batman2000
Registered User
- نوشتهها
- 299
- لایکها
- 74
دوستا از سراسر ایران انواع روشهایی رو که برای پخت ماهی استفاده میکنند در این تاپیک بزارن که ما هم استفاده کنیم
ماهی اگه قزل آلا باشه: من همونطوری کامل نمک و فلفل و ادویه کاری بهش می زنم و تو یه ماهیتابه که روغن زیاد نخواد تو کره سرخش می کنم. البته که در ماهیتابه رو کامل می ذارم و رو شعله کم دمپخت میشه. هر کی خورده راضی بوده.
ماهی اگه سفید یا آزاد باشه: شکمشو با سبزی معطر، گردو، انار دون شده و زرشک پر می کنم و می دوزم. بعد می ذارمش توی ماهیتابه و روی شعله خیلی خیلی کم با کره می پزمش. البته توی این روش به این خاطر که سبزی کاملا به خورد ماهی بره روی ماهی یه چیز سنگین مثل هاون می ذارم که حسابی فشار بخوره.
بعد که بخوام بیارمش سر سفره نخ شکمشو باز می کنم و توی ظرف تزئینش م کنم. خیلی خوشمزه میشه.
یا هم ماهی تازه که گیرم بیاد به سیخ می کشم رو روی اجاق کبابش می کنم. خیلی خوشمزه میشه. فقط نمک زیاد بزنید اگه مثل من شور می خورید!
:blush:دهنم آب افتاد آدرس بدید یه وعده خدمت برسیم
توی ابلیمو می و نمک و کمی فلفل می خوابونم 2-3 ساعت بعد توی آرد شیرینی یا گندم می زنم بعد می زنم توی تخم مرغ زده شده بعد توی آرد سوخاری و توی روغن داغ شده می ندازم البته خودم ترجیح میدم به روش سالم گریل شده درست کنم برای اونم ماهی ها رو توی ظرف مناسب فر می ذارم و آبلیمو و ادویه ماهی و فلفل و نمک و زعفران رو روی ماهی می کشم و با کمی کره توی فر می ذارم تا کاملا طلایی بشه ... هر دو روش خوشمزه میشن