به نظ من که خدایی کرمان واسه زندگی جای بدی نیست نسبت به شهرهای خصوصا همجوارلسانس و فوق لیسانس من که تاحالا ندیدم که دوست نداشته باشن اینجا بمونن.اصلا مدرکشون مهم نیس که بخوان نقل مکان کنن لیسانسو ارشد الان دیگه زیاد شده! ولی phd هم تا جایی که من میدونم دوس دارن تو کرمان بمونن.یه تعداد کمی هستن که می خوان به هردلیلی جابجا بشن
رفسنجونم بد نیستd:فقط رفسنجون
سلام به شماسلام به همه دوستان گل کرمونی..
یه سئوال.
این قوتو رنگ تیرش بهتره و قوی تره یا سفیدش؟؟ یعنی کدومش اصله؟
دوست عزیز خیلی ها تا این لحظه از من پرسیده اند معنی این نام کاربری چیست .نمایش مشخصات: aliffvfhfhk - PersianTools Forums
معنی نام کاربریت چیه؟ :wacko:
ممنوندوست عزیز خیلی ها تا این لحظه از من پرسیده اند معنی این نام کاربری چیست .
نگاه کن وقتی این کلمه را تایپ می کنی به کلمات فارسی روی کیورد توجه کن .
معنی این است
علی ببر بابان
که اگر ببری در حالت انگلیسی همان کلمه می شود که نام کاربری بنده است.
علی اسمم هست . ببر نام حیوان مورد علاقه من است . و بابان هم یک اسمی است که مورد علاقه من است .
امیدورام توانسته باشم به بهترین صورت توضیح داده باشم .
من خودم اصلا ماهان به دنیا آمدمدوستان گفتم این مطلب را بگذارم خوبه .
یکی از شهر های دیدنی کرمان ماهان است . که خیلی ها اسم ان را شنیده اند .
اینم مقدار توضیحات از این شهر زیبا
ماهان شهری است در جنوب شرقی ایران در استان کرمان.
شهر ماهان در ۳۵ کیلومتری جنوب شرقی شهر کرمان واقع شده و در سال ۱۳۸۵، تعداد ۱۶٬۷۸۷ نفر جمعیت داشتهاست.[۱]
از نظر تقسیمات کشوری شهر ماهان، مرکز بخش ماهان در شهرستان کرمان است.
از نقاط دیدنی ماهان باغ شاهزاده است که در دوران قاجار به دست عبدالحمید میرزا فرمافرما ساخته شده و سالها مقر حکومتی کرمان بوده است. مقبره شاه نعمتالله ولی نیز در ماهان قرار دارد. شاه نعمتالله ولی از صوفیان و فیلسوفان دوران صفویه است و تبارش به موسی کاظم میرسد. از محصولات این شهر میتوان انار و انگور را نام برد. این شهر به دلیل قرار گرفتن در دامنه کوههای جوپار و پلوار یکی از مناطق بسیار خوش آب و هوای استان کرمان است و از شهرهای گردشگری ایران به شمار میآید.
باغ شازده
در تابستان 1390 این باغ را جزو 10 باغ منحصر به فرد جهان به ثبت رساندند و در این رابطه جشن بزرگی در همین مکان با حضور 5000 نفر برگزار شد منابع