مرتب باشی مثل من:)p) بهتره به نظرم
من که میگم برش دارن نگین تره یا حداق همونطوری که میگی ورژنایه قبلی بود بکننش ...

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
:دی
آره من وقتی با عجله مینویسم خیلی موقها اینطوری میشه :دی
در کل کاربردی نیست چندان،کسی که داره با نت کار میکنه اونقد تسلط داره که این طور مشکلایی پیش نیاد،اگرم که سایت پرنو باز داشته باشی:)دی ) و کسی بخواد بیاد که دیگه وقته بستنه نه قایم کردن! :دی
در کل بازم اگر همونطوری که میگی ورژنایه قبلی میگرفتی اون گوشه خودش اینطوری میشد باز بهتر بود،کاربردی تر بود ...
در کل یه ایده ی نا موفقه به نظر من و چرند :پی

واسه من كه هميشه يه تب واسه جيميلم بازه خيلي كاربرديه ;)

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
یه کار باحال ! :دی
yahoodrooling.gif

تو ورژن 4 به بعد دیدم گوگل برش داشته اما الان دیدم هست یه جا دیگست...
روی تب رایت-کلیک کنین ... بزنین Pin Tab
تب رو می بره اون گوشه کوچیک می کنه :دی
آره اتفاقا خیلی قابلیت خوبیه، مخصوصا برای من که معمولا 3-4 صفحه دائمی دارم و مهمترین مزیتش اینه که یکوقت حواست نباشه بسته بشن.
خوب نمیشه که کل تبها این جوری شن ... !
البته ورژن 3-4 تب رو اون گوشه نگه می داشتی خودش اونجوری میشد
کاربردش هم برا وقتی که مثلا می خوای تایتل یک سایت مشخص نباشه یا وقتی که مثلا تو یه سایتی داره یه چیزی لود میشه می خوای یه وقت نا خود آگاه نبندیش...
چندتایی که میشه اینکار را کرد، من مشکلی ندیدم!

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
ظهور کروم در لباس اينترنت اکسپلورر

گوگل از عرضه قالب جديدي براي مرورگر اينترنتي کروم خبر داده است. گفتني است قالب جديد کروم شبيه به نسخه‌هاي قبلي مرورگر اينترنتي مايکروسافت اينترنت اکسپلورر طراحي شده است.
به گفته مسئولان گوگل، با استفاده از اين قالب کاربران مرورگر کروم مي‌توانند به تمام فناوري‌هاي جديد و نوين روي اينترنت نظير برنامه‌هايي که تحت قالب HTML5 طراحي شده‌اند دسترسي داشته باشند با اين تفاوت که قالب‌هاي جديد گوگل کروم با مدل و نام‌هاي اينترنت اکسپلورر6، 7 و 8 به کاربران عرضه مي‌شود.
به اين ترتيب کاربران مي‌توانند با ظاهري نسبتا قديمي از مرورگر خود، صفحات جديد اينترنتي را مشاهده کنند. گفتني است قالب جديد گوگل کروم قرار است روي سرويس Chrome Frame قرار بگيرد که براي نخستين بار سال گذشته عرضه شد.
به گفته کارشناسان با عرضه قالب‌هاي اينترنت اکسپلورر روي مرورگر کروم، گوگل مي‌تواند طراحان صفحات اينترنتي را تشويق کند تا صفحات خود را سازگار با مرورگر کروم طراحي کنند و کاربران مي توانند اين صفحه‌ها را در قالب مرورگر اينترنت اکسپلورر مشاهده کنند.
اين در حالي است که در آخرين نسخه از مرورگر اينترنت اکسپلورر که تاکنون عرضه شده است قابليت پشتيباني از صفحات HTML5 و JavaScript وجود ندارد که گوگل با عرضه اين قالب و پشتيباني از اين سيستم‌ها، تا حدي اين مشکل را برطرف کرده است.
به عقيده کارشناسان، طراحي صفحات وب و هماهنگ کردن آن با نسخه‌هاي مرورگر مايکروسافت اينترنت اکسپلورر يکي از مشکلاتي است که بسياري از طراحان صفحات اينترنتي را رنج مي‌دهد و اين در حالي است که سازگاري صفحات طراحي شده با مرورگر اينترنتي متن بازر گوگل کروم بسيار آسان‌تر بوده و روند ساده‌تري را طي مي‌کند.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
پشتیبانی از HTML5 خیلی خوبه ولی ظاهر و تغییر دادن مثل اينترنت اکسپلورر خیلی زشتش میکنه
یکی از دلایلی که دارم از کروم استفاده میکنم همین ظاهرش هست

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
نظرتون در مورد آیکون این بروزر چیه؟
من که دیدم خیلی پسندیدم :پی‌(چه بی ربط :پی)

میگم برا اسپم و کلا افزایش تعداد پست برو تاپیک ها بخش زبان راحت تره :D

آره اتفاقا خیلی قابلیت خوبیه، مخصوصا برای من که معمولا 3-4 صفحه دائمی دارم و مهمترین مزیتش اینه که یکوقت حواست نباشه بسته بشن.

