• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

>>انجمن طرفداران گوگل کروم<<

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
[h=3]Address bar shortcuts[/h]Use the following shortcuts in the address bar:
Type a search term, then pressEnter.Performs a search using your default search engine.
Type a search engine keyword, press Space, type a search term, and press Enter.Performs a search using the search engine associated with the keyword.
Begin typing a search engine URL, press Tab when prompted, type a search term, and press Enter.Performs a search using the search engine associated with the URL.
Ctrl+EnterAdds www. and .com to your input in the address bar and open the resulting URL.
Type a URL, then press Alt+Enter.Opens the URL in a new tab.
Ctrl+L or Alt+DHighlights the URL.
Ctrl+K or Ctrl+EPlaces a '?' in the address bar. Type a search term after the question mark to perform a search using your default search engine.
Press Ctrl and the left arrow together.Moves your cursor to the preceding key term in the address bar
Press Ctrl and the right arrow together.Moves your cursor to the next key term in the address bar
Ctrl+BackspaceDeletes the key term that precedes your cursor in the address bar
Select an entry in the address bar drop-down menu with your keyboard arrows, then press Shift+Delete.Deletes the entry from your browsing history, if possible.
Click an entry in the address bar drop-down menu with your middle mouse button (or mousewheel).Opens the entry in a new tab in the background.
Press Page Up or Page Downwhen the address bar drop-down menu is visible.Selects the first or last entry in the drop-down menu.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
[h=3]Webpage shortcuts[/h]
Ctrl+PPrints your current page.
Ctrl+SSaves your current page.
F5 or Ctrl+RReloads your current page.
EscStops the loading of your current page.
Ctrl+FOpens the find bar.
Ctrl+G or F3Finds the next match for your input in the find bar.
Ctrl+Shift+G, Shift+F3, orShift+EnterFinds the previous match for your input in the find bar.
Click the middle mouse button (or mousewheel).Activates auto-scrolling. As you move your mouse, the page automatically scrolls according to the direction of the mouse.
Ctrl+F5 or Shift+F5Reloads your current page, ignoring cached content.
Press Alt and click a link.Downloads the target of the link.
Ctrl+UOpens the source of your current page.
Drag a link to bookmarks barSaves the link as a bookmark.
Ctrl+DSaves your current webpage as a bookmark.
Ctrl+Shift+DSaves all open pages as bookmarks in a new folder.
F11Opens your page in full-screen mode. Press F11 again to exit full-screen.
Ctrl and +, or press Ctrl and scroll your mousewheel up.Enlarges everything on the page.
Ctrl and -, or press Ctrl and scroll your mousewheel down.Makes everything on the page smaller.
Ctrl+0Returns everything on the page to normal size.
Space barScrolls down the web page.
HomeGoes to the top of the page.
EndGoes to the bottom of the page.
Press Shift and scroll your mousewheel.Scrolls horizontally on the page.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756

sasan7khat

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام به دوستا لطفا یکی راهنمائی کنه که موزیلا بهتره یا کروم
من موزیلا دارم 3 سال مصرف می کنم ولی فکر می کنم کروم بهتره چون با موزیلا فقط از طریق گوگل کر می کنم 2. گوگل حتما یه چیز دیس چون با آندروئید ثابت کرد کرومم حتما بهتره فقط منو متقاعد کنید
چه مذیت و چه نقطه ذعف هائی نسبت به موزیلا داره ممنون
ببخشین اگه جای اشتباهی سوال مطرح کردم لطف راهنمائی فرمائید

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
با سلام به دوستا لطفا یکی راهنمائی کنه که موزیلا بهتره یا کروم
من موزیلا دارم 3 سال مصرف می کنم ولی فکر می کنم کروم بهتره چون با موزیلا فقط از طریق گوگل کر می کنم 2. گوگل حتما یه چیز دیس چون با آندروئید ثابت کرد کرومم حتما بهتره فقط منو متقاعد کنید
چه مذیت و چه نقطه ذعف هائی نسبت به موزیلا داره ممنون
ببخشین اگه جای اشتباهی سوال مطرح کردم لطف راهنمائی فرمائید
کروم در حالت پیشفرض به خاطر اینکه نوار منو و سایر نوارها رو نداره فضای بیشتری از مانیتور رو به دیدن سایتا اختصاص میده
وقتی مرورگر رو باز میکنی صفحاتی که بیشترین بازدید رو ازشون داشتی بهت پیشنهاد میکنه. اگر زیاد از چند تا سایت به خصوص (مثلا پی تی) استفاده میکنی شاید کارات سریعتر بشن
وقتی یه صفحه ای رو به اشتباه میبندی ساده تر از ff و از بخش recently closed میتونی بازیابیشون کنی
یکی دیگه از امکاناتش ترجمه ی صفحات هست. مثلا یه سایت چینی رو باز میکنی ، با یه کلیک برات به فارسی ترجمه میکنه
در کل سعی کردن همه چی رو ساده کنن و دکمه ها و ابزارهای اضافی رو نمایش ندن. به نظر من user friendly تره و رابط کاربری قشنگ تری داره

