• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن طرفداران Maxthon

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از nendoke :
اه اه اه .
قبلا که نمی تونستم خودم رو بشورم ازش استفاده می کنم ,
اتفاقا FF خیلی حرفه ایی , بچه ی خلف پدر Netscape و مادر Mozilla است .
اصل و نصب داره و
بعد این بهش نمی کن برازر , بهش می گن Skin Cover , اصلا نباید با FF - Mozilla یا Opera مقایسه اش کرد .
در رده ی IE جات , جا می گیره . :D:D:D
درسته واقعا هر بار كه نصبش كردم پشيمون شدم مكستونو ميگم
اصلا قابل مقايسه نيست يه جور خاصي بي در و پيكره باهاش راحت نيستم
باز صد رحمت به فاير فاكس
هر چي نگا ميكنم ميبينم اپرا همه اين قابليتها رو داشته

ديگه اين نظر من بود اگه نميگفتم خوابم نميبرد

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از firebird :
من فقط وقتی از مکستون استفاده میکنم که مجبور باشم یه سایت رو با IE ببینم.
خوشبختانه من تعصبي نسبت به هيچكدومشون ندارم و هميشه ميگم اينها ابزارن و از هر ابزاري بايد در جاي خودش استفاده كرد. آچار رينگي و قفلي و كلاغي و فرانسه و تخت و بكس و كمرشكن همشون براي باز و بسته كردن پيچ و مهره استفاده ميشن ولي موقعيتهايي پيش مياد كه فقط يكي يا چندتاشون رو ميشه استفاده كرد و نه همه رو!

حالا بريم سراغ جمله شما - اين يك اعتراف ساده هست مبني بر اينكه بقيه مرورگرها ممكنه بعضي صفحات رو درست نشون ندن يا اصلا نشون ندن - ولي ظاهرا IE و IE Basedها همه صفحات رو ميتونن نشون بدن!

Sepehrnoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mazoolagh :
ظاهرا IE و IE Basedها همه صفحات رو ميتونن نشون بدن!
خب برا اینه که طراح‌ها IE base طراحی می‌کنند.:cool:

دوستانی هم که میگن مکستون امکانات به اندازه کافی داره این RSS پلاگین‌هاش‌رو دم دست داشته باشن ضرر نمی‌کنن.
http://maxthon.tarapages.com/rss.php
فقط اشکال‌ش اینه که هرچی بیشتر پلاگین روش نصب کنید پایداری‌ش کمتر می‌شه.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از daftarekhaterat :
فعلا دعوا سر Maxthon و Firefox هست. اپرا كه حرفش مفته. به نظر من فقط زيباست!
:jealous:

.

silver gold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کل مرورگر ها رو باید ریخت سطل آشغال ! من واقعا دارم ناامید میشم. برای هرکدوم میشه ده ها نقطه ضعف جانکاه اسم برد.
من همه رو روی سیستم نصب مبکنم.
از هرکدوم هم برای کاری ...

اما در مورد مکستون: امکاناتش برای کاربر آی ای وسوسه کننده هست ولی اگه مثل من باشید که در زمان استفاده به طور متوسط هر 1 الی 2 ساعت هنگ بکنه و کلی صفحه بپره میزاریدش کنار.
فعلا فایر فاکس و آی ای درکنار هم

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . اينكه هر Browser يكسري معايب و مزايا داره ، حرف درستيه . من به شخصه IE رو به خاطر سازگاري با اكثر (اگر نگم تمامي) صفحات وب ، Single Archive File - mhtو History خوبش نسبت به بروزرهاي ديگه مثل اپرا ، قبول دارم و ازش استفاده مي كنم . فكر مي كنم ، بحث عمده قضيه توي اين تاپيك بحث سليقه است . بعضي هاازMaxthon ، بعضي ها از Opera و خيلي ها هم مثل من ، از چند بروزر استفاده مي كنند . كاري هم ندارند كه مثلا اين نرم افزار IE Based هست يا نه . فقط كافيه نقاط ضعف IE مثل Multi-Tab رو پوشش بده .
من به شخصه با اپرا حال مي كنم . اولا به خاطر لود سريعتر نسبت به ديگر بروزرها ، دوم به خاطر اينكه سرعت لود صفحه ، تعداد عكس و درصد لود متن رو ميده . و قابليتي كه فكر نمي كنم توي هيچ بروزر ديگه اي باشه ، البته هنوز Maxthon رو امتحان نكردم . قابليت بستن عكس درجاست . يعني بلافاصله و بدون هيچ Refresh اي ، عكس رو مي بنده . و آخري اينكه توي اپرا ، Previous Page بلافاصله بعد از زدن Back مياد . اما توي نرم افزارهاي IE Base كه من همچين چيزي نديدم و طول ميكشه تا صفحه اي كه قبلا ديده ايد ، دوباره لود بشه . البته بماند كه اپرا توي قابليتهايي كه براي IE گفتم ، ضعيفه .
. به قول دوستمون ، اپرا با اينكه پوليه ، هنوز مشتري هاي خودش رو داره . در كل اينكه فكر نمي كنم كه بشه ، يه Browser رو كه مثلا چندين ميليون نفر دارن ازش استفاده مي كنند رو براحتي نفي كرد .

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از silver gold :
کل مرورگر ها رو باید ریخت سطل آشغال ! من واقعا دارم ناامید میشم. برای هرکدوم میشه ده ها نقطه ضعف جانکاه اسم برد.
من همه رو روی سیستم نصب مبکنم.
از هرکدوم هم برای کاری ...

اما در مورد مکستون: امکاناتش برای کاربر آی ای وسوسه کننده هست ولی اگه مثل من باشید که در زمان استفاده به طور متوسط هر 1 الی 2 ساعت هنگ بکنه و کلی صفحه بپره میزاریدش کنار.
فعلا فایر فاکس و آی ای درکنار هم
هر وقت هنگ بكنه لينك تمام صفحاتي كه قبلا باز بوده رو ذخيره ميكنه و خودش رو ميبنده. اولين باري كه ميخواي دوباره مكستون رو باز كني صفحاتي كه قبلا باز بوده رو به انتخاب خودت برات مياره.
اگه IE بود كه همه صفحات فنا شده بود ولي مكستون اين قابليت خوب رو داره.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
شديدا هم بدرد ميخوره ! يه دكمه Undo هم داره ... اونم خيلي بدرد ميخوره ...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اوه ! اين تاپيك رو همون موقع ( پارسال ) من راي دادم ! ولي اون موقع فكر كنم تنها بودم :(

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
دفي جان تو هم بودي مثل اينكه ! :D

>:D<

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از شايان :
دفي جان تو هم بودي مثل اينكه ! :D

>:D<
ريز ميبيني ما رو!
26.gif

من نميدونم اينهمه طرفداري كه توي اين تايپيك هستن چرا راي نميدن!
31.gif

در ضمن قابليت refresh all رو نبايد فراموش كرد. گاهي وسط اوردن 20 تا صفحه از پرشين تولز يهو اينترنت قطع ميشه. وقتي دوباره وصل ميشم خيلي راحت ميتونم با يك كليك همه رو refresh كنم.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
ولی با فایر اینترنت هم قطع شده باشه صفحه حتی نصفه لود هم باشه نمیپره

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
با مكستون هم نميپره ! يعني مكستون كه كاره خاصي نميكنه ! IE تا هم تا هر جا load شده باشه نشون ميده ديگه !

بالا