• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انجمن کرمانی های پرشین تولز

jahan654

Registered User
لایک‌ها
46
فقط رفسنجون

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
لسانس و فوق لیسانس من که تاحالا ندیدم که دوست نداشته باشن اینجا بمونن.اصلا مدرکشون مهم نیس که بخوان نقل مکان کنن:D لیسانسو ارشد الان دیگه زیاد شده! ولی phd هم تا جایی که من میدونم دوس دارن تو کرمان بمونن.یه تعداد کمی هستن که می خوان به هردلیلی جابجا بشن
به نظ من که خدایی کرمان واسه زندگی جای بدی نیست نسبت به شهرهای خصوصا همجوار

فقط رفسنجون
رفسنجونم بد نیستd:
رفیق رفسنجونی هم دارم زیاد

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
من که کرمان را دوست دارم و مدراکم را هم بگیرم همین جا می مانم . بقیه را نمی دانم حتما فکر های دیگری دارند که می خواهند برند .
ولی کرمان واقعا استانی است که هر نوع اب و هوایی در ان یافت می شود .

rainbow land

Registered User
لایک‌ها
60
سلام به همه دوستان گل کرمونی..

یه سئوال.

این قوتو رنگ تیرش بهتره و قوی تره یا سفیدش؟؟ یعنی کدومش اصله؟

The Rock

Registered User
لایک‌ها
421
کرمانی نیستم یه نوید میشناسم اونم نیست
rl253dlxwg1fa1mtcttw.gif

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
سلام به همه دوستان گل کرمونی..

یه سئوال.

این قوتو رنگ تیرش بهتره و قوی تره یا سفیدش؟؟ یعنی کدومش اصله؟
سلام به شما
فرقشون در ماده استفاده شده است
در کل ماده اصلیشون شکر و هل است با یه چیزای دیگه که الان حضور ذهن ندارم
ولی رنگهای مختلفش به دلیل استفاده مواد و دانه های گوناگونه
مثلا شکر با
نخود برشته شده و پودر نارگیل و...
شکر با
مغز پسته و پودر نارگیل و....
شکر با
تخم آفتابگردان و سیاه دانه و...
شکر با
دانه قهوه و ....
شکر با
کنجد و ....
شکر با
تخم خشخاش و...
و خیلی چیزهای دیگه که متاسفانه الان نمیدونم

zlatan

Registered User
لایک‌ها
21
البته خوشمزه ترینش با طعم قهوه اس چون تلخه مام که عاشق تلخی:p

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان گفتم این مطلب را بگذارم خوبه .
یکی از شهر های دیدنی کرمان ماهان است . که خیلی ها اسم ان را شنیده اند .
اینم مقدار توضیحات از این شهر زیبا
ماهان شهری است در جنوب شرقی ایران در استان کرمان.

شهر ماهان در ۳۵ کیلومتری جنوب شرقی شهر کرمان واقع شده و در سال ۱۳۸۵، تعداد ۱۶٬۷۸۷ نفر جمعیت داشته‌است.[۱]

از نظر تقسیمات کشوری شهر ماهان، مرکز بخش ماهان در شهرستان کرمان است.

از نقاط دیدنی ماهان باغ شاهزاده است که در دوران قاجار به دست عبدالحمید میرزا فرمافرما ساخته شده و سال‌ها مقر حکومتی کرمان بوده است. مقبره شاه نعمت‌الله ولی نیز در ماهان قرار دارد. شاه نعمت‌الله ولی از صوفیان و فیلسوفان دوران صفویه است و تبارش به موسی کاظم می‌رسد. از محصولات این شهر می‌توان انار و انگور را نام برد. این شهر به دلیل قرار گرفتن در دامنه کوه‌های جوپار و پلوار یکی از مناطق بسیار خوش آب و هوای استان کرمان است و از شهرهای گردشگری ایران به شمار می‌آید.
باغ شازده

در تابستان 1390 این باغ را جزو 10 باغ منحصر به فرد جهان به ثبت رساندند و در این رابطه جشن بزرگی در همین مکان با حضور 5000 نفر برگزار شد منابع

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان یک مطلب بهتر در مورد ماهان پیدا کردم که ان را می گذارم این از قبلی بهتره
شهر ماهان در 42 کیلومتری ( هفت فرسنگی ) جنوب شرقی کرمان و در مسیر کرمان - بم واقع شده است . موقعیت جغرافیایی این شهر زیبا که در دامنه ارتفاعات قرار گرفته و وجود چشمه های آبهای نسبتا فراوان موجب آبادانی این بخش گردیده است . بویژه آرامگاه شاه نعمت الله ولی عارف مشهور عامل اصلی شهره و آبادانی ماهان بوده است . امروزه هر مسافری که به خطه کرمان سفر می کند بازدید از آستانه ماهان را قسمتی از برنامه های خود قرار می دهد
و در سال ۱۳۸۵، تعداد ۱۶٬۷۸۷ نفر از نظر تقسیمات کشوری شهر ماهان، مرکز بخش ماهان در شهرستان کرمان است.
از محصولات این شهر می‌توان انار و انگور را نام برد. این شهر به دلیل قرار گرفتن در دامنه کوه‌های
جوپار و پلوار یکی از مناطق بسیار خوش آب و هوای استان کرمان است و از شهرهای گردشگری ایران به شمار می‌آید.

