رامسر جزو مازندران هست ؟!
رامسر جزو مازندران هست ؟!
همینجوری پرسیدم یه چیزی گفته باشم !!! کلا یه بار ما رفتیم رامسر از این حوض های آب گرم و اینا !!! بعد بوی گوگرد میداد کلا خوش نگذشت ! :دی
باز این حرف زد . یکی بیاد بیرون کنه اینو بابا . کم گند زده به بخش های مختلف پاش به این تاپیک هم باز شده
پ ن : خدا به این تاپیک رحم کنه
کی اومدی؟ آب گرم رو منم کلآ خوشم نمیاد ... یه بار رفتم اون چند وقت پیش لاویج خوشم نیومد
میزنم پستهات رو منفجر میکنم ها !!!
زیر 10 سال بودم :دی
کلا اون موقع سه یک ماهی مسافرت بودیم ! اومدیم رامسر ! بعد سرین (سرعین یا ... ؟!) هم رفتیم ! تبریز هم رفتیم ! انزلی که رفتیم دیگه ! رشت هم رفتیم ! کلا چرخیدیم !
- یادش بخیر ! سرین یه سرشیر خوردیم کلا یادش بخیر !!! تهران گیرمون نمیاد از این چیزها !
بزرگتر از تو هم نتونستن
در مورد اون سرعین هم خدایی Google چیز خوبی هست
ولی کلآ این سرشیر عجیب حال میده مخصوصا اگه با عسل و نون باشه
کل کل رو دیگه تو این تاپیک انجام نده خداییش !
آره این سرشیر جواب میداد ! اصل هم بود کلا چسبید ! کلا من مسافرت میرم خوش خوراک میشیم ! :دی
- خب ! من در همین لحظه با دوستان مازندرانی خداحافظی میکنم و از هر گونه درگیری با همین شخص ملعون -جلوگیری میکنم ! :دی
هیچی گفتم حال این مانرک رو بگیر
در ضمن اصلا کوچیک می نویسم حرفای مازندرانی رو تا چش بعضی ها کور شه
:blink:راستی همون دماوند هم به عنوان نماد میتونه به عنوان عکس سردر باشه
:blink:
پس تهران چی میشه؟ :دی
راستی یادم رفت سلام کنم
سلام به همه ی مازندرانی های گل![]()
اره دماوند اصلا نماد مازندران نبوده البته در استان مازندران هست .
دماوند توی استان تهرانه جزئ مازندران نیست
نه هست . کافیه یه نگاهی بندازین . اصلا یه امر واضحه و احتیاج به کنکاش زیادی نیست .
دماوند توی استان تهرانه جزئ مازندران نیست
اون که تو استان مازندران هست درش شکی نیست :
قله دماوند که از نظر تقسیمات کشوری در استان مازندران قرار دارد . سر نماد بودن یا نبودن هم حالا ایراد آیین نامه ای نگیرید دیگه. میشه گفت مهمترین نماد ایران هست که توی استان مازندران هست ...
:blink:
به کجا نگاه بندازم؟
دماوند یکی از شهرستانهای استان تهران هست اینو همه میدونن
اگر منبع خواستید بگید بهتون معرفی کنم البته با یه سرچ ساده هم میتونین متوجه بشین
اینجا صحبت از قله دماوند هست و نه شهرستان دماوند . دیگه یه چیزی وقتی یه جایی هست , هست دیگه . حالا
ما بیاییم سر یه موضوع ابجکتیو 2 ساعت بحث کنیم !
در این منبع شما هم ذکر نشده که دماوند در استان تهران قرار دارد , هر چند جمله بندی بسیار مبهمی دارد .
یا این:
طبیعتگردی
سلام
شما درست میفرمایید ولی یه نگاه هم به قسمت گردشگری تهران بندازید:
نوشته ی کوه دماوند در ویکی در استان تهران با استان مازندران تناقض داره
برژنف در سال ۱۹۸۲ پس از چند ماه بیماری سرانجام درگذشت. پس از او میخائیل گورباچف به جای او نشست.