يعني همين نسخه؟؟؟ سي ديش تو بازار هست ؟ اگه باشه واقعا عاليه چون entry هاش حدود 470000 هست كه كمتر ديكشنريه اينطوريهبه نقل از Azalia :راستش نميدونم
ولي سي ديش هست
با با ابزار كار بايد مهيا باشه ديگههههههه(مثلا يه ميكانيك اگه آچار نداشته باشه چي ميشه؟)ه من چون كارم ترجمه حرفه اي هم هست مجبورم دنبال ابزار كار عالي كه همانا يك ديك كامل و جامع زبان اصلي باشه باشم! من heritage رو دانلود كردم ولي تريال 7 روزه هست مي خوام بدونم تو بازار يكي از اينا هست (وبستر يا هريتيج)البته unabridged و صد البته نسخه جديد؟ و قابل اجرا بدون 30دي؟به نقل از Azalia :پناه بر خدا ! :blink:
بعله !! آخه دوست جان شما يه خورده واستا ! هي تند تند جلوتر حركت ميكني ! :happy:
دوست جون من پارسال پيارسال برام 2 تا سي دي شو آورد كه هر دو unabridged هست كه دوميش يك electronic dic webster هم داره و ... بعله ! كامله ولي ميدوني چيه چون هرسال كلي لغت اضافه ميكنه به نظرم اگه چيزي بود كه در american heritage پيدا نكردي !( بسيار بعيد ! و در ضمن فكر كنم نسخه اي كه گرفتي از اينترنت كامل كامل نباشه ها ) اون وقت بهتره از m-w.com استفاده كني
من از سايتش دانلود كردم لينكشو بالا دادم اگه تونستي كه كلي حالهههههههههههههبه نقل از athar :در مورد کرک کردن heritage شاید بتونم مفید واقع بشم. ورژن چنده؟ (ببینم میتونم از این راه یه پولی به جیب بزنم یا نه lol )