ساعت شروع به کار قوهقضاییه ۶ صبح اعلام شدپرسنل دادگستریها و دادگاهها از ساعت جدید راحت شدن
طبق روال قدیم کار میکنند
کی ساعت شش صبح میره دادگاه (قاضی، وکیل،شاکی، متهم...)...
اتفاقا با این تغییر نکردن ساعت بلاخره یه نفس راحت کشیدیمما وبمسترا که توی خونه هستیم برامون فرقی نداره
میخواد ساعت 6 باشه یا ساعت 10 صبح
اصلا تعطیل باشه کل کشور یا حتی جمعه ها باز باشه
هیچ فرقی به حال ما نداره
والا با این بازار شخمی همین ساعتایی که هستیم اضافیهاتفاقا با این تغییر نکردن ساعت بلاخره یه نفس راحت کشیدیم
قبلا مجبور بودیم یه ساعت زودتر بریم مغازه و یه ساعت دیرتر مغازه رو ببندیم اذیت میشدیم واقعا
الان خیلی خوب شده
حرف دلمو گفتیوالا با این بازار شخمی همین ساعتایی که هستیم اضافیه
حوصلتون سر نمیره من خونه باشم دیوانه میشمما وبمسترا که توی خونه هستیم برامون فرقی نداره
هیچ فرقی به حال ما نداره
وبمستر آتش به اختیارما وبمسترا که توی خونه هستیم برامون فرقی نداره
هیچ فرقی به حال ما نداره
عوضش میخوان کارمندان دولت روز های شنبه تعطیل کنند (تعطیلی شنبه ها به جای پنج شنبه)انگار باز تغییر دادن
شد ۶ الی ۱۴:۴۵
خودشون هم رعایت نمی کنند فقط ملت اسیر کردنریده شده تو کل سیستم اداری و حمل و نقل
سگ میزنه
گربه میرقصه
ع؟از نظر عمام کار در نزام عسلامی یعنی گوشادی و مایه خالی و فساد
اون هم در شرایطی که رحبر امسال رو سال
رشد تورم
و مهار تولید
نام گوزاری کرده بودن.
حزرات با یه شِت خوری حسابی دوباره برگشتن به ورژن اصلی
ساعت ویندوز من 1 ساعت رفته جلو! اینترنت آپدیت زدم دیدم فرقی نکرد یعنی یک ساعت بردنش جلو!!دلیلش اینه که این مدعیان دهان گشاد تو خالی از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا ابتدای ۱۴۰۲ وقت داشتن که به مرکز جهانی ساعت ها اطلاع بدن که ما از ابتدای ۱۴۰۲ دیگه ساعت رو تغییر نمیدیم ولی حتی ۱ نفر هم پیدا نشد که اینکار رو انجام بده که حقوقی که میگیره حرومش نباشه بعد از سال تحویل تازه یادشون افتاد عه چرا .چی شد.کجا بود.کی بود. کی بود .من نبودم تقصیر استینم بود و این داستانا
بعد گفتن دست به تنظیمات دستگاه های دیجیتالتون نزنید تا ۱ ساعت! دیگه درست میشه الان ۳ ماه از سال گذشته هنوز ۱ ساعت نشده!! فقط حرف مفت