• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

>>انجمن طرفداران گوگل کروم<<

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
ويندوز ايكس پي سرويس پك 3 نصب دارم

با نرم افزارهای بهینه ساز ویندوز مثل TuneUp Utilities یکبار ویندوز رو بهینه سازی کنید، اگر درست نشد باید ویندوز رو Restore یا تعویض کنید.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
با نرم افزارهای بهینه ساز ویندوز مثل TuneUp Utilities یکبار ویندوز رو بهینه سازی کنید، اگر درست نشد باید ویندوز رو Restore یا تعویض کنید.

ممنون بابت راهنمايي
نرم افزار رو نصب كردم و دارم بهينه سازي رو انجام ميدم
نتيجه رو همين جا اعلام ميكنم

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
متاسفانه هنوز مشكل من پا برجاست

به نظرتون ورژن پايين تر نصب كنم مشكل حل ميشه؟

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
مایکروسافت قابلیتی رو در ویندوز قرار داده که میشه فایل های سیستمی آسیب دیده و معیوب رو ترمیم کرد. برای استفاده از این قابلیت اول دیسکی رو که از روی اون ویندوز رو نصب کردین بگذارید داخل کامپیوتر پس از اون برین به Run و عبارت sfc /scannow رو وارد کنید. صبر کنید تا بررسی و جایگزینی فایل های معیوب صورت بگیره سپس سیستم رو Restart کنید. امیدوارم مشکل حل بشه.

البته این نکته رو هم بگم ویندوز XP بر خلاف 7 پایداری کمی داره و هر چند ماهی باید تعویض بشه.

به هر حال نتیجه اینجا اعلام کنید تا راهنمای بقیه دوستان باشه.

S!AvAsH-S!KaL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چجوری پسورد های قبلیمونو رو نسخه جدید sync کنیم؟
تم رو دانلود میکنیم چجوری اجراش کنیم؟

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
آره آپدیت شده خودش

این مشکل رو قبلا خیلی ها داشتن. دلیلش هم اینه که کروم رو از سایت هایی به غیر گوگل دانلود میکنن و اینطور میشه، میخواستم نحوه رفع این مشکل رو بگم اما مثل اینکه سایرین چنین مشکلی ندارن.

چجوری پسورد های قبلیمونو رو نسخه جدید sync کنیم؟
تم رو دانلود میکنیم چجوری اجراش کنیم؟

1. فکر کنم با Sync خود کروم بشه این کار رو کرد. من چون از LastPass استفاده میکنم هیچوقت پیگیر این موضوع نبودم.

2. موقعی که تم رو دانلود میکنید به صورت اتوماتیک تم کروم عوض میشه، مگه برای شما اینطور نیست؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
مایکروسافت قابلیتی رو در ویندوز قرار داده که میشه فایل های سیستمی آسیب دیده و معیوب رو ترمیم کرد. برای استفاده از این قابلیت اول دیسکی رو که از روی اون ویندوز رو نصب کردین بگذارید داخل کامپیوتر پس از اون برین به Run و عبارت sfc /scannow رو وارد کنید. صبر کنید تا بررسی و جایگزینی فایل های معیوب صورت بگیره سپس سیستم رو Restart کنید. امیدوارم مشکل حل بشه.

البته این نکته رو هم بگم ویندوز XP بر خلاف 7 پایداری کمی داره و هر چند ماهی باید تعویض بشه.

به هر حال نتیجه اینجا اعلام کنید تا راهنمای بقیه دوستان باشه.

ممنون بابت راهنمایی اما این راه حل هم جواب نداد
دقیقاً موقعی که می خوام عکس یا .. ذخیره کنم وقتی یه پوشه ی جدید میسازم و می خوام داخل ÷وشه ذخیره کنم کرش می کنه
شماره اررورش هم 216 هستش (runtime error 216)
راجع به پایداری ویندوز ایکس پی حق با شماست اما از وقتی این ویندوز رو نصب کردم 1 ماه بیشتر نمیگذره

use better browsers: Opera and Mozilla's Firefox

قبلاً من فایرفاکس کار می کردم اما کرو قدرتمند تر از فایرفاکسه
یه جورایی میشه گفت راحت الحلقومه

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
کاش زودتر می گفتید که ویندوز رو تازه نصب کردین ;)

خود گوگل برای این چنین مشکلاتی 2 تا راه حل پیشنهاد کرده:

1. تاریخچه مرورگرتون رو پاک کنید؛ برای اینکار این آدرس رو توی کروم کپی کنید:

chrome://settings/clearBrowserData​

و از لیست بالا the beginning of time رو انتخاب کنید و کلیه Check Box های سمت چپ رو تیک بزنید؛ حالا دکمه Clear browsing data رو بزنید و صبر کنید تا کار تموم بشه. از کروم خارج بشید و دوباره بازش کنید. حالا کروم رو امتحان کنید، اگر هنوزم مشکلی بود راه حل دوم رو امتحان کنید.

