:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:به نقل از AntiGirls :زير كرسي چي كار ميكنه ؟؟؟ :blink: :blink: :blink:
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:به نقل از AntiGirls :زير كرسي چي كار ميكنه ؟؟؟ :blink: :blink: :blink:
به نقل از Azalia :me از you تشكرات
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
به نقل از Azalia :1-![]()
2- منم ميتونم بگم ؟! :happy:
4- يك پيشنهاد ! لغت ها در جملات گفته بشن
به نقل از Azalia :پناه بر خدا !
شما چقدر زود نااميد ميشي !
كي فتوا داده كه اين بحث شما جذابيتي نداشت !
در ضمن
مرسي
آزاليا جان بيا خودمون اين بحث رو ادامه ديم. معني اين كلمه هايي رو كه گفتم بگو (البته به انگليسي) بعد من باز كلمه جديد مي ذارم.به نقل از Azalia :نه![]()
به درك اسفل السافلين:blink:
:f34r: :f34r: :f34r: كه هيشكي جواب نداده شما كار خودتو بكن
و اتفاقا لغت هاي بسيار خوبي گذاشتي - حالا روزي 5 تا از اين لغت ها نه ولي روزي 2 تا با معني و جمله مثال خوبه![]()
![]()
به نقل از DonVito :آزاليا جان بيا خودمون اين بحث رو ادامه ديم. معني اين كلمه هايي رو كه گفتم بگو (البته به انگليسي) بعد من باز كلمه جديد مي ذارم.
شرمنده من متوجه ی یاین پست نشده بودم.در ضمن با پیشنهاد استاد محترم هم موافقم روزی دو تا بهتر تو ذهن می مونه...به نقل از DonVito :.
The football game was replete with excitement and great plays.
The eminent author received the Nobel Prize for literature.
My cousin is so steeped in schoolwork that his friends call him a bookworm.
After skiing, I find that I have a voracious appetite.
Modern warfare often results in the indiscriminate killing of combatants and innocent civilians alike
مثل اينكه اين بحث زياد جذابيت نداره![]()
تایید میشه.منم موافقم.به نقل از farhad12 :به نظر روش كلمه به كلمه زياد جالب نيست و در ذهن نميمونه يك متن كوتاه كه چند لغت نا آشنا داخلش باشه پيدا كنيد و بررسيش كنيد هر دفعه يك متن مثلا يك دفعه متن اقتصادي يك بار متن اجتماعي دفعهاي متن اجتمائي و همينطور الي آخر كلمه در متن بايد بررسي بشه
و در آخر يك ترجمه روان فارسي براش ارائه بشه![]()
به نقل از farhad12 :به نظر روش كلمه به كلمه زياد جالب نيست و در ذهن نميمونه يك متن كوتاه كه چند لغت نا آشنا داخلش باشه پيدا كنيد و بررسيش كنيد هر دفعه يك متن مثلا يك دفعه متن اقتصادي يك بار متن اجتماعي دفعهاي متن اجتمائي و همينطور الي آخر كلمه در متن بايد بررسي بشه
و در آخر يك ترجمه روان فارسي براش ارائه بشه![]()
بی استاد شدیم....به نقل از merulaalba :
آزاليا رفتهبه نقل از Negaah :سلام به همه اعضاي فروم
ديدم بحث هاي جالبي حول نحوه ي يادگيري زبان درگرفته مشتاق شدم در بحث شركت كنم اما قبل از آن تمامي گفتگوهاي قبلي را خواندم. حالا اگه بزرگترهاي فروم (مخصوصا آزاليا خانم) اجازه بدن، فكر مي كنم منهم مطالب ارزشمندي داشته باشم.
فعلا خداحافظ