باغ ماهان بهشتی در کویر

از نقاط دیدنی ماهان باغ شاهزاده است که در دوران قاجار به دست عبدالحمید میرزا فرمافرما ساخته شده و سال‌ها مقر حکومتی کرمان بوده است.
باغ شازده ماهان که یکی از زیبا ترین باغهای سنتی ایران محسوب می شود در ۶ کیلومتری ماهان قرار دارد و در حدود ۱۲۶ سال پیش توسط حمید میرزا فرمانفرما حاکم وقت کرمان و بلوچستان ، به عنوان تفرجگاه شخصی ساخته شده است . این باغ زیبای ایرانی که در آن باغبانی با معماری به زیبائی ترکیب شده بر سر نهر آبی که از کوههای جوپار سرچشمه می گیرد و ماهان را مشروب می کند قرار دارد .این باغ علاوه بر داشتن سر در بسیار زیبا دارای عمارت شاه نشین و حمام نیز میباشد.در حال حاضر بخش شاه نشین به یک رستوران تبدیل شده است.در این باغ درختان میوه متنوعی به چشم می خورد و در جلوی باغ هم حوض ها فواره ها آبنماهای بسیار زیبایی را تشکیل داده اند.باغ شاهزاده ماهان كرمان يكي از نمونه باغ تخت‌هاي ايراني است كه از شرايط مساعد طبيعي ممتازترين بهره‌برداري را نموده است. وجود خاك حاصل‌خيز، آفتاب لازم، وزش باد ملايم و نسيم و بالاخره دسترسي به آب (قنات تيگران) امكان ايجاد باغي در آن مقياس را در گستره‌اي خشك و بي ‎آب و علف معجزه گونه فراهم ساخته است. باغ تخت شاهزاده به مساحت5/5 هكتار، داراي شكلي مستطيلي و شيبي حدوداً 6/4 درصد مي‌باشد كه حصاري بلند آن را از جو نامساعد اطراف جدا مي‌سازد. اين باغ يك بار در سال 1337 (ه . ش )و بار ديگر پس از زلزلة سال 1360(ه.ش) كه در آن آسيب‌هايي ديد مرمت شد. سپس به وسيلة اداره فرهنگ و هنر خريداري گرديد و در فهرست آثار ملي به شماره 1012 به ثبت رسيد و هم اکنون در اختيار سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کرمان مي‎باشد. منبع حياتي باغ شاهزاده جريان آبهايي است كه از كوه هاي اطراف سرچشمه گرفته است. قنات تيگران كه از ارتفاعات كوه جوپار سرچشمه مي‎گيرد منبع آب اين باغ است. جريان فوق از مرتفع‌ترين سطح وارد باغ گرديده و **** آبياري طراحي شده باغ را بوجود مي‌آورد.

عمارت شتر گلو

یکی دیگر از بناهای تاریخی شهر ماهان شترگلو یا کاروانسرای شتر گلو است که دقیقا در روبروی مقبره شاه نعمت اله ولی و کنار ساختمان هلال احمر قرار گرفته است. در داخل این بنا یک فواره برزگ قرار دارد که زمانی که آب در داخل آن جرایان داشته است صدای کاروان شتر بگوش میرسیده.این بنا دارای چندین اتاق و یک گنبد و دو بادگیر است و گچبری نمای داخلی گنبد بسیار زیباست.
مقبره شاه نعمت اله ولی

مقبره شاه نعمت‌الله ولی نیز در ماهان قرار دارد. شاه نعمت‌الله ولی از صوفیان و فیلسوفان دوران صفویه است و تبارش به امام کاظم می‌رسد.

عامل اصلی شهرت و آبادانی شهر ماهان آرامگاه عارف مشهور شاه نعمت اله ولی است.شاه نعمت اله ولی در سال 832 و به قولی 834 ه.ق. در کرمان فوت نموده و در ماهان در میان باغی مصفا مدفون شده است. هستة اولیه گنبدی منفرد بوده که در سال 840 ه.ق. و به دستور "احمدشاه دکنی" که گفته می شود از مریدان شاه نعمت اله بوده است ساخته شده و به تدریج توسعه یافته است و از چندین صحن تشکیل شده است. در کنار ورودی مقبره یک کشکول زیبا و بزرگ که نماد درویشان است قرار دارد و درتمامی درهای مقبره منبت کاری شده اند وپنجره ها از کاشی و بصورت معرق ساخته شده اند و تمثال این عارف مشهور را میتوانید .