عیبشم اینه که قابلیت work offline رو نداره

پیشنهاد من اینه که به جای اینکه به مقایسه های من یا دیگران استناد کنی ، خودت نصبش کنی و ببینی با کدومش بیشتر حال میکنی ;) در کل یه چیز سلیقه ایه. بعضیا با ff راحت ترن ، بعضیا با کروم

Last edited:

sasan7khat

Registered User
لایک‌ها
28
ممنون تستش کردم فکر کنم یه مدتی باید از هر دوش استفاده کنم تا ببینم کدومش با من مچ تره بازم ممنون خیلی کمک کننده بود

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام :

2 تا سوال در باره گوگل کروم

میخوام مثل فایر فاکس بهم اخطار بده زمانی که میخوام کل صفحرو ببندم ... مثلا 10 تا تب بازه و وقتی میزنی کلوز ( ممکنه دستت بخوره ) یه دفه همش میپره ... قبلش بپرسه میخوای همرو ببندی یا نه

و اینکه مثلا یه جا لینک دانلوده وقتی میزنم خودش دانلود میکنی نمیپرسه ایا میخوای دانلود کنی یا نه ... نمیخوام اینجوری باشه ... میخوام قبلش سوال کنه

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام :

میخوام مثل فایر فاکس بهم اخطار بده زمانی که میخوام کل صفحرو ببندم ... مثلا 10 تا تب بازه و وقتی میزنی کلوز ( ممکنه دستت بخوره ) یه دفه همش میپره ... قبلش بپرسه میخوای همرو ببندی یا نه

و اینکه مثلا یه جا لینک دانلوده وقتی میزنم خودش دانلود میکنی نمیپرسه ایا میخوای دانلود کنی یا نه ... نمیخوام اینجوری باشه ... میخوام قبلش سوال کنه

سلام
این امکان رو تا جایی که میدونم نداره اما وقتی کروم رو ببندی موقعی که باز می کنی تو قسمت recently closed می تونی هر چند تا تب که بوده دوباره باز کنی
در رابطه با دانلود هم برای بعضی فایل ها مثل فایل های Exe میپرسه که می خواید ذخیره کنید یا نه

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
کروم در حالت پیشفرض به خاطر اینکه نوار منو و سایر نوارها رو نداره فضای بیشتری از مانیتور رو به دیدن سایتا اختصاص میده
وقتی مرورگر رو باز میکنی صفحاتی که بیشترین بازدید رو ازشون داشتی بهت پیشنهاد میکنه. اگر زیاد از چند تا سایت به خصوص (مثلا پی تی) استفاده میکنی شاید کارات سریعتر بشن
وقتی یه صفحه ای رو به اشتباه میبندی ساده تر از ff و از بخش recently closed میتونی بازیابیشون کنی
یکی دیگه از امکاناتش ترجمه ی صفحات هست. مثلا یه سایت چینی رو باز میکنی ، با یه کلیک برات به فارسی ترجمه میکنه
در کل سعی کردن همه چی رو ساده کنن و دکمه ها و ابزارهای اضافی رو نمایش ندن. به نظر من user friendly تره و رابط کاربری قشنگ تری داره

عیبشم اینه که قابلیت work offline رو نداره

پیشنهاد من اینه که به جای اینکه به مقایسه های من یا دیگران استناد کنی ، خودت نصبش کنی و ببینی با کدومش بیشتر حال میکنی ;) در کل یه چیز سلیقه ایه. بعضیا با ff راحت ترن ، بعضیا با کروم

شنیدم علت نداشتن ورک آفلاین به خاطر اینه که گوگل اعتقاد داره چیزی به اسم آفلاین وجود نداره

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
سرعت کروم خیلی عالیه

google_chrome_lover_by_nishad2m8.gif

test1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من از گوگل کروم استفاده نمیکنم ولی کسایی که گوگل کروم رو استفاده میکنن دوز دارم.

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
من بیشتر از کروم استفاده میکنم و کسایی که از کروم استفاده میکنن رو دوز دالم .

grouphugg.gif

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
دوستای اینجا ، اگستنشن ها رو چطور میشه دانلود کرد؟ ( بدون چیز پی ان و ساکس )

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
سلام :

سلام
این امکان رو تا جایی که میدونم نداره اما وقتی کروم رو ببندی موقعی که باز می کنی تو قسمت recently closed می تونی هر چند تا تب که بوده دوباره باز کنی
در رابطه با دانلود هم برای بعضی فایل ها مثل فایل های Exe میپرسه که می خواید ذخیره کنید یا نه

چرا امکانش هست... یه اکستنشن لازم داره تو مخازن بگردید پیدا می کنین
پیدا کردم می ذارمش...

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
چیز پی ان و ساکس برام کار نمیده!
با اولترا و تور هم نمیدونم چرا ولی مخزن کروم باز نمیشه!
:eek:

با بعضی پروکسی های تحت وب هم میشه کار کرد...
به علاوه اینکه یورfr*dom رو هم تست کن... :)

بالا