چندتایی که میشه اینکار را کرد، من مشکلی ندیدم!

ببخشید من بد نوشتم ... باید می نوشتم : تو ورژن های 3،4 ، تب ها رو که اون گوشه نگه می داشتی خودش این جوری میشد :rolleyes:

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
اين مسير دانلود رو از كجا ميشه تغيير داد؟ يا رو always ask گذاشت ؟

medil0ne

Registered User
لایک‌ها
75
همچين بخشي موجود نيست توي Under the hood من آخرين ورژن رو چندروز پيش از خوده گوگل دانلود كردم كلا آپشنش خيلي ضعيفه:eek:

چرا دیگه!همون جایی که کامنت بالایی توضیح دادن هستشش!گزینه ی بروز رو میزنی و انتخاب می کنید...:)
==
عکسش:

فایل های ضمیمه

• untitled.bmp
    810.5 KB · نمایش ها: 10
Last edited:

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
بوك ماركا رو چه جوري ميشه از اوپرا و اف اف تو اين ريستور كرد؟

Options>>personal stuff>>import datafrom another browser
از پنجره باز شده بروزر مورد نظر تون رو انتخاب میکنی و چیزهای که میخای منتقل بشه تیک میزنی اوناییم که نمیخای تیک هاشو برمیداری تو کروم منتقل میشن به ohter bokmark
اگه بخای میتونی زبان خود کروم رو هم به فارسی تغییر بدی تا راحتتر بتونی گزینه هاشو بفهمی
Options>>personal stuff
توی قسمت web content روی باتن chenge font and language setting کلیک میکنی تو پنجره جدید تب languages رو میزنی و تو اون پنجره تو آخرین کشو زبان فارسی رو انتخاب میکنی منظورم قسمت Google chrome language
موفق باشی

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
وووی من تازه کروم رو دانلود کردم چه خوشگله :blush:

من از اخرین ورژن فایرفاکس 4 استفاده میکردم.

مرورگر ساده ولی پرقدرتی هست کروم.

میگم این منو بالای بروزر چطوری فعال میشه ؟ :rolleyes:

ادیتور سایت هم برام ساده شده ! دکمه پیشرفته کردنش هم پریده :rolleyes:

برای یه کسی که تازه شروع کرده چه افزونه های کاربردی پیشنهاد میکنید ؟

سوال بعد اینکه چرا idm ست نمیشه روی کروم ؟ الان idm من اخرین ورژن هست ، کروم هم اخرین ورژن ( 6.0.472.63 )

هرکاری کردم از idm بهش کروم رو معرفی کنم تغییری نکرد :eek:

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
شرمنده یه سوال مهم دیگه ! من کروم رو از سایت خود گوگل دانلود کردم و installing اون به صورت اتوماتیک توسط خود گوگل انجام شد ... یعنی من مسیری بهش ندادم !

الان هرچی میگردم میبینم مسیری نداره !! واسه همین هیچ addon نمیتونم نصب کنم و پیغام میده که مسیری وجود نداره !

medil0ne

Registered User
لایک‌ها
75
شرمنده یه سوال مهم دیگه ! من کروم رو از سایت خود گوگل دانلود کردم و installing اون به صورت اتوماتیک توسط خود گوگل انجام شد ... یعنی من مسیری بهش ندادم !

الان هرچی میگردم میبینم مسیری نداره !! واسه همین هیچ addon نمیتونم نصب کنم و پیغام میده که مسیری وجود نداره !

به صورت اتومات اینجا میره:
C:\Documents and Settings\Mm\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application
شما فایند فارگتم کنی پیدا میشه...

سوال بعد اینکه چرا idm ست نمیشه روی کروم ؟ الان idm من اخرین ورژن هست ، کروم هم اخرین ورژن ( 6.0.472.63 )

۱.کودوم منویه بالا؟
۲.برای ادیت که من تو کارش نیستم ولی به نظرم دوستان حرفه ای همون موزیلا رو پیشنهاد بکنن...
۳.دکمه ی پیشرفته کردن؟!
۴.زیاد چروم باز نیستم که افزونه پیشنهاد کنم.
۵.میشه بگی منظورت چیه که imdb رو ست می کنی؟بهم یاد میدی؟ینی چی میشه بعد؟امکاناتی اضافه میشه به هر حال؟چی به چیه در کل...

