• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انواع روش طبخ ماهی

batman2000

Registered User
تاریخ عضویت
8 آپریل 2013
نوشته‌ها
299
لایک‌ها
74
دوستا از سراسر ایران انواع روشهایی رو که برای پخت ماهی استفاده میکنند در این تاپیک بزارن که ما هم استفاده کنیم
 

THE HATCHER

Registered User
تاریخ عضویت
26 می 2013
نوشته‌ها
341
لایک‌ها
102
من توی روغن سرخ میکنم .البته اصلا خوب نمیشه
 

takesh

Registered User
تاریخ عضویت
4 مارس 2012
نوشته‌ها
5,312
لایک‌ها
4,325
محل سکونت
جَـفَـنـگِـــستــانــ...... . . . . .
ماهی رو تکه تکه کنید (ترجیحا فیله) بعد تو مخلوط آبلیمو و پیلز و....چندساعت بخوابونید بعد تو ماست و..بقلتونید و بعد سرخ کنید
---
 

batman2000

Registered User
تاریخ عضویت
8 آپریل 2013
نوشته‌ها
299
لایک‌ها
74
منم توی روغن سرخ میکنم
اما میخواهم از گوشه و کنار ایران هر کسی روش خاصی برای طبخ داره اینجا برای همه ارائه کنه که استفاده کنیم
 

_Nera_

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2013
نوشته‌ها
828
لایک‌ها
741
محل سکونت
تهران
ماهی اگه قزل آلا باشه: من همونطوری کامل نمک و فلفل و ادویه کاری بهش می زنم و تو یه ماهیتابه که روغن زیاد نخواد تو کره سرخش می کنم. البته که در ماهیتابه رو کامل می ذارم و رو شعله کم دمپخت میشه. هر کی خورده راضی بوده.

ماهی اگه سفید یا آزاد باشه: شکمشو با سبزی معطر، گردو، انار دون شده و زرشک پر می کنم و می دوزم. بعد می ذارمش توی ماهیتابه و روی شعله خیلی خیلی کم با کره می پزمش. البته توی این روش به این خاطر که سبزی کاملا به خورد ماهی بره روی ماهی یه چیز سنگین مثل هاون می ذارم که حسابی فشار بخوره.
بعد که بخوام بیارمش سر سفره نخ شکمشو باز می کنم و توی ظرف تزئینش م کنم. خیلی خوشمزه میشه.

یا هم ماهی تازه که گیرم بیاد به سیخ می کشم رو روی اجاق کبابش می کنم. خیلی خوشمزه میشه. فقط نمک زیاد بزنید اگه مثل من شور می خورید!
 

takesh

Registered User
تاریخ عضویت
4 مارس 2012
نوشته‌ها
5,312
لایک‌ها
4,325
محل سکونت
جَـفَـنـگِـــستــانــ...... . . . . .
ماهی اگه قزل آلا باشه: من همونطوری کامل نمک و فلفل و ادویه کاری بهش می زنم و تو یه ماهیتابه که روغن زیاد نخواد تو کره سرخش می کنم. البته که در ماهیتابه رو کامل می ذارم و رو شعله کم دمپخت میشه. هر کی خورده راضی بوده.

ماهی اگه سفید یا آزاد باشه: شکمشو با سبزی معطر، گردو، انار دون شده و زرشک پر می کنم و می دوزم. بعد می ذارمش توی ماهیتابه و روی شعله خیلی خیلی کم با کره می پزمش. البته توی این روش به این خاطر که سبزی کاملا به خورد ماهی بره روی ماهی یه چیز سنگین مثل هاون می ذارم که حسابی فشار بخوره.
بعد که بخوام بیارمش سر سفره نخ شکمشو باز می کنم و توی ظرف تزئینش م کنم. خیلی خوشمزه میشه.

