- نوشتهها
- 4,254
- لایکها
- 18,051
در گوشی ها فرمودند، دستی تنظیم کنید...ساعت ویندوز من 1 ساعت رفته جلو! اینترنت آپدیت زدم دیدم فرقی نکرد یعنی یک ساعت بردنش جلو!!
برای شما همینطوری شده؟
در گوشی ها فرمودند، دستی تنظیم کنید...ساعت ویندوز من 1 ساعت رفته جلو! اینترنت آپدیت زدم دیدم فرقی نکرد یعنی یک ساعت بردنش جلو!!
برای شما همینطوری شده؟
متاسفانه اصلا انگار همه چی رو هواس و به صورت تخمی میریم جلوساعت ویندوز من 1 ساعت رفته جلو! اینترنت آپدیت زدم دیدم فرقی نکرد یعنی یک ساعت بردنش جلو!!
برای شما همینطوری شده؟
برای منم اومدمشاهده پیوست 1329832بیا اینم وضع رسیدگی به ساعت در کشور
بیاییم در وسط کلمات مورد دار از * استفاده کنیم که طوری نشود که دشمن بگوید طوری شده...متاسفانه اصلا انگار همه چی رو هواس و به صورت تخمی میریم جلو
اتفاقا این کلمه بر خلاف تصور عامه اصلا کلمه بدی نیست و هیچ اشاره ای هم به جایی از مردان ندارد بلکه در دیکشنری و فرهنگ لغت فارسی هم هست و هیچ مشکل خاصی هم نداره استفاده ازش ولی این چند ساله نمیدونم چرا با لفظی چون شخمی بیخود و بی دلیل داره جایگزین میشه:بیاییم در وسط کلمات مورد دار از * استفاده کنیم که طوری نشود که دشمن بگوید طوری شده...
راستی تنظیم دستی ساعت توی گوشی یا کامپیوتر باعث خطا در رمزنگاری اپها و اعتبارسنجی گواهینامهها و اختلالات دیگه میشه.
این چیزها اصلا اهمیتی نداره برای کسی تنها چیزی که مهمه اینه که امروز هم یه جور بگذرونیم تا فردا ...سایت باز نمیشه به جهنم خب نشه اصلا نرید تو نت...اعتبار گواهی ها کار نمیکنه؟ خب نکنه به فلان فلان...رمزنگاری اپ ها مشکل پیدا میکنه؟ بیاید روبیکا و کوفت زهرمار نصب کنید ...اصلا چه معنی داره نت خارجی باشه خودمون شبکه داخلی اینترنت داریم توش همه چی هست بیاید همین جا!راستی تنظیم دستی ساعت توی گوشی یا کامپیوتر باعث خطا در رمزنگاری اپها و اعتبارسنجی گواهینامهها و اختلالات دیگه میشه.
حتی سایتی که ssl داره باز نخواهد شد
بخاطر ماه رمضون عقب جلو نمیکننآخر ساعتا عقب جلو میکنن ؟
این چیزها اصلا اهمیتی نداره برای کسی تنها چیزی که مهمه اینه که امروز هم یه جور بگذرونیم تا فردا ...سایت باز نمیشه به جهنم خب نشه اصلا نرید تو نت...اعتبار گواهی ها کار نمیکنه؟ خب نکنه به فلان فلان...رمزنگاری اپ ها مشکل پیدا میکنه؟ بیاید روبیکا و کوفت زهرمار نصب کنید ...اصلا چه معنی داره نت خارجی باشه خودمون شبکه داخلی اینترنت داریم توش همه چی هست بیاید همین جا!
شما اون بحث رو کلا متوجه نشدی من چی میگفتم اصلا دقت نکردی تو حرفها.بعد از اون توضیحات شما در مورد اینکه اینترنت ADSL با کیفیت ترین اینترنت جهان هست (حتی با کیفیتتر از فیبر نوری)، واقعا تعجب نمیکنم اگر اینها رو جدی بگی...
متاسفانه احتمالا همینطوره.شما اون بحث رو کلا متوجه نشدی من چی میگفتم اصلا دقت نکردی تو حرفها.
هه ، یکی از بستگان خبرنگار یکی از خبرگزاری ها هست. اون قسمت ورود به سایت کار نمی کرد، مدت زمان اعتبار سرتیفیکیت اش گذشته بود (اونم چی lets encrypt) تاریخ ویندوز رو یک روز آوردم عقب، درست شد.راستی تنظیم دستی ساعت توی گوشی یا کامپیوتر باعث خطا در رمزنگاری اپها و اعتبارسنجی گواهینامهها و اختلالات دیگه میشه.
حتی سایتی که ssl داره باز نخواهد شد