اولا . آزاليا خوانموم ميبينم كه حسابي تو احوالات انگيليس واردي .
دوما . از قرار معلوم جناب عالي دانشجوي مترجمي زبان انگليسي تشريف داريد يا داشتيد
سوما . ماشا ا.. دست به قلمتون هم كه ديگه نگو
چهارما . بنده به علت اينكه دانشجوي ترم 5 انگليسي هستم گفته هاتون برام Interesting بود.
ششما . از بس چیز نوشتی کلم سوت کشید. البته هم اینجا هم تو یه تاپيك ديگه.
هفتما . بازم ماشاا.. ميبينم كه تو زبوناي ديگه هم واردي..
هشتما . یه Recommendation : لطف کن یه کتاب چاپ كن.
نهما . بابا انگليسي!.
دهما . شما كدوم دانشگاه هستين يا بودين ؟
يازدهما . اونقدر مطلباي شما زياد بود كه نصفشو با سانسور خوندم.
دوازدهما . ميبينم كه شما روي "3" خيلي حساسين . اگه ميشه يه كم توضيح در مورد اين 3 بدين . من واقعا يه راز شده واسم كه شما بعد از ترتيب اعداد اين شماره 3 بيچاره رو بي خيال ميشين.
سيسزدهما . همانطور كه تو يازدهما گفتم ما نفهميديم بهترين ديكشنري به قول بعضيا كامپيتري

موجود در بازاز چيه . البته اينو هم بگم كه بنده تمام نكات مربوط به ديكشنري خوبو فوت آبم . و نياز به تفره رفتن هم نيست.
چهاردهما . تو بازار ده ما ديكشنري خوب پيدا نميشه كه امتحان كنيم So please just tell me what the hell a Compelete Dictionary is. به زبان دیگر البته به فارسی: لطف کن فقط یه نام از دیکشنری توپ ببر. البته واسه كامپيوتر
پانزدهما . مخلصتيم
شونزدهما . خيلي كلاس گذاشتيا .
هفدهما . رو هر چي دانشجو انگليسيه كم كردي .
هيجدهما . به طور اتفاق خارج مارج نرفتي .
نونزدهما . يه نام هم از يه ديكشنري توپ ببر واسه ایديم مي خوام البته كامپيوتريش
.
بيستما . به طور اتفاق شما كلاسي .. جايي تدريس نمي كني .
بيست و يكما . اگه پارتي داري پارتيمون شو ما هم بيايم تدريس .
بيست و دوما . كانون ايرانو تا ادونس 2 ش تو دهمون خونديم . يهو فك نكني طرف ترم 5 زبان جو جوه. البته دو سه تا كانون ديگهم رفتيم كه بماند .
بيست و سوما . تافل امتحان دادم نمرم شد منفي 650- كه بماند .
بيست و چهارما . Any way
بيست و پنجما . يه جورایی چیزایی که مینویسی کوتاهترش کن یعنی کوتاه و پر مايه و به قول معروف It becomes boring for the readers whan you take it long.
بيست و ششما . بازم .... بابا انگليسسسس
بيست و هفتما . فرادا بايد برم دانشگاه اونم ساعت 8 . هنوز هيچي هم نخوندم. استاده هي منفي ميده .. توپ.
بيست و هشتما . بيخيال بابا . ما كه رفتيم بخوابيم
بيست و نهما . من كلا موفق مي شم نه ه ه ه
بيست و دهما كه همون سي ما .