یا هم ماهی تازه که گیرم بیاد به سیخ می کشم رو روی اجاق کبابش می کنم. خیلی خوشمزه میشه. فقط نمک زیاد بزنید اگه مثل من شور می خورید!

:blush:دهنم آب افتاد آدرس بدید یه وعده خدمت برسیم
 

THE HATCHER

Registered User
تاریخ عضویت
26 می 2013
نوشته‌ها
341
لایک‌ها
102
من جدیدا ماهی خام می خورم .:cheff::cheff:
 

rommatti

Registered User
تاریخ عضویت
27 ژوئن 2009
نوشته‌ها
1,127
لایک‌ها
1,065
ماهی اگه قزل باشه فقط کبابی

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
 

persian_eagle

Registered User
تاریخ عضویت
30 نوامبر 2012
نوشته‌ها
76
لایک‌ها
8
محل سکونت
طـهران
من تو آبجو یک ساعتی میخوابونم بعد بصورت سوخاری سرخش میکنم.
 

shisholi

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2011
نوشته‌ها
1,077
لایک‌ها
164
سن
38
محل سکونت
تهرون تهرون که میگن
توی ابلیمو می و نمک و کمی فلفل می خوابونم 2-3 ساعت بعد توی آرد شیرینی یا گندم می زنم بعد می زنم توی تخم مرغ زده شده بعد توی آرد سوخاری و توی روغن داغ شده می ندازم البته خودم ترجیح میدم به روش سالم گریل شده درست کنم برای اونم ماهی ها رو توی ظرف مناسب فر می ذارم و آبلیمو و ادویه ماهی و فلفل و نمک و زعفران رو روی ماهی می کشم و با کمی کره توی فر می ذارم تا کاملا طلایی بشه ... هر دو روش خوشمزه میشن
 

mokhtar67

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2006
نوشته‌ها
2,334
لایک‌ها
302
محل سکونت
tehran - jordan - dibaji jonobi
توی ابلیمو می و نمک و کمی فلفل می خوابونم 2-3 ساعت بعد توی آرد شیرینی یا گندم می زنم بعد می زنم توی تخم مرغ زده شده بعد توی آرد سوخاری و توی روغن داغ شده می ندازم البته خودم ترجیح میدم به روش سالم گریل شده درست کنم برای اونم ماهی ها رو توی ظرف مناسب فر می ذارم و آبلیمو و ادویه ماهی و فلفل و نمک و زعفران رو روی ماهی می کشم و با کمی کره توی فر می ذارم تا کاملا طلایی بشه ... هر دو روش خوشمزه میشن

والا یه بار شمال یه شکم پور درست کرده بودن و حالت سرخ شده بود اون چطوری هست؟یه مدل هم تو ابجوش دیدم
 

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
تاریخ عضویت
19 جولای 2012
نوشته‌ها
5,817
لایک‌ها
4,842
سن
34
محل سکونت
ارومیه
من خیلی ماهی خوردم همه مدل همه نوع
اما
اما حدود یک ماه پیش با دوستان رفته بودیم شمال موقع برگشت رفتیم ساحل گیسوم اونجا یه نفر هست به اسم عمو صفر عاقااااااااااااا یه ماهی کبابی داد خوردیم که بعد از خوردن دوباره گفتیم یکی دیگه داد عجب چیزی بود رفتین اونجاها برید پیشش ببینید چی میگم
ماهی رو زنده از استخر میگیرفت بعد کباب میکرد بعد پوسته شو میکنید یه چیزی بهش میزد من که میگم نمک بود ولی خودش نگفت
بهد دوباره کباب میکرد عجب چیزی میشد
فقط به خاطر اون کبابش دوباره میخوام تا رمضان برم :دی
 

rozmad

Registered User
تاریخ عضویت
11 اکتبر 2012
نوشته‌ها
1,775
لایک‌ها
308
محل سکونت
VATICAN
بچه های جنوب کجان ؟؟؟؟؟؟
 
بالا