2. احتمالا مشکلی در پروفایل کروم ایجاد شده؛ در این راه حل باید کروم رو به صورت کامل از روی سیستم پاک کنید. خود گوگل در اینجا برای پاک کردنش راهنمایی کرده. پس از اینکه پاک شد یکبار سیستم رو ریستارت کنید و بعد با نرم افزار CCleaner از بخش های Cleaner و Registry تمامی ردپاها رو پاک کنید، دوباره سیستم رو ریستارت کنید و پس اون کروم رو نصب کنید. اگر مشکل رفع نشد دیگه باید سیستم تون رو ببرید گوگل! :D

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
وقتی یه کلمه ای رو در نوار آدرس می نویسیم و اینتر می زنیم ، کروم نتایج سرچ اون کلمه در گوگل رو میاره. چه جوری میشه جستجوگر پیشفرض رو از google.de به google.com تغییر بدیم؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
کاش زودتر می گفتید که ویندوز رو تازه نصب کردین ;)

خود گوگل برای این چنین مشکلاتی 2 تا راه حل پیشنهاد کرده:

1. تاریخچه مرورگرتون رو پاک کنید؛ برای اینکار این آدرس رو توی کروم کپی کنید:

و از لیست بالا the beginning of time رو انتخاب کنید و کلیه Check Box های سمت چپ رو تیک بزنید؛ حالا دکمه Clear browsing data رو بزنید و صبر کنید تا کار تموم بشه. از کروم خارج بشید و دوباره بازش کنید. حالا کروم رو امتحان کنید، اگر هنوزم مشکلی بود راه حل دوم رو امتحان کنید.

2. احتمالا مشکلی در پروفایل کروم ایجاد شده؛ در این راه حل باید کروم رو به صورت کامل از روی سیستم پاک کنید. خود گوگل در اینجا برای پاک کردنش راهنمایی کرده. پس از اینکه پاک شد یکبار سیستم رو ریستارت کنید و بعد با نرم افزار CCleaner از بخش های Cleaner و Registry تمامی ردپاها رو پاک کنید، دوباره سیستم رو ریستارت کنید و پس اون کروم رو نصب کنید. اگر مشکل رفع نشد دیگه باید سیستم تون رو ببرید گوگل! :D

بازم ممنون بابت راهنمایی
راه دوم جواب داد اما بازم باید زمان بگذره تا 100 درصد مطمئن بشم

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
وقتی یه کلمه ای رو در نوار آدرس می نویسیم و اینتر می زنیم ، کروم نتایج سرچ اون کلمه در گوگل رو میاره. چه جوری میشه جستجوگر پیشفرض رو از google.de به google.com تغییر بدیم؟

میری تو options
بعد قسمت basics
و بعد از اون قسمت manage search engines

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122

در تایید گفته های جناب GraphX این 2 راه حل رو پیشنهاد میکنم:

اين مورد يا بر ميگيره به Default Language و يا تنظيمات دامنه موتور جستجو

1. براي تغيير زبان پيشفرض بريد به آدرس زير و اگر آلماني هست اون رو به English تغيير بدين:

chrome://settings/languages​

2. اگر از طريق بالا رفع نشد. برين به اين آدرس:

chrome://settings/searchEngines​

و در اولين Text Box از سمت راست که مربوط به گوگل هست، عبارات زیر رو جایگزین عبارات فعلی کنید:

کد:
[LEFT]http://www.google.com/search?hl=en&q=%s[/LEFT]

ولی به دلایل امنیتی پیشنهاد میکنم موتور جستجوی پیشفرض رو گوگل نگذارید. در عوض میتونید برای گوگل یک Keyword بگذارید. مثلا برای من با تایپ حرف g و اسپیس در اول عبارت در گوگل جستجو میکنه ولی به صورت پیشفرض روی بینگ تنظیمه.