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
Last edited:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121

این جا توضیح کامل دادم :
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=3058883&postcount=149

خوش اومدین :D
منوی بالای بروزر نداره همه چیز با اون علامت آچار اون گوشه انجام میشه :happy:

در مورد ادیتور پیشرفته متاسفانه کروم WYSIWYG ساپورت نمی کنه :(

افزونه هم AdBlock+ / TooManyTabs / Rss reader / chrome flag / رو اول کاری دانلود کن تا بعدا بیشتر چیزمیز نصب کنی :دی

IDM رو توصیه می کنم استفاده نکنی برا کروم ! چون براش مشکلاتی بوجود میاره و به تایید گوگل هم رسیده که این 2تا آبشون تو یه جوب نمیره :دی
ولی اگه بخوای باید از این روش که این جا نوشتم استفاده کنی : لینک

توصیه میشه از Internet Download Studio استفاده کنی که کاملا سازگاره ( همه ویژگی هاش با کروم کار می کنه ) البته باز هم یه سری مشکلات داره ... :wacko: چند ضفحه قبل لینکش هست ...

GFX

Registered User
لایک‌ها
747

به به حمید آقا، این طرفا؟!:happy:
نداره همون دو تا آیکن گوشه بالا سمت راست کارت را راه میندازه(البته من ورژن آخر را ندارم شاید داشته باشه!!)
هرچند که بعضیها بی معرفتن ولی اینجا وبلاگ استارتره(پارسا)، صفحه های قبل هم پیدا میکنی؛
من هم این مشکل را داشتم ولی مثل اینکه باید idm را ارتقا بدی(صفحات قبل توضیح داده شده)
اصلا اسكرول رو نديده بودم :D ممنون;)
به به اون یکی حمید آقا:p
ما را باش رو دیوار کی یادگاری نوشتیم، قربون حواس جمع:lol:

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
افزونه هم AdBlock+ / TooManyTabs / Rss reader / chrome flag / رو اول کاری دانلود کن تا بعدا بیشتر چیزمیز نصب کنی :دی

IDM رو توصیه می کنم استفاده نکنی برا کروم ! چون براش مشکلاتی بوجود میاره و به تایید گوگل هم رسیده که این 2تا آبشون تو یه جوب نمیره :دی
ولی اگه بخوای باید از این روش که این جا نوشتم استفاده کنی : لینک

توصیه میشه از Internet Download Studio استفاده کنی که کاملا سازگاره ( همه ویژگی هاش با کروم کار می کنه ) البته باز هم یه سری مشکلات داره ... :wacko: چند ضفحه قبل لینکش هست ...

چاکریم :cool:
این چیزا به دردم نمیخوره :happy:

شما بیا این addon رو نصب کن حال بیای :f34r: :

https://chrome.google.com/extensions/detail/acakcoglbaahpjgaiecbnddohoncgkbc?hl=en

مسنجر رو بالا مرورگر میتونی داشته باشی :happy:

به به حمید آقا، این طرفا؟!
نداره همون دو تا آیکن گوشه بالا سمت راست کارت را راه میندازه(البته من ورژن آخر را ندارم شاید داشته باشه!!)
هرچند که بعضیها بی معرفتن ولی اینجا وبلاگ استارتره(پارسا)، صفحه های قبل هم پیدا میکنی؛
من هم این مشکل را داشتم ولی مثل اینکه باید idm را ارتقا بدی(صفحات قبل توضیح داده شده)

چاکریم داش امین :happy:

این خیلی بده که منو نداره ! باید یه منوی view داشته باشه ، یه منوی بوکمارک داشته باشه.
چیه همه چیز رو تپوندن توی اونجا قاطی در قاطی شده :eek:

همونطور که عرضیدم idm من اخرین ورژن هست ، متاسفانه بله درست روی کروم ست نمیشه ، یعنی روی راست کلیک نمیاد :eek:

یه چیز مزخرف دیگه copy کردن نوشته هست که بدجوری select میکنه ! در واقع کل نوشته رو میگیره :eek:

پ.ن : متاسفانه WYSIWYG رو ساپورت نمیکنه نفهمیدم چطور نقل قول کردم دهنمون گ... شد :D
در کل فعلا تا این مشکلات حل نشه نمیتونم مرورگر default سیستمم کنم :cool:

به به اون یکی حمید آقا:p
ما را باش رو دیوار کی یادگاری نوشتیم، قربون حواس جمع :lol:

عـــه مگه اینم حمیدِ ؟ :D

من برم اسممُ عوض کنم
cry2.gif

Last edited:
بالا