مقبره شیخ عبدالسلام

شیخ قطب الدین عبدالسلام ماهانی از عرفای بزرگ بیش از یک قرن قبل از شاه نعمت ا... ولی می زیسته و مورد احترام خاص آن عارف بزرگ بوده است. مقبره شیخ عبد السلام در لنگر یک کیلومتری ماهان است

.حمام خان (ماهان)

زمان ساخت حمام سنتی ماهان احتمالا در دوره قاجار است.قسمتهای مختلف این حمام شامل رخت کن گرم خانه و خزینه می باشد.این حمام هم اکنون دایر و پذیرای مراجعه کنندگان است.(صبحها مخصوص آقایان و عصرهابرای خانمها)از نکات جالب این حمام خزینه ان است که هنوز مانند گذشته استفاده می شود.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
ایول بچه های کرمان هنوز دارند رو می کنند .
دوستان این موضوع را بیاید به بحث بگذاریم چند سالتان است
من 18 سالمه

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
من 27 سالمه
هنوز در کرمان زندگی میکنم
و فکر کنم اینده بازم تو این خراب شده زندگی کنم:دی
بچه های کرمانی چه خبر از خلاف؟:دی
اینجا همه چی گیر میاد غیر مشروب:|
البطه مشروبم گیر میاد ولی هم گرونه هم تقلبی:|
یه شیشه نمیروف یا جک دنیلز یا اسکی بالا 70-80 تومن هسته:|
ولی مرفین جات فراوون:دی
ترا و باپ و متا و تریاک و مشتقاتشون فراوون:دی
بنگو ماری هم که مثل نقلو نبات:دی
از مرکز شهر متنفرم از ازادی تا مشتاق از بس شلوغه:|
خدا مرگیشون بده بهترین جای شهر رو کردن قبرستون:|
در کل برا خلاف شهره خوبیه:دی

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
ایول گفتم بچه های کرمان دارند می ایند یکی پس از دیگری .
راستی کدام یک از این بچه ها که در این تایپک هستند . در نت کار می کنند و درامد از نت دارند .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز خیلی ها تا این لحظه از من پرسیده اند معنی این نام کاربری چیست .
نگاه کن وقتی این کلمه را تایپ می کنی به کلمات فارسی روی کیورد توجه کن .
معنی این است
علی ببر بابان
که اگر ببری در حالت انگلیسی همان کلمه می شود که نام کاربری بنده است.
علی اسمم هست . ببر نام حیوان مورد علاقه من است . و بابان هم یک اسمی است که مورد علاقه من است .
امیدورام توانسته باشم به بهترین صورت توضیح داده باشم .

economist

Registered User
لایک‌ها
165
دوست عزیز خیلی ها تا این لحظه از من پرسیده اند معنی این نام کاربری چیست .
نگاه کن وقتی این کلمه را تایپ می کنی به کلمات فارسی روی کیورد توجه کن .
معنی این است
علی ببر بابان
که اگر ببری در حالت انگلیسی همان کلمه می شود که نام کاربری بنده است.
علی اسمم هست . ببر نام حیوان مورد علاقه من است . و بابان هم یک اسمی است که مورد علاقه من است .
امیدورام توانسته باشم به بهترین صورت توضیح داده باشم .
ممنون:)

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
دوستان گفتم این مطلب را بگذارم خوبه .
یکی از شهر های دیدنی کرمان ماهان است . که خیلی ها اسم ان را شنیده اند .
اینم مقدار توضیحات از این شهر زیبا

شهر ماهان در ۳۵ کیلومتری جنوب شرقی شهر کرمان واقع شده و در سال ۱۳۸۵، تعداد ۱۶٬۷۸۷ نفر جمعیت داشته‌است.[۱]

از نظر تقسیمات کشوری شهر ماهان، مرکز بخش ماهان در شهرستان کرمان است.

از نقاط دیدنی ماهان باغ شاهزاده است که در دوران قاجار به دست عبدالحمید میرزا فرمافرما ساخته شده و سال‌ها مقر حکومتی کرمان بوده است. مقبره شاه نعمت‌الله ولی نیز در ماهان قرار دارد. شاه نعمت‌الله ولی از صوفیان و فیلسوفان دوران صفویه است و تبارش به موسی کاظم می‌رسد. از محصولات این شهر می‌توان انار و انگور را نام برد. این شهر به دلیل قرار گرفتن در دامنه کوه‌های جوپار و پلوار یکی از مناطق بسیار خوش آب و هوای استان کرمان است و از شهرهای گردشگری ایران به شمار می‌آید.
باغ شازده

در تابستان 1390 این باغ را جزو 10 باغ منحصر به فرد جهان به ثبت رساندند و در این رابطه جشن بزرگی در همین مکان با حضور 5000 نفر برگزار شد منابع
من خودم اصلا ماهان به دنیا آمدم
دبستانم کامل ماهان بودم
شما هم ماهانی هستی؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
اره عزیز من خودم تا دوم دبستان در ماهان بودم .
شما اسمت و فامیلت چیه

بالا