پ.ن: دوستان نتیجه مشکلات رو پس از ارائه راه حل در همین جا اعلام کنید. ;)

بازم ممنون بابت راهنمایی
راه دوم جواب داد اما بازم باید زمان بگذره تا 100 درصد مطمئن بشم

خواهش میکنم :happy:

هر زمان 100 درصد مطمئن شدید هم یک خبری بدید

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
iGeek جان

در chrome://settings/languages فقط زبان انگلیسی موجود بود و به عنوان پیشفرض هم انتخاب شده بود

در chrome://settings/searchEngines هم وضعیت اینجوری بود:

33531048242546206934.png

تکست باکسی که باید اون عبارت رو داخلش وارد کنم قابل ویرایش نیست. نوشته های داخلش سلکت میشه ولی نمیشه چیزی داخلش تایپ کرد یا نوشته هاشو حذف کرد
در ستون وسط، اون google.de رو به google.com تغییر دادم ولی فایده ای نداشت

در خصوص این جمله ای که فرمودین
به دلایل امنیتی پیشنهاد میکنم موتور جستجوی پیشفرض رو گوگل نگذارید.
چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟

Last edited:

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
Exporter گرامي :)

پس مشکل بايد بر گرده به همين قسمت Search Engine.

براي تغيير نوشته ها بايد يک ترفندي به کار برد! :cool:

1. در ابتدا بايد موتور جستجوي پيشفرض رو تغيير بدين. براي اينکار مثلا ماوس رو ببريد روي اسم Bing و دکمه Make default رو بزنيد. حالا بريد روي اسم Google و ضربدر سمت راست رو بزنيد (x) تا گوگل از ليست حذف بشه.

2. در اين مرحله بايد دوباره گوگل رو به ليست اضافه کنيد. پس برين به پايين ليست و در اولين Text Box خالي از سمت چپ بنويسيد Google در دومين g و در سومي هم، همون عباراتي رو که در پست قبلي گفتم وارد کنيد.

در مورد تغيير google.de به google.com هم بايد بگم، بله تاثيري نداره چون اين ها فقط Keyword (کلمه کليدي) هستند. مثلا در عکسي که شما گذاشتيد با تايپ عبارت yahoo.com در Omnibox (به نوار بالاي کروم به جاي Address Bar اين اسم گفته ميشه) و زدن يک اسپيس شما ميتونيد توي ياهو سرچ کنيد بدون اینکه به یاهو برید. این یکی از بزرگترین مزایای کروم نسبت به سایر مرورگرهاست.

و اما در مورد بحث امنیت؛ قبل از اینکه از کروم استفاده کنم موارد زیادی رو شنیده بودم که گوگل با استفاده از کروم در اطلاعات کاربرانش جاسوسی میکنه! در نتیجه در این زمینه تحقیقاتی رو کردم و چیزی که هست اینه که میگن چون موتور پیشفرض کروم گوگله پس هر سایتی رو که کاربران کروم وارد می کنن به گوگل فرستاده میشه و با توجه به معماری کروم این اتفاق میوفته ولی در مورد بینگ چنین چیزی گفته نمیشه که اون هم اطلاعات رو نگهداری میکنه و ...

در حال حاضر در مرورگر شما (اگر مراحل بالا رو اجرا کرده باشید) موقعی که عبارتی رو وارد میکنید و Enter می زنید توی بینگ جستجو میکنه و اگر بخواهید توی گوگل جستجو کنید کافیه حرف g رو تایپ کنید و اسپیس بزنید. حالا هر چیزی رو که تایپ کنید در گوگل جستجو میشه. :)

به هر حال بهتره این نکته امنیتی کوچیک رو رعایت کنید.

پ.ن: لطفا نتیجه کار رو پس از انجام مراحل بالا اعلام کنید. ;)

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
خواهش میکنم :happy:

هر زمان 100 درصد مطمئن شدید هم یک خبری بدید

متأسفانه هنوز هم کرش می کنه
تنها راهی که مونده عوض کردن ویندوزه
اینطور که من از سایت های خارجی متوجه شدم عامل این اررور تورجان subseven هستش

بعد از تعویض ویندوز هم نتیجه رو به بقیه دوستان اطلاع میدم

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
در مورد تغيير google.de به google.com هم بايد بگم، بله تاثيري نداره چون اين ها فقط Keyword (کلمه کليدي) هستند. مثلا در عکسي که شما گذاشتيد با تايپ عبارت yahoo.com در Omnibox (به نوار بالاي کروم به جاي Address Bar اين اسم گفته ميشه) و زدن يک اسپيس شما ميتونيد توي ياهو سرچ کنيد بدون اینکه به یاهو برید. این یکی از بزرگترین مزایای کروم نسبت به سایر مرورگرهاست.
کیوردها و استفاده با اسپیس خیلی نکته ی جالبی بود. اصلا نمیدونستم
35072579024673622742.png

