سایت تازه تاسیس
پارس گرند با سیستم زنفورو ایجاد شده
زنفورو هم قابلیت های جالبی داره که من اینجا چند تاشون رو معرفی میکنم شاید دوستان براشون چذا باشه و با این قابلیت ها یه انجمن با این سیستم راه اندازی کنن و ایده هایی جالب رو که نمیتونستن با انجمن ساز های دیگه اجرا کنن با این زنفورو اجرا کنن
فارسی سازی تمامی قسمت ها با جستجو کلمه و ترجمش یکی از راحترین کارهایی که میشه در این سیستم انجام داد
یعنی داخل مدیریت شما کلمه رو جستجو و فارسی اون رو مینویسید که البته تیم ترجمه پارس فورو شروع به کار کرده و داره تمامی افزونه ها رو هم فارسی میکنه
نکته بعدی افزونه های این سیستم هست که قابلیت هایی عجیب رو به زنفورو اضافه میکنه مثل مدیا ، پورتال ، وبلاگ افزونه ای داره که شما میتونید یه اینستاگرام در انجمن راه اندازی کنید و کاربر گالری خودش رو ایجاد کنه. افزونه منابع که میشه برنامه ها رو به صورت دسته بندی های مناسب برای دانلود قرار داد.
اتصال به وردپرس با چند کلیک به گونه ای که کاربران در هر دو سیستم حضور داشته باشند
راست چین بودن تمامی قالب های موجود و نیاز نداشتن به فارسی کردن اونها
زیبایی طراحی قالب های سیستم که باعث جذب کاربران میشه.
راحتی کار در پنل مدیریتی سیستم.
افزونه بازی آنلاین که با بازی کردن کاربر و امتیاز گیری میتونید کاربر رو دسترسی خاصی بهش برای انجمن ها و دانلود برنامه ها در منابع بدین
سیستم فروش فایل و اتصال به جهان پی یک فروشگاه فایل های دانلودی رو برای شما به همراه داره.
مدیریت تبلیغات در انجمن به صورت زماندهی و مکان مورد نظر.
یه قابلیت خوب که من خیلی برای جذابه تغییر مدل انجمن ها به صورت کنار هم و جدا هم در داخل بخش ها و هم که انجمن
افزونه تغییر مکان فایل های پیوستی به هاست دانلود و سرور مورد نطر شما یا اکانت آمازون
تغییر فونت و اندازه آنها در هر بخشی بدون نیاز به دانستن کد های برنامه نویسی
سیستم دوستی در انجمن که میتوانید با این سیستم اسکریپت arrowchat cometchat را اجرا و یک چتروم در زنفورو راه اندازی کنید.
تغییر مکان و یا حذف و یا بازوبسته کردن سایدبار و باکس های موجود در صفحه اول تنها با کشیدن و رها کردن همون افزونه ویژوال کومپوسر در وردپرس
دادن امتیاز به کاربران که این امتیاز را با نوشتن مطالب و فعالیت ها جذب میکنن و میتوانند با این امتیاز فایلی پولی را دانلود کنند و مدال دریافت کنن که مناسب برای سایت های بازی می باشد
امکانات هنوز هم هست که نمیشه همشون رو در یک ارسال انجمن معرفی کرد بنابراین خودتون باید یه یک ماهی وقت بزارین تا تمامی امکانات این سیستم پرقدرت رو ببینید
در صورت نیاز سیستم به صورت رایگان نصب و هاستی با قیمت مناسب به شما داده می شود
اگه نیاز به نصب تمامی افزونه های کار امد و تنظیم اونها داشتین در پیام خصوصی در تماس باشد