مهمون نواز.خوش قلب. بقیشو دوستان میگنکرمانی ها به چی معروفن؟
مهمون نواز.خوش قلب. بقیشو دوستان میگنکرمانی ها به چی معروفن؟
مهمون نواز.خوش قلب. بقیشو دوستان میگن
من جدی گفتم عزیز من.این 2تا هم فقط مختص کرمانیاس.می تونی بری بپرسی.البته من دیگه حضور ذهن ندارم شاید یه چیز دیگم باشهاین دو تا خصوصیت رو که کل ایران دارن مثلا!
یه چیزی بگید که مختص کرمانی ها باشه حالا منفی هم بود اشکال نداره
منبع؟:blink: کرمان از کارمانیا گرفته شده. قبلشم کریمان بودهایا می دونستید کلمه کرمان از ژرمان گرفته شده؟ و ژرمانیا یکی از استان های مهم ایران بوده که مردمش از نژاد ژرمن بودند؟و همونها بعدا به آلمان مهاجرت کردن؟
منبع؟:blink: کرمان از کارمانیا گرفته شده. قبلشم کریمان بوده
همشون که اینجور نیستن که پاشن به جای پایی پذیزایی وافور منقل بیارن .ممکنه واسه تفریح و مهمون بساط رو بچینن.البته آره وافور تو کرمان عادیه.آقا ما یه چیزی شنیدیم از یه بنده خدایی ، راست و دروغش پای خودش.
می گفت مثلاً تو شهرهای دیگه وقتی مهمون میاد بعد واسه مهمون چایی میریزن میارن، تو کرمان بساط منقل و وافور بجای چای براهه.
یعنی می گفت یه چیز عادیه، میان وسط خونه مهمون و صاحبخونه باهم شروع می کنن به فعالیت.
این بابا یه مدتی اونجا کار می کرد، اینجوری می گفت.
حالا راست و دروغش رو من نمی دونم.
تاحالا نشنیده بودم. ولی به گمونم حقیقت نداره.مگه نشنیده بودی تا حالا؟
مطلب معروفیه
الان منبع مشخصی که پیدا نکردم
ولی در اینجا هم به این موضوع اشاره شده:
پارس -ایرانشهر(تارنگار کوروش آرین نژاد ) - کارمانیا وژرمن ها (کرمان-کارمانیا-ژرمن-ژرمانیا)
آقا ما یه چیزی شنیدیم از یه بنده خدایی ، راست و دروغش پای خودش.
می گفت مثلاً تو شهرهای دیگه وقتی مهمون میاد بعد واسه مهمون چایی میریزن میارن، تو کرمان بساط منقل و وافور بجای چای براهه.
یعنی می گفت یه چیز عادیه، میان وسط خونه مهمون و صاحبخونه باهم شروع می کنن به فعالیت.
این بابا یه مدتی اونجا کار می کرد، اینجوری می گفت.
حالا راست و دروغش رو من نمی دونم.
صد در صدالبته اگه مهمون اهلش باشه
صد در صد
یه بحث دیگه اینکه دوستان
به نظرتون بهترین تفریحی که تو کرمان میشه انجام داد چیه
منظورم تو مکان های عمومیه
مثلا هفت باغ - جنگل قائم - مجموعه شهید باهنر و ...
دوستان خواهشا قلیون و ورق و تخته و بدمینتون و فوتبال و ... پیشنهاد ندن که تکراریه
یه چیز جدید و تازه
بازم خواهشا جدی نگاه کنید به قضیه و جدی پاسخ بدید
این که خطر داره عزیزیادمه چند ماه پیش رفتیم جلو شهرک صنعتی خضرا آب شنگولی بخوریم تا نصفه های شیشه زده بودیم اومدن گرفتنمون بنظرت این تفریح چطوره؟
این که خطر داره عزیز
شما هم فکر کنم فقط با اینا حال میکنی
میخای یه تاپیک خرید و فروشم بزن
خب همینا منظورمه دوست عزیز که یه چیز جدید و تازه ای باشه نه اون زهره ماری که همجا میشه کوف کرد:wacko:نه پَ با تریاک حال میکنم.ببین من که میخوام برم کارتینگ ثبت نام کنم چون هم سرگرمیه هم اینکه یه چیزی یاد میگیری اگه علاقه داشته باشی خیلی خوبه.چند روز پیش هم زنگ زدم پیست جاده کوهپایه اسممو نوشتم قراره بهم زنگ بزنن تو اهلش نیستی؟