طبق دستورالعملتون (حذف گوگل و افزودن دوباره) ، درست شد و با google.com سرچها انجام میشه
s1591.gif

فقط در خصوص مورد امنیتی ، ترجیح میدم همچنان از سرچ پیشفرض گوگل استفاده کنم. (به قول فردوسی پور اجازه بدین من قانع نشم :D ) حتی اگر این چیزی که میگید درست باشه ، فکر نمی کنم گوگل بتونه از اطلاعات کاربری مثل من سوء استفاده بکنه. اصلن اگر بهم بگن ، من خودم داوطلبانه ماه به ماه هیستوری مرورگرهام رو میفرستم براشون که بررسی کنن :دی
crazy.gif

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
اینم واسه دوستان میزارم که استفاده کنن
خوندنش خالی از لطف نیست

[h=3]Tab and window shortcuts[/h]
Ctrl+NOpens a new window.
Ctrl+TOpens a new tab.
Ctrl+Shift+NOpens a new window in incognito mode.
Press Ctrl+O, then select file.Opens a file from your computer in Google Chrome.
Press Ctrl and click a link. Or click a link with your middle mouse button (or mousewheel).Opens the link in a new tab in the background .
Press Ctrl+Shift and click a link. Or press Shift and click a link with your middle mouse button (or mousewheel).Opens the link in a new tab and switches to the newly opened tab.
Press Shift and click a link.Opens the link in a new window.
Ctrl+Shift+TReopens the last tab you've closed. Google Chrome remembers the last 10 tabs you've closed.
Drag a link to a tab.Opens the link in the tab.
Drag a link to a blank area on the tab strip.Opens the link in a new tab.
Drag a tab out of the tab strip.Opens the tab in a new window.
Drag a tab out of the tab strip and into an existing window.Opens the tab in the existing window.
Press Esc while dragging a tab.Returns the tab to its original position.
Ctrl+1 through Ctrl+8Switches to the tab at the specified position number on the tab strip.
Ctrl+9Switches to the last tab.
Ctrl+Tab or Ctrl+PgDownSwitches to the next tab.
Ctrl+Shift+Tab or Ctrl+PgUpSwitches to the previous tab.
Alt+F4Closes the current window.
Ctrl+W or Ctrl+F4Closes the current tab or pop-up.
Click a tab with your middle mouse button (or mousewheel).Closes the tab you clicked.
Right-click, or click and hold either the Back or Forward arrow in the browser toolbar.Displays your browsing history in the tab.
Press Backspace, or Alt and the left arrow together.Goes to the previous page in your browsing history for the tab.
Press Shift+Backspace, or Alt and the right arrow together.Goes to the next page in your browsing history for the tab.
Press Ctrl and click either the Back arrow, Forward arrow, or Go button in the toolbar. Or click either button with your middle mouse button (or mousewheel).Opens the button destination in a new tab in the background.
Double-click the blank area on the tab strip.Maximizes or minimizes the window.
Alt+HomeOpens your homepage in your current window.
[h=3][/h]

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
[h=3]Google Chrome feature shortcuts[/h]
Alt+F or Alt+EOpens the wrench menu, which lets you customize and control settings in Google Chrome.
Ctrl+Shift+BToggles the bookmarks bar on and off.
Ctrl+HOpens the History page.
Ctrl+JOpens the Downloads page.
Shift+EscOpens the Task Manager.
Shift+Alt+TSets focus on the first tool in the browser toolbar. You can then use the following shortcuts to move around in the toolbar:
  • Press Tab, Shift+Tab, Home, End, right arrow, andleft arrow to move focus to different items in the toolbar.
  • Press Space or Enter to activate toolbar buttons, including page actions and browser actions.
  • Press Shift+F10 to bring up any associated context menu (e.g. browsing history for the Back button).
  • Press Esc to return focus from the toolbar back to the page.
F6 or Shift+F6Switches focus to the next keyboard-accessible pane. Panes include:
  • Address bar
  • Bookmarks bar (if visible)
  • The main web content (including any infobars)
  • Downloads bar (if visible)
Ctrl+Shift+JOpens Developer Tools.
Ctrl+Shift+DeleteOpens the Clear Browsing Data dialog.
F1Opens the Help Center in a new tab (our favorite).
[h=3][/h]

بالا